Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok yok yapacam bunu
Bunu yapmayı hedefliyorsan 2 şeye ihtiyacın var
1)telefonunda FatSecret isimli uygulama
2) mutfak tartısı
Günlük ne kadar yağ-protein-karbonhidrat alman gerektiğini hesapla önce
Sonra ona göre yediklerini tartarak hesapla
Yüksek yap-orta protein- düşük karbonhidrat
Şu sayfaları da incelemeni tavsiye ederim. Tüm postları oku ve incele

Günaydın canım
Tuzlu suyu iyi düşünmüşsün
Magnezyum ve d vitamini alıyor musun?
D vitamin kullaniyorum canim. Magnezyumda ne zamadir aklimda. Iyi hatirlattinDisari cikacagim ozaman alayim.
Tuzlu su icmeyi seviyorum desem garip kacar mi :)
Kesin vucudda tuz eksikliginden ama

D vitamin kullaniyorum canim. Magnezyumda ne zamadir aklimda. Iyi hatirlattinDisari cikacagim ozaman alayim.
Tuzlu su icmeyi seviyorum desem garip kacar mi :)
Kesin vucudda tuz eksikliginden ama
Muhtemelen Zeynep ne eksikse ona yöneliyor vücut.
Magnezyumu ihmal ediyordum ben de
Bugün yine başlayacağım

havalar soğudu su miktarı otomatik olarak düşüse geçti bende bı hatırlatıcı indirsem yada her emzirme sonrası 2 bardak icsemde yeter bana aslında 3u geçer bile

Bu yaşıma kadar sadece 15 yaşındayken kabız oldum çok şükür hani hiç wc sorunum olmadı benim ama tabi kahve iyi değil
Maşallah deyim
çok özendim ama sonraki domatesin kabuğunu bile kısmını görünce yan çizdim

gune güzel başlamışsin kaptanım tuzlu su sabah sabah mide bulantısı yapmıyor mu

Ay bak paranoyak olcaksan hiç bulaşma. O zaman stres yaparsın daha kötü olur.
Çünkü ben hesap yaparken domatesin içindeki karboyu bile hesaplıyorum
:)

Evde ekmek olmuyor genelde annemde bulunca yedim yemedigimiz için kufleniyor sadece sandvich ekmeği oğlum için dolapta bulunuyor ama ben bu sabah tam tahıllı wasa yedim 2 dilim wasa 1 dilim ekmek ediyor oda olmaz mı eşim

Güzel menu canım afiyet olsun

@_Vera_ kahvaltım bugün kendimi şımartip çay demledim :) oglende ton balıklı salata akşam haşlanmış sebze ve hindi ızgara yemeyi düşünüyorum ne dersin arada kahve içerim 1 kare bittere izin var mı , sporda eşim erken gelirse 3 mile Leslie + floor serisi planlıyorum yoksa kızla 2 mile + dans izin verildiğince

Günaydın eşim ben uykucuyum bugün uyuyakalmışım... Kahvaltın süper öğle ve akşam yemeğinde süper. Bitter olsun seni sıkmayayım ilk günden ama onun yerine kuru incir denesene çok çok iyi geliyor. Spor planında süper. Bende 3 mil leslie yapcam kahvaltıdan sonra kahvaltıda köz biber peynir yicem. Bu hafta 65i görmek istiyorum artık

Wasa olur afiyet 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…