- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Bugünü perşembe yarını cuma sandımm iş günlerim değiştiği için aklım karışmış benimKizlar alt listeyi paylasayim
Esas liste icin butun bildirimleri bekliyorum. Saat 17 e kadar sure var. Yani 28 dk..
@barga bildirimin gecersiz sayiliyor
Mor Vampirella senide izne cikaramam bildirim yapmazsan
stitch (68.9///%) 67.4 kg ile, 658.etapta izne ayrildi.
periannem (68.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 15.10.2020, baslangic kilosu
:71.1, hedef:50
CanTorun (89.5/89//%) Yeni uye,baslangic tarihi:20.10.2020, baslangic kilosu:89.5, hedef:68
bnnu (60.5///%) 695. etapta izne ayrilan uye geri dondu.
esmeriiim (61.8/62.0//%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
fyzanur (55.7/sabit//%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Hyperborea17 (57.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
E-brulim (71.1/71.2//%) 423. Etapta ,bildirimsiz olarak,62.5 kg ile izne ayrilan uye geri dondu.
Anonimmm (72,5/69,9//%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.10.2020, baslangic kilosu:73, hedef:60
Ruhumunfreski (94.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.10.2020, baslangic kilosu:94.5, hedef:80
GCA (56.8///%) 698. etapta mezun oldu.
JaneRizzoli (64.6/64.2//%) baslangic tarihi: 04.06.2020 , baslangic kilosu:76.5, hedef
@Periannem bildirim yapmadin sen canim?
Bende 6 ayda 19 vermistimNasıl kilo takibi ablacım şöylemi mesela ben temmuz 7 de başladım yarın 4 ay olacak ilk 3 ay diyetisyene gittim diyetisyenim çok ilgili olmayınca bıraktım kendim devam ediyorum şuan tam 19 kilo verdim geçen hafta sonu ailem vardı misafir onlarla birlikte yedim malesef ve geçen hafta cuma 104 olan kilom pazartesi 105.3 e çıktı bugun de 104.1 çıktım
Izne cikmak istersen simdi cek atBugünü perşembe yarını cuma sandımm iş günlerim değiştiği için aklım karışmış benimtartı fotosu almadım ki yarın cuma sandığım için
90+ topiginden bir arkadastan ogrendim. Arastirdim, sorusturdum saglikliymus. Haftanin iki gunu yeniyor. Yalniz ard arda gunlerde olmamasi gerekiyormus.Ne var içinde ablacım bende yapayım metabolizma yı çalıştırılıyorsa
Bak gordun mu, dusununce hatalarimizi nasil da buluyoruz.Doğru diyosun asıl kiloyu o yemek tadlarına bakmaktan alıyoruz onları kescem aralarda atırştırmayı da kesmem lazım sıkıntıdan yiyesim geliyo
Ay inşallah yaaBak gordun mu, dusununce hatalarimizi nasil da buluyoruz.
Can sıkmayacagız, sorunu kesfedip, cozumu bulacagiz. Sonra da gelsin icraat, gitsin kilolar...
Tamam ablacım bende yapayım bunu o zaman yarın başlarım90+ topiginden bir arkadastan ogrendim. Arastirdim, sorusturdum saglikliymus. Haftanin iki gunu yeniyor. Yalniz ard arda gunlerde olmamasi gerekiyormus.
Ben pazartesi, cuma yapiyorum.
Bir kac kasik yogurt.
1 cay kasigi zerdecal
1 cay kasigi zencefil
1 cay kasigi tarcin
Bu sefer 1 tatli kasigi z.yagi da koydum.
Yemekten 1-1.5 saat sonra yiyorum ve uzerine 1 lt suyu, yudum yudum iciyorum.
Ben fayda gordum.
Ama nette su kadar kilo verdiriyor diye hep abartmislar...
Tüm gün yiyeceğimi yedim çokk + çıkarım bu kezBende 6 ayda 19 vermistim
Izne cikmak istersen simdi cek at
Ay inşallahBende çok şaşırdm ama baya zorladım kendimi insallah hepimiz böyle erir gideriz
O cayi almak yerine diyetisyen gitmeni tavsiye ederim. Oyle çaylar alıp kullanmak faydadan ziyade zarar verirKızlar size bişe danışmak istiyorum bi çay var detoks çayı kullananlar memnun bide güvendiğim bir kişiden aldım tavsiyeyi sizce almalımıyım karar veremedim işe yarar mı 155 tl az da değil yani diyetisyen e verdiğim parayı ona vereyim diye düşündüm ama bilemedim bi şekilde kırmak istiyorum şu işi öyle kaçamak larım yok çok fazla sporumu yapıyorum hemde hergün if yapıyorum saat 4 30 dan sonra ağzıma bişe almıyorum baya saat aç kalıyorum daha napcam bilemedim çözüm bulmaya çalışıyorum yardım edin
Sağol canımAy inşallah
O cayi almak yerine diyetisyen gitmeni tavsiye ederim. Oyle çaylar alıp kullanmak faydadan ziyade zarar verir
Yerinde olsam sarmalardan tadimlik bir tane yerdim. Onun yerine 1-2 dilim t.bugday ekmegi yerdim.Bende menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 7 tane yaprak sarması
Domates ve salatalık
Öğlen bi tabak tavuk sote
2 kaşık makarna
Akşam 2 kaşık yeşil fasulye
Suyum 2 lt sporum yokArrietty_
Evet ya bugun böyle oldu dışardaydım da evde olmayınca ne su düzenli oluyo ne yemekler düzeltcem inşallahYerinde olsam sarmalardan tadimlik bir tane yerdim. Onun yerine 1-2 dilim t.bugday ekmegi yerdim.
Tavuk soteyi aksam, yesil fasulyeyi oglen yerdim.
Makarna cisss der hic bakmazdim.
Onun yerine fasulyenin yaninda 2 kasik bol sebzeli bulgur pilavi yerdim.
Kahvaltida ve gun icinde kuruyemis ve kuru meyve yiyebilirdin.
Suyu da en kisa zamanda en azindan 2.5 lt'ye cikartabilirsen iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?