Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun caanimmmm
Merhaba canim, bugun temizlik gunum. Spor yerine haldir haldir temizlik yapiyorum.
Bu da Iskender niyetine yedigim buharda karnabaharim ve z.yagli+pul biberli yogurdum...
Senden n'aber?
Aaa bende yapayim bugun
Aslinda ne yemek yapacagimizi onden paylassak nasil beslendigimize gore kilo takibimizide yapardik
Ben sana uyarimmm
Mrb. Bende bugun basliyorum. Amacim saglikli bir hayat. Yeniyim burda

Hosgeldin canim ben tansu
X kapt yardimcisi
27 yasinda 1 kiz 1 erkek annesi onlisans mezunu 5 kecisi 3 oglagi 5 celfini olan bir anneyim
Bahcemle su siralarda dikisle ugrasiyorum
100 e inene kadar hizli hizli kilonu verirsin insAallah
100 den sonra da hizli gitsin ama sporla sıkılastir iyice
Keske 89 iken iyice spora abansaymisim

Sevindim ise yaramasinin. Kesinlikle fayda ediyor magnezyum.
E-brulim in dedigi gibi aliyorum dvitamini ile birlikte. Gerci demir vitamini de aliyorum sabah. 100mg icinde C vitamini de var.

Hosgeldiniz.
@_Vera_ kaptanim sizi yonlendirmis
Umarim birlikte guzel kilolar veririz.

Çok geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım

Verirsin canım sıkma canını regl yaklaşmıştır belki

Teşekkür ederim canım

Menum 13 kasim yani dun
Sabah
Domates karalahana 2 dilim ekmek
Ikindi
1 doner tavuk odul
Su 8
Spor 8000 400 puan
Bugun
Sabah
Firinda 4 dilim patates 1 domates
Karalahana salatalik domates
2 dilim ekmek
Aksam
1 tabak kelle paca
4 kasik pilav
Su 6
10 a tamamlarim
Spor 8000 adim 400 puan
Arrietty_ @_Vera_ CanTorun

Afiyet olsun kızlar dün ben aksama kadar hiç bişey yemedim aksam 2 dilim ekmekle balık yedim 2 bucuk lt su içtim

Bugün sabah kahvaltı yapmadım öglen 1 dilim ekmekle 5 köfte yedim aksam da 1 tabak patlıcan musakka..

Şu son 1 hafta hic birsey yapamadım bide üstüne 100 gram alınca motivasyonum baya düştü bugün alışverişimi yaptım yarın diyetisyen diyetime başlayacam daha istikrarlı şekilde cnkü anladım ki yapınca gidiyo kilolar

İstikrarlı olmadan bu iş yürümüyor aksine kilo alınıyor gerçekten abartılı sporlar yerine beslenmene dikkat etmen lazım en çok kilo vermek beslenmeden geçiyor

İstikrarlı olmadan bu iş yürümüyor aksine kilo alınıyor gerçekten abartılı sporlar yerine beslenmene dikkat etmen lazım en çok kilo vermek beslenmeden geçiyor
Kesinlikle..ilk haftam baya guzeldi buda motivasyondan kaynaklı bu hafta pek aktif olamadım ondan da sanırım böyle oldu neyse ki bu hafta rahatım artik daha çok aktif olup eşime destek olmam lazım Arrietty_

Kesinlikle..ilk haftam baya guzeldi buda motivasyondan kaynaklı bu hafta pek aktif olamadım ondan da sanırım böyle oldu neyse ki bu hafta rahatım artik daha çok aktif olup eşime destek olmam lazım Arrietty_
Canım bu hafta eşin yok malesef çünkü geçen hafta eşini madur ettin gelemediğin için bu hafta daha şanslısın aslında herkes senin eşin. Ama bildirimlerin düzenli olursa haftaya eş listesinde yer alırsın yeniden.

Aaaaa tüh eşimi kaybettim mi bu hafta bi eş edinmem lazım kendime Bakalm yarın baya iddialı bi diyete başlayacam umarım sonucu da güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…