Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bi sene icinde insallah 2li rakamlari gorurumm Ne guzelmis burasi ya. Birbirinize destek oluyorsunuz. Iyiki kesfetmisim.
Bende burayla tanıştığımda önce dedim aman sanki ne olacak bi bakıyım dedim ama gördüm ki insanlar burda birbirini tanımasa da öyle güçlü bağlar kuruluyoki çok güzel. Benim diyet serüvenim 4 ay önce başladı toplamda 22 kilo verdim sende yaparsın inanıyorum benimde verecek daha çok kilom var ama inanıyorum bu sefer başaracağız hayatımda hiç bu kadar kararlı bi şekilde devam etmemiştim

stüdyoda duygusal anlar kankimmm Seninle birlikte çok güzel sayılar görücez tartıda.
@Onlymemeself takımda bi aile gibi oluyoruz aslında biraz daha zaman geçince anlıcaksın birlikte üzülüp birlikte gülüyoruz.Burdaki herkes sanki ailemden biri gibi.Sende öyle tabii ki.Gerçekten kilo vermek istiyorsan takımda aynen böyle aktif olmalısın.Bir süre girip sonra gidince malesef istikrar olmuyor kiloda verilen geri alınıyor.Her gün menü vs yazmaktan bahsediyorum sürekli buraya mesaj yazacak halin yok tabii

Burdayim canim da tartilmayi unuttum temizlik yemek aksama misafirim gelcek yemekli unuttum bn yarin sabah tartilayim

Cumaya en bolundan eksiyi gorursun insaallah...
Canimcim benim kilo verisimi ceydos bile anlamiyordu benim beyin yaniyordu zaten

izne ayrilmadan once alismisti artik vucut cuma gunu arti pazartesi eksi gelirdim simdi geri duzene girdi pazartesi arti cuma eksi geliyorum
Hodri meydan @_Vera_ cim cuma gunu goruselim
Kilo verin ama yaptiklarimi yapmayin herkesin sistemi farkli

@_Vera_ aksama misafirim gelcek hazirlik yaptim da daha vakit varken biraz leslie yapim bari yoruldum ama eşim sporlar yaparken bana oturmak yakismaz degil mi
o hazırlıklarda da hep kalori yakıyorsunnn ne pişiriyorsun misafirine açım aççç

o olay bende de var pazartesi cuma arası 1 kgden fazla farklar.İnşallah eksi gelirsin kaptanım temennim o yönde kapışalım tabii ama yine de sistemim budur diyip karb yiyiverme

Kizlar aksam yemegini en gec 17.30'da yiyoruz.
Bugun oglumla esi gelecek, 20.00 gibi ancak masaya oturulur.
Muhtemelen dayanamayip yiyecegiz...
Onlar da gelince yesin, n'palim...

sedulu Ceyhans rakibelerimm korkuyorum sormaya neler yaptığınızı kesin bomba gibisinizdir. Bende şuana kadar spor 2 saat ev işi.
Yürüyüş yapıldı leslie de tamam şimdilik bu kadar sen yine yaparsın lesli 2 saat ev işi yetmez sana

Iyi aksamlar kızlar temizlik yapıyodum bugün birde bana bildirim gelmiyor öyle yoğunmki bu ara izin almayada yüzum yok daha ben menumu bildireyim
Sabah kahvaltısı yapmadim
Öglen 1 dilim ekmekle 2 kasık kıymali yumurta aralarda neskafe

Aksam 18.00 de 1 kepce kuru fasülye ve 3 kasık pilav

2 litre su içtim yatana kadar 1 lt daha hazrladım spor olarakta aksama kadar evin altını üstüne getrdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…