Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haftada 2.5 kilo verdiğim oldu benim keto ile
ben ketoyu beceremiyorum bir de chloe thing beceremiyorum ikisi de hedefimde bana aşşırı lazım şeyler.Ketodan sonra ben karbonhidratsız devam ediliyor keto yaşam tarzı oluyor artık diye biliyorum ama doğruluğu nedir sana sorayım

Vera ben buna alıştım artık, yine ekmek makarna vs tüketmiyorum. Yani şu ara verdiğim süreçte. Çok aramadım yani, bir süre sonra alışıyor insan.
Pzt 64,1 idim bugün 64,2. Pztden bu zamana yaş pastasından ekmeğine sağlam şeyler yedim. 100 gr da oynama zaten normalde de olabilir.
Demem o ki, arada bozmalar olabilir. Ona rağmen diğer zamanlarda dengeliyorsan problem yok.

Doğru söylüyorsun herkesin bünyesi farklı

E English_teacherrr kapya biberde muzda felan fatsecret karbonhidratı fullüyor ben keto hakkında o kadar az bilgi sahibiyim ki şuan ne diyo bu cahil cahil diyebilirsiniz
Yaaa onlarda da mı çokmuş karbonhidrat ben bu diyeti iyice merak ettim bi araştırcam hemen

Canım benim kuzenim bu tarz bir çay almıştı. Çay daha fazla su içmesini sağlıyormuş ve yok tutuyormuş. Gel gör ki kilosunda bir değişiklik olmadı o yüzden bende böyle çayların taraftarı değilim. Sen zaten kilo veriyorsun. Aynı şekilde devam edersen vermeye de devam edeceksin.

Sağol kuzum evet almamaya karar verdim zaten kendim devam edeceğim aynı şekilde

Güzel bir diyet o :) if ve keto yapınca kombo oluyor zaten.
Ya benim bu diyetten anladığım protein ağırlıklı beslen diyo mesela sabah 1 dilim tb ekmeği yesem olurmu onu merak ettim hani çok aza indirgeyim diyo ya kbh tı

Iyi aksamlar kizlar
Liste sonuclari paylasilmadi ama görünüse göre sonuncuyuz.

Cok Cok uzgunum aslinda.
Lütfen herkes bir kendine baksin. Ben bu hafta hatayi nerde yaptim desin.
Ayrica 1 gün menu bildirip 3 gün bildirim yapmayan cok. Takima katilmayi kabul ettiginiz de kurallara tamam dediniz. Ama uyulmuyor.
Neyse
Yarin gecmisi okurum. Bildirimimi yapip musade isteyeceğim..

Tek ogun beslendim.. Yani OMAD
17 de yedim

1 buyuk kase tavuklu yalanci iskembe corbasi
Unsuz nesiz.
4 de kofte yedim Ceviz buyuklugunde

Su 2 L
Spor yok

@_Vera_ Birgaripanne

Ya benim bu diyetten anladığım protein ağırlıklı beslen diyo mesela sabah 1 dilim tb ekmeği yesem olurmu onu merak ettim hani çok aza indirgeyim diyo ya kbh tı
Noo :) ekmek falan yok maalesef
Ama ketoya uygun tarfilerle ekmeğimsi şeyler yapabilirsin
Nohut unu-badem unu gibi unları az az kullanabilirsin.

Noo :) ekmek falan yok maalesef
Ama ketoya uygun tarfilerle ekmeğimsi şeyler yapabilirsin
Nohut unu-badem unu gibi unları az az kullanabilirsin.
Nohutta yasak sanırım ama kullanabilir miyim mesela bana örnek bi menü yazabilir misin rica etsem zahmet olacam sana da ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…