Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen çok etkili hatta normalde de lezzeti daha güzel oluyor bu şekilde ben çok seviyorum ama şimdi tuzlayamam ödem filan yapar tirsarim
Bende canim nasil istiyor ama yabanci marketlerde var sadece. Onlarda uzak baya. Yoksa yerdim ayni sekil :))
Bulantın oluyormuydu canım, ayva fayda etti mi?
Ben ikisindede cok kotu mide yanmasi yasadim 9 ay. Hatta 9, 5 42+5 de dogum baslatildi ikisinde de

Kiz da yeme sebebim as eriyordum. Birde baska bisey yiyemiyordum.
Bulanti hic yasamadim. Ama mide yanmasi icin Badem ve süt bir sure yardimci oldu bana

Duymuştum ben ikisinde de çok yedim kızımda bulanti için oğlumda mide yanması için ikisinde iyi geliyor . Daha öncesinde de bulantıli mi oldu cinsiyeti farklıysa hamilelikte farklı geçiyor sanki
senin çocukların maşallahı var çok güzeller, ayva da ayrı bir güzellik katmış demek ki
bulantım ikisinde de oldu, kız da daha fazla istifra ediyordum ve daha uzun sürmüştü.

Niyeyse dokunsalar ağlayacam da bahane arıyorum
Ağla kız dökülen yaşlarla birlikte ödemleri at üstünden

Kırmızı odami ben onları kaldıramıyorum bile benim eşimde sulu göz oturup birlikte ağlıyoruz oğlum görmesin diye de kırk takla atıyoruz çocuk etkilenecek yazık
Yookk onu izlemeye hiç yüreğim dayanmıyo zaten masumlar apt var onu izliyorum hüngür hüngür

O zaman ohooo sabahlara kadar ağlarım

Senin kuzular kendiliğinden gelmek istememiş bende deneyeyim bari ayvayı inşallah faydası olur

Aynen cnm bugün bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum havada güzel burda bu fırsatı degerlendireyim
Bugün bende öğleden sonra açık havada yürümeyi planlıyorum oğlanla. Sabah kahvaltı sonrası Leslie 3 mile yaptım. Öğleden sonra 2 km falan yürüsem yeter sanırım

North River E-brulim ben kizimda 2ay resmen ayvayi limonlayip tuzlayip yedim
Yanında da bi küçük rakı biliyor musun bilmiyorum türkiyede böyle pavyon gibi yerlerde meze olarak veriliyor rakı yanına. Karnında çocukla birlikte orhan baba rakı felan çocuk diyomuş atarsa 55 şafak

Kızlar merhaba nasılsınız??
E English_teacherrr niye ağlıyon ya ağlama ben geçen hafta 67.6 dan 66.2yi gördüm. Ödemdir o ödem kilo olsa duramazsın
North River ben hem kırmızı odayı izliyorum hem kitabını okuyorum. Ağla ağla ağla ölüyorum. Artık tvde sadece ibo show izlicem delikanlılar gibi

B Beklenen2 yaww benim eşim nerde yawww

Kızlar evi temizlemem lazım kardeşimlerim evi resmen ahıra çevirmiş.
Evi bok götürüyor şaka değil.

Yanında da bi küçük rakı biliyor musun bilmiyorum türkiyede böyle pavyon gibi yerlerde meze olarak veriliyor rakı yanına. Karnında çocukla birlikte orhan baba rakı felan çocuk diyomuş atarsa 55 şafak
Yine formunda sın kankim

Cumaya görcem inşallah ödemdir diyorum kolay gelsin sana da canım

Cumaya görcem inşallah ödemdir diyorum kolay gelsin sana da canım
Vegan beslennn yoğurt süt yeme annem yeme gülüm ödül felan yapma Allah'a sığın salata ye. Dukan birasını da yaptık mı 99 gelicek eminim

Kaptanım Arrietty_ ton balıklı pizza tarifi vermiştin ya onu tekrar yazar mısın sana zahmet akşama yapayım
1 teneke Ton baligi yagini /suyunu iyice süz.
Bir kap icine al icine 1 yumurta kir. Biraz tuz ekle. Evde karniyarik otu tozu varsa 1 kasik da ondan ekleye bilirsin.
Iyice catal ile karistir.
Yagli kagit a koyup baksa Yagli kagit alip bastirarak sekil ver.
180 derece isitilmis Firinda ustunu kizarana kadar pisir. Firindan firina degisiyor Bende 10dk filan suruyordu.

O Firinda kizarirken ic malzeme hazirla. Salcasini vs. Firinda cikinca ekle ustune malzemeleri. Kasar eriyene kadar, yaklasik bir 10dk kdar daha pissin

Afiyet olsun
Yarim yamalak turkcem ile anca boyle oluyor tarif

Sağol canım olurmu harika anlattın yaparım akşama

Cuma 65.85
Pazartesi kontrol tarti 66.1
Insallah Cuma günü düz 65 gorurum. Hatta 64 u ucundan gorsem de yilbasi hedefim 60 i tuttursam
Yilbasi hedefini tutturursun inaniyorum.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin CanAnne

Üzülme canım sen cumaya kadar toparlarsın
Ay ins
Günaydın
Cuma: 82.6
Ptesi:82.6
Sabitim kızlar inşallah cumaya kadar güzel bir eksi
Ne guzel sabit cikabilmek.
Verecegiz inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…