Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet doktorum kanaman bittikten sonra normal hayatına devam et dedi inşallah ama biraz korumak istiyorum çünkü doktor biraz zayıfla tekrar hamile kalırsan senin için daha iyi olur dedi sence ne yapmalıyım
Gel kız seni burda 65 düşürelim. Sonra bebişini dünyaya getir 9 ay sonra gel seni 55e düşürelim. Merdanem sağ olsunnn

Evet doktorum kanaman bittikten sonra normal hayatına devam et dedi inşallah ama biraz korumak istiyorum çünkü doktor biraz zayıfla tekrar hamile kalırsan senin için daha iyi olur dedi sence ne yapmalıyım
Bence korunma ama her ayda regl takip edip bebek bekleme ,yumurtlama testleri yapma, yumurtlama günlerini takip etme ,regl takip programı varsa kaldır telefonundan ,görev için değil zevk için çalışın derdi bana doktorum bı sure boşa al yani biz ne kadar uğraşsakta vaktini zamanını Allah biliyor ben iki çocukta da ne zaman kafamı rahat bıraktım o zaman geldi ben oğlumda zayıfladım olmadı 5kg aldım hamile kaldım, kızımda zayıfladım olmadı 7kg aldım hamile kaldım. Zayıflama sürecini iyi yönet verdiğin kilo kardır ama sağlıklı herşeyden tuketerek ver sağlıksız zayiflama herşeye zarar hamile kalmayı bile zorlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…