- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
He valla var 20 verdim en az 25 daha var en basiti biraz yapim keto sonra yine normale dönerim sonra yine yaparımTabii ki
Verecek kilon var birazçok sıkarsan bir süre sonra sıkılıp bırakırsın. Bir de şu an güzel bir eksi gördün ama bu devamlı böyle olmamalı. Hatta oluyorsa biraz durdurmak lazım. Vücudun hormon dengeleri de alt üst oluyor sonra
Selam canim. Daha iyisin umarim? Fasulye yi gormeye gitmizsinizGünaydin kizlarnasilsiniz?
Dün biraz midem kötüydü o yüzden menü bildirimi yapamadim, erkenden yattim.
Sabah/Öglen:1 tane simit (yari yari yaptim)
Ara: 1 muz
Aksam: Adana, salata ve ayran
Su: hic bilmiyorum
Spor: yok, aksama kadar kosusturmacali gecti.
Arrietty_ @_Vera_ @esmeriiim
Seni leslie carpti fenaaKızlar günaydın nasılsınız? Herkese çok güzel bir gün dilerim. Üzerimden tırrrr geçmiş gibi uyandım. Tüm kaslarım ağrı içinde. Yataktan çıkmadım hala.
North River eşim nasılsın? Bugün neler yapacaksın?
Stres yapiyoruz kesin ondan. Veyaaa okadar leslie yuzunden sisti kaslar. 1 gun dinlenmek ise yaradiCuma tartım 66.4
Pazartesi tartım 67.6
Salı tartım 66.6
Ben bu işten bişey anlamadım
Afiyet olsun canimselam kizlar
dunku menum
sabah
1 elma
1 dlm tb ekmegi
2 ince dilim.kasar
domates salatalik
kahve
ogle
1 tam tahilli bar
kahve
aksam
1 dlm tb ekmek
2 dlm sucuk 2 yumurta
1 tabak karnibahar yemegi
su 2.5 lt
spor 40 dk yuruyus. adim sayari takmamistim adim olarak bilmiyorum
@CanTorun
MerhabaMerhaba kizceler, nasilsiniz?
Sabahtan disarida islerim vardi, o yuzden yuruyuse gidemedim.
Bu saatlerde de pek tercih etmiyorum.
Belki gece cikarim, olmadi bugunu de egzersizle geciririm.
Disarida epey adim attim ama, o bana spor gibi gelmiyor. Kendimi kandirmaca gibi oluyor.
Yesil cay keyfi yaptim, sebzelerim de pisti.
Yemek saatine kadar bari egzersiz yapayim...
Hafif hafif gunler bizim olsun...
Sen doğumla mı aldın kiloyu?He valla var 20 verdim en az 25 daha var en basiti biraz yapim keto sonra yine normale dönerim sonra yine yaparım
Cidden cok cabuk buyuyorlar Abla. Benim oglum 8 yasinda. Daha dun dogmustu sanki. Ilk okul günü de dun gibi. Seneye 3 e basliyacak. Dusundukce zalim yillar diye bagirasim geliyorBoool boll opup kokla, cok cabuk buyuyorlar.
Bizde bir tanecik torun var.
Ona takiliyorum. Senin isin zor kuzum. Hem bebegimiz, hem delikanlimizsin. Dengesiz sevebiliriz, anlayis goster vs.
Onemli degil anane, rahat ol istedigin gibi sev diyor.
7.5 yasinda oldu, cok cabuk buyudu yahu...
Kocaman oldu ekleye bilirsin nane, limon, salatalik ve zencefilC
Canim emzirdigim icin birsey eklemek istemiyorum
Eline saglik kaptanimHaftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyorum soyle bir tabloya bakinca. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Toplam @pisi pisi kopatim 2 - 2 JaneRizzoli 2,5 1,5 1,5 2.5 North River 2 2,5 3 @Beklenen2 1,5 2,5 3,5 2.5 @Birgaripyolcu06 2 2 2 2.5 @Tanssss 1,2 1,2 2.1 1.8 Arrietty_ 2 2,8 2,2 2 Anonimmm 1.5 ?? 2 2.5 @CanTorun 3 3 3 @Mountainsgirl 2 2,5 2.5 E English_teacherrr 2 3 3,5 3 @Ozlemlerhayallar 2 2 2 2 Hyt-123 3 2,5 3 3 @Canfeb 2 2 @_Vera_ 3 3 3 @esmeriiim 2 - @E-brulim 1,5 @bnnu @Periannem 1 1,5 @fyzanur 1,5 1 @Melegimkorusun - - - 1.7 TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @pisi pisi kopatim 10 DKA @_Vera_ Ödül MUAF North River Ödül @Beklenen2 Ödül E English_teacherrr @fyzanur ? ? MUAF ? ? MUAF @Canfeb ?? ?? @Ozlemlerhayallar Ödül JaneRizzoli MUAF MUAF MUAF MUAF @Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ @E-brulim Ödül MUAF MUAF Hyt-123 Ödül 50 S 45DKA @CanTorun Anonimmm Ödül MUAF 20 S 10M @Mountainsgirl 20 S @Tanssss Ödül 30 S 20M 10M @Periannem 20 S @esmeriiim Ödül 20 S 20M @Melegimkorusun - - -
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
KIZLAR BAZI YERLERDE EKSİKLER VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYİP DÜZELTTİRİN
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA JaneRizzoli E English_teacherrr 360 310 425 @Canfeb @Beklenen2 200 730 200 @_Vera_ North River 1723 1299 1340 Hyt-123
@Ozlemlerhayallar2795 1500 (-100) 635(-200) 920+250 Arrietty_ Anonimmm 500 815 (-100) 915 950 @pisi pisi kopatim
@CanTorun1225 1200 617 699 @Birgaripyolcu06 @Tanssss 870 670 (-100) 550 200+300 @Periannem @bnnu 250 @esmeriiim
@E-brulim- - - - @fyzanur
@Mountainsgirl600 300(-100) @Melegimkorusun 240
Yoook ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum ve doğumdan sonra emzirme döneminde yemeyi anlattığım için tam 123 kiloya çıktım girip çıkıp yiyodum çünküSen doğumla mı aldın kiloyu?
Şu an kaç hedefliyorsun?Yoook ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum ve doğumdan sonra emzirme döneminde yemeyi anlattığım için tam 123 kiloya çıktım girip çıkıp yiyodum çünkü
Bende bayilirim yemeye. 1 sene olacak Bende katilali ama yerimde sayiyorumyok bulanmadı içim hatta doymadım bilebu kadar çok yediğim için hala hedefime ulaşamadım 1 sene olacak heralde takıma katılalı , 71ile başladım . 56 ya geldim hala 48 olamadım . çünkü çok yiyorum .
Sen hemen al o kahveyi :))ayyy kızlar ben bugün de çok yedim ya bu iştahı nasıl kapatacağız. midemi bulandıran tek şey damla sakızlı türk kahvesi. evde kalmamış. bir ara alayım da bol bol içeyim iştahımı kessin . başka önerisi olan var mı bu iştah nasıl kapanır
Aksam az olmus. Tek ogun beslenen kisi diyor birde bunuSelam kızlar nasılsınız acep
Dunku yedıklerım
Saat 13:00 2 haslanmıs yumurta ıki dılım peynır 11 zeytın domates salatalıktere roka
Ara turk kahvesı 2 parca cıkolata
Aksam 1 parca tavuk
Su 2 ltre
Spor 100 ipsiz atlama
@E-brulim
Ah KimchiEvet Veracım kore turşusu'nun geliştirilmiş hali.Açıklamayı yapmayı unutmuşum kızlar.Kimçi eşimin spesiyali. Altta sebzeler en üstte et yağsız susuz kısık ateşte pişiyor.Açıklama yaptım zannediyorum.
Afiyet olsun canim. Sen azcik daha dinlendir kslariniNorth River Arrietty_
Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Salatalık
1 tk reçel
2 köz kapya
Akşam
1 havuç ve kara lahandan salata
1 karnıyarık
1 kepçe tarhana çorbası
Gece ilerleyen saatlerde 1 mandalina yicem.
Su uyuyana kadar 2.5 lt olur
Spor yok bugün çok halsizdim.
@Ozlemlerhayallar merdaneni kap da gel yanlış ne varsa indiriver merdaneyi kafama.
Bi dur demenin vakti geldi dedim önceden de kiloluydum ama yine bu kadar değildi 123 kiloya gelince tüm kıyafetlerim olmamaya hiç bişe yakışmamaya başladı yürürken bile nefes alamıyodum nerdeyse . şuan hayatımda ilk defa 4 ay gibi uzun bi süredir diyetteyim bırakmayı düşünmüyorum artık yeter diyorum şuan hedefim 80 olmak en azından ondan sonrasına bakarımŞu an kaç hedefliyorsun?
123den geri dönmen de güzel, boşvermişliğe düşmeden.
Sabah 1 hy 5 zeytin
Kiskanilacak derece zayiflar. Birde istahli istahli yiyorlar. Ama dedigin gibi pirinc sadece kahvaltida. Birde hic islenmis veya paketli gida filan yok adamlarda. Hep Sebze proteinBende denemek istiyorum aslında onlar pek bif hevesli yiyorlar malum ekmek diye birşey yok herşeyi ya turşu yada marulla yiyorlar haşlanmış pirinçte sadece kahvaltida yiyorlar ekmek niyetine
Yine harikaIyi aksamlar kizlar...
Gune sade ilik suyla basladim.
KAHVALTI:
Elma+tarcin+ceviz+sutlu yulaf lapasi
Sade kahve
Karanfilli yesil cay
5 cig findik
OGLEN:
Bol yesillikli karnabahar salatasi
Yogurt
ARA:
1/3 c.bardagi sari leblebi
1 mandalina
AKSAM:
2 kucuk kepce yagsiz k.mercimek corbasi
1/2 porsiyon tavuk sote
Biraz roka, maydanoz
1 bardak kefir
Karanfilli yesil cay
ARA:
1 mandalina
SU:
3 lt
SPOR:
90 dk bolgesel egzersiz
270 puan
Cok guzel menu
Kapuska mi oFotodakilerin haricinde 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi var. Sun2,5-3 litre. Spor yok :)
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Oo super. Karbonhidratsiz gün
ben geçen sene kreşe ilk bıraktığım gün nereye gideceğimi bilemedim annemi arayıp ağladım anne Kuzey koşa koşa girdi ben çok kötü oldum diye hiç kıyamadım kuzuma sırf kıyamadıgimdan çalışma hayatına dönemedim vallaCidden cok cabuk buyuyorlar Abla. Benim oglum 8 yasinda. Daha dun dogmustu sanki. Ilk okul günü de dun gibi. Seneye 3 e basliyacak. Dusundukce zalim yillar diye bagirasim geliyor
Kocaman oldu ekleye bilirsin nane, limon, salatalik ve zencefil
Eline saglik kaptanim
North River gumbur gumbur geliyorsun
Menünu cok begendim. Ve baya aktifsin masallah
Ahh o emzirme donemleri vakit bulamamak , saçma sapan gereksiz şeyleri yemek sonuç gelen kilolar miss gibiYoook ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum ve doğumdan sonra emzirme döneminde yemeyi anlattığım için tam 123 kiloya çıktım girip çıkıp yiyodum çünkü
waoww super
Hiç sorma yeni bir diziye başladım kızın bacaklara bakmaktan kendimi diziye veremedim benim kollarım onun basenlerinden kalınKiskanilacak derece zayiflar. Birde istahli istahli yiyorlar. Ama dedigin gibi pirinc sadece kahvaltida. Birde hic islenmis veya paketli gida filan yok adamlarda. Hep Sebze protein
Yine harika
Cok guzel menu
Cikolatalardan vazmi gectin
Kapuska mi o
EvetOo super. Karbonhidratsiz günsabah ve Ögle yemegi baya hafif gecmis
Su ve sporlar sahane
Teşekkür ederimben geçen sene kreşe ilk bıraktığım gün nereye gideceğimi bilemedim annemi arayıp ağladım anne Kuzey koşa koşa girdi ben çok kötü oldum diye hiç kıyamadım kuzuma sırf kıyamadıgimdan çalışma hayatına dönemedim valla
Ahh o emzirme donemleri vakit bulamamak , saçma sapan gereksiz şeyleri yemek sonuç gelen kilolar miss gibi
waoww super
Hiç sorma yeni bir diziye başladım kızın bacaklara bakmaktan kendimi diziye veremedim benim kollarım onun basenlerinden kalın
Aynen öyle canım stresten uykusuzluktan can sıkıntısından hepsi üst üste gelince sonuç orta da . hayatımın hiç bi döneminde zayıf olmadım bide onun tadına bakmak istiyorum nası bişeymişben geçen sene kreşe ilk bıraktığım gün nereye gideceğimi bilemedim annemi arayıp ağladım anne Kuzey koşa koşa girdi ben çok kötü oldum diye hiç kıyamadım kuzuma sırf kıyamadıgimdan çalışma hayatına dönemedim valla
Ahh o emzirme donemleri vakit bulamamak , saçma sapan gereksiz şeyleri yemek sonuç gelen kilolar miss gibi
waoww super
Hiç sorma yeni bir diziye başladım kızın bacaklara bakmaktan kendimi diziye veremedim benim kollarım onun basenlerinden kalın
Her daim kapuska :) çok severimKiskanilacak derece zayiflar. Birde istahli istahli yiyorlar. Ama dedigin gibi pirinc sadece kahvaltida. Birde hic islenmis veya paketli gida filan yok adamlarda. Hep Sebze protein
Yine harika
Cok guzel menu
Cikolatalardan vazmi gectin
Kapuska mi o
Sende mi Kore dizi izleyicisisin. Uleyn ne zor kelime. Dogru mu emin bile degilimben geçen sene kreşe ilk bıraktığım gün nereye gideceğimi bilemedim annemi arayıp ağladım anne Kuzey koşa koşa girdi ben çok kötü oldum diye hiç kıyamadım kuzuma sırf kıyamadıgimdan çalışma hayatına dönemedim valla
waoww super
Muhteşem birşey , giydigin herşeyin yakışmasi, herkesin iltifat etmesi inşallah tez zamanda tadına bakarsın canımAynen öyle canım stresten uykusuzluktan can sıkıntısından hepsi üst üste gelince sonuç orta da . hayatımın hiç bi döneminde zayıf olmadım bide onun tadına bakmak istiyorum nası bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?