Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy kızlar ben bugün de çok yedim ya bu iştahı nasıl kapatacağız. midemi bulandıran tek şey damla sakızlı türk kahvesi. evde kalmamış. bir ara alayım da bol bol içeyim iştahımı kessin . başka önerisi olan var mı bu iştah nasıl kapanır

Adim sayari sadece spor amacli yuruyuste aciyorum. Digerleri gezinti gibi geliyor. Belli bir tempo yok, nabiz yukselmiyor vs...

Geçmiş olsun canım neden mideni mi üşüttün acaba şimdi iyi misin
Sagol gülüm Yok üsütmedim, icimde ki minik sagolsun o yapiyor Az önce doktordan geldim, noktacim 7 haftalik ellerinizden öper
Kaptanim beni listeden cikartabilirsin, malum diyet serüvenim askiya alindi
test verirsem ederim canım , bugün işe gelme dediler ben de test için gitmeyim dedim nasılsa yarın işe gdeceğim hastaneye . belirtilerim devam ederse veririm
Insallah bir seyin yoktur feyzosum, iyi hissediyorsun kendini degil mi?
Aslinda bir asilsan diyete 1 ay icinde hedefine ulasirsin sonra istedigin kadar ye ama hedefine ulasirsan burdan gidersin o yüzden bosver

Yaaaaa canım ay inanmıyorum valla nası sevindim anlatamam gözün aydın kuzum yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Esim yemek yemeyi cok sever ve adeta gurme gibidir.
Surekli yaninda su tutarak ve yudum yudum icerek istahini kestik.
Bir de zengin ve cesitli beslenme de istahi kesiyor.
Her yiyecegin bir kac alternatifi olmali.
Kuruyemiste de, kuru meyvede de, taze meyvede, sebzede, ette, balikta...
Sanirim nefs doygunlugu oluyor, yoksunluk hissedilmiyor.
Bir cok kisi diyette kendini o kadar zorluyor ki, diyet biter bitmez kontrolu kaybediyor.
Ye, herseyden ye.
Ama kararinca ye...
Esim bu sabah tereyagli yumurta koktu dedi, hemen yaptik. Eskiden olsa yagina banardi, icim almadi, doydum sukur dedi birakti...

Iyi bari evde kalman dogru karar. Is yerinin de degisimli calismanizi istemeside iyi. Maske takili olmuyor muydu oturdugunuz da bir?
Insallah sadece soguk alginligi veya psikolojikdir.
Bende az önce test verdim. Ama sadece prosedur amacli. Burda baya artti vaka. Ve saglik sektorunde olanlar 2 haftada bir test vermeliymis. Onun disinda is guc. Bugun bitince mesai 2 hafta evdeyim

Adı nokta kaldı iyi mi

Bir yılda 15 kilo çok iyi.Daha fazlası sağlığı bozar.

Evet Veracım kore turşusu'nun geliştirilmiş hali.Açıklamayı yapmayı unutmuşum kızlar.Kimçi eşimin spesiyali. Altta sebzeler en üstte et yağsız susuz kısık ateşte pişiyor.Açıklama yaptım zannediyorum.

Nanekekikcim ekmeksiz kahvaltı midemi bayıyor.Küçük bir dilim ekmek mide gazına iyi geliyor.

Aaa merak ettim internetten tarifine bakıp denicem bende. Turşu gibi olmasını bekliyor musunuz aynı gün yiyor musunuz et işin içine girince biraz kafam karıştı

North River Arrietty_
Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Salatalık
1 tk reçel
2 köz kapya
Akşam
1 havuç ve kara lahandan salata
1 karnıyarık
1 kepçe tarhana çorbası
Gece ilerleyen saatlerde 1 mandalina yicem.
Su uyuyana kadar 2.5 lt olur
Spor yok bugün çok halsizdim.
Alp_BuRc merdaneni kap da gel yanlış ne varsa indiriver merdaneyi kafama.

Canım bence yanlış birşey yok spor konusuna birşey demiyorum kasların bayram ediyordur şuan hayal filan cekiyorlardir ohh be diye
North River eşim günün nasıl geçiyor. Neler yaptın bugün??
Gayet güzel geçiyor bizim birde eski 9lar olarak grubumuz var ordada dedim kendime en büyük iyiliği en büyük kötülügu hep ben yapıyorum o yüzden beni bana bırakıp şuursuzca yediğim sonra peşine yaşadığım mide yanmaları ,kendimi önemsiz , çirkin ,şişko ( ki bu doğru zaten ) hissetmelerimden sonra şuan bomba gibiyim

Bende denemek istiyorum aslında onlar pek bif hevesli yiyorlar malum ekmek diye birşey yok herşeyi ya turşu yada marulla yiyorlar haşlanmış pirinçte sadece kahvaltida yiyorlar ekmek niyetine

İyi akşamlar kızlar önce menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir ve tulum peyniri
3 tane nohut ekmek
5 tane zeytin
Öğle 2 tane ceviz ve sade hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kare bitter
Ara yeşil çay ve 2 tane ceviz
Akşam zeytin yağında haşlanmış karnabahar hafif kavurdum üstüne yoğurt
Spor 2 saat ev işi halim kalmadı başka spora
Suyum 3 lt
Arrietty_ @_Vera_ JaneRizzoli eşim günün nasıldı
Kızlar ben yarın ve bundan sonra aralıklarla oruç tutacağım gece kalkıp yemek yemem muhtemelen süt içerim yada 1 yumurta haşlar yerim sadece benim sorum şu su işini nasıl yapacağım yatana kadar tamamlayabilir miyim sizce beni kötü etkiler mi ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…