- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bende pilavı normalde sevmem pek ama annemin kurufasulyesi yada nohutu ile acem pilavını çok severim. Vki normal aralıkta canım ondan dedim kilo azaldikca herşey etki ediyor bende belki sende farklıdır gerçi metobolizman hizliysa sorun olmazAkşamki pilav çok az sebze yemeğinin yanında.öğlen normal porsiyon.Pilav üstü nohut çok severim.Ama öğle ve akşam hiç ekmek yok
Metabolizma hızlı değil.Yerinde sayıyorum.Bende pilavı normalde sevmem pek ama annemin kurufasulyesi yada nohutu ile acem pilavını çok severim. Vki normal aralıkta canım ondan dedim kilo azaldikca herşey etki ediyor bende belki sende farklıdır gerçi metobolizman hizliysa sorun olmaz
Hepimizin yegane isteği bu :) karşı binada benden 10 gün sonra doğum yapan biri vardı bugün gördüm resmen 0 bedenn olmuş hiç kiskanmadim kiAslında eşim fyznur gibi yiyerek zayıf kalmak istiyorum.
Hepimizin yegane isteği bu :) karşı binada benden 10 gün sonra doğum yapan biri vardı bugün gördüm resmen 0 bedenn olmuş hiç kiskanma
Aynen benim de arkadaş doğum yaptı.ziyarete gittik.Genç kız gibi maşallah.Ama arkadaş tabağını iki saatte bitirdi.Ben on dakikada.Farkımız bu galibaHepimizin yegane isteği bu :) karşı binada benden 10 gün sonra doğum yapan biri vardı bugün gördüm resmen 0 bedenn olmuş hiç kiskanmadim ki
kankim süper günİyi akşamlar kızlar önce menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir ve tulum peyniri
3 tane nohut ekmek
5 tane zeytin
Öğle 2 tane ceviz ve sade hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kare bitter
Ara yeşil çay ve 2 tane ceviz
Akşam zeytin yağında haşlanmış karnabahar hafif kavurdum üstüne yoğurt
Spor 2 saat ev işi halim kalmadı başka spora
Suyum 3 lt
Arrietty_ @_Vera_ @JaneRizzoli eşim günün nasıldı
Kızlar ben yarın ve bundan sonra aralıklarla oruç tutacağım gece kalkıp yemek yemem muhtemelen süt içerim yada 1 yumurta haşlar yerim sadece benim sorum şu su işini nasıl yapacağım yatana kadar tamamlayabilir miyim sizce beni kötü etkiler mi ne dersiniz
ayy aşağılarda var.Bugün dinlendim ettim yarın ya yürüyüş ya da 3 mile leslie sadece başka bişey yapmam.Uyku benim en büyük sorunum bazı günler 3 saat uyuyorum.Ama artık geceleri sıçramalarım istemsiz kol bacak atmalarım başladı.Ekran ve uykusuzluğa bi çare bulmam lazım.Canim cok gecmis olsun. Dikkat et kendini.
Suyun ve menun guzel olmus.
pazar ve persembe gunleri cok spor yaparsan ve o aksamlar guzel bir uyku
cekmezsen merdanemi kapar gelirim.
Bana verdigin emoji benim emojilerin arasinsa yokkullanamiyorum
mükemmel bir günArrietty_ @_Vera_ @Smneapdullah
Sabah 1 h yumurta 1 bildircin yumurta peynir domates salatalik nohutlu lorlu ekmekten bir dilim
Ara 1 elma yogurt
Ogle ispanakli yogurt
Aksam karnabahar yogurtlamasi salata
Su 2 litre
Spor yok
harika bir günFotodakilerin haricinde 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi var. Sun2,5-3 litre. Spor yok :)
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
ayy yapayım valla ama karbonhidrat beni bozar mı onu bilemedimYarin sabah yaparsin, cok da lezzetli...
ördek miiii ? Çok severim afiyet olsun kaptanım yine mükemmel bir adım sayısıSonunda geldim
Menümu paylasayim
Tek ogun ama dolu dolu yedim
Ve hala ac degilim.
Yarin normal beslenecegim
Saat 12 de
Ördek
Kirmizi lahana salatasi
Tabakda ki gibi 1 porsiyon daha yedim
Eki Görüntüle 2718706
Su 2 L
Spor
20.613 adim 1030 puan
@Anonimmm @_Vera_
Simdide gecmise gideyim
eşimmmmm
menülerde karbonhidrat hep ağırlıkta.Belki bunu değiştirirsek yerinde sayma sorununu çözeriz ne dersiniz?Menü
fyzanur _Vera_ Arrietty_
Sabah:Bir dilim ekmek üstü tahinli incir reçeli,sütlü kahve
Ara:Şekersiz siyah çay
Öğle:Tavuk sulu pilav üstü nohut,2 yk yoğurt
Ara:5 Fındık 5 antep fıstık 1kuru incir şekersiz siyah çay
Akşam:3 yk pirinç pilavı 4 yk sebze haşlama ayran
Ara:sütlü kahve,şekersiz çay,çeyrek nar
su:2.5 lt
Spor:Yürüyüş 45 dk
20 dk bacak hareketi
Kilomda bir değişiklik yok
çok güzel bir gün.Ben size demiştim galiba vegan beslenmeyi.Sizde çok ağır olmaz mı demiştiniz.Aslında tamamen vegana dönemeyiz ama şişkinlik yapan yoğurt süt uzak dursak artılar gider benceBugünki menum
Sabah
2 dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Bı kaç tane zeytin
Bi dilim peynir
Bı Kapya biber kizartma
Öğle
4 köfte
Bı kase yoğurt
Salata
Akşam
7 kaşık kuru fasulye
Bı kase yoğurt
Kornişon turşu
Su 2.5 lt
Spor 7000 adım 350 puan
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
tam eşiz he bende kardeşimin karşımda cips yemeğine dayanamadım maydanoz yedim.şimdi de bir kupa yeşil çay.Kızlar menume ek bı kase yoğurda 2yk granula ekleyip yedim 21 da evdekiler tost yiyordu onlara uymamak için kendimi böyle kandırdım yatış saatim 00 dan önce olmuyor nasıl olsa erir inşallah
yettimmmmm gari.Bana gün yetmiyor.36 saat olsa keşke günler ya da beni salsınlar ben evimde yatayım. Nasılsın menüler hareket su şahane valla
Hepimizin yegane isteği bu :) karşı binada benden 10 gün sonra doğum yapan biri vardı bugün gördüm resmen 0 bedenn olmuş hiç kiskanmadim ki
Karbonhidratsız doymuyorum.Alışkanlık.Ruhumda katık etmek var demekki.kankim süper gün
ayy aşağılarda var.Bugün dinlendim ettim yarın ya yürüyüş ya da 3 mile leslie sadece başka bişey yapmam.Uyku benim en büyük sorunum bazı günler 3 saat uyuyorum.Ama artık geceleri sıçramalarım istemsiz kol bacak atmalarım başladı.Ekran ve uykusuzluğa bi çare bulmam lazım.
mükemmel bir gün
harika bir gün
ayy yapayım valla ama karbonhidrat beni bozar mı onu bilemedim
ördek miiii ? Çok severim afiyet olsun kaptanım yine mükemmel bir adım sayısı
eşimmmmmmükemmel bir gün merdane felan yok sana çokça kalp var
menülerde karbonhidrat hep ağırlıkta.Belki bunu değiştirirsek yerinde sayma sorununu çözeriz ne dersiniz?
çok güzel bir gün.Ben size demiştim galiba vegan beslenmeyi.Sizde çok ağır olmaz mı demiştiniz.Aslında tamamen vegana dönemeyiz ama şişkinlik yapan yoğurt süt uzak dursak artılar gider bence
tam eşiz he bende kardeşimin karşımda cips yemeğine dayanamadım maydanoz yedim.şimdi de bir kupa yeşil çay.
yettimmmmm gari.Bana gün yetmiyor.36 saat olsa keşke günler ya da beni salsınlar ben evimde yatayım. Nasılsın menüler hareket su şahane valla
Babaannen ne güzel tesbit yapmış.babannem hep der onlar çok kurtlular zalımlar yedikleri de onları yemiş
mükemmel bir gün olmuş tebrik ederim.İnşallah bişeyi yoktur oğlunuzunİyi akşamlar kızlar bugün hiç girmedim siteye oğlumun doktor kontrolü vardı onlarla uğraştım evde de işler bitmedi
Salı menüm
8:00
1 dilim ekmek üstüne krem peynir+ 2 dilim hindi füme + çok az sütlü kahve
12:30
Tavuk ciğer sote + domates+ 1 dilim ekmek
18:00
Balık + salata
20.00
Yesil çay
Su: 1,5 lt
Spor: bugün yapamadım
İyiyim canım bende tek basima dinleniyorum uyudu herkesIyi aksamlar canim
Cocuklari uyuttum kendimde dinleniyorum.
Sen nasilsin ne yapiyorsun
Merhaba
Teşekkür ederim canımÖğlen ki pilav üstü nohut ne kadardı akşamda pilav var senin kilonda biri için belki iki öğün pilav çok gelebilir
Bence çok iyi
Teşekkür ederimkankim süper gün
ayy aşağılarda var.Bugün dinlendim ettim yarın ya yürüyüş ya da 3 mile leslie sadece başka bişey yapmam.Uyku benim en büyük sorunum bazı günler 3 saat uyuyorum.Ama artık geceleri sıçramalarım istemsiz kol bacak atmalarım başladı.Ekran ve uykusuzluğa bi çare bulmam lazım.
mükemmel bir gün
harika bir gün
ayy yapayım valla ama karbonhidrat beni bozar mı onu bilemedim
ördek miiii ? Çok severim afiyet olsun kaptanım yine mükemmel bir adım sayısı
eşimmmmmmükemmel bir gün merdane felan yok sana çokça kalp var
menülerde karbonhidrat hep ağırlıkta.Belki bunu değiştirirsek yerinde sayma sorununu çözeriz ne dersiniz?
çok güzel bir gün.Ben size demiştim galiba vegan beslenmeyi.Sizde çok ağır olmaz mı demiştiniz.Aslında tamamen vegana dönemeyiz ama şişkinlik yapan yoğurt süt uzak dursak artılar gider bence
tam eşiz he bende kardeşimin karşımda cips yemeğine dayanamadım maydanoz yedim.şimdi de bir kupa yeşil çay.
Çok güzel olmuş menüİyi akşamlar kızlar bugün hiç girmedim siteye oğlumun doktor kontrolü vardı onlarla uğraştım evde de işler bitmedi
Salı menüm
8:00
1 dilim ekmek üstüne krem peynir+ 2 dilim hindi füme + çok az sütlü kahve
12:30
Tavuk ciğer sote + domates+ 1 dilim ekmek
18:00
Balık + salata
20.00
Yesil çay
Su: 1,5 lt
Spor: bugün yapamadım
14 aylik canim ama denedim emmeyi birakiyor gibi oldu bende yapmadimBen moral bozdukca tartı yükseliyor sinir oldukça ödem tutuyorum galiba .Ben dayanamadım hava çok güzeldi aldım çocukları yürüyüşe çıktım yine ama bu defa büyüğün tuvaleti geldi 1.5 saat sürdü bizim macare
Afiyet olsun canım
olsun abla neden spor olmasın ki hareket candır evde oturduğunla bir olur mu hiç o adımlarda zayıflama sebebi :)
bu cevap bana mı acaba ben sormuştum ama
Ne kadarlık canım bebeğin 6 ay sonrası içine limon ve salatalık, zencefil ekleyebilirsin . 1 yaş sonrası yesilcayda ekleyebiliyordim 1cay kaşığı
Yok çok şükürmükemmel bir gün olmuş tebrik ederim.İnşallah bişeyi yoktur oğlunuzunbir gün kaslarınız da dinlenmiş olur hem
Güzel bi menu olmuş canımNorth River Arrietty_
Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Salatalık
1 tk reçel
2 köz kapya
Akşam
1 havuç ve kara lahandan salata
1 karnıyarık
1 kepçe tarhana çorbası
Gece ilerleyen saatlerde 1 mandalina yicem.
Su uyuyana kadar 2.5 lt olur
Spor yok bugün çok halsizdim.
@Ozlemlerhayallar merdaneni kap da gel yanlış ne varsa indiriver merdaneyi kafama.
Menü güzel olmuş canımİyi akşamlar kızlar önce menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir ve tulum peyniri
3 tane nohut ekmek
5 tane zeytin
Öğle 2 tane ceviz ve sade hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kare bitter
Ara yeşil çay ve 2 tane ceviz
Akşam zeytin yağında haşlanmış karnabahar hafif kavurdum üstüne yoğurt
Spor 2 saat ev işi halim kalmadı başka spora
Suyum 3 lt
Arrietty_ @_Vera_ @JaneRizzoli eşim günün nasıldı
Kızlar ben yarın ve bundan sonra aralıklarla oruç tutacağım gece kalkıp yemek yemem muhtemelen süt içerim yada 1 yumurta haşlar yerim sadece benim sorum şu su işini nasıl yapacağım yatana kadar tamamlayabilir miyim sizce beni kötü etkiler mi ne dersiniz
Harika olmuş afiyet olsun canımIyi aksamlar kizlar...
Gune sade ilik suyla basladim.
KAHVALTI:
Elma+tarcin+ceviz+sutlu yulaf lapasi
Sade kahve
Karanfilli yesil cay
5 cig findik
OGLEN:
Bol yesillikli karnabahar salatasi
Yogurt
ARA:
1/3 c.bardagi sari leblebi
1 mandalina
AKSAM:
2 kucuk kepce yagsiz k.mercimek corbasi
1/2 porsiyon tavuk sote
Biraz roka, maydanoz
1 bardak kefir
Karanfilli yesil cay
ARA:
1 mandalina
SU:
3 lt
SPOR:
90 dk bolgesel egzersiz
270 puan
Menü güzel canım sporda olsa harikaymışArrietty_ @_Vera_ @Smneapdullah
Sabah 1 h yumurta 1 bildircin yumurta peynir domates salatalik nohutlu lorlu ekmekten bir dilim
Ara 1 elma yogurt
Ogle ispanakli yogurt
Aksam karnabahar yogurtlamasi salata
Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsunSonunda geldim
Menümu paylasayim
Tek ogun ama dolu dolu yedim
Ve hala ac degilim.
Yarin normal beslenecegim
Saat 12 de
Ördek
Kirmizi lahana salatasi
Tabakda ki gibi 1 porsiyon daha yedim
Eki Görüntüle 2718706
Su 2 L
Spor
20.613 adim 1030 puan
@Anonimmm @_Vera_
Simdide gecmise gideyim
Su ve spor harika olmuş menüde gayet iyi
Çok güzel bir gün olmuş canım afiyet olsun
Keşke pilavdan biri olmasaydı canım sabah ekmek akşam ve öğle de pilav olunca birazcık fazla olmuş sankiMenü
fyzanur _Vera_ Arrietty_
Sabah:Bir dilim ekmek üstü tahinli incir reçeli,sütlü kahve
Ara:Şekersiz siyah çay
Öğle:Tavuk sulu pilav üstü nohut,2 yk yoğurt
Ara:5 Fındık 5 antep fıstık 1kuru incir şekersiz siyah çay
Akşam:3 yk pirinç pilavı 4 yk sebze haşlama ayran
Ara:sütlü kahve,şekersiz çay,çeyrek nar
su:2.5 lt
Spor:Yürüyüş 45 dk
20 dk bacak hareketi
Kilomda bir değişiklik yok
Sabah ekmek akşam börek miSAbah
Dunku gibi 3 tane nohut ekmek domates kara lahana
Aksam
Isirgan boregi tavada yagsiz 2 tane
Su 6 bardak
Spor 7000 adim 350 puanArrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
Teşekkür ederim canımGüzel bi menu olmuş canım
Menü güzel olmuş canımbence şu işini şöyle yapabilirsin akşam yemekten önce 2 bardak yemekten 1 saat falan sonrada 1 lt yi tamamlarsin birde gece sahurda 1 lt ye yakın içsen yeterli
Harika olmuş afiyet olsun canım
Menü güzel canım sporda olsa harikaymış
Afiyet olsunspor harika
Su ve spor harika olmuş menüde gayet iyi
Çok güzel bir gün olmuş canım afiyet olsun
Keşke pilavdan biri olmasaydı canım sabah ekmek akşam ve öğle de pilav olunca birazcık fazla olmuş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?