- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bana ödül yok 78 e kadar :) yola devam biraz önce 2mile Leslie yaptım kızımla birlikte ,suyumda 2 lt oldu şuanEvett bu hafta ki eşin benimplanlarım bugun bi ödül yapıp yarından itibaren yine keto ya devam etmek canım sen neler düşünüyosun
İyi yaptın canım zaten bu hafta toparlanacağımı sanmıyorumYeni eş listemiz
E English_teacherrrNorth River
@_Vera_ @Beklenen2
@OzlemlerhayallarArrietty_
@TanssssCanTorun
@Mountainsgirl @Melegimkorusun
@Birgaripyolcu06 @Anonimmm
Hyt-123 canım sana eş vermedim bu hafta dinlen toparlan istedim
Varyemez sizin deneme süreniz olduğu için size de eş vermedim.
İnşallahHyt-123 canım kalp atışını duymadan , hissetmeden kaybetmek bile inan digerinden daha iyi Rabbimin bizim için sınavlari var .İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir bebek haberi alırız .
Geçmiş olsunİyi yaptın canım zaten bu hafta toparlanacağımı sanmıyorum
Oh maaşallah canım bende niyetliyim de spor filan yapamıyorum ondanBana ödül yok 78 e kadar :) yola devam biraz önce 2mile Leslie yaptım kızımla birlikte ,suyumda 2 lt oldu şuan
Canım doktorun ne dedi bilmiyorum ama sen regl öncesi öğrenip kaybettigin için kimyasal gebelik sayılıyor , yani korunmana gerek yok genelde düşük sonrası 3 kurtajli düşük sonrası 6 ay korunma önerilir ama kayıp sonrası hamile kalmak daha kolaydır aslında bu yurt disinda yapılan araştırmalarla doğrulandı aklında olsunİnşallah canım inşallah
Evet su olmadan spor sıkıntılı canım bu hafta hep niyetlimi olacaksinOh maaşallah canım bende niyetliyim de spor filan yapamıyorum ondan
Yok Canım aralıklarla tutacağım mesela yarın 2 gün ara veririm sonra 2 gün yine tutarım şeklinde devam edeyim diyorumEvet su olmadan spor sıkıntılı canım bu hafta hep niyetlimi olacaksin
Yaaa valla öyle oldu bu hafta eşimin önerisi ile keto ya başladım ve çok işe yaradı devam ederim ben onaE English_teacherrr eşim ne güzel kilo vermişsin maşallah maşallah
Super valla hesaplaması zor gelmiyorsa muhteşem gerçi zamanlada alışır insan neyi ne kadar tüketecegineYaaa valla öyle oldu bu hafta eşimin önerisi ile keto ya başladım ve çok işe yaradı devam ederim ben ona
Uygulamadan yazıyorum doğrudur inşallah ama işe yaradığına göre doğru bişeler yapıyorum diyorumSuper valla hesaplaması zor gelmiyorsa muhteşem gerçi zamanlada alışır insan neyi ne kadar tüketecegine
Evet ablacım şimdi ben bu hafta keto diyetine başladım da orda asıl olan şey yağ tüketmek sağlıklı yağları tüketmekmiş karbonhidrat ı en aza indirgereyerek protein ve yağı arttırmakmış amaç balık da da çok güzel sağlıklı yağlar var bende bu hafta verdiğim kiloyu buna borçluyum ve sabah yaptığım kahvaltıda kbh olmadığı için öğlen hindistancevizi yağlu türk kahvesi ile geçiştirebildim acıkmadım yani akşama kadar diyebilirim aralarda atırştırmayı kestim vee sonuçKizlar gecen hafta -0.5 kg, bu hafta -1.5 kg...
Ne yaptim, ne yapmadim soyle bir dusundum. Belki faydalananlar olur, hem de kendimi yazili bir sekilde degerlendireyim diye paylasmak istedim.
Genel olarak yemek listelerim ayni.
Ama bu hafta oglende yedigim sebze miktarini arttirdim.
Cogunlugu lahanagiller tayfasindan ve buharda pisirdim.
Z.yaginin cig tuketilmesi durumunda metobolizmayi hizlandirma etkisi varmis diye, sebzelerimin uzerine 1 bazen 1.5 y.kasigi ilave ettim.
Ayrica haftada iki kez yaptigim yogurt kurune de 1 tatli kasigi z.yagi kattim.
Sabahlari t.bugday ekmeginden yaptigim tostu biraktim, onun yerine 1 dilim siyez ekmegi yedim.
Bir de pazar gunu oldukca yagli bir balik olan levrek yedim. Hem de 400 gr falan vardi.
Bu da demektir ki kaliteli yaglar, biriktirdigimiz yaglari parcaliyor...
Guzel balik buldukca yemeye devam...
Gelelim spora.
Spor hekimi adayi kizimizdan sari karti yiyene kadar gunde ortalama 12000 adim attim. Bir iki seferdir tavsiyesiyle 6000-7000 adim bandina geri cektim.
Gunde 1 saat kadar diz-bacak, gun asiri da 30 dk kadar kol omuz calistim.
Bu hafta adim sayim 6000-7000 arasi olacak, egzersiz mumkun oldugu kadar yine ayni olur.
Her hafta beslenme programimla ilgili yeni bir seyler kesfediyorum.
Hadi hayirlisi...
ha sen ha ben kanka nolcakNorth River hemen eşim moduna geçtin Sivaskayseriye bari bana bi veda edeydin böyle satış görmedim ömrümde az kilo vermişsin defolll yeni eşim sen çok vermişsin sen gelll
O zaman yüzdeni bana yazalım benimkini de sanaha sen ha ben kanka nolcak
Feda olsun sana yüzdem kızzzO zaman yüzdeni bana yazalım benimkini de sana
Evet doktorum kanaman bittikten sonra normal hayatına devam et dediCanım doktorun ne dedi bilmiyorum ama sen regl öncesi öğrenip kaybettigin için kimyasal gebelik sayılıyor , yani korunmana gerek yok genelde düşük sonrası 3 kurtajli düşük sonrası 6 ay korunma önerilir ama kayıp sonrası hamile kalmak daha kolaydır aslında bu yurt disinda yapılan araştırmalarla doğrulandı aklında olsun
İnşallah canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Allah sabır selamet versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?