bende olacam haydi başlayalım beraber60 olcam inşallah bu defa vera :)
ikimizin de az kaldı zaten :)bende olacam haydi başlayalım beraber
ben ketoyu beceremiyorum bir de chloe thing beceremiyorum ikisi de hedefimde bana aşşırı lazım şeyler.Ketodan sonra ben karbonhidratsız devam ediliyor keto yaşam tarzı oluyor artık diye biliyorum ama doğruluğu nedir sana sorayımhaftada 2.5 kilo verdiğim oldu benim keto ile
Yaa iyice heveslendim bak şimdihaftada 2.5 kilo verdiğim oldu benim keto ile
Vera ben buna alıştım artık, yine ekmek makarna vs tüketmiyorum. Yani şu ara verdiğim süreçte. Çok aramadım yani, bir süre sonra alışıyor insan.ben ketoyu beceremiyorum bir de chloe thing beceremiyorum ikisi de hedefimde bana aşşırı lazım şeyler.Ketodan sonra ben karbonhidratsız devam ediliyor keto yaşam tarzı oluyor artık diye biliyorum ama doğruluğu nedir sana sorayım
Doğru söylüyorsun herkesin bünyesi farklıcanım çok riskli öyle işler kısırlığa kadar kötü sonuçları var. E English_teacherrr ne demiş canan hocamız ottan medet ummayın ekmeği kesin kelle paça için spor yapın zaten kilo verirsiniz.5 6 senede aldığımız kiloyu 1 ayda veremeyiz.
Güzel bir diyet o :) if ve keto yapınca kombo oluyor zaten.Yaa iyice heveslendim bak şimdi
66 yeter artık seni terk ediyorum bende ketoya başlıcam ama biber yesem karb bombası oluyorum bunun doğal karb vs ayrımı var mıGüzel bir diyet o :) if ve keto yapınca kombo oluyor zaten.
O nası oluyo yaw66 yeter artık seni terk ediyorum bende ketoya başlıcam ama biber yesem karb bombası oluyorum bunun doğal karb vs ayrımı var mı
Yaaa onlarda da mı çokmuş karbonhidrat ben bu diyeti iyice merak ettim bi araştırcam hemenE English_teacherrr kapya biberde muzda felan fatsecret karbonhidratı fullüyorben keto hakkında o kadar az bilgi sahibiyim ki şuan ne diyo bu cahil cahil diyebilirsiniz
Canım benim kuzenim bu tarz bir çay almıştı. Çay daha fazla su içmesini sağlıyormuş ve yok tutuyormuş. Gel gör ki kilosunda bir değişiklik olmadı o yüzden bende böyle çayların taraftarı değilim. Sen zaten kilo veriyorsun. Aynı şekilde devam edersen vermeye de devam edeceksin.Kızlar size bişe danışmak istiyorum bi çay var detoks çayı kullananlar memnun bide güvendiğim bir kişiden aldım tavsiyeyi sizce almalımıyım karar veremedim işe yarar mı 155 tl az da değil yani diyetisyen e verdiğim parayı ona vereyim diye düşündüm ama bilemedim bi şekilde kırmak istiyorum şu işi öyle kaçamak larım yok çok fazla sporumu yapıyorum hemde hergün if yapıyorum saat 4 30 dan sonra ağzıma bişe almıyorum baya saat aç kalıyorum daha napcam bilemedim çözüm bulmaya çalışıyorum yardım edin
Sağol kuzum evet almamaya karar verdim zaten kendim devam edeceğim aynı şekildeCanım benim kuzenim bu tarz bir çay almıştı. Çay daha fazla su içmesini sağlıyormuş ve yok tutuyormuş. Gel gör ki kilosunda bir değişiklik olmadı o yüzden bende böyle çayların taraftarı değilim. Sen zaten kilo veriyorsun. Aynı şekilde devam edersen vermeye de devam edeceksin.
Ya benim bu diyetten anladığım protein ağırlıklı beslen diyo mesela sabah 1 dilim tb ekmeği yesem olurmu onu merak ettim hani çok aza indirgeyim diyo ya kbh tıGüzel bir diyet o :) if ve keto yapınca kombo oluyor zaten.
Sebzeden ne kadar uğraşsan da çok yüksek karb alman zor zaten. Kendine kaç gr hedef koydun?66 yeter artık seni terk ediyorum bende ketoya başlıcam ama biber yesem karb bombası oluyorum bunun doğal karb vs ayrımı var mı
Noo :) ekmek falan yok maalesefYa benim bu diyetten anladığım protein ağırlıklı beslen diyo mesela sabah 1 dilim tb ekmeği yesem olurmu onu merak ettim hani çok aza indirgeyim diyo ya kbh tı
Nohutta yasak sanırım ama kullanabilir miyim mesela bana örnek bi menü yazabilir misin rica etsem zahmet olacam sana da yaNoo :) ekmek falan yok maalesef
Ama ketoya uygun tarfilerle ekmeğimsi şeyler yapabilirsin
Nohut unu-badem unu gibi unları az az kullanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?