Gel kız seni burda 65 düşürelim. Sonra bebişini dünyaya getir 9 ay sonra gel seni 55e düşürelim. Merdanem sağ olsunnnEvet doktorum kanaman bittikten sonra normal hayatına devam et dediinşallah ama biraz korumak istiyorum çünkü doktor biraz zayıfla tekrar hamile kalırsan senin için daha iyi olur dedi sence ne yapmalıyım
Bencede hem bende senin merdaneni özlerim ki zatenGel kız seni burda 65 düşürelim. Sonra bebişini dünyaya getir 9 ay sonra gel seni 55e düşürelim. Merdanem sağ olsunnn
Bence korunma ama her ayda regl takip edip bebek bekleme ,yumurtlama testleri yapma, yumurtlama günlerini takip etme ,regl takip programı varsa kaldır telefonundan ,görev için değil zevk için çalışın derdi bana doktorumEvet doktorum kanaman bittikten sonra normal hayatına devam et dediinşallah ama biraz korumak istiyorum çünkü doktor biraz zayıfla tekrar hamile kalırsan senin için daha iyi olur dedi sence ne yapmalıyım
Acayip motiveyim hemenn uyum sağladım yeni eşimeNorth River hemen eşim moduna geçtin Sivaskayseriye bari bana bi veda edeydin böyle satış görmedim ömrümde az kilo vermişsin defolll yeni eşim sen çok vermişsin sen gelll
Valla öyle hemence uyum sağladık
Kız o merdane ile hergun dov benide 55 e dusur :SGel kız seni burda 65 düşürelim. Sonra bebişini dünyaya getir 9 ay sonra gel seni 55e düşürelim. Merdanem sağ olsunnn
Ver coşkuyuValla öyle hemence uyum sağladıkbu hafta yıkacaz ortalığı hadi bakalım
Bunu erken fark etmen güzel oldu ex eşim birinci belli biziz E English_teacherrr ikinci kimler onu tartışalımB Beklenen2 eşimmm beni sattılar burda gelll bana sahip çık.North River E English_teacherrr kızlar boşuna ümitlenmeyin birinci belli
Hadi 2. De siz olursunuz izin verdim @_Vera_Bunu erken fark etmen güzel oldu ex eşim birinci belli biziz E English_teacherrr ikinci kimler onu tartışalım
Harikasın kanki valla
Bunu erken fark etmen güzel oldu ex eşim birinci belli biziz E English_teacherrr ikinci kimler onu tartışalım
Şuraya referansımı ekliyorum
Torunların da hiç umrunda değil (temsili biz )amca kendini parçalıyor (temsili siz ) :S
Amin canim inşallahStresten olabilir belki canim. Insallah arzuladigin gibi bir doktor bulursun, sen fazla aramadan o senin karsina ciksin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?