Sabah erkenden kalkıp adliyeye gitmem gerekiyordu aslında isim kısa gibiydi ama uzadı, kafeterya da kapalı olunca abur cubur yemek istemedim. Normal zamanda bu şekilde olmazdı.Böyle beslenmenin özel bir sebebi var mı çok az geldi bana
Istedigin 2 barbak olsunçok güzel gün ama 2 bardak su cezası kestimsonuncu olduk bu hafta elimde merdane ile gezicem takımda
Tamam o zaman devam ederiz. Yine +2000 puan vericem o zaman birinciye hahah. Hemen gidip su içeyimHayır bence iptal etme kanki çok güzel oluyo valla ben kendi açımdan çok memnunum
Tamamdır onu düzelteyim yarının tablosunda teşekkür ederim uyardığınız için@_Vera_ eline saglik, tabloya yine bir cok emek vermissin.
Ordaki puan 625 olacak canim.
30×3=90 bolgesel egzersiz puanimda var.
Uygun bir puanlama yontemi bulamadigim icin kaptanlarima birakmistim.
Arrietty_ kaptanim bolgesel egzersize dakikada 3 puan uygun gormustu..
Herkese kolay gelsin, ha spor ha ev isi. Guzel ter atiyorum...
Tabiii yarının tablosunda düzenlemiş olurumVeracım beni spordan muaf tutabilir misin? Vakit ayıramıyorum spora maalesef
Amin canim insallahHepimizin eksikleri var canım inşallah önümüzdeki hafta herşey daha iyi olur
Bak su yarışına devam ediyoruz bugün günde 3.5 iç 2000 puan senin olsunIstedigin 2 barbak olsun
Merhaba canim yapalim yapalim canim bol eksili bi haftamiz olsun ama bugun aksama börek yiyebilirim 1 haftadir hayalini kuruyodum
Canim bnm mezura bi arkadas istedi onda kaldi pazartesi getirecek o zaman ölçsem olur mu@Anonimmm @TanssssJaneRizzoli Alp_BuRc B Beklenen2 E English_teacherrr
Kizlar ölcumleri alinca beni etiketleyin.
Kizlar birinizde yoktu mezura. Alinca eklersiniz bilglerinizi
Eki Görüntüle 2716759
3.5 su hayatta icmemem yaa veya ictim diyelim tuvaletten hic cikamam kiz naptin o kadarBak su yarışına devam ediyoruz bugün günde 3.5 iç 2000 puan senin olsun
Tablodan baktım da ödül hakkını kullanmamışsın ah elime oklavamı alıp lahmacun yedin börek olmaz artık diyeceeedim ama kıyamadım. 1 dilim ye sonra ödül felan yok söz mü? Kız takım sonuncu yerlerde toplamamız lazımmMerhaba canim yapalim yapalim canim bol eksili bi haftamiz olsun ama bugun aksama börek yiyebilirim 1 haftadir hayalini kuruyodum
Ay 1 kilo versem ne kadar ii olur:)Evettt müthişcumaya kadar 1 kg veririz umarım
Beraber başaracağızAy 1 kilo versem ne kadar ii olur:)
Tamam az yiyeyim ama ispanakli borek ya sebze yemis sayılırımTablodan baktım da ödül hakkını kullanmamışsın ah elime oklavamı alıp lahmacun yedin börek olmaz artık diyeceeedim ama kıyamadım. 1 dilim ye sonra ödül felan yok söz mü? Kız takım sonuncu yerlerde toplamamız lazımm
Kesinlikle öyle ıspanak kalorisinden sayarızTamam az yiyeyim ama ispanakli borek ya sebze yemis sayılırım
Afiyet olsun canım bende daha yemedim yiyince paylaşacağımBugün omad günüydü :)
Ekmekleri yumurta ve tahinle yaptım, köz patlıcan üstü yoğurt, omletin arasında da peynir var yine.
su 1,5 ama 2,5 yaparım ben onu.
Spor yok
E English_teacherrr @_Vera_Arrietty_
Afiyet olsun. Ne güzel dolu dolu bir ögünBugün omad günüydü :)
Ekmekleri yumurta ve tahinle yaptım, köz patlıcan üstü yoğurt, omletin arasında da peynir var yine.
Spor yok
Yoğurtlu bişe de varmış yanında bence doyurucu olur köfte diye düşünüyorum canım afiyet olsunKizlar aksama yani saat 17 gibi
Orda aksam oldu burda daha Ögle sonu.
Neyse
Yogurtlu Semizotu ve dunden kalan 6-7 kofte yiyecegim. Belki brezilya Bademi eklerim saglikli yag da almis olayim diye.
Yanina baska bisey daha eklesem mi?
Çok güzel bir gün olmuş. Sende yurt dışında mı yaşıyorsun??Bugün omad günüydü :)
Spor yok
Bence 1 meyve ekleyebilirsin yanınaKizlar aksama yani saat 17 gibi
Orda aksam oldu burda daha Ögle sonu.
Neyse
Yogurtlu Semizotu ve dunden kalan 6-7 kofte yiyecegim. Belki brezilya Bademi eklerim saglikli yag da almis olayim diye.
Yanina baska bisey daha eklesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?