Ay evet ya çok şaşırdım uzun süredir 76 lari görememiştim bu ay içinde 70 e dogru ne kadar yaklaşırsam o kadar motive olucamSizede kocaman bir Masallah
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
| 3.5 | 4 | 4 | |||||
B Beklenen2 | 2.5 | 2 | 3 | |||||
| 2 | 2.5 | 2 | |||||
@Tanssss | 1.8 | 2 | 1.8 | |||||
| 1 | 2 | 2 | |||||
| 2.5 | |||||||
| 3 | 3 | 3 | |||||
| 3 | ? | ||||||
@Sivaskayseri | 2.5 | 3 | 3 | |||||
| 2.5 | 1.5 | 4 | |||||
@_Vera_ | 1.5 | 2 | 1.5 | |||||
| 2 | 2 | 3 | |||||
| 1.5 | 1.5 | 2.5 | |||||
| 2 | 2.5 | ||||||
| 2 | 3 | ||||||
@Onlymemeself | 4 |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@_Vera_ | Ödül | ||||||
| MUAF | ||||||
B Beklenen2 | |||||||
@Sivaskayseri | Ödül | ||||||
| Ödül | 10M | |||||
| |||||||
| 50M | ||||||
| |||||||
| ? | ||||||
@Tanssss | Ödül | 20 JJ | |||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
| Ödül | ||||||
@Onlymemeself |
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | Toplam |
@Sivaskayseri
| 210 | 315 | 360 | |||||
@_Vera_ B Beklenen2 | 575 | 775 | 1500 | |||||
| 450 | 950 | 1345 (-200) | |||||
@Tanssss
| 940 | 1000 (-100) | 1139 | |||||
| 600 | 600 | 660 | |||||
| 250 | 350 | 250 | |||||
| 750 | 665 | ||||||
| 765 | 1070 |
kanki reglden dolayı o sen hiç takma canını 800 gram felan çok rahat ödemden düşüyorGünaydın canım bende 2 ileri 1 geri mehter marşı ile yoluma devam ediyorum sıkıldım bu durumdan ama inşallah reglden dolayıdır diyorum kontrol tartım 102.1 çıktıArrietty_ North River
Kaptanım
Kaptanım pazartesi artıları hep ödem 64ü göreceğine eminim.Cuma 65.85
Pazartesi kontrol tarti 66.1
Insallah Cuma günü düz 65 gorurum. Hatta 64 u ucundan gorsem de yilbasi hedefim 60 i tuttursam
ne güzel eksi maşallahCuma 78 kg idim
Bugün 76.9 kg yim
tebrik ederimCuma 77.6
Pazartesi 76.2
Gunaydin hanimlar...
Bol motivasyonlu, bol sporlu, bol eksili bir hafta bizi bekliyormus...
Ha gayret!
ellerine sağlık kaptanım
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam North River 3.5 4 4 B Beklenen2 2.5 2 3 Birgaripyolcu06 2 2.5 2 @Tanssss 1.8 2 1.8 Arrietty_ 1 2 2 Anonimmm 2.5 CanTorun 3 3 3 Mountainsgirl 3 ? @Sivaskayseri 2.5 3 3 Alp_BuRc 2.5 1.5 4 @_Vera_ 1.5 2 1.5 Melegimkorusun 2 2 3 Varyemez 1.5 1.5 2.5 Ceyhans 2 2.5 sedulu 2 3 @Onlymemeself 4 TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül North River MUAF B Beklenen2 @Sivaskayseri Ödül Alp_BuRc Ödül 10M Birgaripyolcu06 Arrietty_ 50M CanTorun Mountainsgirl ? @Tanssss Ödül 20 JJ Melegimkorusun Ödül Varyemez Anonimmm Ceyhans Ödül sedulu Ödül @Onlymemeself
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
@Tanssss Tabloda ki minik cezalar yapildi mi?
Alp_BuRc Sana ve bana da ekledim kek ve kurabiyelerimizden dolayi
Aksam bildirimin de belirtelim yapildi mi diye
Kimse yaptim ettim demedi gecen hafta. Bu hafta takipteyim
Anonimmm 2 günlük menü bildirimini bekliyorum
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam @Sivaskayseri North River 210 315 360 @_Vera_ B Beklenen2 575 775 1500 Alp_BuRc Arrietty_ 450 950 1345 (-200) @Tanssss CanTorun 940 1000 (-100) 1139 Mountainsgirl Melegimkorusun 600 600 660 Birgaripyolcu06 Anonimmm 250 350 250 Varyemez @Onlymemeself 750 665 Ceyhans sedulu 765 1070
@OnlymemeselfMountainsgirl sizlerin menü bildirimini göremedim?
tebriklerGünaydın hanımlar, haftamız Harika ve bol eksili olsun inş
Pazartesi bildirimi
Cuma: 71
Pazartesi: 70,7
-300gr ile haftaya başladım
Eşim bu hafta bol spor lazım bize durmak yol engelleri asmak lazım
Aynen cnm bugün bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum havada güzel burda bu fırsatı degerlendireyimEşim bu hafta bol spor lazım bize durmak yol engelleri asmak lazım
Geçmiş olsun yarın inş iyi haberlerle dönersinizYuruyusumu cok sukur sorunsuz yapip, dondum.
Her sorunsuz yuruyus sonrasi mutlu oluyorum...
O sebepten sagligi yerinde olan herkes, tembellik etmeyip, her firsatta hareket etsin...
Yarin sabah norologumdan randevu aldim, kontrolumu olayim ve hersey yolunda sozunu doktorumun
bizzat agzindan duyayim...
Yesil cay keyfindeyim, seviyorum onu...
Çok teşekkür ederim canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin CanAnneYuruyusumu cok sukur sorunsuz yapip, dondum.
O sebepten sagligi yerinde olan herkes, tembellik etmeyip, her firsatta hareket etsin...
Yarin sabah norologumdan randevu aldim, kontrolumu olayim ve hersey yolunda sozunu doktorumun
Üzülme canım sen cumaya kadar toparlarsın
Halledersin eşim regldendir 3-4 . gün iniyor genelde sen yola devam et bozmak yokGünaydın canım bende 2 ileri 1 geri mehter marşı ile yoluma devam ediyorum sıkıldım bu durumdan ama inşallah reglden dolayıdır diyorum kontrol tartım 102.1 çıktıArrietty_ North River
Inşallah kaptanım ben yılbaşı hedefi filan koymuyorum günü birlik artıkCuma 65.85
Pazartesi kontrol tarti 66.1
Insallah Cuma günü düz 65 gorurum. Hatta 64 u ucundan gorsem de yilbasi hedefim 60 i tuttursam
Çok güzel gitmiş başlangıçta böyle gitmesi normalCuma 78 kg idim
Bugün 76.9 kg yim
TebriklerCuma 77.6
Pazartesi 76.2
Oo cuumaya iyi eksi gelir demek kiGünaydın hanımlar, haftamız Harika ve bol eksili olsun inş
Pazartesi bildirimi
Cuma: 71
Pazartesi: 70,7
-300gr ile haftaya başladım
Günaydın canım nasılsın bulantılar var dimi leblebi iyi geliyor birde ayva mevsimi ayvayı limonla ye oda çok iyi hem gamzeli oluyor çocukta ben denedim oldu :)Günaydın canım takımne güzel sonuçlar alınmış öyle hepinizi tebrik ediyorum. Cumaya güzel ilerliyorsunuz
Arrietty_ kaptanım eminim sende cuma eksiyi göreceksin.
Inşallah duyarsın ablacım güzel şeyler söylesin doktorcugunYuruyusumu cok sukur sorunsuz yapip, dondum.
halledilmeyecek bir artı değil canım sen yinede kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?