Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O kadar ter doktunuz, haksizlik mi oldu ne?
Puanlar biraz havadan geldi bize...

İyi aksamlar kizlar , gecmisi okuyamadim.isteyim, gecen hafta ki kilo bildirimimi aradim.onu da bulamadim, aksam.eve gidince.bakacagim gecmise , benim.arkadaslar pozitif cikinca mesailerim.hep 16 saat uzerinden gidiyor. Bu arada.dun.aksam test sonucum da negatif çıktı :) cok şükür. Diyeti de iyi bosladim aksam ev e gidince enerjim.kalirsa leslie yapacagim :)

Saglik durumumdan dolayi, burda gordugum ozel diyet programlarinin hic birini uygulayamam.
Ama isime gelen guzellikleri kapiyorum...
Benim dengeli bir sekilde karbonhidrat dahil, herseyi yemem lazim.
Ocak ayinda insaallah gidip kan degerlerime baktiracagim.
Ak koyun, kara koyun o zaman belli olur.

Sonuca çok sevindim canım gözünaydın diyete kaldığın yerden devam edersin

Ahahaha ben de ayni kafadayim...
24 ocak pazar gunu esimle birlikte kendimize odul gunu yapacagiz.
Ya Bursa'mizin kebaplarindan biri veya Bursa'mizin cantigi.
Üstüne de süt helvası ne güzel gider abla

İnşallah kan değerlerin güzel çıkar ve her şey yolundadır

Birgaripyolcu06 B barga kızlar lütfen bildirimlerinizi yapın. Takım ortalamamızı etkiliyorsunuz. Takıma karşı sorumluluklarınız olduğunu unutmayın. Bugün son bildirim saatini bazı sebeplerden dolayı erkene çektik dün de bunu belirtmiştim.

Evet doktorum da öyle dedi içime su serpildi çok şükür iyiki hepinizi tanıdım iyiki hepiniz varsınız hepinizi çok sevdim ben iyiki tanıdım hepinizi

Evet doktorum da öyle dedi içime su serpildi çok şükür iyiki hepinizi tanıdım iyiki hepiniz varsınız hepinizi çok sevdim ben iyiki tanıdım hepinizi
Canıııım sende iyi ki varsın. Güzel günler seni bekliyor inşallah
Ooo sut helvasini biliyorsun.
Onu da yersek simariklik etmis oluruz, telafi etmek icin bir hafta ac kalmamiz lazim..
Bilinmeyecek bir lezzet değil çok severim kendim de yaparım.
Eh madem öyle diyorsun o zaman o da bir daha ki ödüllendirmeye kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…