- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hmmm keskek!Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Menum
10.00 1 h patates yesillik peynir
16.00 5 yk keskek 1 yk sulu et 4 yk kuru biber tursusu ve 2 yk asure (ödüll ogunu oldu)
18.45 2 elma
19.30 1 kofte buyuklugunde balik kizartmasi 2 yk makarna ve salata
Spor 10.000
Su 2 litre
Arkadaşım keşkeği kendin mi yaptın.Zordur.Maşallah sanaArrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Menum
16.00 5 yk keskek 1 yk sulu et 4 yk kuru biber tursusu ve 2 yk asure (ödüll ogunu oldu)
18.45 2 elma
Spor 10.000
Su 2 litre
ben almanı tavsiye etmem içerisinde ne var bilmiyorsun sonuçta böbreklerine zarar verebilir.Kızlar size bişe danışmak istiyorum bi çay var detoks çayı kullananlar memnun bide güvendiğim bir kişiden aldım tavsiyeyi sizce almalımıyım karar veremedim işe yarar mı 155 tl az da değil yani diyetisyen e verdiğim parayı ona vereyim diye düşündüm ama bilemedim bi şekilde kırmak istiyorum şu işi öyle kaçamak larım yok çok fazla sporumu yapıyorum hemde hergün if yapıyorum saat 4 30 dan sonra ağzıma bişe almıyorum baya saat aç kalıyorum daha napcam bilemedim çözüm bulmaya çalışıyorum yardım edin
bugün ödül günü olmuş ama ödül hakkımız bugün bitti yarın diyetimize kaldığımız yerden devam ediyoruz değil miAynen ya evet cok zorlayıcı ama bi başlamadan önce ölctüm kendimi bide bugün 2 cm incelmişim ama gel gelelim bugün kendimi biraz şımarttımdemisken bari menümü yazayım
Sabah 8 de:2 tane sigara böreği
Öglen:2 tane bisküvidenn yapılan top şeklinde bir cesit tatlı
Saat 16 da 1 kase çorba
Aksam yemegide 6 da: fırında yapılmış 2 tane soslu baget yanında soslu patates azcık yağinada ekmek bandım
Suya gelirsek sadece 4 bardak ama yatana kadar 1.5 litre kadar içecem
Sporda hiiiiç yapmadım gün içinde oarca parça toplam 20 dk lık yürüyüş anca..bugün bi tembellik var üstümde bugün mola mı versem acaba
yine harika bir günHayirli aksamlar...
Sabah aman unutmayayim diye bir telas tartildim.
Sonra limon+pekmezli ilik suyumu ictim.
KAHVALTI:
1 kapya biber
4 sivri biber
1 salatalik
1 gun kurusu kayisi
5 badem
3 zeytin
1 peynirli tost
1 haslanmis yumurta
1 bardak sekersiz erik hosafi
ARA: 1/3 cay bardagi leblebi
Limon dilimli yesil cay
OGLEN:
Buharda pismis karisik, karnabahar, bruksel lahanasi ve
Pul biberli, sarimsakli yogurt
ARA:
6 adet cig findik
1 mandalina
AKSAM:
Patlican musakka ( firinda kizartildi)
1 bardak kefir
Baharatli yogurt kürü
SPOR:
10712 adim, 535 puan
Toplamda 30 dk diz egzersizi
Puanlamayi nasil yapmam gerektigini bilemedim.
harika bir günİyi akşamlar arkadaşlar menümü yazayım
Sabah(10:30)
Bir dilim yağsız yumurtalı ekmek dört adet zeytin şekersiz çay
Öğle(14:30)
Küçük porsiyon etli pilav iki kaşık yoğurt
Ara(15:00)
Bir kuru incir
Akşam(19:00)
Öğlendeki etli pilavdan küçük porsiyon iki kaşık yoğurt
Birazdan bir bardak sütlü kahve içeceğim.
maşallah adımlar süper suyunu azıcık arttırsak mıAyrıca 6000 adım ve iki litre su
suyunu bu hafta 3 lt tutmaya çalış kankim metabolizmanın mazotu da su.Su olmadan çalışmıyor zalım. Menün güzel bugün dinlendin ama yarın leslieye devammmmBende menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 7 tane yaprak sarması
Domates ve salatalık
Öğlen bi tabak tavuk sote
2 kaşık makarna
Akşam 2 kaşık yeşil fasulye
Suyum 2 lt sporum yokArrietty_
@_Vera_ ,Arrietty_
Hayirli aksamlar...
Sabah aman unutmayayim diye bir telas tartildim.
Sonra limon+pekmezli ilik suyumu ictim.
KAHVALTI:
1 kapya biber
4 sivri biber
1 salatalik
1 gun kurusu kayisi
5 badem
3 zeytin
1 peynirli tost
1 haslanmis yumurta
1 bardak sekersiz erik hosafi
ARA: 1/3 cay bardagi leblebi
Limon dilimli yesil cay
OGLEN:
Buharda pismis karisik, karnabahar, bruksel lahanasi ve
Pul biberli, sarimsakli yogurt
ARA:
6 adet cig findik
1 mandalina
AKSAM:
Patlican musakka ( firinda kizartildi)
1 bardak kefir
Baharatli yogurt kürü
SPOR:
10712 adim, 535 puan
Toplamda 30 dk diz egzersizi
Puanlamayi nasil yapacagim bilemedim.
süpppeeer bir günArrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Menum
18.45 2 elma
Spor 10.000
Su 2 litre
biz eş olalım mıııığ
örnek vererek anlatayım mesela siz ve ben eş olduk bu hafta birlikte takılıcaz menülerime sizi etiketlicem siz bana aa vera çok yemişsin o zaman sana ceza 10 mekik çek ya da vera suyun çok az 3 bardak daha iç gibisinden şeyler diceksiniz.Spor puanlarımız ortak olarak toplanıcak.Diyelim siz o gün hiç spor yapmadınız ben size dicem eşim kalk hadi 2 mile leslie yap en azından bak herkes bizi geçiyor.Bu şekilde tabbi menü güzelse güzel dicez illa ceza yok
ben cinsiyet ayrımı yapmadan böbrek sağlığı için 3 lt diye biliyorum ürolog tavsiyesidir bana 3 lt suyuna 1 limon sık onu tüket hem böbreklerin rahatlar idrar yolların hemde metabozlizman çalışır demiştiVera yanlış mı bilmiyorum.Kadınlar iki erkekler üç litre diye duymuştum.Sabah kalkıp yuzumu yıkadıktan sonra aç karnına iki bardak su içiyorum.Gün boyu hazmı kolaylaştırıyor.
örnek vererek anlatayım mesela siz ve ben eş olduk bu hafta birlikte takılıcaz menülerime sizi etiketlicem siz bana aa vera çok yemişsin o zaman sana ceza 10 mekik çek ya da vera suyun çok az 3 bardak daha iç gibisinden şeyler diceksiniz.Spor puanlarımız ortak olarak toplanıcak.Diyelim siz o gün hiç spor yapmadınız ben size dicem eşim kalk hadi 2 mile leslie yap en azından bak herkes bizi geçiyor.Bu şekilde tabbi menü güzelse güzel dicez illa ceza yok
ben cinsiyet ayrımı yapmadan böbrek sağlığı için 3 lt diye biliyorum ürolog tavsiyesidir bana 3 lt suyuna 1 limon sık onu tüket hem böbreklerin rahatlar idrar yolların hemde metabozlizman çalışır
Zahmet ettirdim, tesekkur ederim canim...örnek vererek anlatayım mesela siz ve ben eş olduk bu hafta birlikte takılıcaz menülerime sizi etiketlicem siz bana aa vera çok yemişsin o zaman sana ceza 10 mekik çek ya da vera suyun çok az 3 bardak daha iç gibisinden şeyler diceksiniz.Spor puanlarımız ortak olarak toplanıcak.Diyelim siz o gün hiç spor yapmadınız ben size dicem eşim kalk hadi 2 mile leslie yap en azından bak herkes bizi geçiyor.Bu şekilde tabbi menü güzelse güzel dicez illa ceza yok
ben cinsiyet ayrımı yapmadan böbrek sağlığı için 3 lt diye biliyorum ürolog tavsiyesidir bana 3 lt suyuna 1 limon sık onu tüket hem böbreklerin rahatlar idrar yolların hemde metabozlizman çalışır demişti
estağfurullah ne zahmetiZahmet ettirdim, tesekkur ederim canim...
Canım çayın adı ne ?Kızlar size bişe danışmak istiyorum bi çay var detoks çayı kullananlar memnun bide güvendiğim bir kişiden aldım tavsiyeyi sizce almalımıyım karar veremedim işe yarar mı 155 tl az da değil yani diyetisyen e verdiğim parayı ona vereyim diye düşündüm ama bilemedim bi şekilde kırmak istiyorum şu işi öyle kaçamak larım yok çok fazla sporumu yapıyorum hemde hergün if yapıyorum saat 4 30 dan sonra ağzıma bişe almıyorum baya saat aç kalıyorum daha napcam bilemedim çözüm bulmaya çalışıyorum yardım edin
Gamze hanım ilgileniyo da çayın adı mincex canım duydun mu hiçCanım çayın adı ne ?
Gözdenin çayımı yoksa
Lütfen yapmayın böyle şeyler. Sabırla devam edin, farklı diyetler farklı içerikler deneyin. Ama bu tür ürünlere başlamayın. Sonunda vücudunuza vereceği zararı bilemezsiniz.Kızlar size bişe danışmak istiyorum bi çay var detoks çayı kullananlar memnun bide güvendiğim bir kişiden aldım tavsiyeyi sizce almalımıyım karar veremedim işe yarar mı 155 tl az da değil yani diyetisyen e verdiğim parayı ona vereyim diye düşündüm ama bilemedim bi şekilde kırmak istiyorum şu işi öyle kaçamak larım yok çok fazla sporumu yapıyorum hemde hergün if yapıyorum saat 4 30 dan sonra ağzıma bişe almıyorum baya saat aç kalıyorum daha napcam bilemedim çözüm bulmaya çalışıyorum yardım edin
Sağol canım almamaya karar verdim herkes aynı şeyi dedi boşverdim gittiLütfen yapmayın böyle şeyler. Sabırla devam edin, farklı diyetler farklı içerikler deneyin. Ama bu tür ürünlere başlamayın. Sonunda vücudunuza vereceği zararı bilemezsiniz.
Biliyorum kilo vermek zor bir süreç, hepimiz yaşadık bunu. Ama çare kesinlikle o çaylar değil.
Daha önce denemiş biri olarak söylüyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?