Evet ama korkuyorm bişey olucak sankiAyy çok sevindim dikkat et kendine artık
Cok gecmis olsun, hakkinizda hayirlisi neyse o olsun...Yok canım çok şükür apantist değilmiş hamileymişimmmmama çok riskli çok güçsüzmüş bebeğim yatış verdiler çokta küçük 3 haftalık daha
Canım zeynep kaptan elma demişti ama sindirime yardımcı ondan yiyebilirsin kabuğu ile yada kuru kayısı filan varmı ıslat ye üstüne bolca su içIyi aksamlar kızlar 3 gundur kabızım herseyi denedim( sirke yag defne yapragi ) gecmedi nasil gecer. Yardim edermisiniz. ilac mi kullansam acaba
Çook teşekkür ederim balımCok gecmis olsun, hakkinizda hayirlisi neyse o olsun...
Çok teşekkür ederim canımm inşallah biraz korkuyorum çünkü doktor negatif konuştuYaaa ay çok sevindim bu etti 2hayırla kucağına al canım dikkat et ilk aylarda bütün hamilrler tehlikededir aslında böyle düşün sakın kendini yorma güzel beslen ve düşüncelerin hep pozitif olsun minik fasulye bundan etkilenebilir bence
Olsun Kankim. İyi iyi çok şükür yaş 87 olacak böyle şeyler ama kendi kendine niye gidip ameliyat oluyorsun yürüyüşe diye çıkıp ameliyata gitmiş adamYaaa çok çok geçmiş olsun canım üzüldüm nasıl durumu şimdi . iyidir inşallah. Ceza da 50 mekik olsun mu
Hayır öyle şeyler hissetme ne hissedersen evren onu çıkarır önüne. Güçlü olacak de sağlıkla kucağıma alıcam de. Tebrik ederim tekrar.Evet ama korkuyorm bişey olucak sankiilk bebeğimdede de öyle his etmiştim
Yok hiç korkma onun rızkı varsa zaten dünyaya gelir ama yoksa elden bişe gelmez inşallah hakkında hayırlısı olsun ama sakın sıkma canınıÇok teşekkür ederim canımm inşallah biraz korkuyorum çünkü doktor negatif konuştu
Tesekkur ederim Elmayi hergun ekledim menumu bi faydasini da gormedimCanım zeynep kaptan elma demişti ama sindirime yardımcı ondan yiyebilirsin kabuğu ile yada kuru kayısı filan varmı ıslat ye üstüne bolca su iç
Allahım bu yaşlılar neden böyle basit bi ameliyat olabilir kendi gözünde ama yakınların ne düşünecek hiç düşünmüyo lar neyse iyi olmasına sevindim canım tez zamanda iyileşir inşallahOlsun Kankim. İyi iyi çok şükür yaş 87 olacak böyle şeyler ama kendi kendine niye gidip ameliyat oluyorsun yürüyüşe diye çıkıp ameliyata gitmiş adamesra erola çıksam yeridir. Gece yanında kalıcam tedbir amaçlı yatış verdiler sonea evine gidicek.
Çok mu kuru şeyler tüketiyosun mesela bi çorba filan içsen düzelirmi ki acabaTesekkur ederim Elmayi hergun ekledim menumu bi faydasini da gormedim
Corbayi iceyim belki duzelirÇok mu kuru şeyler tüketiyosun mesela bi çorba filan içsen düzelirmi ki acaba
Bende cok sik oluyorum artik kroniklesti iyice. Kucuk birsey de hemen kabiz oluyorum. Soylediklerini Bi deneyeyim. Gecsin artikAlp_BuRc bende de cok sık olur.
Iki adet gun kurusu kayisi, uzerine ilik su iyi geliyor.
Aksamdan z.yagina birakilmis inciri, kahvaltidan once yiyip, uzerine ilik su icmek de iyi geliyor.
Canim Bende bir dönem cektimIyi aksamlar kızlar 3 gundur kabızım herseyi denedim( sirke yag defne yapragi ) gecmedi nasil gecer. Yardim edermisiniz. ilac mi kullansam acaba
Yani spor sadece yürüyüş yapabilirim diyetimi yine uygularım ama ayrılmak istemiyorum ama sadece şuan tehlikem olduğu için spordan muhaf tutulmak istiyorum çünkü hastanedeyim yatış verildiHyt-123 canım seni izne ayıralım mı esas listedesin gebelikten dolayı izne ayrılma hakkın var.
Çoookkk teşekkür ederim eşimmHyt-123 esim hayirli olsun.. Spor ve diyet yapma artik. Bol bol vitamin al.
Ay yaaa bugün ağrım var dediğinde inşallah sende hamişsindir doğum sonrası kilolarını yine birlikte veririz diye içimden geçirmiştimYok canım çok şükür apantist değilmiş hamileymişimmmmama çok riskli çok güçsüzmüş bebeğim yatış verdiler çokta küçük 3 haftalık daha
Zeytinyağı içiyorduIyi aksamlar kızlar 3 gundur kabızım herseyi denedim( sirke yag defne yapragi ) gecmedi nasil gecer. Yardim edermisiniz. ilac mi kullansam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?