- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Yettim gariKızlar akşam yemeğinizde ne var? 1 kase salata 1 karnıyarık yidim. Bugün benim eşim yok hiç eşimmmm nerdesinNorth River
Hoş geldin iki gözümün çiçeği günün nasıl geçtiYettim gari
Yani beslenme düzeninize çok müdahale etmek istemiyorum ama karbonhidrat hep ağırlıkta olanÖğle menüm
Kaşarlı tost
2 fincan çay
İnşallah almamışsındır yoksa haftaya merdaneyle kovalıcam seniAma bu haftam bos gecti malesef kilo veremedim sanırm bari almamıs olsam
Mükemmel bir gün@_Vera_ ,Arrietty_ , @pisi pisi kopatim
Hayirli aksamlar...
Oncelikle ilik pekmezli suyumuz icildi...
KAHVALTI:
3 y.kasigi kuru meyveli+yemisli musli
1 bardak sut
ARA:
Tarcinli yesil cay
OGLEN:
1 kase yogurt
ARA:
1 mandalina
AKSAM:
3 izgara kofte
Coban salata
1 bardak ayran
Tarcinli yesil cay
5 adet misket uzum
SU:
3 lt
SPOR:
6030 adim 301 puan
90 dk bolgesel egzersiz 270 puan
TOPLAM: 571 puan
Wowowow harika adımlar tebrik ederimEki Görüntüle 2719601 arkadaşlar söz verdiğim gibi adım sayarım.
Teşekkür ederim canım.Sözümü tuttum.Wowowow harika adımlar tebrik ederim
Menünüzü yazdınız mı telefondan giriyorum biraz kim ne yazmış gözden kaçıyorTeşekkür ederim canım.Sözümü tuttum.
Henüz yazmadım ama bu gün aç kaldım gibi bir şey.Dünün telafisiMenünüzü yazdınız mı telefondan giriyorum biraz kim ne yazmış gözden kaçıyor
Çok teşekkür ederimİyi akşamlar kızlar
Çok üzüldüm canımHyt-123 lütfen canını sıkma sende dirençli olmazsan hiç tutunamaz bak ne güzel demiş dr büyümüşler bile böyle olanlar korkma allaha sığın elbet hayırlısını verecektir
Kızlar ya şimdi ben bugun oruçtum ya sahur yapmayım dedim su içip yattım da çok halsiz kaldım bugun sahur yapim diyorum ama sabaha da tartı var tartı da muhtemelen doğru çıkmaz saat kaça kadae tartı fotosu atabiliriz onu sorakcaktım @_Vera_Arrietty_
Yirmialtı bin mi yazıyor.Yanlış mı görüyorum.Pandam ve adimlarim :))
Yarın güzel bir eksi bekliyorum ben :)İftar menümü de yazayım
Fırında etli patlıcan yemeği yanında yoğurtlu karnabahar 3 tane nohutlu ekmek
Suyum muhtemelen 2.5 olur baya içtim tamamlarım
Spor yok malesef
Arrietty_ @_Vera_ JaneRizzoli senin günün nasıldı nasılsın eşim yarına varmı güzel haberler inş
Evet yirmialtibinYirmialtı bin mi yazıyor.Yanlış mı görüyorum.
Dikkat et canim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin rabbim dualarim seninleEvet geldi kan değerim düşüyormuş yani bebeği kaybedebilirimtedbir amaçlı bir hafta yatış verdi
Hayirlisi canimArrietty_ eşim özür dilerm bu hafta için yogunum gorücü muhabbetleri varda aktif olamadm sporlarm aksadı yarından snra devam edecem diyetisyen diyetimle
Yine de 16 da tekrar tartilsin ne kadar eksi o kadar iyi15.00a kadar yapar mısın bildirimini
Bu gün yaptıysan ayakların isyandadır arkadaşım.İyi dinlen yarın senden acısını çıkarmasınlar.Evet yirmialtibin
Bitter iyidir bitter candır kurtarıcıYarın güzel bir eksi bekliyorum ben :)
Bugün çok karmaşıktı
Sabah klasik kahvaltı
Akşam kuru fasülye ve bulgur pilavı
Arada biraz bitter kemirmiş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?