Eşim çok iyi gidiyorsunİyi akşamlar herkse menümü yazayım
Sabah nohut unlu ekmek 3 tane 1 dilim peynir 2 çatal tulum peyniri 4 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta
Öğle hindistancevizi yağlı sade türk kahvesi yanında 2 ceviz 2 kare bitter
Akşam 1 tane tavuk ızgara yanında bol yeşil salata turşu
Su 3 lt Spor yok malesef misafirim gelmişti yapamadım
Günün nasıldı eşimJaneRizzoli Arrietty_ @_Vera_ @Tanssss
Tabi gülüm söz konusu oğlun nede olsa. Allah şifa versin, geçmiş olsun.Tesekkur ederim canim.
Oglum kulak zari ameliyati olacak.
1saatlik operasyonmus ama insan yinede endiseleniyor.
Ohoo pizzalar havada uçuşsunnn afiyet olsun Kankim sen anladınNorth River merdaneni al gel de beni bir güzel döv
sabah 3 köz kapya peynir maydanoz 7 zeytin yarın dilim ekmek
öğle 1 havuç kara lahana salata 4 yulaflı diyet bisküvi kahve
akşam 2 dilim pizza
su 3 lt + 1 kupa yeşil çay
spor 12.000 adım 600 puan
Servise versen çözülmez mi acaba sorun canım? Sen ne sınavına hazırlanıyorsun allah kolaylık versinCanim 2 gun once Aras ve Akin laptopima su doktuler, bir daha hic acilmadi..Sinava telefondan calismaya calisiyorum
Bunun haricinde her sey bildigin gibi Zeynebim, bu hafta derece gelir insallah, tum iyi dileklerim sizlerle.
Ameliyat cuma gunu degil mi, ayni gun mu gideceksiniz hastaneye?
Çok geçmiş olsun Zeynep. İnşallah çok kolaylıkla geçer.Tesekkur ederim canim.
Oglum kulak zari ameliyati olacak.
1saatlik operasyonmus ama insan yinede endiseleniyor.
Afiyet olsun canım çok güzel bi gün olmuş yine tuşuyu çok yemiyorum bende tadımlık 2 tane kornişon filan diyelim
Çok geçmiş olsun canımBak bicirlara senservis ile halledilir birseydir umarim.
Evet bu cuma. Sabah 7.15 de ameliyata alinacak
Biz evden 5.30 gibi cikacagiz farkli bir sehirde olacak ameliyat.
Yok canım çok şükür apantist değilmiş hamileymişimmmmAlmanca hic sevmem cunku zorama konusan olunca hosuma gidiyor
Insallah cozersin biran önce de meslegine donersin
Cok gecmis olsunapandist filan degildir insallah
ÇOOK teşekkür ederimHyt-123 cok gecmis olsun canim, umarim onemli bir sey degildir , acil sifalar...
Bize merdane sana pizza diyosunnn. Kes cezamıOhoo pizzalar havada uçuşsunnn afiyet olsun Kankim sen anladın
Çok sağol balımmÇok geçmiş olsun canım
Ayy çok sevindim dikkat et kendine artıkYok canım çok şükür apantist değilmiş hamileymişimmmmama çok riskli çok güçsüzmüş bebeğim yatış verdiler çokta küçük 3 haftalık daha
Yaaa çok çok geçmiş olsun canım üzüldüm nasıl durumu şimdi . iyidir inşallah. Ceza da 50 mekik olsun muBize merdane sana pizza diyosunnn. Kes cezamıaslınsa yemicektim akşam otururken dedemin gidip kendi kendine gözünden ameliyat olduğunu ve tansiyonunun yükseldiğini öğrendim apar topar yanına gittim kanında enfeksiyon çıktı. O arada çok açtım ve hastane kantininden yemek yemek istemedim korona yüzünden. Dayım kendisine pizza almıştı malesed 2 dilim yedim. Hesaplı bişey değildi ama kesin cezamı razıyım
Yaaa ay çok sevindim bu etti 2Çok sağol balımmHamileymişim ama tehlikede malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?