Geçmiş olsun elticanım dikkat et kendine. Bol bol su iç ki içiyorsundur zaten, papatya buharına mı otursan acabaKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Maşallah kanki afiyet olsunnnBuyurun dumanı üstünde hafta sonu kahvesine ✌✌
Gel beraber olsun KankimMaşallah kanki afiyet olsunnn
kanki bi gün seni görmeye gelcemm sensiz yaşayamam artıkGel beraber olsun Kankim
Yaaa nası sevinirim varya gel tabikanki bi gün seni görmeye gelcemm sensiz yaşayamam artık
Aramıza hoş geldiniz.Ben takım kaptan yardımcısı vera.23 yaşındayım.Mrb. Bende bugun basliyorum. Amacim saglikli bir hayat. Yeniyim burda
Hoşgeldiniz aramızaKullanıcı Adı : Onlymemeself
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız : 39
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: Rotterdam Hollanda
Boyunuz : 164 cm
Kilonuz:137
Hedef kilonuz :75
Kilo alma hikayeniz : kucuklukten beri tombuldum. Ilk cocugumdan once bi cocugum ölü dogmustu. Depresyondaydim 3 sene. Sonra toparlayamadim. Geldim bu kiloya
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hic bir hastaligim yok yok sukur ama devam edersem boyle bu degisir.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hic katilmadim. Yeniyim hatta
Hosbuldum tskler :)Hoşgeldiniz aramıza
Çok teşekkür ederiz. Birlikte çok güzel kilolar vereceğimize eminim.1.sayfadaki kuralları okuduktan sonra aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.Ben size takım işleyişi hakkında biraz bilgi vereyim.Her gün menülerimizi yaptığımız sporu içtiğimiz suyu paylaşıyoruz.Bunlar arasında ufak yarışlarımız var örneğin su yarışır en çok suyu içene 2000 puan veriyoruz veya spor yarışı 1.sayfada gördüğünüz aktiviteler ve puanları var bunları puanlayıp paylaşıp spor ve aktivitelerden aldığımız puanlarla yarışıyoruz.Kullanıcı Adı : Onlymemeself
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Kilo alma hikayeniz : kucuklukten beri tombuldum. Ilk cocugumdan once bi cocugum ölü dogmustu. Depresyondaydim 3 sene. Sonra toparlayamadim. Geldim bu kiloya
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hic bir hastaligim yok yok sukur ama devam edersem boyle bu degisir.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hic katilmadim. Yeniyim hatta
Tmm. Yuruyorum gunluk en az 15000 adim atiyorum. Menuleri kilomuzu buraya mi yaziyoruz?Çok teşekkür ederiz. Birlikte çok güzel kilolar vereceğimize eminim.1.sayfadaki kuralları okuduktan sonra aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.Ben size takım işleyişi hakkında biraz bilgi vereyim.Her gün menülerimizi yaptığımız sporu içtiğimiz suyu paylaşıyoruz.Bunlar arasında ufak yarışlarımız var örneğin su yarışır en çok suyu içene 2000 puan veriyoruz veya spor yarışı 1.sayfada gördüğünüz aktiviteler ve puanları var bunları puanlayıp paylaşıp spor ve aktivitelerden aldığımız puanlarla yarışıyoruz.
Aramıza hoşgeldinKullanıcı Adı : Onlymemeself
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Hsb. Sagolun. Cok heyecanliyimAramıza hoşgeldingrubumuza bir gurbetçi arkadaşımız daha eklendi.
Allah rahmet eylesin canım, o zor günleri ardında bırakmışsın ve yeni bir başlangıç yapmaya karar vermişsin. Bu kararın seni adım adım hedefine ulaştıracak
evet mesela şöyleTmm. Yuruyorum gunluk en az 15000 adim atiyorum. Menuleri kilomuzu buraya mi yaziyoruz?
sadece menü vs değil buraya alıştıkça aslında hem zayıflayıp hemde çok güzel bağlar kurduğumuz biortam olduğunu göreceksiniz.Hsb. Sagolun. Cok heyecanliyim
Tamamdir ozaman tsklerevet mesela şöyle
sabah xxxxxx
öğle xxxxxxx
akşam xxxx
su xxxx
spor xxxx
puan xxxx
şeklinde arkadaşlarımız ve kaptalarımız menülerinize yorum yapıcaz aynı şekilde sizde arkadaşlarımıza ve bize yorum yapabilirsiniz örneğin şöyle
vera menün güzel olmuş ama bence su miktarın çok az biraz daha su içmelisin
Magnezyumu dunden beri kullaniyorum. Duphalac diye kabizlik ilacini da ilk gun 2 olcu dun 1 olcu olarak aldim. Artik sorunum kalmadi.Alp_BuRc magnezyum ise yaradimi?
Ben bugun p90x3 e tekrar baslamayi dusunuyorum. Onun yaninda evde bikeerg surecegim.
Ve bugunde OMAD yapiyorum. Pazartesi ve Cuma IF geri kalan günler OMAD yapmak bana gecen hafta iyi geldi. Suyumu arttirmak istiyorum birde. Bu hafta hep 3 L icmeye calisacagim
Senin planin var mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?