Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dun ki o fenaların fenası günümün sabahnda tartldım Allaha şükür almamışm ama vermemişim de Bugün tam gaz devam ediyorum
Selam esim :))
Vallahi merdane ile kovalatirim dunki gibi ögünler gorursem. Kalbime iniyordu

Ben OMAD a devam
Boylece suyu arttirir alisirim belki

Tesekkur ederim canim. Umarim özgeyi hayal kirikligina ugratmadan cözerim bu isi
Kendini hazir hissettiginde bekliyorum takima

Eline sağlık canım. İp atlamanın puanı öncekinden daha adil olmuş

Karın ve kalçalar çalışsın

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.

Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.

Mountainsgirl bu hafta sana pek aktif olmayan bir eş verdik ama bu hafta deneme süren olduğu için.Daha önceden katılıp eş olup sonra hiç gelmeyen ve eşini madur eden üyelerimiz oldu maalesef.Bunun önüne geçmek için bu hafta sadece deneme sürendesin.Aktif bir şekilde takıma gelirsen haftaya seni daha aktif biriyle eş yaparız.Deneme süresi sana özel değil bu arada tüm yeni üyelere Kadınlar kulübünden gelen bir kural.

Kaptanım ben kendimi dün de muaf sandım ondan menü paylaşımında bulunmadım. Hemen paylaşayım öyleyse

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Ara:
1 mandalina
Akşam:
Çiğ köfte dürüm
Ayran
Su:
1,5 litre
Spor:
3000 adım: 150 puan
1 saat ev işi: 120 puan

Esim bende henüz spor yapamazsamda 1.50 dk temizlik yaptım balkonları filan yıkadım uzattım işi çamaşırı bile kurutmaya asmadim balkona astım 220 point şimdilik benden daha bunun sporu var .
Süpersin eşim

Canım bende fatsecret uygulamasını kullanıyorum ama mutfak tartım yok malesef alırım onu da önerdiğin sayfaları takibe aldım inceleyeceğim teşekkür ederim

@_Vera_ eline saglik, tabloya yine bir cok emek vermissin.

Ordaki puan 625 olacak canim.
30×3=90 bolgesel egzersiz puanimda var.
Uygun bir puanlama yontemi bulamadigim icin kaptanlarima birakmistim.
Arrietty_ kaptanim bolgesel egzersize dakikada 3 puan uygun gormustu..

Herkese kolay gelsin, ha spor ha ev isi. Guzel ter atiyorum...

Veracım beni spordan muaf tutabilir misin? Vakit ayıramıyorum spora maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…