Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

D vitamin kullaniyorum canim. Magnezyumda ne zamadir aklimda. Iyi hatirlattinDisari cikacagim ozaman alayim.
Tuzlu su icmeyi seviyorum desem garip kacar mi :)
Kesin vucudda tuz eksikliginden ama
Kaptanım vitamin D yi vitamin K ve magnezyum ile kullanırsan kemiklere daha iyi geçmesini sağlıyor

Yanii

Herkese günaydın kızlar. Dünkü sonuçlardan sonra güzel geçireceğimiz, 0 kaçamaklı ve bol sporlu bir hafta olsun.
esmeriiim eş olmuşuz canım, herkes naralar atıyor birinci biziz diye. Şunlara bir gösterelim birinciliğin en çok kime yakıştığını

Kuru incirim de var evde oda güzel süt yapıyor :)
North River eşim eşim canım eşim herkes buraya yazıyor yok birinci olalım yok birinci biziz felan meydanı bırakmıyoruz öyle değil mi??
Onlar yazsın biz oynayalım eşim cuma birinci biziz
Kaptanım vitamin D yi vitamin K ve magnezyum ile kullanırsan kemiklere daha iyi geçmesini sağlıyor
aa birşey daha öğrendim teşekkür ederim

Geçen haftanın sonuncusu olarak en çok bana yakışır tabi ki eşimle @_Vera_

Kuru incirim de var evde oda güzel süt yapıyor :)

Onlar yazsın biz oynayalım eşim cuma birinci biziz
aa birşey daha öğrendim teşekkür ederim
Rica ederim canım. Senin de değerler kötü çıkmış, inşallah takviyelerle en kısa zamanda toparlarsın. Değerlerin düzeldikçe kendini daha iyi hissedeceksin
Geçen haftanın sonuncusu olarak en çok bana yakışır tabi ki eşimle @_Vera_
Geçin de görelim

Hic bilmiyordum bunu.
Hatta K vitamini tam benlikmis. Onuda almam gerek.
Benim saclarim cok dokulmeye basladi. Ayni dogum sonrasi gibi. Felaket
Sacim cok kalindir ama inceldi baya baya

Hic bilmiyordum bunu.
Hatta K vitamini tam benlikmis. Onuda almam gerek.
Benim saclarim cok dokulmeye basladi. Ayni dogum sonrasi gibi. Felaket
Sacim cok kalindir ama inceldi baya baya
Aynı sorun bende de var, avuç avuç dökülüyor artık süpürge yapmaktan sıkıldım her yer saç içinde. Hele saçımı yıkadıktan sonrasında hiç bahsetmiyorum bile. Belki bu konuşmadan sonra bende başlarım, hep sallıyorum.
kaptanım birde altın süt çok faydalı saç dökülmesi için. Belki onu da denemek istersin?

bir ay içinde alınan sonuç

Aysuncum hosgeldin canim.Cok sevindim iyi olmaniza, bizlerde ayni biraktigin gibiyiz :)
Bende senin gibiyim, diyete hic odaklanamiyorum, biraktim bir sure ,bakalim ne olacak sonrasinda canim..
Sağlık olsun canım. Yeterki isteyelim yine veririz aldığımız kiloları Özgecim takıma öyle gözattım bugün kaptanlığı bırakmışsın çok üzüldüm Ne kadar emek verdiğini, takımdaki herkesi arkadaşın, kardeşin gibi gördüğünü biliyorum. Takımdan bağını hiçbir zaman koparmayacağımı da biliyorum ama insanın gözleri tanıdık birilerini arıyor Ama evlatlarımız herseyin başında geliyor, umarım hersey istediğin gibi biran önce yoluna girer. Senin gibi güzel kalpli arkadaşlar tanıdığım için çok mutluyum.

Arrietty_ canım senin de kaptanlığın hayırlı olsun canım. Bu işin üstesinden eminim çok güzel bir şekilde geleceksindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…