Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yani spor sadece yürüyüş yapabilirim diyetimi yine uygularım ama ayrılmak istemiyorum ama sadece şuan tehlikem olduğu için spordan muhaf tutulmak istiyorum çünkü hastanedeyim yatış verildi
sen nasıl istersen canım

Yaaaa inşallahhh bebeğim bana tutunur biraz güçsüzüz

Yok canım çok şükür apantist değilmiş hamileymişimmmm ama çok riskli çok güçsüzmüş bebeğim yatış verdiler çokta küçük 3 haftalık daha
Ben dedim sana :) o küçük olduğu için şuan yerleştiği için ağrı yapıyor ben kızımda doğuran kadar ağrı cektim sağlıcakla al kucağına

Yaaaa inşallahhh bebeğim bana tutunur biraz güçsüzüz
İnşallah gülüm rabbim istedikten sonra olur, hakkınızda hayırlısı olsun. Güçlü ol duanı eksik etme, bebeğin senin hissettiklerini hissediyor, anın tadını çıkartmaya bak, sev okşa karnını, konuş bebeğinle.

Öyle yapıyorum şuan çok mutluyum çok güzel bir duygu ben bu duygu için çok sabrettim

Ben dedim sana :) o küçük olduğu için şuan yerleştiği için ağrı yapıyor ben kızımda doğuran kadar ağrı cektim sağlıcakla al kucağına
Evet ay ne bilim hiç beklemiyordum çok şükürÇok teşekkür ederim canımm

@_Vera_ kaptanım dedene geçmiş olsun. Siz telaşlanırsınız diye mi gizli tuttu acaba
yoo adam şovcu çok yapar böyle işler bi kerede ben aldırmaya gitmiş teyzem aramış kapat ben ameliyattayım demiş

Yok canım çok şükür apantist değilmiş hamileymişimmmm ama çok riskli çok güçsüzmüş bebeğim yatış verdiler çokta küçük 3 haftalık daha
Tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Çok geçmiş olsun

@_Vera_ dede action seviyor kiz
Umarim degerleri iyiye gidiyordur
pizzayi yarin 10bin adim atarak telafi edersin.
Baska secenek yokmus ve acikmissin.Ayrica hastanedesin. Olur boyle durumlar
Ya biz çok enteresan bir aileyiz. Toplama kampı gibi herkes bi telden çalıyor. Yarına 10 bin adım sözzzz E English_teacherrr de 50 mekik verdiydi. Yok mu arttıraaaaan

Çarşamba menüm

Sabah
3 yk yoğurt+ 1yk kadar kuru üzüm+ 3yk kadar granalo +1 ceviz

Ara.
2 kuru hurma

Öğle
Omlet, 2 dilim beyaz peynir, domates, roka, 1 dilim kızarmış ekmek

Ara
1 bardak kefir+ 1 elma+ 2 yk granalo yeni almıştım tadını merak edip tekrar yedim )

Akşam
Yeşillikli beyaz peynirli salata

Su : 1,5 litre
Spor: 11.800 adım
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne

Güzel bi menü olmuş canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…