Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar Arrietty_ sana özelden yazdım kaptanım. Kusuruma bakmayın takım arkadaşlarım kötü bir etkiye sebebp oldum takımda. Bu hafta bildirimi güzelce yapıp izne ayrılacağım. Artık mecburen ayrılmalıyım çünkü nöbetlerim çok yoğun geçiyor 1 tam gün çalışıyorum o yüzden hiç giremiyorum ertesi günde yorgunluğumun geçmesi öğleden sonrayı buluyor sonra da ev işleri yapılacaklar derken kendime ayırdığım az bir zaman kalıyor. Hem bedenen hem manen çok yorgunum bu aralar. . .

Arrietty_ eşim özür dilerm bu hafta için yogunum gorücü muhabbetleri varda aktif olamadm sporlarm aksadı yarından snra devam edecem diyetisyen diyetimle
Hayirlisi olsun canim senin icin
Anliyorum canim seni. Umarim biran önce isler azarlida hem dinlenir hemde evliligin tadini cikarirsin

Kızlar akşam yemeğinizde ne var? 1 kase salata 1 karnıyarık yidim. Bugün benim eşim yok hiç eşimmmm nerdesin North River
Ben bugun cok yurudum. Eve zor dustum. Maske de yoktu yanimda otobuse binemedim.
Erken actim OMAD i

Hatta yazayim günümü..

2 dilim tam tahlili ekmek
Üzerine etsiz alinazik
1 buyuk Elma
1 y. K fistik ezmesi

2 kupa kusburnu ve hibiscus cayi
2 Kupa matchali yesilcay
2L su

25. 864 adim 1243 puan
Anonimmm @_Vera_

İyi akşamlar kızlar
Çok üzüldüm canım Hyt-123 lütfen canını sıkma sende dirençli olmazsan hiç tutunamaz bak ne güzel demiş dr büyümüşler bile böyle olanlar korkma allaha sığın elbet hayırlısını verecektir
Kızlar ya şimdi ben bugun oruçtum ya sahur yapmayım dedim su içip yattım da çok halsiz kaldım bugun sahur yapim diyorum ama sabaha da tartı var tartı da muhtemelen doğru çıkmaz saat kaça kadae tartı fotosu atabiliriz onu sorakcaktım @_Vera_ Arrietty_

İftar menümü de yazayım
Fırında etli patlıcan yemeği yanında yoğurtlu karnabahar 3 tane nohutlu ekmek

Suyum muhtemelen 2.5 olur baya içtim tamamlarım
Spor yok malesef
Arrietty_ @_Vera_ JaneRizzoli senin günün nasıldı nasılsın eşim yarına varmı güzel haberler inş

15.00a kadar yapar mısın bildirimini

Ayy insallah canım hayrlısı bakalm zayiflamak icin bi sebep daha
Ayy ne güzel hayırlısı olsun
Ne güzel bir menü afiyet olsun Allah kabul etsin Kankimmmm
Şahane menü afiyet olsun

Yaparım tabi öğlene kadar mutlaka da yapılabilir mi acaba diye sorayım dedim
Normalde 17.00 diye biliyorum ama ben yapıcam yarın tabloları ilk kez yapcam. Biraz acemiyim. Zaman alıcak biraz ancak yetiştiririm bildirim saatine

@_Vera_ , Arrietty_ , Sismaniye

Hayirli aksamlar...
Oncelikle ilik pekmezli suyumuz icildi...

KAHVALTI:
3 y.kasigi kuru meyveli+yemisli musli
1 bardak sut

ARA:
Tarcinli yesil cay

OGLEN:
1 kase yogurt

ARA:
1 mandalina

AKSAM:
3 izgara kofte
Coban salata
1 bardak ayran

Tarcinli yesil cay

5 adet misket uzum

SU:
3 lt

SPOR:
6030 adim 301 puan
90 dk bolgesel egzersiz 270 puan
TOPLAM: 571 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…