Allah razı olsun canım, rabbim isteyen herkese nasip etsinAaa hayırlı olsun Rabbim sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Hayırlı olsun ufukta nikah görüyorumArrietty_ eşim özür dilerm bu hafta için yogunum gorücü muhabbetleri varda aktif olamadm sporlarm aksadı yarından snra devam edecem diyetisyen diyetimle
Hayirlisi olsun canim senin icinArrietty_ eşim özür dilerm bu hafta için yogunum gorücü muhabbetleri varda aktif olamadm sporlarm aksadı yarından snra devam edecem diyetisyen diyetimle
Anliyorum canim seni. Umarim biran önce isler azarlida hem dinlenir hemde evliligin tadini cikarirsinMerhabalarArrietty_ sana özelden yazdım kaptanım. Kusuruma bakmayın takım arkadaşlarım kötü bir etkiye sebebp oldum takımda. Bu hafta bildirimi güzelce yapıp izne ayrılacağım. Artık mecburen ayrılmalıyım çünkü nöbetlerim çok yoğun geçiyor 1 tam gün çalışıyorum o yüzden hiç giremiyorum ertesi günde yorgunluğumun geçmesi öğleden sonrayı buluyor sonra da ev işleri yapılacaklar derken kendime ayırdığım az bir zaman kalıyor. Hem bedenen hem manen çok yorgunum bu aralar. . .
Ayy insallah canım hayrlısı bakalm zayiflamak icin bi sebep dahaHayırlı olsun ufukta nikah görüyorum
Ben bugun cok yurudum. Eve zor dustum. Maske de yoktu yanimda otobuse binemedim.Kızlar akşam yemeğinizde ne var? 1 kase salata 1 karnıyarık yidim. Bugün benim eşim yok hiç eşimmmm nerdesinNorth River
Amin canım hakkınızda hayırlısı olsun. Nasipse yakın zamanda gelinlik heyecanı başlarAyy insallah canım hayrlısı bakalm zayiflamak icin bi sebep daha
Hayırlısı olsun hakkında canım istediğin olur inşallahArrietty_ eşim özür dilerm bu hafta için yogunum gorücü muhabbetleri varda aktif olamadm sporlarm aksadı yarından snra devam edecem diyetisyen diyetimle
15.00a kadar yapar mısın bildiriminiİyi akşamlar kızlar
Çok üzüldüm canımHyt-123 lütfen canını sıkma sende dirençli olmazsan hiç tutunamaz bak ne güzel demiş dr büyümüşler bile böyle olanlar korkma allaha sığın elbet hayırlısını verecektir
Kızlar ya şimdi ben bugun oruçtum ya sahur yapmayım dedim su içip yattım da çok halsiz kaldım bugun sahur yapim diyorum ama sabaha da tartı var tartı da muhtemelen doğru çıkmaz saat kaça kadae tartı fotosu atabiliriz onu sorakcaktım @_Vera_Arrietty_
Ayy ne güzel hayırlısı olsunAyy insallah canım hayrlısı bakalm zayiflamak icin bi sebep daha
Ne güzel bir menü afiyet olsun Allah kabul etsin Kankimmmmİftar menümü de yazayım
Fırında etli patlıcan yemeği yanında yoğurtlu karnabahar 3 tane nohutlu ekmek
Suyum muhtemelen 2.5 olur baya içtim tamamlarım
Spor yok malesef
Arrietty_ @_Vera_ JaneRizzoli senin günün nasıldı nasılsın eşim yarına varmı güzel haberler inş
Şahane menü afiyet olsun
Sağol kankim allah razı olsunAyy ne güzel hayırlısı olsun
Ne güzel bir menü afiyet olsun Allah kabul etsin Kankimmmm
Şahane menü afiyet olsun
Yaparım tabi öğlene kadar mutlaka da yapılabilir mi acaba diye sorayım dedim15.00a kadar yapar mısın bildirimini
Normalde 17.00 diye biliyorum ama ben yapıcam yarın tabloları ilk kez yapcam. Biraz acemiyim. Zaman alıcak biraz ancak yetiştiririm bildirim saatineYaparım tabi öğlene kadar mutlaka da yapılabilir mi acaba diye sorayım dedim
Tamam canım ben öğlene kadar tartılırım inşallah o zaman sende halledersinNormalde 17.00 diye biliyorum ama ben yapıcam yarın tabloları ilk kez yapcam. Biraz acemiyim. Zaman alıcak biraz ancak yetiştiririm bildirim saatine
Ama bu haftam bos gecti malesef kilo veremedim sanırm bari almamıs olsamAyy ne güzel hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?