Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben almanı tavsiye etmem içerisinde ne var bilmiyorsun sonuçta böbreklerine zarar verebilir.
bugün ödül günü olmuş ama ödül hakkımız bugün bitti yarın diyetimize kaldığımız yerden devam ediyoruz değil mi incelmene hayran kaldım bi haftada 2 cm mükemmel
yine harika bir gün
harika bir gün
Ayrıca 6000 adım ve iki litre su
maşallah adımlar süper suyunu azıcık arttırsak mı
suyunu bu hafta 3 lt tutmaya çalış kankim metabolizmanın mazotu da su.Su olmadan çalışmıyor zalım. Menün güzel bugün dinlendin ama yarın leslieye devammmm

süpppeeer bir gün ödüller yapıldı motive olundu spor da şahane zaten
Arrietty_ Birgaripanne @_Vera_ bana da azimli bir eş verin canıma okusun :)
biz eş olalım mıııığ

Bu esli yarisma nasil oluyordu, ne yapiyorduk tekrar yazabilir misiniz?
Unuttum...
@_Vera_
örnek vererek anlatayım mesela siz ve ben eş olduk bu hafta birlikte takılıcaz menülerime sizi etiketlicem siz bana aa vera çok yemişsin o zaman sana ceza 10 mekik çek ya da vera suyun çok az 3 bardak daha iç gibisinden şeyler diceksiniz.Spor puanlarımız ortak olarak toplanıcak.Diyelim siz o gün hiç spor yapmadınız ben size dicem eşim kalk hadi 2 mile leslie yap en azından bak herkes bizi geçiyor.Bu şekilde tabbi menü güzelse güzel dicez illa ceza yok
Vera yanlış mı bilmiyorum.Kadınlar iki erkekler üç litre diye duymuştum.Sabah kalkıp yuzumu yıkadıktan sonra aç karnına iki bardak su içiyorum.Gün boyu hazmı kolaylaştırıyor.
ben cinsiyet ayrımı yapmadan böbrek sağlığı için 3 lt diye biliyorum ürolog tavsiyesidir bana 3 lt suyuna 1 limon sık onu tüket hem böbreklerin rahatlar idrar yolların hemde metabozlizman çalışır demişti

Mountainsgirl ben de su ihtiyacinin kisinin kilosuna, hareketine, hava sartlarina gore degistigini biliyorum.

Hangi siteydi hatirlamiyorum, benim gunde 15 bardak su icmem gerekiyormus.

Gerci ben suyu oldum olasi cok icerim. Ozen gostermesem bile, 2.5 lt'den asagi dusmuyor...

Zahmet ettirdim, tesekkur ederim canim...

Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği 2 çatal peynir 4 çatal acı ezme iki çatal peynir helvası
Ara öğün kahve 3 bir arada
Saat 4 te
İki tane bol yeşillikli lahmacun
3 lt su
2 saat yürüyüş (onbin adım)
2 lesile (30 dk yani)
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Eş yarışması varmış bende katılmak istiyorum hanımlar

Selammm
Henüz eşler belli olmadı mı @_Vera_ ?
Su 2,5 lt
Spor; vakit yok

Eklentiler

• F6128F41-791E-4307-B680-E0D63C30D8BA.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 1BD2CD8E-049F-4A45-9BA2-1E4AC20A96CA.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 3C06C29C-CC6F-4281-8FCF-0BC5ACDFFEBD.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 30
Canım çayın adı ne ?
Gözdenin çayımı yoksa

Lütfen yapmayın böyle şeyler. Sabırla devam edin, farklı diyetler farklı içerikler deneyin. Ama bu tür ürünlere başlamayın. Sonunda vücudunuza vereceği zararı bilemezsiniz.
Biliyorum kilo vermek zor bir süreç, hepimiz yaşadık bunu. Ama çare kesinlikle o çaylar değil.
Daha önce denemiş biri olarak söylüyorum bunu.

Sağol canım almamaya karar verdim herkes aynı şeyi dedi boşverdim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…