Bende canim nasil istiyor ama yabanci marketlerde var sadece. Onlarda uzak baya. Yoksa yerdim ayni sekil :))Aynen çok etkili hatta normalde de lezzeti daha güzel oluyor bu şekilde ben çok seviyorum ama şimdi tuzlayamam ödem filan yapar tirsarim
Ben ikisindede cok kotu mide yanmasi yasadim 9 ay. Hatta 9, 5Bulantın oluyormuydu canım, ayva fayda etti mi?
senin çocukların maşallahı varDuymuştum ben ikisinde de çok yedim kızımda bulanti için oğlumda mide yanması için ikisinde iyi geliyor . Daha öncesinde de bulantıli mi oldu cinsiyeti farklıysa hamilelikte farklı geçiyor sanki
Ağla kız dökülen yaşlarla birlikte ödemleri at üstündenNiyeyse dokunsalar ağlayacam da bahane arıyorum
Yookk onu izlemeye hiç yüreğim dayanmıyo zaten masumlar apt var onu izliyorum hüngür hüngürKırmızı odami ben onları kaldıramıyorum bile benim eşimde sulu göz oturup birlikte ağlıyoruz oğlum görmesin diye de kırk takla atıyoruz çocuk etkilenecek yazık
O zaman ohooo sabahlara kadar ağlarımsenin çocukların maşallahı varçok güzeller, ayva da ayrı bir güzellik katmış demek ki
bulantım ikisinde de oldu, kız da daha fazla istifra ediyordum ve daha uzun sürmüştü.
Ağla kız dökülen yaşlarla birlikte ödemleri at üstünden
Senin kuzular kendiliğinden gelmek istememişBende canim nasil istiyor ama yabanci marketlerde var sadece. Onlarda uzak baya. Yoksa yerdim ayni sekil :))
Ben ikisindede cok kotu mide yanmasi yasadim 9 ay. Hatta 9, 542+5 de dogum baslatildi ikisinde de
Kiz da yeme sebebim as eriyordum. Birde baska bisey yiyemiyordum.
Bulanti hic yasamadim. Ama mide yanmasi icin Badem ve süt bir sure yardimci oldu bana
Bugün bende öğleden sonra açık havada yürümeyi planlıyorum oğlanla. Sabah kahvaltı sonrası Leslie 3 mile yaptım. Öğleden sonra 2 km falan yürüsem yeter sanırımAynen cnm bugün bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum havada güzel burda bu fırsatı degerlendireyim
Cumaya en bolundan eksiyi gorursun insaallah...
Yanında da bi küçük rakı
Yine formunda sın kankimYanında da bi küçük rakıbiliyor musun bilmiyorum türkiyede böyle pavyon gibi yerlerde meze olarak veriliyor rakı yanına. Karnında çocukla birlikte orhan baba rakı felan çocuk diyomuş atarsa 55 şafak
Cumaya görcem inşallah ödemdir diyorumKızlar merhaba nasılsınız??
E English_teacherrr niye ağlıyon ya ağlama ben geçen hafta 67.6 dan 66.2yi gördüm. Ödemdir o ödem kilo olsa duramazsın
North River ben hem kırmızı odayı izliyorum hem kitabını okuyorum. Ağla ağla ağla ölüyorum. Artık tvde sadece ibo show izlicem delikanlılar gibi
B Beklenen2 yaww benim eşim nerde yawww
Kızlar evi temizlemem lazım kardeşimlerim evi resmen ahıra çevirmiş.
Evi bok götürüyor şaka değil.
Eki Görüntüle 2721850
Vegan beslennn yoğurt süt yeme annem yeme gülümCumaya görcem inşallah ödemdir diyorumkolay gelsin sana da canım
1 teneke Ton baligi yagini /suyunu iyice süz.KaptanımArrietty_ ton balıklı pizza tarifi vermiştin ya onu tekrar yazar mısın sana zahmet akşama yapayım
Sağol canım olurmu harika anlattın yaparım akşama1 teneke Ton baligi yagini /suyunu iyice süz.
Bir kap icine al icine 1 yumurta kir. Biraz tuz ekle. Evde karniyarik otu tozu varsa 1 kasik da ondan ekleye bilirsin.
Iyice catal ile karistir.
Yagli kagit a koyup baksa Yagli kagit alip bastirarak sekil ver.
180 derece isitilmis Firinda ustunu kizarana kadar pisir. Firindan firina degisiyor Bende 10dk filan suruyordu.
O Firinda kizarirken ic malzeme hazirla. Salcasini vs. Firinda cikinca ekle ustune malzemeleri. Kasar eriyene kadar, yaklasik bir 10dk kdar daha pissin
Afiyet olsun
Yarim yamalak turkcem ile anca boyle oluyor tarif
Afiyet olsun canimSağol canım olurmu harika anlattın yaparım akşama
Yilbasi hedefini tutturursun inaniyorum.Cuma 65.85
Pazartesi kontrol tarti 66.1
Insallah Cuma günü düz 65 gorurum. Hatta 64 u ucundan gorsem de yilbasi hedefim 60 i tuttursam
Ay insİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin CanAnne
Üzülme canım sen cumaya kadar toparlarsın
Ne guzel sabit cikabilmek.Günaydın
Cuma: 82.6
Ptesi:82.6
Sabitim kızlar inşallah cumaya kadar güzel bir eksi
Verecegiz inaniyorumOlmus canim.
Pazartesi fotograf gerekli olmuyor. Cuma günü bildirim yapacaginda minik bir kagitta Kullanici ismin ve o günün tarihi yazili bir kagi ya tarti ustunde veya yaninda olsun
Insallah hersey yolundadir ablacigim
Ya cidden yuruyus yapinca insan rahatliyor. Dun daraldim evde sabahdan yurumeyince. Cikinca nasil iyi geldi.
Cocuklar evde esim gelene kadar istedigim yuruyusu yapamam ama cocuklar ile cikinca birazda olsa kostuturum peslerinde bende
Veririz Ikimizde o artilari
Moral bozmak yok
Iyiyim canim bende
Tipik ev kosturmacasi. Cocuklara biraz ders yaptirdim. Simdi aldim katlanilacak camasir sepetini gectim muge anli karsisina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?