Çok güzel olmuş eşim, cumaya bomba gibi geliyorsunSelam kızlar nasılsınız acep
Dunku yedıklerım
Saat 13:00 2 haslanmıs yumurta ıki dılım peynır 11 zeytın domates salatalıktere roka
Ara turk kahvesı 2 parca cıkolata
Aksam 1 parca tavuk
Su 2 ltre
Spor 100 ipsiz atlama
E-brulim
Sen koydun onun adınıAdı nokta kaldı iyi mi
Allah razı olsun canımE-brulim hayirli olsun canim.
Amin Allah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun canım.Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.
Şükür iyiyim canım, inşallah böyle de devam eder ama pek ümidim yokSelam canim. Daha iyisin umarim? Fasulye yi gormeye gitmizsiniz
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim
Seni leslie carpti fenaa
Stres yapiyoruz kesin ondan. Veyaaa okadar leslie yuzunden sisti kaslar. 1 gun dinlenmek ise yaradi
Afiyet olsun canim
Hafif gecmis bence
Merhaba
Bende sporu sabah aradan cikarmayi seviyorum. Sonra hic canim istemiyor. Sabah yaptim yaptim. Yoksa kalir
Kuzum koşturdum bütün gün ondan uğrayamadım. Yarından itibaren daha rahatım inşallah. Bende Vera gibi merdaneyi kapıp geleyimE-brulim neredesin canım görünmedin bugün
Hayali bile güzelAslında eşim fyznur gibi yiyerek zayıf kalmak istiyorum.
takımca eli maşalı olduk
Su süper spor da güzel menü de güzelBugünkümenüm sabah
Hindibakahve
Öğle
Ceyrek tost
Akşam
1 kase corba
1 kase kadar haslanip didilmis tavuk
Su 3.5 lt
Spor 6000 adim
@_Vera_Arrietty_ Canfeb Birgaripanne
Tesekkurler canim ama leslie yapamadigim icin üzgünümSu süper spor da güzel menü de güzeltebrik ederim
Amaaan boşver çok yapınca da artı geliyor insan haftada 3 gün iyidir sen en doğru olanı adımlamayı yapmışsınTesekkurler canim ama leslie yapamadigim icin üzgünüm
Aysuncum bende seni tanidigim icin cok sansliyim..Yuzun hep gulsun canim.Sağlık olsun canım. Yeterki isteyelim yine veririz aldığımız kilolarıÖzgecim takıma öyle gözattım bugün kaptanlığı bırakmışsın çok üzüldüm Ne kadar emek verdiğini, takımdaki herkesi arkadaşın, kardeşin gibi gördüğünü biliyorum. Takımdan bağını hiçbir zaman koparmayacağımı da biliyorum ama insanın gözleri tanıdık birilerini arıyor Ama evlatlarımız herseyin başında geliyor, umarım hersey istediğin gibi biran önce yoluna girer. Senin gibi güzel kalpli arkadaşlar tanıdığım için çok mutluyum.
Arrietty_ canım senin de kaptanlığın hayırlı olsun canım. Bu işin üstesinden eminim çok güzel bir şekilde geleceksindir.
Amin inşallah Allah razı olsun canım Özgem. Acımızı hafifletecek meleğimizi gönderdi Rabbim elhamdülillahE-brulim gulum ne guzel bir haber, bebis geliyor demek
Saglikla ,hayirlisiyla gelsin..
Bak en incindigin, caninin en acidigi yerden Rabbim cicekler actirdi yeniden.
Cok cok sevindim,saglikla kucaginiza alin insallah
iyiyim kaptanım artılar ödemler ve plato dönemi ile boğuşuyorum.Cumaya izne ayrılıp kendime bi düzen kurmaya çalışcam tekrar cumadan cumaya tartı var listedeyim diye bişey yapamıyorum pek.Sen nasılsın hayatın nasıl geçiyor?Arrietty_ , @_Vera_ , Birgaripanne nasilsiniz kaptanlarim?
Canim 4. Takim herkesler iyi mi?
Bu hafta harika bir derece geliyor mu kizlar
Hepinizi ozlemle opuyorum, gununuz aydin olsun.
sen başka bir verayı etiketlemişsin ve ben her nasılsa tümmm mesajlarını görmemişim bu nasıl olmuş bilmiyorum.Derslerimden sonra hemen girip en baştan geçmişi okuyup tabloyu düzenlicem kusuruma bakma lütfen arada derede yaptığım için bu tabloları gözümden kaçmış
Tansucugum sabah cok guzelSAbah
Dunku gibi 3 tane nohut ekmek domates kara lahana
Aksam
Isirgan boregi tavada yagsiz 2 tane
Su 6 bardak
Spor 7000 adim 350 puanArrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
Iyi aksamlar ozgemArrietty_ , @_Vera_ , Birgaripanne nasilsiniz kaptanlarim?
Canim 4. Takim herkesler iyi mi?
Bu hafta harika bir derece geliyor mu kizlar
Hepinizi ozlemle opuyorum, gununuz aydin olsun.
Tam bizlik Dua olmus cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?