sen nasıl istersen canımYani spor sadece yürüyüş yapabilirim diyetimi yine uygularım ama ayrılmak istemiyorum ama sadece şuan tehlikem olduğu için spordan muhaf tutulmak istiyorum çünkü hastanedeyim yatış verildi
Çook teşekkür ederim kaptanım
Yaaaa inşallahhh bebeğim bana tutunur biraz güçsüzüzAy yaaa bugün ağrım var dediğinde inşallah sende hamişsindir doğum sonrası kilolarını yine birlikte veririz diye içimden geçirmiştimhayırlı olsun canım dikkat et kendine. Rabbim yavrunu güçlendirsin, sana sıkı sıkı tutunsun inşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Zeytinyağı içiyorduArrietty_ kaptanım, faydasını gördüm demişti, onu bir dene istersen canım.
Çok teşekkür ederim anlayışın için çünkü ben çok alıştım sizesen nasıl istersen canım
Deden için Allahtan şifa diliyorum çok geçmiş olsun bu aradasen nasıl istersen canım
Ben dedim sana :) o küçük olduğu için şuan yerleştiği için ağrı yapıyor ben kızımda doğuran kadar ağrı cektim sağlıcakla al kucağınaYok canım çok şükür apantist değilmiş hamileymişimmmmama çok riskli çok güçsüzmüş bebeğim yatış verdiler çokta küçük 3 haftalık daha
İnşallah gülüm rabbim istedikten sonra olur, hakkınızda hayırlısı olsun. Güçlü ol duanı eksik etme, bebeğin senin hissettiklerini hissediyor, anın tadını çıkartmaya bak, sev okşa karnını, konuş bebeğinle.Yaaaa inşallahhh bebeğim bana tutunur biraz güçsüzüz
Öyle yapıyorum şuan çok mutluyum çok güzel bir duygu ben bu duygu için çok sabrettimİnşallah gülüm rabbim istedikten sonra olur, hakkınızda hayırlısı olsun. Güçlü ol duanı eksik etme, bebeğin senin hissettiklerini hissediyor, anın tadını çıkartmaya bak, sev okşa karnını, konuş bebeğinle.
EvetBen dedim sana :) o küçük olduğu için şuan yerleştiği için ağrı yapıyor ben kızımda doğuran kadar ağrı cektim sağlıcakla al kucağına
yoo adam şovcu@_Vera_ kaptanım dedene geçmiş olsun. Siz telaşlanırsınız diye mi gizli tuttu acaba
izin hakkim oldugunu bilmiyordum. o zaman bu cuma son paylasimimi yaparim. tesekkur ederim :)Canim izin hakkin varmis.
Onu kullanip isler sakinlesince yine gelirsin? Yeni degilsin aslinda. Daha önce yarisi mezun oldun. Sadece bu takimda yenisin
Allah sifa versin.yoo adam şovcuçok yapar böyle işler bi kerede ben aldırmaya gitmiş teyzem aramış kapat ben ameliyattayım demiş
izin hakkim oldugunu bilmiyordum. o zaman bu cuma son paylasimimi yaparim. tesekkur ederim :)
TebriklerYok canım çok şükür apantist değilmiş hamileymişimmmmama çok riskli çok güçsüzmüş bebeğim yatış verdiler çokta küçük 3 haftalık daha
Çok geçmiş olsunBize merdane sana pizza diyosunnn. Kes cezamıaslınsa yemicektim akşam otururken dedemin gidip kendi kendine gözünden ameliyat olduğunu ve tansiyonunun yükseldiğini öğrendim apar topar yanına gittim kanında enfeksiyon çıktı. O arada çok açtım ve hastane kantininden yemek yemek istemedim korona yüzünden. Dayım kendisine pizza almıştı malesed 2 dilim yedim. Hesaplı bişey değildi ama kesin cezamı razıyım
Ya biz çok enteresan bir aileyiz. Toplama kampı gibi herkes bi telden çalıyor. Yarına 10 bin adım sözzzz E English_teacherrr de 50 mekik verdiydi. Yok mu arttıraaaaan@_Vera_ dede action seviyor kiz
Umarim degerleri iyiye gidiyordur
pizzayi yarin 10bin adim atarak telafi edersin.
Baska secenek yokmus ve acikmissin.Ayrica hastanedesin. Olur boyle durumlar
Güzel bi menü olmuş canım afiyet olsunÇarşamba menüm
Sabah
3 yk yoğurt+ 1yk kadar kuru üzüm+ 3yk kadar granalo +1 ceviz
Ara.
2 kuru hurma
Öğle
Omlet, 2 dilim beyaz peynir, domates, roka, 1 dilim kızarmış ekmek
Ara
1 bardak kefir+ 1 elma+ 2 yk granalo yeni almıştım tadını merak edip tekrar yedim)
Akşam
Yeşillikli beyaz peynirli salata
Su : 1,5 litre
Spor: 11.800 adım
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Çookk teşekkür ediyorumTebriklerallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?