- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Kanki bence sen pazartesi tartılma şaka filan değil ha salı tartıl zaten kontrol etmek değilmi amaç boşuna canını sıkıyosun senCuma tartım 66.4
Pazartesi tartım 67.6
Salı tartım 66.6
Ben bu işten bişey anlamadım
Geçmiş olsun canım neden mideni mi üşüttün acaba şimdi iyi misin
Allah bagislasin, kac yasinda oglusun?Merhaba ablacım güzel bir gün diliyorum sana dabende temizlik yaptım oğlanı uyuttum yemek yapcam
Sağol ablacım 2 yaşında miniğimAllah bagislasin, kac yasinda oglusun?
Boool boll opup kokla, cok cabuk buyuyorlar.Allah bagislasin, kac yasinda oglusun?
Öperimm teyzesi öyle gerçekten ne ara 2 yaşına geldi anlamadım demekki zaman su gibi akıp geçecek böyle allah bağışlasın cümlemizinkiniBoool boll opup kokla, cok cabuk buyuyorlar.
Bizde bir tanecik torun var.
Ona takiliyorum. Senin isin zor kuzum. Hem bebegimiz, hem delikanlimizsin. Dengesiz sevebiliriz, anlayis goster vs.
Onemli degil anane, rahat ol istedigin gibi sev diyor.
7.5 yasinda oldu, cok cabuk buyudu yahu...
Kaptanim merdaneyi bide tartiya goster. Biraz gozu korksunCuma tartım 66.4
Pazartesi tartım 67.6
Salı tartım 66.6
Ben bu işten bişey anlamadım
Tamam2 kare olmass 1 iyidireli merdaneli kaptan devriye geziyor şaka yana eğer gerçekten kendini kötü hissediyorsan yiyebilirsin canım
Canim emzirdigim icin birsey eklemek istemiyorumKaptanim suyun icine bir seyler ekleyince de bulaniyor mu miden?
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Toplam | |
| 2 | - | 2 | ||
| 2,5 | 1,5 | 1,5 | 2.5 | |
| 2 | 2,5 | 3 | ||
B Beklenen2 | 1,5 | 2,5 | 3,5 | 2.5 | |
| 2 | 2 | 2 | 2.5 | |
| 1,2 | 1,2 | 2.1 | 1.8 | |
| 2 | 2,8 | 2,2 | 2 | |
| 1.5 | ?? | 2 | 2.5 | |
| 3 | 3 | 3 | ||
| 2 | 2,5 | 2.5 | ||
E English_teacherrr | 2 | 3 | 3,5 | 3 | |
| 2 | 2 | 2 | 2 | |
@Smneapdullah | 3 | 2,5 | 3 | 3 | |
| 2 | 2 | |||
@_Vera_ | 3 | 3 | 3 | ||
| 2 | - | |||
| 1,5 | ||||
| |||||
P Periannem | 1 | 1,5 | |||
| 1,5 | 1 | |||
| - | - | - | 1.7 |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| |||||||
@_Vera_ | Ödül | ||||||
| Ödül | ||||||
B Beklenen2 | Ödül | ||||||
E English_teacherrr | |||||||
| ? ? | ? ? | |||||
| ?? | ?? | |||||
| Ödül | ||||||
| | ||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | MUAF | MUAF | ||||
@Smneapdullah | Ödül | 50 S | 45DKA | ||||
| |||||||
| Ödül | MUAF | 20 S | 10M | |||
| 20 S | ||||||
| Ödül | 30 S | 20M | 10M | |||
P Periannem | 20 S | ||||||
| Ödül | 20 S | 20M | ||||
| - | - | - |
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA |
| 360 | 310 | 425 | |||||
| 200 | 730 | 200 | |||||
@_Vera_
| 1723 | 1299 | 1340 | |||||
@Smneapdullah | 2795 | 1500 (-100) | 635(-200) | 920+250 | ||||
| 500 | 815 (-100) | 915 | 950 | ||||
| 1225 | 1200 | 617 | 699 | ||||
| 870 | 670 (-100) | 550 | 200+300 | ||||
P
Periannem
| 250 | |||||||
| - | - | - | - | ||||
| 600 | 300(-100) | ||||||
| 240 |
HAHAHAH merdaneyi tartıya gösteriyorum vallahi ama anlamıyorum bir yerde hata yapıyorsam sen bana merdaneyi göster vallahi ben bıktım bu 67den niye böyle oluyor. Sende benim kaptanım ol noluuuurKaptanim merdaneyi bide tartiya goster. Biraz gozu korksun
Tamamkaptanim bitter mitter yemiyorum .
Eline sağlık kankim süper olmuşHaftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyorum soyle bir tabloya bakinca. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Toplam Sismaniye 2 - 2 JaneRizzoli 2,5 1,5 1,5 2.5 North River 2 2,5 3 B Beklenen2 1,5 2,5 3,5 2.5 Birgaripyolcu06 2 2 2 2.5 Birgaripanne 1,2 1,2 2.1 1.8 Arrietty_ 2 2,8 2,2 2 Anonimmm 1.5 ?? 2 2.5 CanTorun 3 3 3 Mountainsgirl 2 2,5 2.5 E English_teacherrr 2 3 3,5 3 Alp_BuRc 2 2 2 2 @Smneapdullah 3 2,5 3 3 Canfeb 2 2 @_Vera_ 3 3 3 esmeriiim 2 - E-brulim 1,5 bnnu P Periannem 1 1,5 fyzanur 1,5 1 Melegimkorusun - - - 1.7 TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Sismaniye 10 DKA @_Vera_ Ödül MUAF North River Ödül B Beklenen2 Ödül E English_teacherrr fyzanur ? ? MUAF ? ? MUAF Canfeb ?? ?? Alp_BuRc Ödül JaneRizzoli MUAF MUAF MUAF MUAF Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ E-brulim Ödül MUAF MUAF @Smneapdullah Ödül 50 S 45DKA CanTorun Anonimmm Ödül MUAF 20 S 10M Mountainsgirl 20 S Birgaripanne Ödül 30 S 20M 10M P Periannem 20 S esmeriiim Ödül 20 S 20M Melegimkorusun - - -
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
KIZLAR BAZI YERLERDE EKSİKLER VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYİP DÜZELTTİRİN
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA JaneRizzoli E English_teacherrr 360 310 425 Canfeb B Beklenen2 200 730 200 @_Vera_ North River 1723 1299 1340 @Smneapdullah
Alp_BuRc 2795 1500 (-100) 635(-200) 920+250 Arrietty_ Anonimmm 500 815 (-100) 915 950 Sismaniye
CanTorun 1225 1200 617 699 Birgaripyolcu06 Birgaripanne 870 670 (-100) 550 200+300 P Periannem bnnu 250 esmeriiim
E-brulim - - - - fyzanur
Mountainsgirl 600 300(-100) Melegimkorusun 240
Tesekkur ederim kaptanimAlp_BuRc soyle bir tarif de var canim
NAZLI BURCU İLME on Instagram: "Cennet Meyveli✨ Harika bir tat! 3 MALZEME İLE! YEMELERE DOYULMAZ! TAM MEVSİMİ 🍁 Malzemesi Kolay, 💫2 Yaş Hurma (yumuşak olandan tercih edilmeli) 💫2 Tk Ham Kakao 💫2 Yk Ceviz içi HEPSİ BU 🎯 Hurmanın kabuğunu soy ve çek
2,023 likes, 53 comments - nzlilme on November 8, 2020: "Cennet Meyveli✨ Harika bir tat! 3 MALZEME İLE! YEMELERE DOYULMAZ! TAM MEVSİMİ 🍁 Malzemesi Kolay, 💫2 Yaş Hurma (yumuşak olandan tercih edilmeli) 💫2 Tk Ham Kakao 💫2 Yk Ceviz içi HEPSİ BU 🎯 Hurmanın kabuğunu soy ve çekirdeklerini çıkar...www.instagram.com
Belki yardimci Olur
Hemen ustleniyorum goreviHAHAHAH merdaneyi tartıya gösteriyorum vallahi ama anlamıyorum bir yerde hata yapıyorsam sen bana merdaneyi göster vallahi ben bıktım bu 67den niye böyle oluyor. Sende benim kaptanım ol noluuuurbu artık senin emojin
Ben moral bozdukca tartı yükseliyor sinir oldukça ödem tutuyorum galiba .Ben dayanamadım hava çok güzeldi aldım çocukları yürüyüşe çıktım yine ama bu defa büyüğün tuvaleti geldi 1.5 saat sürdü bizim macareEşim bomba gibi geldin haftaya maşallah bak geçen hafta ne kadar üzdün kendini az kalsın takımdan gidiyordun. Tebrik ederim maşallah maşallah. 2 mile iyidir evet bende yaparım
Afiyet olsun canımselam kizlar
dunku menum
sabah
1 elma
1 dlm tb ekmegi
2 ince dilim.kasar
domates salatalik
kahve
ogle
1 tam tahilli bar
kahve
aksam
1 dlm tb ekmek
2 dlm sucuk 2 yumurta
1 tabak karnibahar yemegi
su 2.5 lt
spor 40 dk yuruyus. adim sayari takmamistim adim olarak bilmiyorum
CanTorun
olsun abla neden spor olmasın ki hareket candır evde oturduğunla bir olur mu hiç o adımlarda zayıflama sebebi :)Merhaba kizceler, nasilsiniz?
Sabahtan disarida islerim vardi, o yuzden yuruyuse gidemedim.
Bu saatlerde de pek tercih etmiyorum.
Belki gece cikarim, olmadi bugunu de egzersizle geciririm.
Disarida epey adim attim ama, o bana spor gibi gelmiyor. Kendimi kandirmaca gibi oluyor.
Yesil cay keyfi yaptim, sebzelerim de pisti.
Yemek saatine kadar bari egzersiz yapayim...
Hafif hafif gunler bizim olsun...
bu cevap bana mı acaba ben sormuştum ama@_Vera_ tabi ki abla diyebilirsin, ne sakincasi olacak...
Bak simdi sen de boyle dedin, bir gun yuruyup bir gun yurumesem mi?
Esimin arkadasi 130 kg civariydi. 110 kg'a gelene kadar yuruyus hic yapmamis.
Simdi de 30 dk. Ama hergun...
Ne eksik ne fazla.
Bence vucut ihtiyacini fisildiyor.
Ama biz sabirsiz insanlar, kulak vermiyoruz.
Bana fisildamis mesela.
10000 uzerine cikma, henuz erken demis.
6000-8000 adimda ilk metrelerde de, son metrelerde de sorun yoktu.
Neyse...
Vucudumuzun sesini dinlemeye devam, bir dengeye illa ki gelecegiz.
Ne kadarlık canım bebeğin 6 ay sonrası içine limon ve salatalık, zencefil ekleyebilirsin . 1 yaş sonrası yesilcayda ekleyebiliyordim 1cay kaşığıC
Canim emzirdigim icin birsey eklemek istemiyorum
test veremedim canım , bugün hastaneye gelme dediler. 4 kişiden ikisi virüs kapınca iş iki kişiye kaldı. bugün diğer arkadaş çalışıyor , yarın ben çalışacağım . artık yarın belirtilerim devam ederse vereceğim. evden boşuna çıkmayım dedim nasılsa yarın gideceğim . ama daha iyiyim çok şükür :) sen nasılsın neler yapıyosunFeyza umarim sana bulasmamistir.
Bizede bildir sonucu.
test verirsem ederim canım , bugün işe gelme dediler ben de test için gitmeyim dedim nasılsa yarın işe gdeceğim hastaneye . belirtilerim devam ederse veririmValla hayir miydi serr miydi bilemiyorum feyzosum. Bunu cuma tartisi gösterecek
Canim insallah bir sey cikmaz. Bizi de haberdar et
yok bulanmadı içim hatta doymadım bileminik hep kucakta gezmek istiyor canım onu saymıyorum bile sürekli evi turluyorum kucağımda büyüğünü kovaliyoruz, saklambaç oynuyoruz
Sporun güzel ama canım hep karbon olmuş çorba makarna çiğköfte
Sporda menüde çok güzel
Cumaya kadar halledilmeyecek bir artı değil canım dikkat edersen spor ve temiz beslenme ile eksiye geçersin
Güzel olmuş
Eşim laf aramızda nazar olmasın ben bugün cuma hedefine ulaştım
Sporsuz bir menü inan fark edecek bence bugün ve yarın yap ama abartmadan 2see mile Perşembe yine mola ver kankim
Süpersin abla (abla diyorum sakıncası var mı ? )
Kesinlikle birçok diyetisyen 80 üstüne sadece hafif tempo haftada 2 gün yürüyüş veriyor hatta tanıdığım bir kaçı ısrarla hiç yapma diyordu 80 altında lazım olacak bize diye
Bi menüye baktım bir kilona baktım nasıl yedin kız miden bulamadımi
Kaptan ilk defa gözüm doydu senin menüde
Ekmek arası yapsaydın
Patates yanında ekmek olmasa iyiymiş , kimci bizim dizilerden bildiğimiz Kore turşusumu
Bitter ye canım iki kare kahve yanında hatta varsa naneli bitter tavsiye ederim çok güzel kesiyor istahi
Güzel olmuş
Çok güzel
Ben ertesi sabah izliyorum gece gece riske girmeye gerek yok
Aaa inşallah yoktur canım birşey , bazen sende olsa bile bulasmiyor evdekine çok garip birşey
Canım birazda içine birşeyler ekleyip içsen su
Süpermiş
güzel olmuş
Kore turşusu diye biliyorum lahanalı salçalı filan
Geçmiş olsun canım
bugün evdeyim canım kargo gelecek Leslie yaparım 2mile güzel eksi gördüm sabah mutluyum :)
yok canım metabolizmadan değil , yaklaşık 1 sene oldu sanırım takıma katılalı hala hedefime ulaşamadım , başkası oslaydı 3 kere mezun olurdu .aşırı yediğim için 2 ileri 1 geri şeklinde ilerliyorum . 71 kg gibi bir şeyle başladım şuan 56 yım ama çoktan hedefime ulaşmış olmam gerekirdi. yemeyi çok sevdiğimden uzun süredir 56 küsürde sayıyorum :) kendimi adapte edemedim tam olarak.Feyznur eşim sensin sanırım.Kilon yediklerine göre güzelmiş.Metabolizman hızlı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?