Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayır bence iptal etme kanki çok güzel oluyo valla ben kendi açımdan çok memnunum
Tamam o zaman devam ederiz. Yine +2000 puan vericem o zaman birinciye hahah. Hemen gidip su içeyim
Tamamdır onu düzelteyim yarının tablosunda teşekkür ederim uyardığınız için
Veracım beni spordan muaf tutabilir misin? Vakit ayıramıyorum spora maalesef
Tabiii yarının tablosunda düzenlemiş olurum

Merhaba canim yapalim yapalim canim bol eksili bi haftamiz olsun ama bugun aksama börek yiyebilirim 1 haftadir hayalini kuruyodum
Tablodan baktım da ödül hakkını kullanmamışsın ah elime oklavamı alıp lahmacun yedin börek olmaz artık diyeceeedim ama kıyamadım. 1 dilim ye sonra ödül felan yok söz mü? Kız takım sonuncu yerlerde toplamamız lazımm

Tamam az yiyeyim ama ispanakli borek ya sebze yemis sayılırım

Bugün omad günüydü :)
Ekmekleri yumurta ve tahinle yaptım, köz patlıcan üstü yoğurt, omletin arasında da peynir var yine.
su 1,5 ama 2,5 yaparım ben onu.
Spor yok
E English_teacherrr @_Vera_ Arrietty_

Eklentiler

• 0302547A-ED2B-43FD-8BB1-EE5C9AFCD860.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar aksama yani saat 17 gibi
Orda aksam oldu burda daha Ögle sonu.

Neyse
Yogurtlu Semizotu ve dunden kalan 6-7 kofte yiyecegim. Belki brezilya Bademi eklerim saglikli yag da almis olayim diye.

Yanina baska bisey daha eklesem mi?
Yoğurtlu bişe de varmış yanında bence doyurucu olur köfte diye düşünüyorum canım afiyet olsun

Çok güzel bir gün olmuş. Sende yurt dışında mı yaşıyorsun??
Kizlar aksama yani saat 17 gibi
Orda aksam oldu burda daha Ögle sonu.

Neyse
Yogurtlu Semizotu ve dunden kalan 6-7 kofte yiyecegim. Belki brezilya Bademi eklerim saglikli yag da almis olayim diye.

Yanina baska bisey daha eklesem mi?
Bence 1 meyve ekleyebilirsin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…