Çok güzel özetlemişsin içimi çok rahatlatın çok teşekkür ederimTatlim sonuç ne olursa olsun asla senin hatan değil ben ilk bebegimi 3 aylikken dusurdum ben çalıştığım için düştü diye kendimi sucladim ama doktor sen elinle tutsan bile sağlıksızsa düşecek dedi ,oğlumda değerim ikiye katlamadi hiç öğrendiğim gün yatış verdi 3 ay dolunca hareket edebilirsin dedi 10dk yürüdüm neredeyse 2 lt kan boşaldı doktora gidene kadar eşim benden çok ağladı iğneler ilaçlar sabah kontrol usg ye girdiğimde oğlumun ilk tekmelerini gördüm ve 6. Aya kadar yattim bu defa 6da suyu azalmaya başladı 37 .ci haftayi zor gördük bak şimdi 5.5 yaşında
Annelik karnına düştüğü anda endişesiyle sevinciyle hüznüyle zor olmasa bu kadar kutsal olmazdı kuzum
Istedıgımız kılolara ınerız hepimiz en kısa surede ama saglıklı kalıcı olarak . Ben 4 aydr falan burdayım 66.6 dan 62 ye anca ındım ama cıdden oturuyor kılo sankı kalıcı verıyorumArarsa: the person you have called is temporarily not available
Bosver telefonu veram yat uyu güzelce bir dinlen
Yaaa düsünceli esim benimyarin kesinlikle eksi cikacaksin, ne benim icin ne baskasi icin sadece ve sadece kendin icin. Sen mutlu ol diye, kendini bir önce ki haftadan daha zayif, daha saglikli ve daha güzel hisset diye. Hedefine biran evvel ulas diye
Bı arastrayım canım bnde bu haftakı düzenım bu olsun yada yumurta detoksu gıbı etkılı bı detoks bulmak lazımBen 2 gün IF 5 gun OMAD diye Devam etmeyi dusunuyorum.
Hedefim 1 ocak da 707. Etap da 60 i görmek
Yani 7 haftam var.
Kendini boşuna suçlama henüz 3 haftalık onları etkileyecek durumda değil dış etkenlerden 4-5 de etkilenmeye başlıyor Rabbim kal diyecekse kalacak ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım c grubu ve hamileymisim yan etkileri büyüktü el ve bacak hissizligi güçsüzlüğü seklinde. Çoğu doktor aldır dedi , bir kismi patolojik test dedi (oda düşüğe sebep) Allah'a sığındım ama doğumda ilk sorduğum soru elleri ve bacakları hareket ediyor mu oldu çok şükür Rabbim korumuş. Ve Rabbim inşallah senin minigine de kal der
Sabah sabah duygu seliTatlim sonuç ne olursa olsun asla senin hatan değil ben ilk bebegimi 3 aylikken dusurdum ben çalıştığım için düştü diye kendimi sucladim ama doktor sen elinle tutsan bile sağlıksızsa düşecek dedi ,oğlumda değerim ikiye katlamadi hiç öğrendiğim gün yatış verdi 3 ay dolunca hareket edebilirsin dedi 10dk yürüdüm neredeyse 2 lt kan boşaldı doktora gidene kadar eşim benden çok ağladı iğneler ilaçlar sabah kontrol usg ye girdiğimde oğlumun ilk tekmelerini gördüm ve 6. Aya kadar yattim bu defa 6da suyu azalmaya başladı 37 .ci haftayi zor gördük bak şimdi 5.5 yaşında
Annelik karnına düştüğü anda endişesiyle sevinciyle hüznüyle zor olmasa bu kadar kutsal olmazdı kuzum
Sen benim eltim olabilirsinEltilerimle Hepimiz diyetteyizbugün biri dedi ki 68 oldum boyu kısa benim gibi bende fenalardayim dedim kaçsın en fazla 72 sin yeni doğum yaptın dediler , kilo mu söyledim inanmadilar . Tartıya çıktık birlikte geçmişten beri çok spor yaptım şimdi pek fırsatım olmasada eskisi gibi vücut sıkılaşiyor galiba kime desem inanmıyor mutlu oldum valla :)
Kaptanim harikalar yaratmissin süper. Sag salim gidin gelin insallah, Rabbim oglunun yardimcisi olsun.Geçen hafta: 66.85
Bu hafta: 65.85
Fark: - 1.0 kg
Yüzde: 1,495 ~ 1, 50 %
Gelecek hafta için hedef kilo: 65.0
Eki Görüntüle 2719819
@_Vera_
Artik önünde kilo vermek icin cok güzel bir neden var, önümüzde ki haftalar senin icin daha verimli olacak buna eminim.Eki Görüntüle 2719828 eşiiiiimBiliyodum bu hafta böyle olacagını Geçen haftaki kilo 69.9 bu hafta 70.0 fark +100 gram yüzde oranımı kilo aldığım icin nasıl hesaplayacam bilmiyorum
Canim esim haftaya daha cok dikkat eder güzel bir eksi görürsün. Gerci sen zaten dikkatlisin öyle fazla yemiyorsun, belki de sorun budur? Vücudun bu sekilde beslenmeye alistiysa kilo veremiyor olabilirsin. Bir degisiklik mi yapsan acaba?Gunaydınnn
cuma trtı. 62.000
Pazartesı tartı 62.200
Bu Cuma tartı. 62.000
Ben gene basladım ıkı ılerı bı gerı
Vucut gecen hafta yedıklerını toparlaymadı galıba daha
Sevgılı eskm bugun artı cıkmamak ıcın dun cok uğraştım bu kadar oldu yerımde saymakla yırttım
Niye boyle oldu anlamadım
E-brulim
Aynen canim dedigin dogru saglikli ve kalici olmadiktan sonra bir anlami yok zaten.Istedıgımız kılolara ınerız hepimiz en kısa surede ama saglıklı kalıcı olarak . Ben 4 aydr falan burdayım 66.6 dan 62 ye anca ındım ama cıdden oturuyor kılo sankı kalıcı verıyorum
Ben faydasini gordum bu Hafta. Birde regl im.
Bı arastrayım canım bnde bu haftakı düzenım bu olsun yada yumurta detoksu gıbı etkılı bı detoks bulmak lazım
Harikasin canim cok güzel gitmis tebrik ederim
Bir süper eksi daha, tebrik ederim canim.
Harikasın eşim maşallah. Tartlarımız da aynı bu arada
Tamam eşim :)Harikasın eşim maşallah. Tartlarımız da aynı bu aradabende öğlen tartılcam
Evet bu hafta dızen degstrcem bakalım nasıl olacakCanim esim haftaya daha cok dikkat eder güzel bir eksi görürsün. Gerci sen zaten dikkatlisin öyle fazla yemiyorsun, belki de sorun budur? Vücudun bu sekilde beslenmeye alistiysa kilo veremiyor olabilirsin. Bir degisiklik mi yapsan acaba?
Sabit cikmak da bir basari, her zaman icin artidan iyidir.
Günaydın canım hayırlı cumalarHerkese günaydin canlarhayirli cumalar
Caniiiim nasil geciyor oruclu günlerin?Günaydın canım hayırlı cumalar
Cikolata ihtiyacini kuru kaysi yiyerek giderebilmek olaganüstüKızlar dün gece canım çikolata istedi bir ısırık da olsa ama ben 3 adet kuru kayısı yedim
Çok iyi vermişsiniz.Gunaydin hanimlar...
Esim gec cikti biraz, ben de yuruyuse gec kaldim.
Gecen hafta: 89 kg
Bu hafta: 87.5
Fark: 1.5 kg
%1,68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?