Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar 20lik diş ağrısına ne iyi gelir fikirlerinize ihtiyacım var sağ çene kulağım felan komple ağrıyor. Dişçiye gitmek istemiyorum belki geçer dedim ara ara böyle tutuyor ağrısı da hiç bu kadar şiddetli olmamıştı.

Canım ancak antibiyotik kullanman lazm apse yapıyo o yüzden ara ara agri yapıyo benim de oyleydi antibiyotik kullanmaktan bıktım en sonunda gttim cektirdim kurtuldum

Iyi aksamlar kizlar
Bugun Biraz degisik gün oldu.
Daha dogrusu vucudu belki sasirtirim diye normal beslenmeye calistim

Sabah 9 da
3kucuk dilim tahin ekmegi
Üzerine Humus ve soya salami

Ara
1 avuc antep fistigi
3 dilim parmak kasar

Ögle
Badem sutunde yogurt kucuk kase
1 muz

Aksam
4yk Kurufasulye
2 yk pilav

Spor
15dk bikeerg 105 p
50 mekik 150 p
50 Ab sit up 150 p
50 Squat 150 p
Toplam 555 puan

Alp_BuRc @_Vera_ Birgaripanne

Gecmis olsun canim
Karanfil koyup disini ustune beklet. Normalde baya fayda ediyor.
Ama elinde sonunda 20lik agrisi dayanilcak gibi olmuyor.

Geçmiş olsun cnm da onun tek çaresi çektirmek ağrı kesiciler bir süre idare eder

Geçmiş olsun cnm da onun tek çaresi çektirmek ağrı kesiciler bir süre idare eder
Ya virüsten dolayı korkuyorum gitmeye dişçiye. 3 gün verdim kendime ama bişey çiğneyemiyorum felan çok fena oldu. Biraz düzelme olmazsa gidicem doktora.
Anonimmm galiba bende de apse var çenemde bi top var ama ağrı felan yapmıyor dokununca.

Gecmis olsun canim
Karanfil koyup disini ustune beklet. Normalde baya fayda ediyor.
Ama elinde sonunda 20lik agrisi dayanilcak gibi olmuyor.
Onu yaptım kaptanım bana mısın demedi.
Güzel bir gün olmuş

Iyi akşamlar bugün kü menüm
Sabah=1haşlanmış yumurta
Peynir,zeytin,çay
Ara=1 greyfurt
Akşam =Balık
Bol yeşil salata
1 dilim ekmek
Su=2 litre
Spor=1 saat ev işi _120
8000 adım_400
45 dk leslie_315
Toplam=835
sedulu

Vwaayyy ortak çok iyi gitmişsin tebrikler

Allah iyilik versin canım aynen o ev koşturmasi bendede var
Rakip takımlar da fazlasıyla iradeli ama kendimi topladım şuan kesin eksiyle gelecez bu hafta
İnşaallah canım

Merhaba kizlar nasılsınız

Bugünki menüm

Sabah
2 dilim ekmek
Bı kaç tane zeytin
Bı yumurta omlet
Salatalik
Bi dilim peynir

Öğle
8 kasik köfteli patates yemeği
Bı kase yoğurt
Kornişon turşu

Akşam
Sütlü türk kahvesi
İki ceviz
10 adet fındık

Su 2lt
Spor 6000 adım 300 puan
Ev işi 2 saat 240 puan
Toplam 540 puan

Arrietty_ Anonimmm

Sende çok iyisin cnm maşallah bize

Kiz kendine garezin mi var hem izle hem oku ben kitabını okuduğum filmden zevk alamıyorum,okuduğumu hayal etmek daha paha biçilmez oluyor çekilen film tatmin etmiyor , sen kardeşlerinle mi kaliyorsun canım yaramaz erkek kardeşi biliyoruz da başka kardeste mi var

Yookk onu izlemeye hiç yüreğim dayanmıyo zaten masumlar apt var onu izliyorum hüngür hüngür
Oda beni çok boğdu o kız temizledikce ben sinir oldum , gerçi bebekten TV'ye firsat yok genelde uyuturken telden Kore dizisi izliyorum resmen Kore dilini öğrendim arada eşime oppa diyecek moddayim. Bir tanıdığım başkasının derdini derdime ekleyecek şeyler okumamda izlemem de demişti su aralar o kafadayim :)

Yaaa sende mi izliyosun bende bayılıyorum kore dizilerine şuan ne izliyosun mesela bana dizi önersene yaa şuan dizi arayışındayım radio romance i izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…