Ne guzel bir eksiCuma 77.6
Pazartesi 76.2
Bende burayla tanıştığımda önce dedim aman sanki ne olacak bi bakıyım dedim ama gördüm ki insanlar burda birbirini tanımasa da öyle güçlü bağlar kuruluyoki çok güzel. Benim diyet serüvenim 4 ay önce başladı toplamda 22 kilo verdim sende yaparsın inanıyorum benimde verecek daha çok kilom var ama inanıyorum bu sefer başaracağız hayatımda hiç bu kadar kararlı bi şekilde devam etmemiştimBen bi sene icinde insallah 2li rakamlari gorurummNe guzelmis burasi ya. Birbirinize destek oluyorsunuz. Iyiki kesfetmisim.
stüdyoda duygusal anlar kankimmmBende burayla tanıştığımda önce dedim aman sanki ne olacak bi bakıyım dedim ama gördüm ki insanlar burda birbirini tanımasa da öyle güçlü bağlar kuruluyoki çok güzel. Benim diyet serüvenim 4 ay önce başladı toplamda 22 kilo verdim sende yaparsın inanıyorum benimde verecek daha çok kilom var ama inanıyorum bu sefer başaracağız hayatımda hiç bu kadar kararlı bi şekilde devam etmemiştim
Aynen oyle yaptimİyileşir iyileşmez masumların Safiye rolüne mi büründün
Burdayim canim da tartilmayi unuttum temizlik yemek aksama misafirim gelcek yemekli unuttum bn yarin sabah tartilayimKızlar merhaba nasılsınız??
E English_teacherrr niye ağlıyon ya ağlama ben geçen hafta 67.6 dan 66.2yi gördüm. Ödemdir o ödem kilo olsa duramazsın
@nanekekik ben hem kırmızı odayı izliyorum hem kitabını okuyorum. Ağla ağla ağla ölüyorum. Artık tvde sadece ibo show izlicem delikanlılar gibi
B Beklenen2 yaww benim eşim nerde yawww
Kızlar evi temizlemem lazım kardeşimlerim evi resmen ahıra çevirmiş.
Evi bok götürüyor şaka değil.
Eki Görüntüle 2721850
Canimcim benim kilo verisimi ceydos bile anlamiyordu benim beyin yaniyordu zatenCumaya en bolundan eksiyi gorursun insaallah...
o hazırlıklarda da hep kalori yakıyorsunnn@_Vera_ aksama misafirim gelcek hazirlik yaptim da daha vakit varken biraz leslie yapim bari yoruldum ama eşim sporlar yaparken bana oturmak yakismaz degil mi
o olay bende de var pazartesi cuma arası 1 kgden fazla farklar.İnşallah eksi gelirsin kaptanım temennim o yönde kapışalım tabii ama yine de sistemim budur diyip karb yiyivermeCanimcim benim kilo verisimi ceydos bile anlamiyordu benim beyin yaniyordu zaten
izne ayrilmadan once alismisti artik vucut cuma gunu arti pazartesi eksi gelirdim simdi geri duzene girdi pazartesi arti cuma eksi geliyorum
Hodri meydan @_Vera_ cim cuma gunu goruselim
Kilo verin ama yaptiklarimi yapmayin herkesin sistemi farkli
Söylemin ya sonucta diyetteyizo hazırlıklarda da hep kalori yakıyorsunnnne pişiriyorsun misafirine açım aççç
Olabildigince kaciyorum canimo olay bende de var pazartesi cuma arası 1 kgden fazla farklar.İnşallah eksi gelirsin kaptanım temennim o yönde kapışalım tabii ama yine de sistemim budur diyip karb yiyiverme
Hamarat bir eşe denk gelmişimmmSöylemin ya sonucta diyetteyiz
Geldim canım geldim artık burdayım telaseleri atlattım sayılırFBI gibi aratiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?