Adim sayari sadece spor amacli yuruyuste aciyorum. Digerleri gezinti gibi geliyor. Belli bir tempo yok, nabiz yukselmiyor vs...Ben moral bozdukca tartı yükseliyor sinir oldukça ödem tutuyorum galiba .Ben dayanamadım hava çok güzeldi aldım çocukları yürüyüşe çıktım yine ama bu defa büyüğün tuvaleti geldi 1.5 saat sürdü bizim macare
Afiyet olsun canım
olsun abla neden spor olmasın ki hareket candır evde oturduğunla bir olur mu hiç o adımlarda zayıflama sebebi :)
bu cevap bana mı acaba ben sormuştum ama
Ne kadarlık canım bebeğin 6 ay sonrası içine limon ve salatalık, zencefil ekleyebilirsin . 1 yaş sonrası yesilcayda ekleyebiliyordim 1cay kaşığı
Sagol gülümGeçmiş olsun canım neden mideni mi üşüttün acaba şimdi iyi misin
Kaptanim beni listeden cikartabilirsin, malum diyet serüvenim askiya alindiHaftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyorum soyle bir tabloya bakinca. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Toplam @pisi pisi kopatim 2 - 2 JaneRizzoli 2,5 1,5 1,5 2.5 North River 2 2,5 3 @Beklenen2 1,5 2,5 3,5 2.5 @Birgaripyolcu06 2 2 2 2.5 @Tanssss 1,2 1,2 2.1 1.8 Arrietty_ 2 2,8 2,2 2 @Anonimmm 1.5 ?? 2 2.5 CanTorun 3 3 3 Mountainsgirl 2 2,5 2.5 E English_teacherrr 2 3 3,5 3 Alp_BuRc 2 2 2 2 @Smneapdullah 3 2,5 3 3 @Canfeb 2 2 @_Vera_ 3 3 3 esmeriiim 2 - E-brulim 1,5 @bnnu @Periannem 1 1,5 fyzanur 1,5 1 @Melegimkorusun - - - 1.7 TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @pisi pisi kopatim 10 DKA @_Vera_ Ödül MUAF North River Ödül @Beklenen2 Ödül E English_teacherrr fyzanur ? ? MUAF ? ? MUAF @Canfeb ?? ?? Alp_BuRc Ödül JaneRizzoli MUAF MUAF MUAF MUAF @Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ E-brulim Ödül MUAF MUAF @Smneapdullah Ödül 50 S 45DKA CanTorun @Anonimmm Ödül MUAF 20 S 10M Mountainsgirl 20 S @Tanssss Ödül 30 S 20M 10M @Periannem 20 S esmeriiim Ödül 20 S 20M @Melegimkorusun - - -
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
KIZLAR BAZI YERLERDE EKSİKLER VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYİP DÜZELTTİRİN
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA JaneRizzoli E English_teacherrr 360 310 425 @Canfeb @Beklenen2 200 730 200 @_Vera_ North River 1723 1299 1340 @Smneapdullah
Alp_BuRc 2795 1500 (-100) 635(-200) 920+250 Arrietty_ @Anonimmm 500 815 (-100) 915 950 @pisi pisi kopatim
CanTorun 1225 1200 617 699 @Birgaripyolcu06 @Tanssss 870 670 (-100) 550 200+300 @Periannem @bnnu 250 esmeriiim
E-brulim - - - - fyzanur
Mountainsgirl 600 300(-100) @Melegimkorusun 240
Insallah bir seyin yoktur feyzosum, iyi hissediyorsun kendini degil mi?test verirsem ederim canım , bugün işe gelme dediler ben de test için gitmeyim dedim nasılsa yarın işe gdeceğim hastaneye . belirtilerim devam ederse veririm
Aslinda bir asilsan diyete 1 ay icinde hedefine ulasirsin sonra istedigin kadar yeyok bulanmadı içim hatta doymadım bilebu kadar çok yediğim için hala hedefime ulaşamadım 1 sene olacak heralde takıma katılalı , 71ile başladım . 56 ya geldim hala 48 olamadım . çünkü çok yiyorum .
Yaaaaa canım ay inanmıyorum valla nası sevindim anlatamam gözün aydın kuzum yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahSagol gülümYok üsütmedim, icimde ki minik sagolsun o yapiyor Az önce doktordan geldim, noktacim 7 haftalik ellerinizden öper
Kaptanim beni listeden cikartabilirsin, malum diyet serüvenim askiya alindi
Insallah bir seyin yoktur feyzosum, iyi hissediyorsun kendini degil mi?
Aslinda bir asilsan diyete 1 ay icinde hedefine ulasirsin sonra istedigin kadar yeama hedefine ulasirsan burdan gidersin o yüzden bosver
Esim yemek yemeyi cok sever ve adeta gurme gibidir.ayyy kızlar ben bugün de çok yedim ya bu iştahı nasıl kapatacağız. midemi bulandıran tek şey damla sakızlı türk kahvesi. evde kalmamış. bir ara alayım da bol bol içeyim iştahımı kessin . başka önerisi olan var mı bu iştah nasıl kapanır
Yaaaaa canım ay inanmıyorum valla nası sevindim anlatamam gözün aydın kuzum yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Allah razi olsun kizlar cok tesekkür ederim
Iyi bari evde kalman dogru karar. Is yerinin de degisimli calismanizi istemeside iyi. Maske takili olmuyor muydu oturdugunuz da bir?test veremedim canım , bugün hastaneye gelme dediler. 4 kişiden ikisi virüs kapınca iş iki kişiye kaldı. bugün diğer arkadaş çalışıyor , yarın ben çalışacağım . artık yarın belirtilerim devam ederse vereceğim. evden boşuna çıkmayım dedim nasılsa yarın gideceğim . ama daha iyiyim çok şükür :) sen nasılsın neler yapıyosun
Adı nokta kaldı iyi miSagol gülümYok üsütmedim, icimde ki minik sagolsun o yapiyor Az önce doktordan geldim, noktacim 7 haftalik ellerinizden öper
Kaptanim beni listeden cikartabilirsin, malum diyet serüvenim askiya alindi
Insallah bir seyin yoktur feyzosum, iyi hissediyorsun kendini degil mi?
Aslinda bir asilsan diyete 1 ay icinde hedefine ulasirsin sonra istedigin kadar yeama hedefine ulasirsan burdan gidersin o yüzden bosver
Bir yılda 15 kilo çok iyi.Daha fazlası sağlığı bozar.yok canım metabolizmadan değil , yaklaşık 1 sene oldu sanırım takıma katılalı hala hedefime ulaşamadım , başkası oslaydı 3 kere mezun olurdu .aşırı yediğim için 2 ileri 1 geri şeklinde ilerliyorum . 71 kg gibi bir şeyle başladım şuan 56 yım ama çoktan hedefime ulaşmış olmam gerekirdi. yemeyi çok sevdiğimden uzun süredir 56 küsürde sayıyorum :) kendimi adapte edemedim tam olarak.
Evet Veracım kore turşusu'nun geliştirilmiş hali.Açıklamayı yapmayı unutmuşum kızlar.Kimçi eşimin spesiyali. Altta sebzeler en üstte et yağsız susuz kısık ateşte pişiyor.Açıklama yaptım zannediyorum.minik hep kucakta gezmek istiyor canım onu saymıyorum bile sürekli evi turluyorum kucağımda büyüğünü kovaliyoruz, saklambaç oynuyoruz
Sporun güzel ama canım hep karbon olmuş çorba makarna çiğköfte
Sporda menüde çok güzel
Cumaya kadar halledilmeyecek bir artı değil canım dikkat edersen spor ve temiz beslenme ile eksiye geçersin
Güzel olmuş
Eşim laf aramızda nazar olmasın ben bugün cuma hedefine ulaştım
Sporsuz bir menü inan fark edecek bence bugün ve yarın yap ama abartmadan 2see mile Perşembe yine mola ver kankim
Süpersin abla (abla diyorum sakıncası var mı ? )
Kesinlikle birçok diyetisyen 80 üstüne sadece hafif tempo haftada 2 gün yürüyüş veriyor hatta tanıdığım bir kaçı ısrarla hiç yapma diyordu 80 altında lazım olacak bize diye
Bi menüye baktım bir kilona baktım nasıl yedin kız miden bulamadımi
Kaptan ilk defa gözüm doydu senin menüde
Ekmek arası yapsaydın
Patates yanında ekmek olmasa iyiymiş , kimci bizim dizilerden bildiğimiz Kore turşusumu
Bitter ye canım iki kare kahve yanında hatta varsa naneli bitter tavsiye ederim çok güzel kesiyor istahi
Güzel olmuş
Çok güzel
Ben ertesi sabah izliyorum gece gece riske girmeye gerek yok
Aaa inşallah yoktur canım birşey , bazen sende olsa bile bulasmiyor evdekine çok garip birşey
Canım birazda içine birşeyler ekleyip içsen su
Süpermiş
güzel olmuş
Kore turşusu diye biliyorum lahanalı salçalı filan
Geçmiş olsun canım
bugün evdeyim canım kargo gelecek Leslie yaparım 2mile güzel eksi gördüm sabah mutluyum :)
Nanekekikcim ekmeksiz kahvaltı midemi bayıyor.Küçük bir dilim ekmek mide gazına iyi geliyor.minik hep kucakta gezmek istiyor canım onu saymıyorum bile sürekli evi turluyorum kucağımda büyüğünü kovaliyoruz, saklambaç oynuyoruz
Sporun güzel ama canım hep karbon olmuş çorba makarna çiğköfte
Sporda menüde çok güzel
Cumaya kadar halledilmeyecek bir artı değil canım dikkat edersen spor ve temiz beslenme ile eksiye geçersin
Güzel olmuş
Eşim laf aramızda nazar olmasın ben bugün cuma hedefine ulaştım
Sporsuz bir menü inan fark edecek bence bugün ve yarın yap ama abartmadan 2see mile Perşembe yine mola ver kankim
Süpersin abla (abla diyorum sakıncası var mı ? )
Kesinlikle birçok diyetisyen 80 üstüne sadece hafif tempo haftada 2 gün yürüyüş veriyor hatta tanıdığım bir kaçı ısrarla hiç yapma diyordu 80 altında lazım olacak bize diye
Bi menüye baktım bir kilona baktım nasıl yedin kız miden bulamadımi
Kaptan ilk defa gözüm doydu senin menüde
Ekmek arası yapsaydın
Patates yanında ekmek olmasa iyiymiş , kimci bizim dizilerden bildiğimiz Kore turşusumu
Bitter ye canım iki kare kahve yanında hatta varsa naneli bitter tavsiye ederim çok güzel kesiyor istahi
Güzel olmuş
Çok güzel
Ben ertesi sabah izliyorum gece gece riske girmeye gerek yok
Aaa inşallah yoktur canım birşey , bazen sende olsa bile bulasmiyor evdekine çok garip birşey
Canım birazda içine birşeyler ekleyip içsen su
Süpermiş
güzel olmuş
Kore turşusu diye biliyorum lahanalı salçalı filan
Geçmiş olsun canım
bugün evdeyim canım kargo gelecek Leslie yaparım 2mile güzel eksi gördüm sabah mutluyum :)
Aaa merak ettim internetten tarifine bakıp denicem bende. Turşu gibi olmasını bekliyor musunuz aynı gün yiyor musunuz et işin içine girince biraz kafam karıştıEvet Veracım kore turşusu'nun geliştirilmiş hali.Açıklamayı yapmayı unutmuşum kızlar.Kimçi eşimin spesiyali. Altta sebzeler en üstte et yağsız susuz kısık ateşte pişiyor.Açıklama yaptım zannediyorum.
Canım bence yanlış birşey yok spor konusuna birşey demiyorum kasların bayram ediyordur şuan hayal filan cekiyorlardir ohh be diyeNorth River Arrietty_
Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Salatalık
1 tk reçel
2 köz kapya
Akşam
1 havuç ve kara lahandan salata
1 karnıyarık
1 kepçe tarhana çorbası
Gece ilerleyen saatlerde 1 mandalina yicem.
Su uyuyana kadar 2.5 lt olur
Spor yok bugün çok halsizdim.
Alp_BuRc merdaneni kap da gel yanlış ne varsa indiriver merdaneyi kafama.
Gayet güzel geçiyor bizim birde eski 9lar olarak grubumuz var ordada dedim kendime en büyük iyiliği en büyük kötülügu hep ben yapıyorum o yüzden beni bana bırakıp şuursuzca yediğim sonra peşine yaşadığım mide yanmaları ,kendimi önemsiz , çirkin ,şişko ( ki bu doğru zatenNorth River eşim günün nasıl geçiyor. Neler yaptın bugün??
Bende denemek istiyorum aslında onlar pek bif hevesli yiyorlar malum ekmek diye birşey yok herşeyi ya turşu yada marulla yiyorlar haşlanmış pirinçte sadece kahvaltida yiyorlar ekmek niyetineEvet Veracım kore turşusu'nun geliştirilmiş hali.Açıklamayı yapmayı unutmuşum kızlar.Kimçi eşimin spesiyali. Altta sebzeler en üstte et yağsız susuz kısık ateşte pişiyor.Açıklama yaptım zannediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?