Neden çirkin ve şişko hissediyorsun aşkolsun. Hiç görmedim ama çok tatlı bir kadınsın burdan bize bu hissi vermişsen gerçek hayatta kim bilir etrafına nasıl bir enerji saçıyorsun. Kilo alınabilir bişey verilebilir bişey de. Lütfen böyle düşünme. Bazen insana böyle geliyorlar. Ama bomba gibi olmana çok sevindimCanım bence yanlış birşey yok spor konusuna birşey demiyorum kasların bayram ediyordur şuan hayal filan cekiyorlardir ohh be diye
Gayet güzel geçiyor bizim birde eski 9lar olarak grubumuz var ordada dedim kendime en büyük iyiliği en büyük kötülügu hep ben yapıyorum o yüzden beni bana bırakıp şuursuzca yediğim sonra peşine yaşadığım mide yanmaları ,kendimi önemsiz , çirkin ,şişko ( ki bu doğru zaten) hissetmelerimden sonra şuan bomba gibiyim
48 Az değil mi boyun kaç canım.yok bulanmadı içim hatta doymadım bilebu kadar çok yediğim için hala hedefime ulaşamadım 1 sene olacak heralde takıma katılalı , 71ile başladım . 56 ya geldim hala 48 olamadım . çünkü çok yiyorum .
Kilon çok iyi olduğu için bir şey diyemiyorum.Sen bize bir şey de eşim.ayyy kızlar ben bugün de çok yedim ya bu iştahı nasıl kapatacağız. midemi bulandıran tek şey damla sakızlı türk kahvesi. evde kalmamış. bir ara alayım da bol bol içeyim iştahımı kessin . başka önerisi olan var mı bu iştah nasıl kapanır
Canim cok gecmis olsun. Dikkat et kendini.@nanekekikArrietty_
Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Salatalık
1 tk reçel
2 köz kapya
Akşam
1 havuç ve kara lahandan salata
1 karnıyarık
1 kepçe tarhana çorbası
Gece ilerleyen saatlerde 1 mandalina yicem.
Su uyuyana kadar 2.5 lt olur
Spor yok bugün çok halsizdim.
Alp_BuRc merdaneni kap da gel yanlış ne varsa indiriver merdaneyi kafama.
Hayırlı olsun canım.Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.Sagol gülümYok üsütmedim, icimde ki minik sagolsun o yapiyor Az önce doktordan geldim, noktacim 7 haftalik ellerinizden öper
Kaptanim beni listeden cikartabilirsin, malum diyet serüvenim askiya alindi
Insallah bir seyin yoktur feyzosum, iyi hissediyorsun kendini degil mi?
Aslinda bir asilsan diyete 1 ay icinde hedefine ulasirsin sonra istedigin kadar yeama hedefine ulasirsan burdan gidersin o yüzden bosver
Eşim çok iyi olmuş, güzel gidiyorsun :)İyi akşamlar kızlar önce menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir ve tulum peyniri
3 tane nohut ekmek
5 tane zeytin
Öğle 2 tane ceviz ve sade hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kare bitter
Ara yeşil çay ve 2 tane ceviz
Akşam zeytin yağında haşlanmış karnabahar hafif kavurdum üstüne yoğurt
Spor 2 saat ev işi halim kalmadı başka spora
Suyum 3 lt
Arrietty_ @_Vera_ JaneRizzoli eşim günün nasıldı
Kızlar ben yarın ve bundan sonra aralıklarla oruç tutacağım gece kalkıp yemek yemem muhtemelen süt içerim yada 1 yumurta haşlar yerim sadece benim sorum şu su işini nasıl yapacağım yatana kadar tamamlayabilir miyim sizce beni kötü etkiler mi ne dersiniz
Doğru diyosun canım kahvaltı şeklinde yapim en iyisi yumurta filan yerim nide nohutlu ekmekler baya tok tutuyo ondan yedim mi tamamdırEşim çok iyi olmuş, güzel gidiyorsun :)
Tuttuğun oruçları allah kabul etsin, bana da dua eder misin iftar öncesi
Su işini de evet yatmadan önce ve sahurda yapabilirsin.
Sahurunu da normal kahvaltı şeklinde yap bence peynir-zeytin-yumurta falan. Hem su içmeyip hem yemeği tek öğün yaparsan vücudun çok hırpalanır.
Lahana demi o canım baya seviyosun sanırım hep yiyosunFotodakilerin haricinde 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi var. Sun2,5-3 litre. Spor yok :)
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
İyi akşamlar kaptanım kolay gelsinIyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz?
Eve simdi girdim. Cidden arada artik 2 saat fark olmasi kotu oldu. Aksam yemegi sonrasi ogluma ders yaptiracagim. Ardindan burdayim
Eksiyi görmek çok mutlu ediyor insanı :) sende görünce ben de çok mutlu oldumDoğru diyosun canım kahvaltı şeklinde yapim en iyisi yumurta filan yerim nide nohutlu ekmekler baya tok tutuyo ondan yedim mi tamamdırederim dua etmemmi canım benim ketoya aykırı bişe yok demi yediklerimde uygundur canım cumayı aşırı merak ediyorum desem dünden sonra
Canım da nasıl yulaf lapası çekti anlatamamIyi aksamlar kizlar...
Gune sade ilik suyla basladim.
KAHVALTI:
Elma+tarcin+ceviz+sutlu yulaf lapasi
Sade kahve
Karanfilli yesil cay
5 cig findik
OGLEN:
Bol yesillikli karnabahar salatasi
Yogurt
ARA:
1/3 c.bardagi sari leblebi
1 mandalina
AKSAM:
2 kucuk kepce yagsiz k.mercimek corbasi
1/2 porsiyon tavuk sote
Biraz roka, maydanoz
1 bardak kefir
Karanfilli yesil cay
ARA:
1 mandalina
SU:
3 lt
SPOR:
90 dk bolgesel egzersiz
270 puan
Ya ben tek yaşıyorum ya yapınca bitmiyor :)Lahana demi o canım baya seviyosun sanırım hep yiyosungüzel görünüyo afiyetler olsun
Yarin sabah yaparsin, cok da lezzetli...Canım da nasıl yulaf lapası çekti anlatamam
Çok güzel bir gün olmuş tebrik ederim her zamanki gibi
Hıı şimdi anladım tabi bitmez canım tek olunca bide diyettesin çok da yiyemiyosun afiyet olsunYa ben tek yaşıyorum ya yapınca bitmiyor :)
Az kalmıştı, yanına patlıcan közledim, mantar vardı soğanla onu kavurdum.
Demi çok sıkı olmak zorunda da değilmiş zaten ideal sanki bizimkiEksiyi görmek çok mutlu ediyor insanı :) sende görünce ben de çok mutlu oldum
Dediğim gibi nohut çok uygun olmasa da bence tüketmelisin. Hem seni tok tutuyor hem mutlu ediyor ekmek niyetine. Birebir keto yapmak zorunda da değiliz :)
Tabii kiDemi çok sıkı olmak zorunda da değilmiş zaten ideal sanki bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?