Günaydın çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız?? Bugün planlarınız neler??
Güzel bir gün olacak. Kelle paçayı da pek severim afiyet olsun.Günaydın çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Günlük plânlarıma gelince söylemem dermişim
Şaka bir yana
Erkenden kalktım
500 ml su içtim
Kahvaltımı yaptım
Oğlum geç uyandı ona da kahvaltısını yaptırdım
Ortalığı toparladım
Birazdan çarşıda görülecek işlerim var anneme uğrarım
Eve gelince yemek yaparım ama henüz karar vermedim
Aklımda bir plan var kelle paça alacağım bugün onu annemde pişirip birlikte yiyip akşam menümü de çok hafif geçiştirmek istiyorum
Bakalım hayırlısı...
Evet es olmusukVucudu deli sasirttin bence :) afiyet olsun ödül secenekleri iyiymis
Ah canim beniminsallah bu zor sureci biran önce atlatirsiniz. Dogustan mi rahatsizligi var kuzenin?
Rabbim en Kisa zamanda tekrar saglikli hamile kalmani nasip etsin. Sac boyadim benim yuzumden demissin sanki. Hic oyle dusunme. Ikinci de Bende farkinda olmadan actirmak icin Siyah saclarimi baya islemden gecmisti. Dusun maruz kaldigim kimyasala. Saglikli ise tutunuyor diye dusun
Piko da ödülün mu oldu :))
Menu ve adim harika
Biz grupda su, suyu 2 litre den fazla icsek ne iyi olacak. Ama zor ya
L
Afiyet olsun
ES olmusuz yine
Saol canim. Iyi suan. Yatmadan agri kesici aldi. Yatinca agrimaya basladi ki doktor da kafasi asagi gelince agrir demisti
Günaydın kanki evin işinden anca girebildim bende 1 yumurta ve nohutlu ekmekten yedim yeşillik ve çay şekersiz
Bugun planım çok ilginçççç ev işiiiiGünaydın kızlar nasılsınız?? Bugün planlarınız neler??
Günaydın ablacım kolay gelsin işlerinde benimde durum aynı valla gerçi bana hafta sonu fark etmiyo daBugun haftalik temizlik gunum.
Programimda yuruyus yok...
Ev egzersizlerini araya sıkıstırabilirsem yaparim, olmadi kalir...
Regl agrisi sizisi var.
Keyfim gelsin, islere girisirim.
Hem komsular da hafta sonu keyiflerini yapsinlar...
Kizim toz collagen takviyesi almis bana, aksam getirdi...
ilk dozu kullandim, sifa olur insaallah...
Ellerine saglik kaptanimYeni eş listemiz
E English_teacherrrNorth River
@_Vera_ B Beklenen2
Alp_BuRc Arrietty_
Birgaripanne CanTorun
@Mountainsgirl @Melegimkorusun
Birgaripyolcu06 Anonimmm
Selam kizlar.
Söyle bir hatirlatma ekleyeyim :
Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 1 hafta menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak
Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı
ES yarisinda olmayan arkadaslarimiz var bunu unutmayalim.
Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun uyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.
Listede olan ya da listede olmayip liste disi yarisan tum uyeler takimin başarısından sorumludur.
Hepinize guzel haftalar dilerim
Selam yeni esim nasilsinBugun haftalik temizlik gunum.
Programimda yuruyus yok...
Ev egzersizlerini araya sıkıstırabilirsem yaparim, olmadi kalir...
Regl agrisi sizisi var.
Keyfim gelsin, islere girisirim.
Hem komsular da hafta sonu keyiflerini yapsinlar...
Kizim toz collagen takviyesi almis bana, aksam getirdi...
ilk dozu kullandim, sifa olur insaallah...
Tesekkur ederim
Çok geçmiş olsun eşim yaa dikkat et kendine aman haber et bizede dr san gelinceKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Merhaba canim, bugun temizlik gunum. Spor yerine haldir haldir temizlik yapiyorum.Ellerine saglik kaptanim
Selam yeni esim nasilsin
Cok gecmis olsun canim, bir ara annemde kroniklesmisti.Kızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?