Kaptanım vitamin D yi vitamin K ve magnezyum ile kullanırsan kemiklere daha iyi geçmesini sağlıyorD vitamin kullaniyorum canim. Magnezyumda ne zamadir aklimda. Iyi hatirlattinDisari cikacagim ozaman alayim.
Tuzlu su icmeyi seviyorum desem garip kacar mi :)
Kesin vucudda tuz eksikliginden ama
Yaniihavalar soğudu su miktarı otomatik olarak düşüse geçti bende bı hatırlatıcı indirsem yada her emzirme sonrası 2 bardak icsemde yeter bana aslında 3u geçer bile
Maşallah deyim
çok özendim ama sonraki domatesin kabuğunu bile kısmını görünce yan çizdim
gune güzel başlamışsin kaptanım tuzlu su sabah sabah mide bulantısı yapmıyor mu
:)
Kuru incirim de var evde oda güzel süt yapıyor :)Günaydın eşim ben uykucuyum bugün uyuyakalmışım... Kahvaltın süper öğle ve akşam yemeğinde süper. Bitter olsun seni sıkmayayım ilk günden ama onun yerine kuru incir denesene çok çok iyi geliyor. Spor planında süper. Bende 3 mil leslie yapcam kahvaltıdan sonra kahvaltıda köz biber peynir yicem. Bu hafta 65i görmek istiyorum artık
Onlar yazsın biz oynayalım eşim cuma birinci bizizNorth River eşim eşim canım eşim herkes buraya yazıyor yok birinci olalım yok birinci biziz felan meydanı bırakmıyoruz öyle değil mi??
aa birşey daha öğrendim teşekkür ederimKaptanım vitamin D yi vitamin K ve magnezyum ile kullanırsan kemiklere daha iyi geçmesini sağlıyor
Geçen haftanın sonuncusu olarak en çok bana yakışır tabi ki eşimle @_Vera_Herkese günaydın kızlar. Dünkü sonuçlardan sonra güzel geçireceğimiz, 0 kaçamaklı ve bol sporlu bir hafta olsun.
esmeriiim eş olmuşuz canım, herkes naralar atıyor birinci biziz diye. Şunlara bir gösterelim birinciliğin en çok kime yakıştığını
Kullanici Tarih Toplam -cm Kol Gögüs Bel Basen Bacak Göbek Kilo @barga 19.06.20 32 102 93 108 50 79.9 @Tanssss 19.06.20 33 110 91 115 63 106 76.6 Arrietty_ 19.06.20 30 94 80 99 61 65.6 JaneRizzoli 26.06.20 29 ? 74 105 63 83 71,9 @Derya_the_queen 26.06.20 29 99 92 103 53 @Ceydos 26.06.20 26 96 76 94 54 61.6
@Ceydos göbüs de istiyoruz artik :)) ama sabah hallet ölcümü
Ya yazsınlar biz cevap veremeyiz çünkü spordayız kalori yakıyoruz. Tablolarda görürler kimmm birinci olmuş diye.Geçen haftanın sonuncusu olarak en çok bana yakışır tabi ki eşimle @_Vera_
Rica ederim canım. Senin de değerler kötü çıkmış, inşallah takviyelerle en kısa zamanda toparlarsın. Değerlerin düzeldikçe kendini daha iyi hissedeceksinKuru incirim de var evde oda güzel süt yapıyor :)
Onlar yazsın biz oynayalım eşim cuma birinci biziz
aa birşey daha öğrendim teşekkür ederim
Geçin de görelimGeçen haftanın sonuncusu olarak en çok bana yakışır tabi ki eşimle @_Vera_
Havalara bak senYa yazsınlar biz cevap veremeyiz çünkü spordayız kalori yakıyoruz. Tablolarda görürler kimmm birinci olmuş diye.
Hic bilmiyordum bunu.Kaptanım vitamin D yi vitamin K ve magnezyum ile kullanırsan kemiklere daha iyi geçmesini sağlıyor
Nerden nereye resmen :) ve bu benim 5 kilo vermiş halimdiJaneRizzoli galiba bu canim
Aynı sorun bende de var, avuç avuç dökülüyorHic bilmiyordum bunu.
Hatta K vitamini tam benlikmis. Onuda almam gerek.
Benim saclarim cok dokulmeye basladi. Ayni dogum sonrasi gibi. Felaket
Sacim cok kalindir ama inceldi baya baya
Gunaydin canim yapacagin sporlar guzel bende sana eslik etmeye calisacagimAlp_BuRc canım günaydın eş olmuşuzz
Spor olarak 2 saat yürüyüş
2 ml leslie
1000 defa ipsiz ip atlama yı düşünüyorum
Peki ya sen?
Sağlık olsun canım. Yeterki isteyelim yine veririz aldığımız kilolarıAysuncum hosgeldin canim.Cok sevindim iyi olmaniza, bizlerde ayni biraktigin gibiyiz :)
Bende senin gibiyim, diyete hic odaklanamiyorum, biraktim bir sure ,bakalim ne olacak sonrasinda canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?