Kullanıcı Adı :Ceyhans
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :163
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :Aşırı yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?Hayır
Teşekkür ederimMerhaba tabiki katılabilirsiniz ben kaptan yardımcısı vera lütfen ilk sayfadaki formu doldurur musunuz
Teşekkür ederim paylaştığınız için ilk sayfadaki kuralları okuyup takımla ilgili soruları bana sorabilirsinizTeşekkür ederim
Iyi aksamlarİyi akşamlar arkadaşlar aranıza bende katılabilirmiyim
Nasılsın canım toparlaya bildin mi az da olsaÇok geçmiş olsun canım
Sakin kaybetme motivasyonunu. Beni etiketleye bilirsinAaaaa tüh eşimi kaybettim mibu hafta bi eş edinmem lazım kendime Bakalm yarın baya iddialı bi diyete başlayacam umarım sonucu da güzel olur
Iyi akşamlarIyi aksamlar
Hosgeldiniz.
Verilecek kilonuz pek fazla degilmis. Belirli bir diyet mi dusunuyorsunuz yoksa amac saglikli beslenerek mi kilo vermek? Spor ile araniz nasil?
Iyi aksamlar. HosgeldinizMerhaba 14.takımdan geliyorum kapatılıyor orası kabul ederseniz
Tek basina 5 kilo cok guzel bir sonuc.Iyi akşamlar
6 ay öncesine kadar kilom 74 tü
Karatay _ if karışık yaparak 5 kilo verebildim ama 68_69 arasında takıldım size karşı sorumlu olursam daha kolay veriririm inş
18 aylık bebeğim var spora çok fırsatım olmuyor ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum
X esin de olabilirimAaaaa tüh eşimi kaybettim mibu hafta bi eş edinmem lazım kendime Bakalm yarın baya iddialı bi diyete başlayacam umarım sonucu da güzel olur
Ss aldim tuttum bunu kuzenim boyledir
Hosgeldin canim ben kapt yard tansuİyi akşamlar arkadaşlar aranıza bende katılabilirmiyim
Hosgeldin canimMerhaba 14.takımdan geliyorum kapatılıyor orası kabul ederseniz
Iyi aksamlar yeni ketocu :))Herkese iyi akşamlar nasılsınız nasıl geçti gününüz hanımlarmenümü yazayım hemen
Sabah 3 tane ufacık nohutlu ekmek 1 haşlanmış yumurta yeşillik bol azcık tulum peyniri
Öğlen Hindistancevizi yağlı sade türk kahvesi ve 2 ceviz
Akşam yeşil fasülye kavurması 1 yumurta ile yanında 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 3 mile leslie
North River eşim nasıl oldun daha iyi misin Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
6 ayda 5 kilo biraz yavaş oldu ama hiç yoktan iyidirTek basina 5 kilo cok guzel bir sonuc.
Ilk basta onemli olan beslenme zaten.
Tekrar hosgeldiniz.
Kisaca ozet geceyim
Her aksam menü, su ve spor varsa bildirim yapiyoruz.
Takim arkadaslarin yorum yapmak ile sorumlu. Sende onlarin menulerini yorumlamak ile.
Boylece yavas yavas kaynasma oluyor :)
Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz
Ayrica tablo yapiyoruz. Gün gun kim bildirim yapti diye. Umarim aktif olursunuz takimimizda
Hoş buldum cnm memnun oldumX esin de olabilirim
Ss aldim tuttum bunu kuzenim boyledir
Hosgeldin canim ben kapt yard tansu
Az da olsa birlikte zayiflayalim kilolarimiz yakinmis
Kirilma noktasinda olabilirsin yitik sifayi oneririm 3 gunde kiriyorsun
Hosgeldin canim
Valla öyle oldu kaptanım başka ekmek yemiyom hiç bide tok tutuyo ki sizde deneyin mutlakaIyi aksamlar yeni ketocu :))
Nohutlu ekmek eritti senimenune bakinca makrolarin cok guzel gibi gorunuyor. Tam sayi bilmem ama yag aliyorsun baya ve karbonhidrat da az. Makro sayimi yapmiyor isen, vallahi helal olsun.
BendeJaneRizzoli nin tahinli ekmek tarifini yapacagim diyorum kaliyor hep.
Kismet olursa yarin insallah
Benim sabahdan kiz kardesim geldi. Sonra anneme giderken Bende gittim. Arabadan inip Eve yurudum. 8 km civari
Simdide bisiklet ustundeyim.
Merhaba takımımıza hoş geldiniz. Ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım. Takımla ilgili soruları bana sorabilirsiniz eski üye olduğunuz için bilgi sahibisiniz zaten. Umarım birlikte çok güzel kilolar veririz.Merhaba 14.takımdan geliyorum kapatılıyor orası kabul ederseniz
Hem patates, hem ekmek, hem pilav...Menum 13 kasim yani dun
Sabah
Domates karalahana 2 dilim ekmek
Ikindi
1 doner tavuk odul
Su 8
Spor 8000 400 puan
Bugun
Sabah
Firinda 4 dilim patates 1 domates
Karalahana salatalik domates
2 dilim ekmek
Aksam
1 tabak kelle paca
4 kasik pilav
Su 6
10 a tamamlarim
Spor 8000 adim 400 puan
Arrietty_ @_Vera_ CanTorun
5 kilo harika bi rakam tebrik ederim. Leslie yaptınız mı hiç bebeğiniz ufak belki arada leslie de yapabilirsinizIyi akşamlar
6 ay öncesine kadar kilom 74 tü
Karatay _ if karışık yaparak 5 kilo verebildim ama 68_69 arasında takıldım size karşı sorumlu olursam daha kolay veriririm inş
18 aylık bebeğim var spora çok fırsatım olmuyor ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?