Ahahaha ben de ayni kafadayim...Bana ödül yok 78 e kadar :) yola devam biraz önce 2mile Leslie yaptım kızımla birlikte ,suyumda 2 lt oldu şuan
O kadar ter doktunuz, haksizlik mi oldu ne?Tebrikler kaptanimnasil gecti ameliyat. Guzel haberlerini bekliyoruz.
100 gram cok degil. Haftaya bol eksiler olur
Kilonu korumakta guzel.
Tebrikler
Tebriklerne guzel eksi❤
Guzel bir uyku cekmedin mi yoksa
Ne guzel bir eksi❤❤
Tebrikler
Tebrikler
Muhtesem ❤❤❤
Tebrikler❤
Bugun ne guzel eksiler var. Kesin bu hafta birinciyiz
Tebrik ederimCanTorun @pisi pisi kopatim . Elimizden aldiniz birinciligi
Buldum merdanemi
Havadan degil suyu cok ii tukettiniz. Tebrik ederimO kadar ter doktunuz, haksizlik mi oldu ne?
Puanlar biraz havadan geldi bize...
Hyt-123 bugün nasilsin canim?
@GCA nasil oldun canim atlatabildin mi?
@Periannem anneannen nasil oldu?
fyzanur nerelerdesin, vay sen kendine neler ettin
Test sonucum.negatif cikti.kizlar :)
Saglik durumumdan dolayi, burda gordugum ozel diyet programlarinin hic birini uygulayamam.Evet ablacım şimdi ben bu hafta keto diyetine başladım da orda asıl olan şey yağ tüketmek sağlıklı yağları tüketmekmiş karbonhidrat ı en aza indirgereyerek protein ve yağı arttırmakmış amaç balık da da çok güzel sağlıklı yağlar var bende bu hafta verdiğim kiloyu buna borçluyum ve sabah yaptığım kahvaltıda kbh olmadığı için öğlen hindistancevizi yağlu türk kahvesi ile geçiştirebildim acıkmadım yani akşama kadar diyebilirim aralarda atırştırmayı kestim vee sonuç
Gözün aydın canımTest sonucum.negatif cikti.kizlar :)
Sonuca çok sevindim canım gözünaydınİyi aksamlar kizlar , gecmisi okuyamadim.isteyim, gecen hafta ki kilo bildirimimi aradim.onu da bulamadim, aksam.eve gidince.bakacagim gecmise , benim.arkadaslar pozitif cikinca mesailerim.hep 16 saat uzerinden gidiyor. Bu arada.dun.aksam test sonucum da negatif çıktı :) cok şükür. Diyeti de iyi bosladim aksam ev e gidince enerjim.kalirsa leslie yapacagim :)
Üstüne de süt helvası ne güzel gider ablaAhahaha ben de ayni kafadayim...
24 ocak pazar gunu esimle birlikte kendimize odul gunu yapacagiz.
Ya Bursa'mizin kebaplarindan biri veya Bursa'mizin cantigi.
İnşallah kan değerlerin güzel çıkar ve her şey yolundadırSaglik durumumdan dolayi, burda gordugum ozel diyet programlarinin hic birini uygulayamam.
Ama isime gelen guzellikleri kapiyorum...
Benim dengeli bir sekilde karbonhidrat dahil, herseyi yemem lazim.
Ocak ayinda insaallah gidip kan degerlerime baktiracagim.
Ak koyun, kara koyun o zaman belli olur.
Evet doktorum da öyle dedi içime su serpildiSen bana son anda yamuk yapmistinyoksa birinci bendim
Canim sen hamileligini ögrenmeden evladin Allaha emanet, ögrendigin andan itibaren senin yaptiklarin ona zarar verebilir böyle düsünüp kendini biraz rahatlatmaya calis. Senin hic bir sucun yok. Bana doktorum düsük yaptigim da "eger bebek saglikli degilse vücut bunu kabul etmiyor ve hamilelik sonlaniyor" demisti... Hem bak söyle düsün, elhamdülillah sen hamile kalabiliyorsun. Belki de bu sana Rabbimin "üzülme kulum senin cocugun olacak ama henüz vakti degil" deme seklidir.
Ooo sut helvasini biliyorsun.Üstüne de süt helvası ne güzel gider abla
İnşallah kan değerlerin güzel çıkar ve her şey yolundadır
@_Vera_ gözünden kaçmış kaptanım. Bir tek B barga nın bildirimi eksikÖzür dilerim canım unutmuşum hemen yüklüyorumEki Görüntüle 2720172
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 79.8
Fark +600
Yüzde -0.6
Haftaya hedef 79 insAllah
Canıııım sende iyi ki varsın. Güzel günler seni bekliyor inşallahEvet doktorum da öyle dedi içime su serpildiçok şükür iyiki hepinizi tanıdım iyiki hepiniz varsınız hepinizi çok sevdim ben iyiki tanıdım hepinizi
Bilinmeyecek bir lezzet değilOoo sut helvasini biliyorsun.
Onu da yersek simariklik etmis oluruz, telafi etmek icin bir hafta ac kalmamiz lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?