- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
Gecmis olsun caanimmmmKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Aaa bende yapayim bugunMerhaba canim, bugun temizlik gunum. Spor yerine haldir haldir temizlik yapiyorum.
Bu da Iskender niyetine yedigim buharda karnabaharim ve z.yagli+pul biberli yogurdum...
Senden n'aber?
Mrb. Bende bugun basliyorum. Amacim saglikli bir hayat. Yeniyim burda
Hosgeldin canim ben tansuKullanıcı Adı : Onlymemeself
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız : 39
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: Rotterdam Hollanda
Boyunuz : 164 cm
Kilonuz:137
Hedef kilonuz :75
Kilo alma hikayeniz : kucuklukten beri tombuldum. Ilk cocugumdan once bi cocugum ölü dogmustu. Depresyondaydim 3 sene. Sonra toparlayamadim. Geldim bu kiloya
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hic bir hastaligim yok yok sukur ama devam edersem boyle bu degisir.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hic katilmadim. Yeniyim hatta
Sevindim ise yaramasinin. Kesinlikle fayda ediyor magnezyum.Magnezyumu dunden beri kullaniyorum. Duphalac diye kabizlik ilacini da ilk gun 2 olcu dun 1 olcu olarak aldim. Artik sorunum kalmadi.
magnezyuma devam edecegim. Kas agrilarimve yorgunlum kalmiyor kullandikca.
Bu hafta sebze agirlikli beslenecegim. Spor olarak yuruyus agirli olacak. Suyumu 2.5 litre olarak yapaxagim
Bende arastirip kullanayimSevindim ise yaramasinin. Kesinlikle fayda ediyor magnezyum.
E-brulim in dedigi gibi aliyorum dvitamini ile birlikte. Gerci demir vitamini de aliyorum sabah. 100mg icinde C vitamini de var.
Hosgeldiniz.Kullanıcı Adı : Onlymemeself
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız : 39
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: Rotterdam Hollanda
Boyunuz : 164 cm
Kilonuz:137
Hedef kilonuz :75
Kilo alma hikayeniz : kucuklukten beri tombuldum. Ilk cocugumdan once bi cocugum ölü dogmustu. Depresyondaydim 3 sene. Sonra toparlayamadim. Geldim bu kiloya
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hic bir hastaligim yok yok sukur ama devam edersem boyle bu degisir.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hic katilmadim. Yeniyim hatta
Çok geçmiş olsun canımKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Teşekkür ederim canımTebrik ederim Abla.
Listeye girsen keske. Ne guzel veriyorsun kilolari
Yuruyuse cikabildin mi
67 i kirdin ya onemli olan o
Harika bir eksi
Gunaydin.
Tebrik ederim ne guzel eksi
Tamam canim
Baktim simdi izin hakkin kalmamis.
Tamamdir
Tebrik ederim guzel eksi. 1 gunluk tatile ragmen
Verirsin canım sıkma canını regl yaklaşmıştır belkiGecen hafta 68.8
Bugun 69.1
Fark +300 niye boyle oldu bilmiyorum bu hafta daha dikkat etmeye çalışacağım kacamak da yapmadim ama niye boyle oldu moralim bozuldu
@_Vera_Arrietty_ Canfeb esim kusura bakilacak birsey yok arada hepimizin kosusturmalari oluyor baya bir eksin var ama maleswf bn arti ciktim
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canim. Allah derslerinde kolaylik versin
Canim benim hayirlisi neyse o olsun, biliyorum cok üzücü bir durum ama elden bir sey gelmiyor. Allahin takdiri neyse onu yasiyoruz. Allah yardimcin olsun
Altattiniz mi ameliyati canim? Oglun nasil?
Hey masallah
Tebrik ederim canim
Allah kabul etsin kuzum. Günden güne alisirsin. Ne kadar tutmayi düsündün?
Sükür iyi diyelim iyi olalim, dünden beri midem bulaniyor gülüm yoksa iyiyim hamd olsun.
Aman Allahim o nasil güzel bir sonuctur öyle
Haftaya cuma 2 li rakamlara düseceksin
İstikrarlı olmadan bu iş yürümüyor aksine kilo alınıyor gerçekten abartılı sporlar yerine beslenmene dikkat etmen lazım en çok kilo vermek beslenmeden geçiyorAfiyet olsun kızlar dün ben aksama kadar hiç bişey yemedim aksam 2 dilim ekmekle balık yedim 2 bucuk lt su içtim
Bugün sabah kahvaltı yapmadım öglen 1 dilim ekmekle 5 köfte yedim aksam da 1 tabak patlıcan musakka..
Şu son 1 hafta hic birsey yapamadım bide üstüne 100 gram alınca motivasyonum baya düştübugün alışverişimi yaptım yarın diyetisyen diyetime başlayacam daha istikrarlı şekilde cnkü anladım ki yapınca gidiyo kilolar
Kesinlikle..ilk haftam baya guzeldi buda motivasyondan kaynaklı bu hafta pek aktif olamadım ondan da sanırım böyle oldu neyse ki bu hafta rahatım artik daha çok aktif olup eşime destek olmam lazımİstikrarlı olmadan bu iş yürümüyor aksine kilo alınıyor gerçekten abartılı sporlar yerine beslenmene dikkat etmen lazım en çok kilo vermek beslenmeden geçiyor
Canım bu hafta eşin yok malesef çünkü geçen hafta eşini madur ettin gelemediğin için bu hafta daha şanslısın aslında herkes senin eşin. Ama bildirimlerin düzenli olursa haftaya eş listesinde yer alırsın yeniden.Kesinlikle..ilk haftam baya guzeldi buda motivasyondan kaynaklı bu hafta pek aktif olamadım ondan da sanırım böyle oldu neyse ki bu hafta rahatım artik daha çok aktif olup eşime destek olmam lazımArrietty_
Aaaaa tüh eşimi kaybettim miCanım bu hafta eşin yok malesef çünkü geçen hafta eşini madur ettin gelemediğin için bu hafta daha şanslısın aslında herkes senin eşin. Ama bildirimlerin düzenli olursa haftaya eş listesinde yer alırsın yeniden.
Desene bomba gibi geliyorsunAaaaa tüh eşimi kaybettim mibu hafta bi eş edinmem lazım kendime Bakalm yarın baya iddialı bi diyete başlayacam umarım sonucu da güzel olur
Ilk haftamın motivasyonunu tekrar keşfetmem icin kilo almam gerekiyomuşDesene bomba gibi geliyorsun
Merhaba tabiki katılabilirsiniz ben kaptan yardımcısı vera lütfen ilk sayfadaki formu doldurur musunuzİyi akşamlar arkadaşlar aranıza bende katılabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?