Valla canım benim çayım böyle sabah aç karınla içiyprum kahvaltıdan 1 saat önce akşamda uyumadan önce valla çok iyi benim çayım hani afedersiniz günde 8 defa falan wc çıkıyordumGamze hanım ilgileniyo da çayın adı mincex canım duydun mu hiç
Bu çayı içince mi?Valla canım benim çayım böyle sabah aç karınla içiyprum kahvaltıdan 1 saat önce akşamda uyumadan önce valla çok iyi benim çayım hani afedersiniz günde 8 defa falan wc çıkıyordum
Yani bencede bol bol su iç sadece wc sorunun varsa kullanabilir ama unutma sabırla yapılan herşeyin sonu güzel olurSağol canım almamaya karar verdim herkes aynı şeyi dedi boşverdim gitti
Alma almaSağol canım almamaya karar verdim herkes aynı şeyi dedi boşverdim gitti
Sana katılıyorum.Azim ve sabır lütfen.Altı ay azimle diyet yaptım.Şeker çikolata tatlı ağzıma koymadım günlük 1300 kaloriyi geçmedim.Yerinde saymaca ile en az 5000 adım ve su tabiki Sonuç altı ay olmadan 11 kilo gitti.Şimdi biraz esnettim.Kilomu koruyorum.Lütfen yapmayın böyle şeyler. Sabırla devam edin, farklı diyetler farklı içerikler deneyin. Ama bu tür ürünlere başlamayın. Sonunda vücudunuza vereceği zararı bilemezsiniz.
Biliyorum kilo vermek zor bir süreç, hepimiz yaşadık bunu. Ama çare kesinlikle o çaylar değil.
Daha önce denemiş biri olarak söylüyorum bunu.
EvetBu çayı içince mi?
Ama günde 8 wc de sağlıklı bir durum değil ki
Aslında çok hızlı kilo verme taraftarı değilim önceden yaptım geri olduğunun daha fazlası geri aldım haftasa 1 kilo gitse yeter bana uzun süreli olsun yeterki gitsin diyorum inşallah canımYani bencede bol bol su iç sadece wc sorunun varsa kullanabilir ama unutma sabırla yapılan herşeyin sonu güzel olur
Hayır nasıl bi diyet canımAlma alma
Ben 120 lira verip 3-4 defa kullanmıştım sadece.
Ketojenik diyet denediniz mi?
Siz bunu nerden almıştınız ismini tam göremiyorum ama adı neValla canım benim çayım böyle sabah aç karınla içiyprum kahvaltıdan 1 saat önce akşamda uyumadan önce valla çok iyi benim çayım hani afedersiniz günde 8 defa falan wc çıkıyordum
Karbonhidratı çok düşük tutuyorsun yağ ve protein ağırlıklı besleniyorsun. Karbonhidratı de sebzelerden kuruyemişlerden falan alıyorsun.Hayır nasıl bi diyet canım
Valla canım ben k.k bu cuma zayıflama ya katılmadan önce diyette girmiştim 85 kiloydumAslında çok hızlı kilo verme taraftarı değilim önceden yaptım geri olduğunun daha fazlası geri aldım haftasa 1 kilo gitse yeter bana uzun süreli olsun yeterki gitsin diyorum inşallah canım
Bir incele istersen.Hayır nasıl bi diyet canım
Diyetisyen bir bayan numarasını berdi ve ordan sipariş ettim geldi ablamda kullanıyor içindeki bitkileri aktardan bulup mutfak robotundan geçirim demleyipte içebilirsin yani aynı hesap olurSiz bunu nerden almıştınız ismini tam göremiyorum ama adı ne
Çok sağol canımBir incele istersen.
hiç sorun değilVeracım afedersin alıntı yaparken aynısını kopyalamışım.
vallahi eşleri
Evet ya süreklilik lazım işte bende 4 ay oldu 19 kilo verdim devamı da gelecek inşallah diyorumÜ
Valla canım ben k.k bu cuma zayıflama ya katılmadan önce diyette girmiştim 85 kiloydum
Haziranın 8 de başladım
Hergün en az 2 saat yürüyüş yapıyordum
Az yiyordum çok su içiyordum valla bir ayda sağlıklı bir şekilde 10 kilomu verdim sonra 76 kiloyla falan cuma zayıflama ya katıldım şimdi 72 kiloyum azimli olursan başarırsın hareket çok önemli
Süpermiş yapabilirim ben bunu iyice araştırıyım daKarbonhidratı çok düşük tutuyorsun yağ ve protein ağırlıklı besleniyorsun. Karbonhidratı de sebzelerden kuruyemişlerden falan alıyorsun.
o baya etkili oluyor. Hem sağlıklı da.
60 olcam inşallah bu defa vera :)hiç sorun değil
vallahi eşleriBirgaripanne kaptanımız yapıyor bilmiyorum ki vera yetişemüyür her şeye menü harikaaa su da süpper
Valla canım benim çayım böyle sabah aç karınla içiyprum kahvaltıdan 1 saat önce akşamda uyumadan önce valla çok iyi benim çayım hani afedersiniz günde 8 defa falan wc çıkıyordum
canım çok riskli öyle işler kısırlığa kadar kötü sonuçları var. E English_teacherrr ne demiş canan hocamız ottan medet ummayın ekmeği kesin kelle paça için spor yapın zaten kilo verirsiniz.5 6 senede aldığımız kiloyu 1 ayda veremeyiz.Evet
Bilmiyorum ki bağırsak çalıştırıyor artık kullanmıyorum yani ihtiyaç duymadım
haftada 2.5 kilo verdiğim oldu benim keto ileSüpermiş yapabilirim ben bunu iyice araştırıyım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?