- 1 Kasım 2015
- 285
- 584
- 103
Tebrikler.Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Çookk teşekkür ediyorum
Magnezyum kullaniyordum. Bir hafta oldu biteli ondan mi boyle oldum acaba.Canim Bende bir dönem cektim
Filtre kahve icine tereyag birde bunu nede.
Magnezyum almiyorsan hemen basla derim. Gecen cuma aldim ve her sabah aliyorum. Kabizlik sorunumu cozdu. Hatta 100mg demir aldigim halde
Birde cocuklarima denedigim sey. Armut veya misir. Onlarda fayda ediyor. Kendim yemedim hic kabiz iken. Aklima gelmedi
Gecmis olsun
Iyi olursunuz hic suphem yok. ❤Çoookkk teşekkür ederim eşimmMerak etme inşallah iyi olucazz
Tesekkur ederim. Senin bebisin nasil canim. Bizim grup cok bereketli 2 tane anne adayimiz varAy yaaa bugün ağrım var dediğinde inşallah sende hamişsindir doğum sonrası kilolarını yine birlikte veririz diye içimden geçirmiştimhayırlı olsun canım dikkat et kendine. Rabbim yavrunu güçlendirsin, sana sıkı sıkı tutunsun inşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Zeytinyağı içiyorduArrietty_ kaptanım, faydasını gördüm demişti, onu bir dene istersen canım.
İnşallah yaaMagnezyum kullaniyordum. Bir hafta oldu biteli ondan mi boyle oldum acaba.
Konu cocuklar olunca herseyi dusunup uyguluyoruz.
Iyi olursunuz hic suphem yok. ❤❤❤❤
Tesekkur ederim. Senin bebisin nasil canim. Bizim grup cok bereketli 2 tane anne adayimiz var❤❤
Çok teşekkür ederim canımmTebrikler.Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
bekünis :) eczaneden, bitkisel içerik. tek bir tanesi hallediyor :)Iyi aksamlar kızlar 3 gundur kabızım herseyi denedim( sirke yag defne yapragi ) gecmedi nasil gecer. Yardim edermisiniz. ilac mi kullansam acaba
Su az olmuşGünün ortasında diyete başladım
Kahvaltı
7 sigara böreği + 2 fincan çay
Ara öğün
1 cennet elması
25 -30 adet kuru üzüm
Yarım ceviz
10 15 yer fıstığı
1 bardak ayran
Öğle yemeği
Yok
Akşam menüm
3 köfte
Karnıbahar +1 adet havuç haşlaması (sarımsaklı yoğurt)
1 litreye yakın su
Tesekkur ederim canim.bekünis :) eczaneden, bitkisel içerik. tek bir tanesi hallediyor :)
Haklisin canımSu az olmuş
Çok teşekkür ederimTebriklerallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Çok geçmiş olsun
Ya ama o çok fena sancı yapıyor bende. Allah canımı alsa da kurtulsam diyorum onu içincebekünis :) eczaneden, bitkisel içerik. tek bir tanesi hallediyor :)
diğer türlü de kötü oluyor veramÇok teşekkür ederim
Ya ama o çok fena sancı yapıyor bende. Allah canımı alsa da kurtulsam diyorum onu içince
Bugun kabizligim gecsin diye karbonat suyu elma sirkesi zeytinyagi kantaron yagi nane suyu bide cikolata denedim. Midem de bi kibirti bile olmadi. Nasil bir mideyseÇok teşekkür ederim
Ya ama o çok fena sancı yapıyor bende. Allah canımı alsa da kurtulsam diyorum onu içince
Bamya varsaBugun kabizligim gecsin diye karbonat suyu elma sirkesi zeytinyagi kantaron yagi nane suyu bide cikolata denedim. Midem de bi kibirti bile olmadi. Nasil bir mideyse
Sabrının mükafatını aldın elhamdülillah, rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin. Sağlıcakla kavuş kuzuna.Öyle yapıyorum şuan çok mutluyum çok güzel bir duygu ben bu duygu için çok sabrettim
matrak dede sevdim onu, ellerinden öperimyoo adam şovcuçok yapar böyle işler bi kerede ben aldırmaya gitmiş teyzem aramış kapat ben ameliyattayım demiş
Şükür canım iyiymiş, midemi bulandırıyor sağolsunMagnezyum kullaniyordum. Bir hafta oldu biteli ondan mi boyle oldum acaba.
Konu cocuklar olunca herseyi dusunup uyguluyoruz.
Iyi olursunuz hic suphem yok. ❤❤❤❤
Tesekkur ederim. Senin bebisin nasil canim. Bizim grup cok bereketli 2 tane anne adayimiz var❤❤
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinTesekkur ederim canim.
Oglum kulak zari ameliyati olacak.
1saatlik operasyonmus ama insan yinede endiseleniyor.
Magnezyuma tekrar başlarsan da faydası olur canım.Bugun kabizligim gecsin diye karbonat suyu elma sirkesi zeytinyagi kantaron yagi nane suyu bide cikolata denedim. Midem de bi kibirti bile olmadi. Nasil bir mideyse
Sanciya bile raziyim yeter ki gecsin
Çare bekunis. 2 tane içsen afedersin paçandan akar. O yüzden evdeyken iç.Bugun kabizligim gecsin diye karbonat suyu elma sirkesi zeytinyagi kantaron yagi nane suyu bide cikolata denedim. Midem de bi kibirti bile olmadi. Nasil bir mideyse
Sanciya bile raziyim yeter ki gecsin
Amin canim. Benim 1 tane var.Sabrının mükafatını aldın elhamdülillah, rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin. Sağlıcakla kavuş kuzuna.
matrak dede sevdim onu, ellerinden öperim
Şükür canım iyiymiş, midemi bulandırıyor sağolsunmaşallah grubumuza Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin kaç çocuğun var?
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
@pisi pisi kopatim | 2 | - | 2 | 2,5 | ||||
| 2,5 | 1,5 | 1,5 | 2.5 | 3 | 2,5 | ||
@nanekekik | 2 | 2,5 | 3 | 3,5 | 3,5 | |||
B Beklenen2 | 1,5 | 2,5 | 3,5 | 2.5 | 3,5 | |||
| 2 | 2 | 2 | 2.5 | 2,5 | |||
@Tanssss | 1,2 | 1,2 | 2,1 | 1,8 | 1,2 | |||
| 2 | 2,8 | 2,2 | 2 | 2 | 2 | ||
| 1.5 | 2 | 2.5 | |||||
| 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | ||
| 2 | 2,5 | 2.5 | 2,5 | 3 | |||
@Sivaskayseri | 2 | 3 | 3,5 | 3 | 3 | 3 | ||
| 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | |||
| 3 | 2,5 | 3 | 3 | 3 | |||
| 2 | 2 | - | |||||
@_Vera_ | 3 | 3 | 3 | 2,5 | 3 | |||
| - | 2 | - | 2 | ||||
| - | - | - | |||||
P Periannem | 1 | 1,5 | ||||||
| - | 1,5 | 1 | |||||
| - | - | - | 1.7 | 1,5 | 1,5 | ||
| 1 |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@pisi pisi kopatim | |||||||
@_Vera_ | Ödül | ||||||
@nanekekik | Ödül | ||||||
B Beklenen2 | Ödül | ||||||
@Sivaskayseri | 20 S | ||||||
| ? | ||||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | 50 S | 45DKA | ||||
| |||||||
| Ödül | MUAF | 20 S | 10M | |||
| 20 S | 50M | |||||
@Tanssss | Ödül | 30 S | 20M | 10M | 20 S | ||
P Periannem | 20 S | ||||||
| Ödül | 20 S | 20M | ||||
| 20 S | ||||||
|
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA |
| 360 | 310 | 425 | 240 | ||||
| 200 | 730 | 200 | 300 | ||||
@_Vera_ @nanekekik | 1723 | 1299 | 1340 | 480 | 360 | 600(-200) | ||
| 2795 | 1500 (-100) | 635(-200) | 1170 | 1070 | |||
| 500 | 815 (-100) | 915 | 950 | 1030 | 850 | ||
@pisi pisi kopatim | 1225 | 1200 | 617 | 699 | 270 | 180 | ||
| 870 | 670 (-100) | 550 | 500 | 700 | |||
P
Periannem
| 250 | |||||||
| - | - | - | - | ||||
| 600 | 300(-100) | 240 | (-200) | ||||
| 240 | 600 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?