Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok güzel olmuş tebrik ederim
ah o iki dilim olmayaydı iyiydi.Ekmeği kestim bu hafta senden ekmek sıffır suyu da 3 yap bence.Artıları eksi yapmamız lazım
Hahaha valla bugün benim ödül günümdü spor felan yalan oldu ama yarın leslie ile başlıyorummmm

Bugunku menüm sabah
1 haslama patates bir dilim peynir
Öğle
Tavuk yarim kase çorba 2 yk pilav
Aksam
Kiymali domates biber karisimi
2 dikim ekmek
Domates
Su 1.5 anca olmustur
Spor 3000 adim
@_Vera_
çok güzel gün ama 2 bardak su cezası kestim sonuncu olduk bu hafta elimde merdane ile gezicem takımda

Simdi eşli ya
Yaa ama ben takip edemediim şimdi eş olunca ne olacak nasl bi yol izleyecez grubumuz arasında mı yarışacaz eşlerimizle beraber diğer eşlerle

Simdi eşli ya

Yaa ama ben takip edemediim şimdi eş olunca ne olacak nasl bi yol izleyecez grubumuz arasında mı yarışacaz eşlerimizle beraber diğer eşlerle
Evet canım örnek vereyim senle ben eş olduk diyelim a kişisi ile de b kişisi eş oldu. Biziö spor puanlarımız ortak onlarında ortak biz eş olarak onları geçmeye çalışcaz birbirimizi motive etcez mesela ben fazla yersem vera bak bu yediklerin diyete uygun değil ekmeği azalt suyunu arttır sana ceza verdim 20 mekik çek diceksin mesela.

Ooo bu çok iyi o zaman kesin 1. Olmamız lazım eşcim @arietty_

Canim benim iyiyim sizler nasilsiniz?
Bugun cok ugrastiniz listeler vs ile..
Takimda malesef sonuncu olmus..
Kizlar haftaya guzel bir derece alacaginiza inaniyorum

Merhaba kizlar çocuklarla vakit nasıl geçti anlamadım hemen menümü yazayim

Sabah
2 dilim ekmek
3 ince dilim sucuk
Bı ince dilim peynir
3 4 tane zeytin

Öğle
1 kase mercimek çorbası
Bı kase yoğurt
Bir iki kaşık et kavurma

Akşam
Sütlü kahve
4 tane ceviz

Su 2 lt
Spor 7000 adım 350 puan

Güzel bir gün olmuş

Selam canim esim etiket yapmayi unutma lutfen gozden kacirabilirim menunu
Nasil bir beslenme duzenin var bilmiyorum ama yavas yavas ogrenecegim protein bakimindan az geldi bana
Sabah iki yumurta
Aksam tam bir ogunlee beslensen vucudun kitlikta zannedip kilo vermene engel olabilir
Kilo vermen nasil hafta da kac gram gidiyor mesela
Bende menumu ilistireyim
Sabah
2 dilim ekmek
5 ceviz
2 tk bal
2 tk labne
Aksam
1 tabak makarna
5 6 kasik yogurt
Su 6 bardak
Spor 5000 adim 250 puan

Ha sen niye protein tuketmedin dersen gec kalktim esim yemis h yumurtalari
Aksam ustu komşular gelmisti makarna ile gecistirdim bu aksam yarindan itibaren eski tanss i goreceniz
Merdane isinide veraya biraktim kalan sakin kaptan olacam

4. Takımın çıtır mı çıtır kızları bu hafta eş yarışına döndük. Eş yarışında puanlar eşlerle ortak toplanır. Eşler birbirlerini motive eder. Gerekirse ufak cezalar kesip eşinin kaçamaklarına ya da yaptığı yanlış artı çıkmasına sebep olacak bişeyde nazikçe uyarır. Menülerinize beni ve eşlerinizi etiketlemeniz gerekir. Kaçamaklarınızdan 200 300 puan düşürülecek. Unutmayın sadece sizin değil eşinizin emeğinden de düşücek bu puan. Su yarışına devam edelim mi? Ben etme taraftarıyım ama yok derseniz etmeyiz. Spor olarak belirli bir yarışımız yok 1.sayfada yer alan tablodaki her türlü puan türünden aktiviteyi yapıp puanını yazmanız yeterli.

Çok güzel gidiyor, sizi sormalı, hepinizin çıtır günleri yakındır umarım

Daha iyi oldunuz mu oglun ile? Tekrar gecmis olsun
Menu iyi. Su da guzel. Hasta iken biraz daha arttir aslinda
Kaptanim bilerek mi tek öğün beslendin vakitsizlikten filan mı
Evet canim. Bilerek tek ögün yaptim.
Az gorunsede corba da vardi herhal 400 gr tavuk
Yesillik eklemedim oda insallah yarine (bu aksama)
Afiyet olsun
Sende benim gibi hic yesillik eklememissin.
Yoksa guzel menu
2 cocuk ile yine cok iyi 45 dk yuruyus
Menuyu de begendim

Genel olarak 2 L su iciyoruz. Keske 2,5 - 3 yapabilsek. Buna bende dahilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…