- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Hahah olur kaptanım iftardan 1 saat önce süper eksi olur o zamanDikkat et canim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin rabbim dualarim seninle
Hayirlisi canim
Yine de 16 da tekrar tartilsin ne kadar eksi o kadar iyiE English_teacherrr
Vücudun su kaybedecek haftaya belki artı geleceksin bence düzenini bozmaHahah olur kaptanım iftardan 1 saat önce süper eksi olur o zaman
Suan biseycikleri yok ama yururken dermanim kalmamisti :)Bu gün yaptıysan ayakların isyandadır arkadaşım.İyi dinlen yarın senden acısını çıkarmasınlar.
Demi kanki bu yönden düşünmemiştim haklısın ben öğlen tartı atarımE English_teacherrr kanki demek istediğim iftardan 1 saat önce tartılınca bence sağlıklı olmaz
Verayi hakli buluyorum. Siz en gec 15 de bildirim yapin ki isler kolay gitsin. Cunku baya vakit aliyor liste hazirligiE English_teacherrr kanki demek istediğim iftardan 1 saat önce tartılınca bence sağlıklı olmaz
Tamam kaptanım öyle yaparımVerayi hakli buluyorum. Siz en gec 15 de bildirim yapin ki isler kolay gitsin. Cunku baya vakit aliyor liste hazirligi
Çok teşekkür ederim canımmDikkat et canim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin rabbim dualarim seninle
Hayirlisi canim
Yine de 16 da tekrar tartilsin ne kadar eksi o kadar iyiE English_teacherrr
Hahah olur kaptanım iftardan 1 saat önce süper eksi olur o zaman
Kaptanim soyluyorsa doğrudurE English_teacherrr kanki demek istediğim iftardan 1 saat önce tartılınca bence sağlıklı olmaz
Eşimle bi tanıştık sonra kayboldu eşim nerdesin sen kuzum hafta bittiSen kendine gelene kadar spor vs dusunme. Dikkat et kendine
Harika
Sütlü cikolata icin bugun 20 JJ yapar misin. Regl den dolayi iyi dayandin ama kurallar isteveya ne yapmak daha kolay gelirse. 20 Squat mi 20 mekik mi. Sec begen
Cok guzel menu
Spor ve su da
Senin esCanfeb tatile gitti geldi ama hala bildirim yok.
Gecmis olsun canim. Migren cok kotu birsey
Menu hafif cok begendim
Afiyet olsun
Arti ciktim dedin dimi
Bugun karbonhidratsiz beslen.
OMAD a gelirsek. 18 saatlik IF yapan biri isen 23 saat de yaparsin. Sonucda su, maden suyu, yesil cay, bitki caylari ve filtre kahve serbest. Bir de 1 bardak limonlu su da icebilirsin
Canım önümüzdeki hafta eş olalım mı sen aktiftin bu hafta ama eşin yoktu ennn aktifinden bi eş ister misin
Olur eyle şeyler eşim kalorisi az bitterin ama daha yemeDayanamadım hindistancevizi yağlı türk kahvesi ile 2 kare bitter yedim valla oructan sonra insan tatlı arıyormuş
Tamam kankim yarın ödül olarak bişe saklıyorumOlur eyle şeyler eşim kalorisi az bitterin ama daha yeme
Kendini boşuna suçlama henüz 3 haftalık onları etkileyecek durumda değil dış etkenlerden 4-5 de etkilenmeye başlıyor Rabbim kal diyecekse kalacak ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım c grubu ve hamileymisim yan etkileri büyüktü el ve bacak hissizligi güçsüzlüğü seklinde. Çoğu doktor aldır dedi , bir kismi patolojik test dedi (oda düşüğe sebep) Allah'a sığındım ama doğumda ilk sorduğum soru elleri ve bacakları hareket ediyor mu oldu çok şükür Rabbim korumuş. Ve Rabbim inşallah senin minigine de kal derBen gebe olduğumu bilmiyordum tabi o kadar saç boyadım kimyasal ki şansıma bu ay çok föfle omare dip boya çok geldi o etkilemiş olabilir çünkü ilaç kullanmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?