Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel özetlemişsin içimi çok rahatlatın çok teşekkür ederim

Gunaydınnn
cuma trtı. 62.000
Pazartesı tartı 62.200
Bu Cuma tartı. 62.000
Ben gene basladım ıkı ılerı bı gerı
Vucut gecen hafta yedıklerını toparlaymadı galıba daha
Sevgılı eskm bugun artı cıkmamak ıcın dun cok uğraştım bu kadar oldu yerımde saymakla yırttım
Niye boyle oldu anlamadım
E-brulim

Eklentiler

• AAC05E8A-BABB-48FD-B2FC-8B035052EB14.webp
    20 KB · Görüntüleme: 27
Istedıgımız kılolara ınerız hepimiz en kısa surede ama saglıklı kalıcı olarak . Ben 4 aydr falan burdayım 66.6 dan 62 ye anca ındım ama cıdden oturuyor kılo sankı kalıcı verıyorum
Ben faydasini gordum bu Hafta. Birde regl im.
Ben 2 gün IF 5 gun OMAD diye Devam etmeyi dusunuyorum.
Hedefim 1 ocak da 707. Etap da 60 i görmek
Yani 7 haftam var.
Bı arastrayım canım bnde bu haftakı düzenım bu olsun yada yumurta detoksu gıbı etkılı bı detoks bulmak lazım

Sabah sabah duygu seli Rabbim evlatlarina uzun ömürler versin canim. Iste bu dünyada yiyecek ekmegi, yasayacak ömrü varsa ne olursa olsun tutunuyor.
Sen benim eltim olabilirsin
Sporun faydalari... Oldugun kilonun altinda göstermek cok güzel bir sey. Iltifatlarin tadini cikartsaydin.
Geçen hafta: 66.85
Bu hafta: 65.85
Fark: - 1.0 kg
Yüzde: 1,495 ~ 1, 50 %

Gelecek hafta için hedef kilo: 65.0

Eki Görüntüle 2719819

@_Vera_
Kaptanim harikalar yaratmissin süper. Sag salim gidin gelin insallah, Rabbim oglunun yardimcisi olsun.
Eki Görüntüle 2719828 eşiiiiim Biliyodum bu hafta böyle olacagını Geçen haftaki kilo 69.9 bu hafta 70.0 fark +100 gram yüzde oranımı kilo aldığım icin nasıl hesaplayacam bilmiyorum
Artik önünde kilo vermek icin cok güzel bir neden var, önümüzde ki haftalar senin icin daha verimli olacak buna eminim.
Canim esim haftaya daha cok dikkat eder güzel bir eksi görürsün. Gerci sen zaten dikkatlisin öyle fazla yemiyorsun, belki de sorun budur? Vücudun bu sekilde beslenmeye alistiysa kilo veremiyor olabilirsin. Bir degisiklik mi yapsan acaba?
Sabit cikmak da bir basari, her zaman icin artidan iyidir.
Aynen canim dedigin dogru saglikli ve kalici olmadiktan sonra bir anlami yok zaten.

Gecen hafta 67.4
Bu hafta 66.4
Fark 1.00
Yuzde 1.48
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Harikasin canim cok güzel gitmis tebrik ederim

Günaydın
Geçen hafta 64,2
Bu hafta 63,1
Fark 1,1
Yüzde 1,71
E English_teacherrr @_Vera_ Arrietty_
Bir süper eksi daha, tebrik ederim canim.

Evet bu hafta dızen degstrcem bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…