- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Çok geçmiş olsunkızlar şuan hastaneden yazıyorum aniden fenalaştım kasıklarıma kranplar
Girdi gözümü hastanede açtım ağrı kesici yapıldı herhalde ağrım azaldı kan verdim şimdi neyden kaynaklandığına bakılmak için giremeyebilitiM
Arrietty_ @_Vera_ @Ozlemlerhayallar
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Çok ağrın var mı hay Allah yaTamam merak etme canım bekliyorum bende
Evet malesef düşününce hem reglde gecikiyor boşu boşuna o zaman sen yesilcay maden sulu detox suyunu yap canimYok gebelik şüphem yok çünkü öyle düşünürsem hergün gebeymişim gibi oluyor kesin ödem yada ben kilo aldım çok üzgünüm yaa
Alemine eşlik etmek isterdim ama uyumak için banyoya kacasim geliyor bazen :)takımdayım yine izne ayrılıp gitmiyorum ama cuma tartı işi beni biraz kasmaya başladı.Esas listeden düşücem sadece.Merak etme
Reglden dolayı olabilir üşütmüşsen vs spor da ödem yapar ayaklı örneğiyim.Bence spor yapma ve yediklerini bi gözden geçir tuzlu mu yiyorsun?? Baharat da ödem tutmana sebep olabilir.
planım bugün de spor yapmamak. Ama vegan gidicem yine beslenme şekli.Bol su. Perşembe gece rabbim nasip ederse alem yapıcam yatağıma uzanıp uykum geldiğinde yatıcam istediğim saatte kalkıcam.
Ödem attırıcı olarak yeşil çay detoksunu tavsiye ederim.
Aramıza hoşgeldinSporsuz sadece beslenmeye dikkat etmekle katılmama müsade ederseniz aranıza katılmak isterim
Spor yapmaya gerçekten zamanım olmadığı için yapamıyorum yoksa olacak yanımda eşlik eden biri her işi bırakıp yürüyeceğim
Evde benim yapmam gereken işleri başkası yapacak benim tek işim spor olacak
Aahhhh ahhhh hayaller paris gerçekler Hakkari mezrası
Veracıgım büyük bağimliligin vardı keşke azaltsayaydin da birakmasaydin
Hayır sana spor yasakhahahaha son 1 haftada çok şey değişti.Berat Albayrak ile beraber spora yazıldıkKızlar yopun istek üzerine tekrar spora başlıyorum
Aramıza hoşgeldiniz ben kaptan yardımcısı vera.Takım kurallar her şeyle ilgili istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Bu fazla kilo almadan döndün demek mi orda fazla alışveriş yapmadan gelmişsindir inşallah demek mi ?
abla öyle durumda zaten hastalık izin hakkin var bence sende gir listeyeVaryemez hosgeldin canim...
Sen bence listeye gir.
Saglik durumumun sagi solu belli olmadigi icin, takim puanini etkilemiyeyim diye girmedim ben.
Pat diye hastalanirsam, takimi zorda birakmiyayim diye.
Ama senin eminimki ortalamayi yukseltmeye katkin olur...
Yine de sen bilirsin tabi ki...
2 lt içildi bu saate kadar
2 hafta deneme süresi var bu süreçte sizde durumunuzu gözlemler ona göre listeye girmeye karar verebilirsiniz10 yıl geçmiş şimdi vücut kilo verme hızı da düştü o nedenle mahcup olmak istemem
Kendimi az çok tanıyorum
Sartlama kendini her şekilde iner daha carsamaba bugün yarın detox suyu yapEvet ama galiba tartıda artı çıkıcam çünkü şuan resmen davul gibi his ediyorum kendimi
Izin varmis gordum de, en sonuncu 10 ay yatirdi beni...Evet malesef düşününce hem reglde gecikiyor boşu boşuna o zaman sen yesilcay maden sulu detox suyunu yap canim
Alemine eşlik etmek isterdim ama uyumak için banyoya kacasim geliyor bazen :)
Aramıza hoşgeldin
deli kankam gelmiş bence gitme senin de gönlün ayrı kalmaya dayanamıyor oylaman yapılsın 63 e in :)
Hayır sana spor yasak
abla öyle durumda zaten hastalık izin hakkin var bence sende gir listeye
2 lt içildi bu saate kadar
2 hafta deneme süresi var bu süreçte sizde durumunuzu gözlemler ona göre listeye girmeye karar verebilirsiniz
Sartlama kendini her şekilde iner daha carsamaba bugün yarın detox suyu yap
Yok olan bagajlari da bırakıp geldimHosgeldin
Yaninda fazla bagaj ile dönmedin dimidanca dan turkceye bir soylenimi cevireyim dedim. Anlamsiz mi oldu ne
Allah tekrar ettirmesin abla bu şekilde de motive oluyorsan fasulyede candırIzin varmis gordum de, en sonuncu 10 ay yatirdi beni...
Pat diye cikmak pek hos olmaz...
Boyle de iyi, fasulyeden oynuyorum...
Canım geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey yoktur. Hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar şuan hastaneden yazıyorum aniden fenalaştım kasıklarıma kranplar
Girdi gözümü hastanede açtım ağrı kesici yapıldı herhalde ağrım azaldı kan verdim şimdi neyden kaynaklandığına bakılmak için giremeyebilitiM
Yarın yapma ama bugün yaptığın iyi gelir belki yarında dinlen cumaya super eksi gelir
Hoşbulduk canım, nasıl gidiyorHosgeldin canim
Diyete ihanet etmeden atlatirsin insallah
Nasıl geçti tatilYok olan bagajlari da bırakıp geldim
Bence yuruyusten degildir o...
Ben her sekilde motive olurum.Allah tekrar ettirmesin abla bu şekilde de motive oluyorsan fasulyede candır
Sadece yürümüyor ki hatun yürüyor , üstüne 7 mile Leslie yapıyor birde üstüne bölgesel napsin kaslar isyan bayrağını çektiBence yuruyusten degildir o...
Beslenmenle oyna bakalim.
Yogurt, sut, kirmizi et, balik, kumes hayvanlari yemiyorsan bunlari da ye...Aldigin kaloriyi say, alman gerekenin cok mu altinda? Eger oyleyse vucudun kendini korumaya almistir.
Cok rutinlesmis seylerin saatlerini degistir.
Sporu aksam yapiyorsan sabah yap, sabah yapiyorsan aksam.
Egzersiz, yuruyus hepsini ayni gun yapiyorsan iki gune yay...
Senin sorunun kucuk dokunuslarla cozulecek bence.
Hiiic moralini bozma...
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinkızlar şuan hastaneden yazıyorum aniden fenalaştım kasıklarıma kranplar
yok eşim yarın dinkenme günüm.Sabah 66.6 çıktım kahvaltı çay su felan yürüyüşten gelince tartıldım yine 66.6 eksi gelicem inşallah cumaya.Kendime kara lahana havuçtan salata yaptım bol nar ekşisi sumak limon.Bayılıyorum böyle şeylere. Şimdi kahvemi aldım 4 tane de yulaflı diyet bisküvi.Ödevlere bakıcam.Senin günün nasıl geçiyor cimcimen nasıl?Yarın yapma ama bugün yaptığın iyi gelir belki yarında dinlen cumaya super eksi gelir
aslında beslenmeye çok dikkat ediyorum et sebze peynir yerim ama süt yoğurt oldum olası sevmem zaten.İnşallah direnç dönemini kırıcam.Genel olarak da yavaş kilo veren biriyim.Benden sonra gelip benden fazla kilo veenler var takımda.Ama yavaş olsun sonu güzel olsun hiç sorun değil.Bence yuruyusten degildir o...
Beslenmenle oyna bakalim.
Yogurt, sut, kirmizi et, balik, kumes hayvanlari yemiyorsan bunlari da ye...Aldigin kaloriyi say, alman gerekenin cok mu altinda? Eger oyleyse vucudun kendini korumaya almistir.
Cok rutinlesmis seylerin saatlerini degistir.
Sporu aksam yapiyorsan sabah yap, sabah yapiyorsan aksam.
Egzersiz, yuruyus hepsini ayni gun yapiyorsan iki gune yay...
Senin sorunun kucuk dokunuslarla cozulecek bence.
Hiiic moralini bozma...
Sadece yürümüyor ki hatun yürüyor , üstüne 7 mile Leslie yapıyor birde üstüne bölgesel napsin kaslar isyan bayrağını çekti
kaptanim ya ben buyuk heveslerle geldim takima ama ani bir kararla yogun bir kursa basladim simdi hergun sabahtan yatana kadar kosusturmayla geciyor gunum. disarida dogru duzgun yiyecek de bulamiyorum, evden hazirlayacak zaman da.@Anonimmm esim kayip oldunnerelerdesin?
Canfeb dondun mu gezmelerden?
@fyzanur nasil oldun canim?
Sismaniye iyimisiniz canim?
@Hyperborea17 senide gozum arar oldu iyice. Cumartesi bildirim yapiyorsun ama iyisindir umarim?
@barga @MorVampirella kizlar Sizlerde yoksunuz? Biriniz gecersiz bildirim yapti. Biriniz gunleri karistirdi.
Bu cuma lutfen daha dikkatli olun. Bildirimsiz izne ayirmam..
@Periannem staj basladi cok yogunsun herhal sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?