Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

He valla var 20 verdim en az 25 daha var en basiti biraz yapim keto sonra yine normale dönerim sonra yine yaparım

Selam canim. Daha iyisin umarim? Fasulye yi gormeye gitmizsiniz
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim
Seni leslie carpti fenaa
Cuma tartım 66.4
Pazartesi tartım 67.6
Salı tartım 66.6
Ben bu işten bişey anlamadım
Stres yapiyoruz kesin ondan. Veyaaa okadar leslie yuzunden sisti kaslar. 1 gun dinlenmek ise yaradi
Afiyet olsun canim
Hafif gecmis bence
Merhaba
Bende sporu sabah aradan cikarmayi seviyorum. Sonra hic canim istemiyor. Sabah yaptim yaptim. Yoksa kalir

Cidden cok cabuk buyuyorlar Abla. Benim oglum 8 yasinda. Daha dun dogmustu sanki. Ilk okul günü de dun gibi. Seneye 3 e basliyacak. Dusundukce zalim yillar diye bagirasim geliyor
C
Canim emzirdigim icin birsey eklemek istemiyorum
Kocaman oldu ekleye bilirsin nane, limon, salatalik ve zencefil
Eline saglik kaptanim
North River gumbur gumbur geliyorsun
Menünu cok begendim. Ve baya aktifsin masallah

Yoook ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum ve doğumdan sonra emzirme döneminde yemeyi anlattığım için tam 123 kiloya çıktım girip çıkıp yiyodum çünkü
Şu an kaç hedefliyorsun?
123den geri dönmen de güzel, boşvermişliğe düşmeden.

Bende bayilirim yemeye. 1 sene olacak Bende katilali ama yerimde sayiyorum
Sen hemen al o kahveyi :))
Aksam az olmus. Tek ogun beslenen kisi diyor birde bunu
Ah Kimchi
Bayilirim
Tarif buldum baya önce. Ama yapmaya cesaret edemiyorum.
Afiyet olsun canim. Sen azcik daha dinlendir kslarini

Şu an kaç hedefliyorsun?
123den geri dönmen de güzel, boşvermişliğe düşmeden.
Bi dur demenin vakti geldi dedim önceden de kiloluydum ama yine bu kadar değildi 123 kiloya gelince tüm kıyafetlerim olmamaya hiç bişe yakışmamaya başladı yürürken bile nefes alamıyodum nerdeyse . şuan hayatımda ilk defa 4 ay gibi uzun bi süredir diyetteyim bırakmayı düşünmüyorum artık yeter diyorum şuan hedefim 80 olmak en azından ondan sonrasına bakarım

Arrietty_ @_Vera_ Hyt-123
Sabah 1 h yumurta 1 bildircin yumurta peynir domates salatalik nohutlu lorlu ekmekten bir dilim
Ara 1 elma yogurt
Ogle ispanakli yogurt
Aksam karnabahar yogurtlamasi salata
Su 2 litre
Spor yok
Sabah 1 hy 5 zeytin
Ara öğün baharatlı ev yoğurdu
Öğlen bir kase çorba
Akşam fırında karnı bahar bir kase yoğurt
3 lt su
2.5 saat yürüyüş (13 bin adım)
4 ml leslie(1 saat)
500 defa merdiven inip çıktım
@_Vera_ Arrietty_

Bende denemek istiyorum aslında onlar pek bif hevesli yiyorlar malum ekmek diye birşey yok herşeyi ya turşu yada marulla yiyorlar haşlanmış pirinçte sadece kahvaltida yiyorlar ekmek niyetine
Kiskanilacak derece zayiflar. Birde istahli istahli yiyorlar. Ama dedigin gibi pirinc sadece kahvaltida. Birde hic islenmis veya paketli gida filan yok adamlarda. Hep Sebze protein
Yine harika
Arrietty_ @_Vera_ Hyt-123
Sabah 1 h yumurta 1 bildircin yumurta peynir domates salatalik nohutlu lorlu ekmekten bir dilim
Ara 1 elma yogurt
Ogle ispanakli yogurt
Aksam karnabahar yogurtlamasi salata
Su 2 litre
Spor yok
Cok guzel menu
Cikolatalardan vazmi gectin
Fotodakilerin haricinde 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi var. Sun2,5-3 litre. Spor yok :)
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Kapuska mi o

Oo super. Karbonhidratsiz gün sabah ve Ögle yemegi baya hafif gecmis
Su ve sporlar sahane

ben geçen sene kreşe ilk bıraktığım gün nereye gideceğimi bilemedim annemi arayıp ağladım anne Kuzey koşa koşa girdi ben çok kötü oldum diye hiç kıyamadım kuzuma sırf kıyamadıgimdan çalışma hayatına dönemedim valla

Yoook ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum ve doğumdan sonra emzirme döneminde yemeyi anlattığım için tam 123 kiloya çıktım girip çıkıp yiyodum çünkü
Ahh o emzirme donemleri vakit bulamamak , saçma sapan gereksiz şeyleri yemek sonuç gelen kilolar miss gibi
waoww super

Hiç sorma yeni bir diziye başladım kızın bacaklara bakmaktan kendimi diziye veremedim benim kollarım onun basenlerinden kalın

Teşekkür ederim

Menü
@_Vera_ Arrietty_

Sabah
2 yumurtadan omlet
2 parmak şeklinde kasar
Salatalık

Öğle
4 köfte
1 kabağı ince dograyip dokumde soteledim yağsız üzerine çok az permesan rendeledim

Akşam
Yemek yapmaya vakit olmadı
2 yumurta
1 kase yoğurt

Su:3.5 lt spor: 1.5 saat yürüyüş 360 puan

Aynen öyle canım stresten uykusuzluktan can sıkıntısından hepsi üst üste gelince sonuç orta da . hayatımın hiç bi döneminde zayıf olmadım bide onun tadına bakmak istiyorum nası bişeymiş

Her daim kapuska :) çok severim

Sende mi Kore dizi izleyicisisin. Uleyn ne zor kelime. Dogru mu emin bile degilim

Ic geciriyorum Bende izlerken.
1. Yemekleri gorunce.
2. Kizlarin zayifliklari
3. Yazmama gerek var mi, tahmin edebiliyor musun yoksa

Ne guzel evde olma imkanin var.
Okadar cok isterdim ki Bende. Oglum 15 aylik iken basladi. Gerci ozaman hala unideydim. 1 senelik dogum iznim 10 aylik iken bitti ama yaz tatiline denk gelmisti
Kizim ise 8aylik iken basladi ( ona hala icim yaniyor

Aynen öyle canım stresten uykusuzluktan can sıkıntısından hepsi üst üste gelince sonuç orta da . hayatımın hiç bi döneminde zayıf olmadım bide onun tadına bakmak istiyorum nası bişeymiş
Muhteşem birşey , giydigin herşeyin yakışmasi, herkesin iltifat etmesi inşallah tez zamanda tadına bakarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…