Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar kızlar 3 gundur kabızım herseyi denedim( sirke yag defne yapragi ) gecmedi nasil gecer. Yardim edermisiniz. ilac mi kullansam acaba
Canım zeynep kaptan elma demişti ama sindirime yardımcı ondan yiyebilirsin kabuğu ile yada kuru kayısı filan varmı ıslat ye üstüne bolca su iç

Çok teşekkür ederim canımm inşallah biraz korkuyorum çünkü doktor negatif konuştu

Yaaa çok çok geçmiş olsun canım üzüldüm nasıl durumu şimdi . iyidir inşallah. Ceza da 50 mekik olsun mu
Olsun Kankim. İyi iyi çok şükür yaş 87 olacak böyle şeyler ama kendi kendine niye gidip ameliyat oluyorsun yürüyüşe diye çıkıp ameliyata gitmiş adam esra erola çıksam yeridir. Gece yanında kalıcam tedbir amaçlı yatış verdiler sonea evine gidicek.

Evet ama korkuyorm bişey olucak sanki ilk bebeğimdede de öyle his etmiştim
Hayır öyle şeyler hissetme ne hissedersen evren onu çıkarır önüne. Güçlü olacak de sağlıkla kucağıma alıcam de. Tebrik ederim tekrar.

Çok teşekkür ederim canımm inşallah biraz korkuyorum çünkü doktor negatif konuştu
Yok hiç korkma onun rızkı varsa zaten dünyaya gelir ama yoksa elden bişe gelmez inşallah hakkında hayırlısı olsun ama sakın sıkma canını

Allahım bu yaşlılar neden böyle basit bi ameliyat olabilir kendi gözünde ama yakınların ne düşünecek hiç düşünmüyo lar neyse iyi olmasına sevindim canım tez zamanda iyileşir inşallah

Çok mu kuru şeyler tüketiyosun mesela bi çorba filan içsen düzelirmi ki acaba
Corbayi iceyim belki duzelir
Alp_BuRc bende de cok sık olur.
Iki adet gun kurusu kayisi, uzerine ilik su iyi geliyor.
Aksamdan z.yagina birakilmis inciri, kahvaltidan once yiyip, uzerine ilik su icmek de iyi geliyor.
Bende cok sik oluyorum artik kroniklesti iyice. Kucuk birsey de hemen kabiz oluyorum. Soylediklerini Bi deneyeyim. Gecsin artik

Iyi aksamlar kızlar 3 gundur kabızım herseyi denedim( sirke yag defne yapragi ) gecmedi nasil gecer. Yardim edermisiniz. ilac mi kullansam acaba
Canim Bende bir dönem cektim
Filtre kahve icine tereyag birde bunu nede.
Magnezyum almiyorsan hemen basla derim. Gecen cuma aldim ve her sabah aliyorum. Kabizlik sorunumu cozdu. Hatta 100mg demir aldigim halde

Birde cocuklarima denedigim sey. Armut veya misir. Onlarda fayda ediyor. Kendim yemedim hic kabiz iken. Aklima gelmedi

Gecmis olsun

Hyt-123 canım seni izne ayıralım mı esas listedesin gebelikten dolayı izne ayrılma hakkın var.
Yani spor sadece yürüyüş yapabilirim diyetimi yine uygularım ama ayrılmak istemiyorum ama sadece şuan tehlikem olduğu için spordan muhaf tutulmak istiyorum çünkü hastanedeyim yatış verildi

Yok canım çok şükür apantist değilmiş hamileymişimmmm ama çok riskli çok güçsüzmüş bebeğim yatış verdiler çokta küçük 3 haftalık daha
Ay yaaa bugün ağrım var dediğinde inşallah sende hamişsindir doğum sonrası kilolarını yine birlikte veririz diye içimden geçirmiştim hayırlı olsun canım dikkat et kendine. Rabbim yavrunu güçlendirsin, sana sıkı sıkı tutunsun inşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Zeytinyağı içiyordu Arrietty_ kaptanım, faydasını gördüm demişti, onu bir dene istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…