Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah bacım inşallahh

Malesef gitti laptop canim, acilmiyor bile,baska bir monitorlede denedik olmadi,canlari sagolsun..
Ben memurluk sinavina hazirlaniyorum Aysuncum, umarim halledebilirim
Neyse olan olmuş dediğin gibi canları sağolsun Eminim bu sınavında hakkından gelirsin canım. Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin

İnşallah bacım inşallahh
Tatlim sonuç ne olursa olsun asla senin hatan değil ben ilk bebegimi 3 aylikken dusurdum ben çalıştığım için düştü diye kendimi sucladim ama doktor sen elinle tutsan bile sağlıksızsa düşecek dedi ,oğlumda değerim ikiye katlamadi hiç öğrendiğim gün yatış verdi 3 ay dolunca hareket edebilirsin dedi 10dk yürüdüm neredeyse 2 lt kan boşaldı doktora gidene kadar eşim benden çok ağladı iğneler ilaçlar sabah kontrol usg ye girdiğimde oğlumun ilk tekmelerini gördüm ve 6. Aya kadar yattim bu defa 6da suyu azalmaya başladı 37 .ci haftayi zor gördük bak şimdi 5.5 yaşında
Annelik karnına düştüğü anda endişesiyle sevinciyle hüznüyle zor olmasa bu kadar kutsal olmazdı kuzum

Günaydın kızlar 4 saat uyku ile güne başladım. Şaka gibi ağlıcam şuan. Eve dönerken keşke bi araba felan çarpsa da hastanede uyusam 2 3 gün diye söyleniyordum.
Kiyamam ya bugünde hastanede misin yatakta parti yapacaktin
Eee bu haksızlık eli büyük olan çok yiyor
Bencede benim eller küçücük hatta lisede arkadaşlarım dalga geçerdi hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktur diye o zaman vücutta küçüktü
Dedem çok iyi ilaçlarını alıcak yeni maceralara atılmazsa iyi olacak o kadar şiş ki göbeğim. Göbeğimi aldıracam bende hazır hastanedeydim. 65 geleceğini pek sanmıyorum ama denicem sen nasılsın??
Güldüm kız istemsiz bu yaşlılar niye böyle ya
Eee ama eli büyük olanin cüssesi de büyük oluyor
Yok kız benim cusse büyük el küçük

Afiyet olsun kaptanim, geri kaldi 6 kilo kapya
Ben 07:30 dan beri 6 zeytin 1 dilim ekmek yiyorum, tabakta hala yarim dilime yakin ekmek ve 2 zeytin var
North River yürüyüse mi cikti acaba, bu saatlerde hep ugrardi.
Aynen tamda yürüyordm o saatte
Ben faydasini gordum bu Hafta. Birde regl im.
Ben 2 gün IF 5 gun OMAD diye Devam etmeyi dusunuyorum.
Hedefim 1 ocak da 707. Etap da 60 i görmek
Yani 7 haftam var.
Canım vücudun kıtlık moduna geçmiyor mu

Hoş geldin iki gözümün çiçeği günün nasıl geçti
Basim catliyor cocuklar kuzen buluşması yaptı bizim de kafamız şişti . Hepsi evde dışarı cikamiyorlar okula gidenler gitmiyor evde eğitim var buluştular bizi yaktılar

Perşembe menüm
8:00
1 ceviz, şade kahve

11:30
2 yumurtalı omlet, 1 parça beyaz peynir, çeyrek avakado, yeşillik, 2 dilim kızarmış ekmek

15:00
Yarım bardak süt + 2yk granalo, filtre kahve

17:30
Et sote+ yeşil salata

20:30
Beyaz çay.

Su: 1-1,5 lt (bugün çok az oldu dışarıda çok işim vardı soğukta aklıma su içmek gelmedi)
Spor: 17000adım
Kızlar Perşembe’ye uygun bir gün olmadı farkındayım kusura bakmayın su çok az içtim ve çok fazla yürüyüş oldu ödem olmaz inş.
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne

Harika bir gün eşim evdeyim 50 sayfa kitap okudum yatağıma yattım uyucam valla şuan tartıda 66.8 çıktım. Bakalım sabah eksi gelecek mi

Bence yarın güzel bi eksi gelecek

Eltilerimle Hepimiz diyetteyiz bugün biri dedi ki 68 oldum boyu kısa benim gibi bende fenalardayim dedim kaçsın en fazla 72 sin yeni doğum yaptın dediler , kilo mu söyledim inanmadilar . Tartıya çıktık birlikte geçmişten beri çok spor yaptım şimdi pek fırsatım olmasada eskisi gibi vücut sıkılaşiyor galiba kime desem inanmıyor mutlu oldum valla :)

Menum
Sabah kuzenimdeydimm
2 tk ev tereyagi
2 tk bal
Ceyrek yulafli omlet
1 krep
18 gram peynir
1 zeytin
Aksam
firinli sobamizda balik
Boool salata
Su 10 bardak
Sirrim yemek sırasında1 yudumda olsa su icmiyorum 2 saat sonra daha cok ve miide bulantisi olmadan iciyorum
Spor 8000 400
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06

Bal yulaf krep full karb

Böyle de kilo verirsin vermezsin değil aöa yağdan vermek dengeli beslenmek sağlıklı olmak bunlar önemli yağ oranın yüksek kalıp kas azalacaksa böyle kilo vermenin manası yok diye düşünüyorum. Ama balık çok güzel olmuş su da güzel.

Canım önümüzdeki hafta eş olalım mı sen aktiftin bu hafta ama eşin yoktu ennn aktifinden bi eş ister misin
Olalim valla bnde sevinirim canim bir de bugun ayaklarim cok şiş ödem var galiba niye boyle oldu anlamadim yarin da arti cikarsam cok üzülürüm valla bugun dikiste genelde ayaktaydim bi de anneme gittim kisliklarini yazliklarini ayirdim .biraz iş yaptim ondan olabilir mi ki

Yaniii odem atacak cay denemelisin zerdecal sut yesil cay felaket odem atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…