- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bu hafta 2 li rakamları görürüm diyodum yine hayal oldu çok canım sıkılıyoHalledersin eşim regldendir 3-4 . gün iniyor genelde sen yola devam et bozmak yok
Inşallah kaptanım ben yılbaşı hedefi filan koymuyorum günü birlik artıkhergunu temiz kapatmak rakamlara takılmadan yola devam etmek yeni politikam rakamlara takılınca moralim bozuldukca sisiyorum
Çok güzel gitmiş başlangıçta böyle gitmesi normal
Tebrikler
Oo cuumaya iyi eksi gelir demek ki
Günaydın canım nasılsın bulantılar var dimi leblebi iyi geliyor birde ayva mevsimi ayvayı limonla ye oda çok iyi hem gamzeli oluyor çocukta ben denedim oldu :)
Inşallah duyarsın ablacım güzel şeyler söylesin doktorcugun
halledilmeyecek bir artı değil canım sen yinede kendine dikkat et
Olmus canim.Resim atmaya çalıştım ama olmuşmu
Insallah hersey yolundadir ablacigimYuruyusumu cok sukur sorunsuz yapip, dondum.
Her sorunsuz yuruyus sonrasi mutlu oluyorum...
O sebepten sagligi yerinde olan herkes, tembellik etmeyip, her firsatta hareket etsin...
Yarin sabah norologumdan randevu aldim, kontrolumu olayim ve hersey yolunda sozunu doktorumun
bizzat agzindan duyayim...
Yesil cay keyfindeyim, seviyorum onu...
Veririz Ikimizde o artilari
Iyiyim canim bendeÇok teşekkür ederim canım
İyiyim şükür sen nasılsın?
Gelir inşallah canım
İdare eder valla karnım ağrıyo bi yandan da canım sıkkın cumaya 2 li rakamları görürüm derken yine olmayacak sanırım . bende kahvaltı mı yaptım nohut ekmeklerimle haşlanmış yumurta ve hindi füme vardı peynir filan da yedim öğleni geçiştiririm kahve ile akşama yemek planım yok daha napcaksam bilmemE English_teacherrr nasılsın eşim ben sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım wasam bitmiş bugün wasa alacağım öğlen kahve vs ile geçiştiririm akşamda balık yapacağım sende olanlar nasil
Neden hayal olsun?Bu hafta 2 li rakamları görürüm diyodum yine hayal oldu çok canım sıkılıyo
Benim regl agrim cok kotudur. Eger yuruyuse cikma imkanin varsa cik. Agriya iyi geliyorİdare eder valla karnım ağrıyo bi yandan da canım sıkkın cumaya 2 li rakamları görürüm derken yine olmayacak sanırım . bende kahvaltı mı yaptım nohut ekmeklerimle haşlanmış yumurta ve hindi füme vardı peynir filan da yedim öğleni geçiştiririm kahve ile akşama yemek planım yok daha napcaksam bilmem
Aslında çok umutluydum ama bugun o umudu kaybettim moralim de bozuldu bilmiyorum nası toparlayacam birazda sanırım regl in verdiği bi duygusallık da var ağlayasım geliyo tutmasam kendimiNeden hayal olsun?
Reglsin ödem o arti
Bence gorursun 99 u ucundan. Ay harika olur
Canını sıkma canım bak geçen hafta ben aynı hataya düştüm ödem olduğunu bildiğim halde sinir oldum sinir oldukça düşündükçe sistim gece yatarken bile aklımda rakamlar tartı vardi buda ödem yapıyor inan sen tartilma cumaya kadarİdare eder valla karnım ağrıyo bi yandan da canım sıkkın cumaya 2 li rakamları görürüm derken yine olmayacak sanırım . bende kahvaltı mı yaptım nohut ekmeklerimle haşlanmış yumurta ve hindi füme vardı peynir filan da yedim öğleni geçiştiririm kahve ile akşama yemek planım yok daha napcaksam bilmem
Şükür iyiyim gülüm, bulantılar var sürekli, iki gündür çok affedersin istifra etmeye de başladım. Bu şimdi 5-6 aya kadar böyle giderHalledersin eşim regldendir 3-4 . gün iniyor genelde sen yola devam et bozmak yok
Inşallah kaptanım ben yılbaşı hedefi filan koymuyorum günü birlik artıkhergunu temiz kapatmak rakamlara takılmadan yola devam etmek yeni politikam rakamlara takılınca moralim bozuldukca sisiyorum
Çok güzel gitmiş başlangıçta böyle gitmesi normal
Tebrikler
Oo cuumaya iyi eksi gelir demek ki
Günaydın canım nasılsın bulantılar var dimi leblebi iyi geliyor birde ayva mevsimi ayvayı limonla ye oda çok iyi hem gamzeli oluyor çocukta ben denedim oldu :)
Inşallah duyarsın ablacım güzel şeyler söylesin doktorcugun
halledilmeyecek bir artı değil canım sen yinede kendine dikkat et
Eltim senden çok ümitliyim, cumaya çok sağlam bir eksiyle geliyorsunGünaydın
Cuma: 82.6
Ptesi:82.6
Sabitim kızlar inşallah cumaya kadar güzel bir eksi gelir
Yaa öyle deme, moral bozmak yok. cumaya kadar sen regl şişliğini üstünden atıp ikili rakamları göreceksinBu hafta 2 li rakamları görürüm diyodum yine hayal oldu çok canım sıkılıyo
Pazartesi tartisi moral bozmak icin degil ama. Kontrol sonrasi daha sIki sIki sarilalim diyete diyeAslında çok umutluydum ama bugun o umudu kaybettim moralim de bozuldu bilmiyorum nası toparlayacam birazda sanırım regl in verdiği bi duygusallık da var ağlayasım geliyo tutmasam kendimi
Aglada rahatla kız ben yaş aldıkça daha bir sulu göz oldum hele ikinci bebekten sonra herseye aglayabilme özelliğine sahibimAslında çok umutluydum ama bugun o umudu kaybettim moralim de bozuldu bilmiyorum nası toparlayacam birazda sanırım regl in verdiği bi duygusallık da var ağlayasım geliyo tutmasam kendimi
Duymuştum ben ikisinde de çok yedim kızımda bulanti için oğlumda mide yanması için ikisinde iyi geliyor . Daha öncesinde de bulantıli mi oldu cinsiyeti farklıysa hamilelikte farklı geçiyor sankiŞükür iyiyim gülüm, bulantılar var sürekli, iki gündür çok affedersin istifra etmeye de başladım. Bu şimdi 5-6 aya kadar böyle giderleblebiyi çok duydum hiç denemedim, markete gidince alayım belki faydası olur. Ayva hadis de de geçiyor, çocuğu güzelleştiriyormuş
Eltim senden çok ümitliyim, cumaya çok sağlam bir eksiyle geliyorsun
Yaa öyle deme, moral bozmak yok. cumaya kadar sen regl şişliğini üstünden atıp ikili rakamları göreceksin
Niyeyse dokunsalar ağlayacam da bahane arıyorumPazartesi tartisi moral bozmak icin degil ama. Kontrol sonrasi daha sIki sIki sarilalim diyete diye
Bozma sen moralini. Kilo icin aglama ama agliyasin varsa agla kiz :)
Yok tartılmam cumaya kadar bakalım inşallah ödemdir diyelimCanını sıkma canım bak geçen hafta ben aynı hataya düştüm ödem olduğunu bildiğim halde sinir oldum sinir oldukça düşündükçe sistim gece yatarken bile aklımda rakamlar tartı vardi buda ödem yapıyor inan sen tartilma cumaya kadar
Aynen çok etkili hatta normalde de lezzeti daha güzel oluyor bu şekilde ben çok seviyorum ama şimdi tuzlayamam ödem filan yapar tirsarim
Bulantın oluyormuydu canım, ayva fayda etti mi?
Aynı ben hemen ağlarım çok kötü bi özellik bu da ay geçen dizi izliyom ağlıyorum eşim dalga geçiyoAglada rahatla kız ben yaş aldıkça daha bir sulu göz oldum hele ikinci bebekten sonra herseye aglayabilme özelliğine sahibim
Kırmızı odami ben onları kaldıramıyorum bile benim eşimde sulu göz oturup birlikte ağlıyoruz oğlum görmesin diye de kırk takla atıyoruz çocuk etkilenecek yazıkAynı ben hemen ağlarım çok kötü bi özellik bu da ay geçen dizi izliyom ağlıyorum eşim dalga geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?