estagfurullah benim hatam aceleyle dikkatsiz etiketlemisim.sen başka bir verayı etiketlemişsin ve ben her nasılsa tümmm mesajlarını görmemişim bu nasıl olmuş bilmiyorum.Derslerimden sonra hemen girip en baştan geçmişi okuyup tabloyu düzenlicem kusuruma bakma lütfen arada derede yaptığım için bu tabloları gözümden kaçmış
Yaaa kanki alemsin nasıl güldümm anlatamam
Almanca hic sevmem cunku zorEksi gelmem lazımilk ödemler gidiyor Diyete devam zaten sadece yürüyüş yapıyorum suan
Yesil cay veya filtre kahve benim istahi kesiyor. Veya salatalik yersin en kötü gozun dondugunde
Öyle yaparım artık
Aaa canım sende mi hemşiresinmeslektaşmışız ben Türkiye’de 9 yıl devlette çalışıp istifa edip Almanya’ya tasındım ayan Almanca öğrenmeye çalışıyorum sonra bende çalışacağım inş. 2 yıldır ev hanımıyım
İnş canım
Cok gecmis olsun
Coook sevindim Ebrum,saglikla kucaginiza alin canimAmin inşallah Allah razı olsun canım Özgem. Acımızı hafifletecek meleğimizi gönderdi Rabbim elhamdülillah
Izne mi ayrilacaksin canim, hayirli olsun simdiden.Izinler insani rahatlatiyor, guzel bir duzen kurarsin canimiyiyim kaptanım artılar ödemler ve plato dönemi ile boğuşuyorum.Cumaya izne ayrılıp kendime bi düzen kurmaya çalışcam tekrar cumadan cumaya tartı var listedeyim diye bişey yapamıyorum pek.Sen nasılsın hayatın nasıl geçiyor?
Canim 2 gun once Aras ve Akin laptopima su doktuler, bir daha hic acilmadi..Sinava telefondan calismaya calisiyorumIyi aksamlar ozgem
Iyiyim sen nasilsin? Sinavlara calisma isi nasil gidiyor? :)
Insallah Ilk 3 de oluruz.
Bol karbonhidratlatli menüleri kovaliyoruz merdane ile
İyi akşamlar özgecim bende seni öpüyorumKizlar her birinizi ayri ayri opuyorum, cuma gunu basgul yuzunuzu guldurur insallah.
Aksaminiz guzel gecsin..
Gorusmek uzere canim,kendine iyi bakİyi akşamlar özgecim bende seni öpüyorum
Canim izin hakkin varmis.kaptanim ya ben buyuk heveslerle geldim takima ama ani bir kararla yogun bir kursa basladim simdi hergun sabahtan yatana kadar kosusturmayla geciyor gunum. disarida dogru duzgun yiyecek de bulamiyorum, evden hazirlayacak zaman da.
izin hakkim yoktur yeniyim. sanirim bu cuma kendi istegimle ayrilacagim. sizlere haksizlik oluyor boyle
Bak bicirlara senCanim 2 gun once Aras ve Akin laptopima su doktuler, bir daha hic acilmadi..Sinava telefondan calismaya calisiyorum
Bunun haricinde her sey bildigin gibi Zeynebim, bu hafta derece gelir insallah, tum iyi dileklerim sizlerle.
Ameliyat cuma gunu degil mi, ayni gun mu gideceksiniz hastaneye?
Kaptanım kötü bir şey yoktur inşallah? Ameliyat olacak kişinin Allah yardımcısı olsunBak bicirlara senservis ile halledilir birseydir umarim.
Evet bu cuma. Sabah 7.15 de ameliyata alinacak
Biz evden 5.30 gibi cikacagiz farkli bir sehirde olacak ameliyat.
Tesekkur ederim canim.Kaptanım kötü bir şey yoktur inşallah? Ameliyat olacak kişinin Allah yardımcısı olsun
geçmiş olsun kaptanımTesekkur ederim canim.
Oglum kulak zari ameliyati olacak.
1saatlik operasyonmus ama insan yinede endiseleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?