Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşamki pilav çok az sebze yemeğinin yanında.öğlen normal porsiyon.Pilav üstü nohut çok severim.Ama öğle ve akşam hiç ekmek yok
Bende pilavı normalde sevmem pek ama annemin kurufasulyesi yada nohutu ile acem pilavını çok severim. Vki normal aralıkta canım ondan dedim kilo azaldikca herşey etki ediyor bende belki sende farklıdır gerçi metobolizman hizliysa sorun olmaz

Metabolizma hızlı değil.Yerinde sayıyorum.

Hepimizin yegane isteği bu :) karşı binada benden 10 gün sonra doğum yapan biri vardı bugün gördüm resmen 0 bedenn olmuş hiç kiskanma

Hepimizin yegane isteği bu :) karşı binada benden 10 gün sonra doğum yapan biri vardı bugün gördüm resmen 0 bedenn olmuş hiç kiskanmadim ki
Aynen benim de arkadaş doğum yaptı.ziyarete gittik.Genç kız gibi maşallah.Ama arkadaş tabağını iki saatte bitirdi.Ben on dakikada.Farkımız bu galiba

kankim süper gün
Canim cok gecmis olsun. Dikkat et kendini.
Suyun ve menun guzel olmus.

pazar ve persembe gunleri cok spor yaparsan ve o aksamlar guzel bir uyku
cekmezsen merdanemi kapar gelirim.

Bana verdigin emoji benim emojilerin arasinsa yokkullanamiyorum
ayy aşağılarda var.Bugün dinlendim ettim yarın ya yürüyüş ya da 3 mile leslie sadece başka bişey yapmam.Uyku benim en büyük sorunum bazı günler 3 saat uyuyorum.Ama artık geceleri sıçramalarım istemsiz kol bacak atmalarım başladı.Ekran ve uykusuzluğa bi çare bulmam lazım.
Arrietty_ @_Vera_ @Smneapdullah
Sabah 1 h yumurta 1 bildircin yumurta peynir domates salatalik nohutlu lorlu ekmekten bir dilim
Ara 1 elma yogurt
Ogle ispanakli yogurt
Aksam karnabahar yogurtlamasi salata
Su 2 litre
Spor yok
mükemmel bir gün
Fotodakilerin haricinde 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi var. Sun2,5-3 litre. Spor yok :)
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
harika bir gün
Yarin sabah yaparsin, cok da lezzetli...
ayy yapayım valla ama karbonhidrat beni bozar mı onu bilemedim
ördek miiii ? Çok severim afiyet olsun kaptanım yine mükemmel bir adım sayısı
eşimmmmm mükemmel bir gün merdane felan yok sana çokça kalp var
menülerde karbonhidrat hep ağırlıkta.Belki bunu değiştirirsek yerinde sayma sorununu çözeriz ne dersiniz?
çok güzel bir gün.Ben size demiştim galiba vegan beslenmeyi.Sizde çok ağır olmaz mı demiştiniz.Aslında tamamen vegana dönemeyiz ama şişkinlik yapan yoğurt süt uzak dursak artılar gider bence
Kızlar menume ek bı kase yoğurda 2yk granula ekleyip yedim 21 da evdekiler tost yiyordu onlara uymamak için kendimi böyle kandırdım yatış saatim 00 dan önce olmuyor nasıl olsa erir inşallah
tam eşiz he bende kardeşimin karşımda cips yemeğine dayanamadım maydanoz yedim.şimdi de bir kupa yeşil çay.
@_Vera_ benim eşim Veram nerede
yettimmmmm gari.Bana gün yetmiyor.36 saat olsa keşke günler ya da beni salsınlar ben evimde yatayım. Nasılsın menüler hareket su şahane valla

Hepimizin yegane isteği bu :) karşı binada benden 10 gün sonra doğum yapan biri vardı bugün gördüm resmen 0 bedenn olmuş hiç kiskanmadim ki
babannem hep der onlar çok kurtlular zalımlar yedikleri de onları yemiş

Karbonhidratsız doymuyorum.Alışkanlık.Ruhumda katık etmek var demekki.

İyi akşamlar kızlar bugün hiç girmedim siteye oğlumun doktor kontrolü vardı onlarla uğraştım evde de işler bitmedi

Salı menüm
8:00
1 dilim ekmek üstüne krem peynir+ 2 dilim hindi füme + çok az sütlü kahve

12:30
Tavuk ciğer sote + domates+ 1 dilim ekmek

18:00
Balık + salata

20.00
Yesil çay

Su: 1,5 lt
Spor: bugün yapamadım
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne

mükemmel bir gün olmuş tebrik ederim.İnşallah bişeyi yoktur oğlunuzun bir gün kaslarınız da dinlenmiş olur hem

Iyi aksamlar canim
Cocuklari uyuttum kendimde dinleniyorum.
Sen nasilsin ne yapiyorsun
İyiyim canım bende tek basima dinleniyorum uyudu herkes

Öğlen ki pilav üstü nohut ne kadardı akşamda pilav var senin kilonda biri için belki iki öğün pilav çok gelebilir

Bence çok iyi
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim evet bana demiştin tamam olur o zaman bu son 2 günde süt ve yoğurt keselim

Çok güzel olmuş menü ama suyu azıcık artirirsan harika olur bence

14 aylik canim ama denedim emmeyi birakiyor gibi oldu bende yapmadim

Güzel bi menu olmuş canım
Menü güzel olmuş canım bence şu işini şöyle yapabilirsin akşam yemekten önce 2 bardak yemekten 1 saat falan sonrada 1 lt yi tamamlarsin birde gece sahurda 1 lt ye yakın içsen yeterli
Harika olmuş afiyet olsun canım
Arrietty_ @_Vera_ @Smneapdullah
Sabah 1 h yumurta 1 bildircin yumurta peynir domates salatalik nohutlu lorlu ekmekten bir dilim
Ara 1 elma yogurt
Ogle ispanakli yogurt
Aksam karnabahar yogurtlamasi salata
Su 2 litre
Spor yok
Menü güzel canım sporda olsa harikaymış

Afiyet olsun spor harika
Su ve spor harika olmuş menüde gayet iyi
Çok güzel bir gün olmuş canım afiyet olsun
Keşke pilavdan biri olmasaydı canım sabah ekmek akşam ve öğle de pilav olunca birazcık fazla olmuş sanki

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…