Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evett bu hafta ki eşin benim planlarım bugun bi ödül yapıp yarından itibaren yine keto ya devam etmek canım sen neler düşünüyosun
Bana ödül yok 78 e kadar :) yola devam biraz önce 2mile Leslie yaptım kızımla birlikte ,suyumda 2 lt oldu şuan

Hyt-123 canım kalp atışını duymadan , hissetmeden kaybetmek bile inan digerinden daha iyi Rabbimin bizim için sınavlari var .İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir bebek haberi alırız .
İnşallah inşallah tekrardan hepinizi teyze yaparım inşallah çok üzgünüm

İnşallah canım inşallah
Canım doktorun ne dedi bilmiyorum ama sen regl öncesi öğrenip kaybettigin için kimyasal gebelik sayılıyor , yani korunmana gerek yok genelde düşük sonrası 3 kurtajli düşük sonrası 6 ay korunma önerilir ama kayıp sonrası hamile kalmak daha kolaydır aslında bu yurt disinda yapılan araştırmalarla doğrulandı aklında olsun

Super valla hesaplaması zor gelmiyorsa muhteşem gerçi zamanlada alışır insan neyi ne kadar tüketecegine
Uygulamadan yazıyorum doğrudur inşallah ama işe yaradığına göre doğru bişeler yapıyorum diyorum

Kizlar gecen hafta -0.5 kg, bu hafta -1.5 kg...
Ne yaptim, ne yapmadim soyle bir dusundum. Belki faydalananlar olur, hem de kendimi yazili bir sekilde degerlendireyim diye paylasmak istedim.
Genel olarak yemek listelerim ayni.
Ama bu hafta oglende yedigim sebze miktarini arttirdim.
Cogunlugu lahanagiller tayfasindan ve buharda pisirdim.
Z.yaginin cig tuketilmesi durumunda metobolizmayi hizlandirma etkisi varmis diye, sebzelerimin uzerine 1 bazen 1.5 y.kasigi ilave ettim.
Ayrica haftada iki kez yaptigim yogurt kurune de 1 tatli kasigi z.yagi kattim.

Sabahlari t.bugday ekmeginden yaptigim tostu biraktim, onun yerine 1 dilim siyez ekmegi yedim.

Bir de pazar gunu oldukca yagli bir balik olan levrek yedim. Hem de 400 gr falan vardi.
Bu da demektir ki kaliteli yaglar, biriktirdigimiz yaglari parcaliyor...
Guzel balik buldukca yemeye devam...

Gelelim spora.
Spor hekimi adayi kizimizdan sari karti yiyene kadar gunde ortalama 12000 adim attim. Bir iki seferdir tavsiyesiyle 6000-7000 adim bandina geri cektim.
Gunde 1 saat kadar diz-bacak, gun asiri da 30 dk kadar kol omuz calistim.

Bu hafta adim sayim 6000-7000 arasi olacak, egzersiz mumkun oldugu kadar yine ayni olur.

Her hafta beslenme programimla ilgili yeni bir seyler kesfediyorum.
Hadi hayirlisi...

Evet ablacım şimdi ben bu hafta keto diyetine başladım da orda asıl olan şey yağ tüketmek sağlıklı yağları tüketmekmiş karbonhidrat ı en aza indirgereyerek protein ve yağı arttırmakmış amaç balık da da çok güzel sağlıklı yağlar var bende bu hafta verdiğim kiloyu buna borçluyum ve sabah yaptığım kahvaltıda kbh olmadığı için öğlen hindistancevizi yağlu türk kahvesi ile geçiştirebildim acıkmadım yani akşama kadar diyebilirim aralarda atırştırmayı kestim vee sonuç

North River hemen eşim moduna geçtin Sivaskayseriye bari bana bi veda edeydin böyle satış görmedim ömrümde az kilo vermişsin defolll yeni eşim sen çok vermişsin sen gelll
ha sen ha ben kanka nolcak

Evet doktorum kanaman bittikten sonra normal hayatına devam et dedi inşallah ama biraz korumak istiyorum çünkü doktor biraz zayıfla tekrar hamile kalırsan senin için daha iyi olur dedi sence ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…