Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok gebelik şüphem yok çünkü öyle düşünürsem hergün gebeymişim gibi oluyor kesin ödem yada ben kilo aldım çok üzgünüm yaa
Evet malesef düşününce hem reglde gecikiyor boşu boşuna o zaman sen yesilcay maden sulu detox suyunu yap canim
Alemine eşlik etmek isterdim ama uyumak için banyoya kacasim geliyor bazen :)
Aramıza hoşgeldin
Veracıgım büyük bağimliligin vardı keşke azaltsayaydin da birakmasaydin
deli kankam gelmiş bence gitme senin de gönlün ayrı kalmaya dayanamıyor oylaman yapılsın 63 e in :)
Hayır sana spor yasak
abla öyle durumda zaten hastalık izin hakkin var bence sende gir listeye

Sunu ekleyim kaciyorum
Cocuk odasi Yarim kaldi

Eki Görüntüle 2718957
2 lt içildi bu saate kadar
10 yıl geçmiş şimdi vücut kilo verme hızı da düştü o nedenle mahcup olmak istemem
Kendimi az çok tanıyorum
2 hafta deneme süresi var bu süreçte sizde durumunuzu gözlemler ona göre listeye girmeye karar verebilirsiniz

Evet ama galiba tartıda artı çıkıcam çünkü şuan resmen davul gibi his ediyorum kendimi
Sartlama kendini her şekilde iner daha carsamaba bugün yarın detox suyu yap

Izin varmis gordum de, en sonuncu 10 ay yatirdi beni...
Pat diye cikmak pek hos olmaz...
Boyle de iyi, fasulyeden oynuyorum...

Canım geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey yoktur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

North River eşimmm yürüyüşten geldim tavuk totosu tövbe tutmuyor 10.000 adım attım
Bence yuruyusten degildir o...
Beslenmenle oyna bakalim.
Yogurt, sut, kirmizi et, balik, kumes hayvanlari yemiyorsan bunlari da ye...Aldigin kaloriyi say, alman gerekenin cok mu altinda? Eger oyleyse vucudun kendini korumaya almistir.
Cok rutinlesmis seylerin saatlerini degistir.
Sporu aksam yapiyorsan sabah yap, sabah yapiyorsan aksam.
Egzersiz, yuruyus hepsini ayni gun yapiyorsan iki gune yay...
Senin sorunun kucuk dokunuslarla cozulecek bence.
Hiiic moralini bozma...

Sadece yürümüyor ki hatun yürüyor , üstüne 7 mile Leslie yapıyor birde üstüne bölgesel napsin kaslar isyan bayrağını çekti

Yarın yapma ama bugün yaptığın iyi gelir belki yarında dinlen cumaya super eksi gelir
yok eşim yarın dinkenme günüm.Sabah 66.6 çıktım kahvaltı çay su felan yürüyüşten gelince tartıldım yine 66.6 eksi gelicem inşallah cumaya.Kendime kara lahana havuçtan salata yaptım bol nar ekşisi sumak limon.Bayılıyorum böyle şeylere. Şimdi kahvemi aldım 4 tane de yulaflı diyet bisküvi.Ödevlere bakıcam.Senin günün nasıl geçiyor cimcimen nasıl?
aslında beslenmeye çok dikkat ediyorum et sebze peynir yerim ama süt yoğurt oldum olası sevmem zaten.İnşallah direnç dönemini kırıcam.Genel olarak da yavaş kilo veren biriyim.Benden sonra gelip benden fazla kilo veenler var takımda.Ama yavaş olsun sonu güzel olsun hiç sorun değil.
Sadece yürümüyor ki hatun yürüyor , üstüne 7 mile Leslie yapıyor birde üstüne bölgesel napsin kaslar isyan bayrağını çekti

kaptanim ya ben buyuk heveslerle geldim takima ama ani bir kararla yogun bir kursa basladim simdi hergun sabahtan yatana kadar kosusturmayla geciyor gunum. disarida dogru duzgun yiyecek de bulamiyorum, evden hazirlayacak zaman da.
izin hakkim yoktur yeniyim. sanirim bu cuma kendi istegimle ayrilacagim. sizlere haksizlik oluyor boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…