Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gamze hanım ilgileniyo da çayın adı mincex canım duydun mu hiç
Valla canım benim çayım böyle sabah aç karınla içiyprum kahvaltıdan 1 saat önce akşamda uyumadan önce valla çok iyi benim çayım hani afedersiniz günde 8 defa falan wc çıkıyordum

Eklentiler

• BD0243D9-1F12-49C1-9798-BB3037264C59.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 22
Valla canım benim çayım böyle sabah aç karınla içiyprum kahvaltıdan 1 saat önce akşamda uyumadan önce valla çok iyi benim çayım hani afedersiniz günde 8 defa falan wc çıkıyordum
Bu çayı içince mi?
Ama günde 8 wc de sağlıklı bir durum değil ki

Sana katılıyorum.Azim ve sabır lütfen.Altı ay azimle diyet yaptım.Şeker çikolata tatlı ağzıma koymadım günlük 1300 kaloriyi geçmedim.Yerinde saymaca ile en az 5000 adım ve su tabiki Sonuç altı ay olmadan 11 kilo gitti.Şimdi biraz esnettim.Kilomu koruyorum.

Yani bencede bol bol su iç sadece wc sorunun varsa kullanabilir ama unutma sabırla yapılan herşeyin sonu güzel olur
Aslında çok hızlı kilo verme taraftarı değilim önceden yaptım geri olduğunun daha fazlası geri aldım haftasa 1 kilo gitse yeter bana uzun süreli olsun yeterki gitsin diyorum inşallah canım

Siz bunu nerden almıştınız ismini tam göremiyorum ama adı ne

Hayır nasıl bi diyet canım
Karbonhidratı çok düşük tutuyorsun yağ ve protein ağırlıklı besleniyorsun. Karbonhidratı de sebzelerden kuruyemişlerden falan alıyorsun.
o baya etkili oluyor. Hem sağlıklı da.

Ü
Aslında çok hızlı kilo verme taraftarı değilim önceden yaptım geri olduğunun daha fazlası geri aldım haftasa 1 kilo gitse yeter bana uzun süreli olsun yeterki gitsin diyorum inşallah canım
Valla canım ben k.k bu cuma zayıflama ya katılmadan önce diyette girmiştim 85 kiloydum
Haziranın 8 de başladım
Hergün en az 2 saat yürüyüş yapıyordum
Az yiyordum çok su içiyordum valla bir ayda sağlıklı bir şekilde 10 kilomu verdim sonra 76 kiloyla falan cuma zayıflama ya katıldım şimdi 72 kiloyum azimli olursan başarırsın hareket çok önemli

Siz bunu nerden almıştınız ismini tam göremiyorum ama adı ne
Diyetisyen bir bayan numarasını berdi ve ordan sipariş ettim geldi ablamda kullanıyor içindeki bitkileri aktardan bulup mutfak robotundan geçirim demleyipte içebilirsin yani aynı hesap olur

Evet ya süreklilik lazım işte bende 4 ay oldu 19 kilo verdim devamı da gelecek inşallah diyorum

Karbonhidratı çok düşük tutuyorsun yağ ve protein ağırlıklı besleniyorsun. Karbonhidratı de sebzelerden kuruyemişlerden falan alıyorsun.
o baya etkili oluyor. Hem sağlıklı da.
Süpermiş yapabilirim ben bunu iyice araştırıyım da

Evet
Bilmiyorum ki bağırsak çalıştırıyor artık kullanmıyorum yani ihtiyaç duymadım
canım çok riskli öyle işler kısırlığa kadar kötü sonuçları var. E English_teacherrr ne demiş canan hocamız ottan medet ummayın ekmeği kesin kelle paça için spor yapın zaten kilo verirsiniz.5 6 senede aldığımız kiloyu 1 ayda veremeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…