Çok iyi olur canım yapalım Çarşamba perşembe yeşil çay detoksuÇok güzel bir menü olmuş
Artılar bu hafta eksi olacak eminim. Yeşil çay detoksu da yapalım mı çarşamba perşembe. Hem ödem varsa gitmiş olur
Bugun bisey yapamadim canim malesef aşırı halsizlik ve bas agrisi var cevremde baya korona olan var bisey mi var bilmiyorum da yoksa oylesine bi halsizlik ve basagrisi mi bilmiyorum burdada baya kotu olmadan test de yapmiyolar bakalim insallah yarina iyi olurum
O da olabilir canimVerirsin canım sıkma canını regl yaklaşmıştır belki
Aaa olmaz hayir hafta ici devam haftasonu ful kacamak olmaz yarin devam
Sahii miolur valla gel senle gizli eş olalım bu haftayı sallayalım
Ayy cok guzelmis bende mi yapsam boyleece duzene girer menülerim
KaptanimHaftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @JaneRizzoli North River 3.5 B Beklenen2 2.5 Birgaripyolcu06 Birgaripanne 1.8 Arrietty_ 1 2 @Anonimmm 2.5 CanTorun 3 3 Mountainsgirl E English_teacherrr 2.5 3 @Ozlemlerhayallar 2.5 1.5 Hyt-123 @_Vera_ 1.5 2 Melegimkorusun 2 @ozrengin 1.5 1.5 Ceyhans - 2 TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül North River B Beklenen2 E English_teacherrr Ödül @Ozlemlerhayallar Ödül @JaneRizzoli Birgaripyolcu06 Arrietty_ Hyt-123 CanTorun Mountainsgirl Birgaripanne Ödül Melegimkorusun @ozrengin @Anonimmm Ceyhans - - Ödül sedulu - - Ödül
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam E English_teacherrr North River 210 @_Vera_ B Beklenen2 375+200 625 @Ozlemlerhayallar Arrietty_ 300+150 950 Birgaripanne CanTorun 540+400 600 Mountainsgirl Melegimkorusun 600 Birgaripyolcu06 @Anonimmm @ozrengin @Onlymemeself Ceyhans sedulu - - 715
Sen gelmisin ben gitmisim cocuklari yatirmaya. Sonra klasik yorgun Anne durumu.Buradayımmm canım geldim
1 mil yapmissin daha neBugunku menüm sabah
2 yumurta 1 2 catal patates
Lor peynir
Ogle
1 kase sulu köfte
Ara 1 yesil elma
Aksam
Ev yapimi cig kofte 5 6 tane yesillikle yedim felaket aci olmustu aci olmasaydi daha fazla yerdim bu ödülüm olsun
2 bardak da ayran
Ara 1 mandalina
Su 2 lt
Spor 1 mil leslie 105 puan
@_Vera_ eşim kusura bakma canim bugun fazla spor yapamadim
Son ara ogun cok olmus. Yani meyve evet ama seker ve karbonhidrat dan dolayi fazla geldi banaMenüm
Sabah
İki yumurta bir dilim ekmek
Ara incir reçeli
Öğle
Patlıcan yemeği Bir dilim ekmek yoğurt
Ara kuru incir 2 şekersiz siyah çay
Akşam
Biber dolması 2 adet yoğurt
Ara Bir mandalina,bir muz,bir incir,dört vişne,dört dut şekersiz siyah çay
adaçayı Su:3 lt spor 7000 adım
Telefondan giriyorum.Meleğim korusun Vera Artrey etiketleme yapamadım.Dün unutmuşum menü paylaşımı
Ayda 1 ölcüm aliyoruz bizde. Katilmak istersen ekleyeyim bilgileriniEvet ölçüleri takip ediyorum sıkılaşma var vücut şeklim degisti farkındayım ama insan tartıda da görmek istiyorgerçi benim hedef 62 hamile kalmadan önceki kilom boyuma göre fazla gibi geliyor o kilo ama kas kütlem fazlaydı yine o zamanlar gayet zayıf ve göbek kaslı duruyordum hey gidi nereden nereye
Günaydın canım tüh keşke 1. Olmayaydım nası yazcam şimdi yaawSen gelmisin ben gitmisim cocuklari yatirmaya. Sonra klasik yorgun Anne durumu.
Onlarla uyuya kaldim
Neyse kuzum.
Bireyselde birinci oldugun icin su topice yazman lazim neler yaptigini :)
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar, üçüncü takımın bir uyesi olarak buradayım. Herkese selam ve sevgiler. 80.2 ile merhaba demiştim takımıma. İyi ki demişim. Bugün 69.9 ile hedefime(56) emin adımlarla ilerliyorum. Yaşım 49, Nisan'da 50 oluyorum. Basari sırrımin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama gun içinde...www.kadinlarkulubu.com
Kolay gelsin
Haha olsun ya ona da gireyim bakalımAyda 1 ölcüm aliyoruz bizde. Katilmak istersen ekleyeyim bilgilerini
Amma tablonuz var diyorsundur simdi
Gunaydin canimGünaydın canım tüh keşke 1. Olmayaydım nası yazcam şimdi yaaw
Tamamdir. Siz ölcülerinizi alinca etiketleyin beni ekleyimHaha olsun ya ona da gireyim bakalımbelki böyle böyle daha gaza gelirim hedefe gitmek kolaylaşır
Geçmiş olsun canım, bugün nasılsın?Bugun bisey yapamadim canim malesef aşırı halsizlik ve bas agrisi var cevremde baya korona olan var bisey mi var bilmiyorum da yoksa oylesine bi halsizlik ve basagrisi mi bilmiyorum burdada baya kotu olmadan test de yapmiyolar bakalim insallah yarina iyi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?