- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Bende oğlumu doyuram bari kalktı yaramazGidem de yürüyüş yapam rakibeler bilenmiş bekliyor pusuda
Yap yap üstüne de Leslie yapGidem de yürüyüş yapam rakibeler bilenmiş bekliyor pusuda
Sonra da + çıksın hemii seni gidi seni fenasın eşimYap yap üstüne de Leslie yapkasların çalışsın
Burdayım canim geldim arti çıkanlar olarak bu hafta birinciliği hedefliyoruzB Beklenen2 eşimmm beni sattılar burda gelll bana sahip çık.North River E English_teacherrr kızlar boşuna ümitlenmeyin birinci belli
Ben artı çıkmadım ama 200 gram verdim sayılmaz o da haftaya yardırıyoruzBurdayım canim geldim arti çıkanlar olarak bu hafta birinciliği hedefliyoruz
Bende oayle zannediyordum heleki 70 ile 72 arasindaHarika bir eksi gormussun, tebrik ederim.
60'li rakamlar icin onumde uzzzuuuuun mu uzun bir yol var.
Ya nasip...
Hayirlisi canim ❤❤❤❤İnşallahinşallah tekrardan hepinizi teyze yaparım inşallah çok üzgünüm
Aydinlat bizi her haftaKizlar gecen hafta -0.5 kg, bu hafta -1.5 kg...
Ne yaptim, ne yapmadim soyle bir dusundum. Belki faydalananlar olur, hem de kendimi yazili bir sekilde degerlendireyim diye paylasmak istedim.
Genel olarak yemek listelerim ayni.
Ama bu hafta oglende yedigim sebze miktarini arttirdim.
Cogunlugu lahanagiller tayfasindan ve buharda pisirdim.
Z.yaginin cig tuketilmesi durumunda metobolizmayi hizlandirma etkisi varmis diye, sebzelerimin uzerine 1 bazen 1.5 y.kasigi ilave ettim.
Ayrica haftada iki kez yaptigim yogurt kurune de 1 tatli kasigi z.yagi kattim.
Sabahlari t.bugday ekmeginden yaptigim tostu biraktim, onun yerine 1 dilim siyez ekmegi yedim.
Bir de pazar gunu oldukca yagli bir balik olan levrek yedim. Hem de 400 gr falan vardi.
Bu da demektir ki kaliteli yaglar, biriktirdigimiz yaglari parcaliyor...
Guzel balik buldukca yemeye devam...
Gelelim spora.
Spor hekimi adayi kizimizdan sari karti yiyene kadar gunde ortalama 12000 adim attim. Bir iki seferdir tavsiyesiyle 6000-7000 adim bandina geri cektim.
Gunde 1 saat kadar diz-bacak, gun asiri da 30 dk kadar kol omuz calistim.
Bu hafta adim sayim 6000-7000 arasi olacak, egzersiz mumkun oldugu kadar yine ayni olur.
Her hafta beslenme programimla ilgili yeni bir seyler kesfediyorum.
Hadi hayirlisi...
Bence de korunma akisina birakEvet doktorum kanaman bittikten sonra normal hayatına devam et dediinşallah ama biraz korumak istiyorum çünkü doktor biraz zayıfla tekrar hamile kalırsan senin için daha iyi olur dedi sence ne yapmalıyım
Bir s olaymis daha iyiymis ammma@Tansss kaptanım çok güzel gitmiş tebrikler ve görmediğim msjini atladigim varsa kilo veren herkesi tebrik ederim , veremeyen pes etmek yok yol pes ettigimizde uzuyor
Doğru söylüyorsun ama ben diyette girdimi sporu fazla yapıyorum ya tekrar gebelik olursa bebek zarar görürse tekrar kaldıramaya bilirimBence korunma ama her ayda regl takip edip bebek bekleme ,yumurtlama testleri yapma, yumurtlama günlerini takip etme ,regl takip programı varsa kaldır telefonundan ,görev için değil zevk için çalışın derdi bana doktorumbı sure boşa al yani biz ne kadar uğraşsakta vaktini zamanını Allah biliyor ben iki çocukta da ne zaman kafamı rahat bıraktım o zaman geldi ben oğlumda zayıfladım olmadı 5kg aldım hamile kaldım, kızımda zayıfladım olmadı 7kg aldım hamile kaldım. Zayıflama sürecini iyi yönet verdiğin kilo kardır ama sağlıklı herşeyden tuketerek ver sağlıksız zayiflama herşeye zarar hamile kalmayı bile zorlaştırıyor
O zaman korunmayayım Kurban olduğum Allah nasip ederi tekrar inanıyorumBende oayle zannediyordum heleki 70 ile 72 arasinda
Hayirlisi canim ❤❤❤❤
Aydinlat bizi her hafta
Bence de korunma akisina birak
Bir s olaymis daha iyiymis ammma
Evet tesekkurler canim
Valla öyle hemence uyum sağladıkbu hafta yıkacaz ortalığı hadi bakalım
Kız o merdane ile hergun dov benide 55 e dusur :S
B Beklenen2 eşimmm beni sattılar burda gelll bana sahip çık.North River E English_teacherrr kızlar boşuna ümitlenmeyin birinci belli
Evettt hemde bomba gibiBu hafta cok eglenceli gececek belli
Sen bana son anda yamuk yapmistin
Canim sen hamileligini ögrenmeden evladin Allaha emanet, ögrendigin andan itibaren senin yaptiklarin ona zarar verebilir böyle düsünüp kendini biraz rahatlatmaya calis. Senin hic bir sucun yok. Bana doktorum düsük yaptigim da "eger bebek saglikli degilse vücut bunu kabul etmiyor ve hamilelik sonlaniyor" demisti... Hem bak söyle düsün, elhamdülillah sen hamile kalabiliyorsun. Belki de bu sana Rabbimin "üzülme kulum senin cocugun olacak ama henüz vakti degil" deme seklidir.Doğru söylüyorsun ama ben diyette girdimi sporu fazla yapıyorum ya tekrar gebelik olursa bebek zarar görürse tekrar kaldıramaya bilirim
Bn daha once kabak detoksu yapiyodum onu bi yapayim suan kabak yok da alinca yapim bariBen artı çıkmadım ama 200 gram verdim sayılmaz o da haftaya yardırıyoruz
Fotoğraflı bildirim yapman gerek yoksa geçersiz sayılacak canımKizlar kusura bakmayın geciktim.. artı çıkıyordum belki düşer ümidi ile bekledm ancak hala artiyim
Geçen cuma 79.3
Bugün 79.8
Fark +500
Yüzde -0.6
@_Vera_Arrietty_ Birgaripanne
Bende kabağa ağırlık vercem bu HaftaBn daha once kabak detoksu yapiyodum onu bi yapayim suan kabak yok da alinca yapim bari
Özür dilerim canım unutmuşum hemen yüklüyorumFotoğraflı bildirim yapman gerek yoksa geçersiz sayılacak canım
Tebrik ederim canım çok sevindim adına ben arti ciktim malesef çok üzgünüm
Harika bir menü olmuş canımMenum
Sabah kuzenimdeydimm
2 tk ev tereyagi
2 tk bal
Ceyrek yulafli omlet
1 krep
18 gram peynir
1 zeytin
Aksam
firinli sobamizda balik
Boool salata
Su 10 bardak
Sirrim yemek sırasında1 yudumda olsa su icmiyorum 2 saat sonra daha cok ve miide bulantisi olmadan iciyorum
Spor 8000 400
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
Anladım canım ben kaçırmışım oraları kusura bakmaBen dikis dikiyorum ya giyim mefrusat hatta topigim bile var
Tebrikler kaptanimGeçen hafta: 66.85
Bu hafta: 65.85
Fark: - 1.0 kg
Yüzde: 1,495 ~ 1, 50 %
Gelecek hafta için hedef kilo: 65.0
Eki Görüntüle 2719819
@_Vera_
100 gram cok degil. Haftaya bol eksiler olurEki Görüntüle 2719828 eşiiiiimBiliyodum bu hafta böyle olacagını Geçen haftaki kilo 69.9 bu hafta 70.0 fark +100 gram yüzde oranımı kilo aldığım icin nasıl hesaplayacam bilmiyorum
Kilonu korumakta guzel.Gunaydınnn
cuma trtı. 62.000
Pazartesı tartı 62.200
Bu Cuma tartı. 62.000
Ben gene basladım ıkı ılerı bı gerı
Vucut gecen hafta yedıklerını toparlaymadı galıba daha
Sevgılı eskm bugun artı cıkmamak ıcın dun cok uğraştım bu kadar oldu yerımde saymakla yırttım
Niye boyle oldu anlamadım
E-brulim
Tebrikler
TebriklerGunaydin hanimlar...
Esim gec cikti biraz, ben de yuruyuse gec kaldim.
Gecen hafta: 89 kg
Bu hafta: 87.5
Fark: 1.5 kg
%1,68
Guzel bir uyku cekmedin mi yoksaKızlar günaydın maşallah herkes ne güzel kilolar verniş
Geçen cuma 66.4
Bu cuma 66.2
Fark 200 gram
Yüzde 0.301
Eki Görüntüle 2719920
Metabolizmam 9 yıl önce ölmüş birinin metabolizma hızıyla aynı pfff....
Ne guzel bir eksi❤❤
Tebrikler
TebriklerGünaydın kızlar
Geçen hafta 65.6
Güncel 64.8
Fark -800
Yuzde 1.21
B Beklenen2 eşim kusura bakma yalnız bıraktım seni . çok hareketli bir hafta oldu benim için
Arrietty_ canım ben takimdan ayrilmak istiyorum,derslerim başlıyor bugün siteye eskisindende az gireceğim artık. izin hakkım yok bildiğim Eki Görüntüle 2719998
Muhtesem ❤❤❤Merhabalar herkese
Geçen hafta cuma 104.1
Bugun 101.7
Fark 2.4 kilo
Hala yüzde nası hesaplanıyo bilmiyorum
Bugün daha fazla gider diye bekledim de olmadı buda süper
Tebrikler
Tebrik ederim
Buldum merdanemiAlp_BuRc bu hafta merdaneni benden eksik etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?