Rakip takımlar da fazlasıyla iradeli ama kendimi topladım şuan kesin eksiyle gelecez bu haftaAnonimmm ne düşünüyorsun canım rakip takım hakkında ?
Hiç halim yok ama bakalım birazdan başlarım spora felanYürüyüş yapıldı leslie de tamam şimdilik bu kadar sen yine yaparsın lesli 2 saat ev işi yetmez sana
Canım ancak antibiyotik kullanman lazm apse yapıyo o yüzden ara ara agri yapıyo benim de oyleydi antibiyotik kullanmaktan bıktım en sonunda gttim cektirdim kurtuldumKızlar 20lik diş ağrısına ne iyi gelir fikirlerinize ihtiyacım var sağ çene kulağım felan komple ağrıyor. Dişçiye gitmek istemiyorum belki geçer dedim ara ara böyle tutuyor ağrısı da hiç bu kadar şiddetli olmamıştı.
Gecmis olsun canimKızlar 20lik diş ağrısına ne iyi gelir fikirlerinize ihtiyacım var sağ çene kulağım felan komple ağrıyor. Dişçiye gitmek istemiyorum belki geçer dedim ara ara böyle tutuyor ağrısı da hiç bu kadar şiddetli olmamıştı.
Geçmiş olsun cnm da onun tek çaresi çektirmek ağrı kesiciler bir süre idare ederKızlar 20lik diş ağrısına ne iyi gelir fikirlerinize ihtiyacım var sağ çene kulağım felan komple ağrıyor. Dişçiye gitmek istemiyorum belki geçer dedim ara ara böyle tutuyor ağrısı da hiç bu kadar şiddetli olmamıştı.
Ya virüsten dolayı korkuyorum gitmeye dişçiye. 3 gün verdim kendime ama bişey çiğneyemiyorum felan çok fena oldu. Biraz düzelme olmazsa gidicem doktora.Geçmiş olsun cnm da onun tek çaresi çektirmek ağrı kesiciler bir süre idare eder
Onu yaptım kaptanım bana mısın demedi.Gecmis olsun canim
Karanfil koyup disini ustune beklet. Normalde baya fayda ediyor.
Ama elinde sonunda 20lik agrisi dayanilcak gibi olmuyor.
Güzel bir gün olmuşIyi aksamlar kizlar
Bugun Biraz degisik gün oldu.
Daha dogrusu vucudu belki sasirtirim diye normal beslenmeye calistim
Sabah 9 da
3kucuk dilim tahin ekmegi
Üzerine Humus ve soya salami
Ara
1 avuc antep fistigi
3 dilim parmak kasar
Ögle
Badem sutunde yogurt kucuk kase
1 muz
Aksam
4yk Kurufasulye
2 yk pilav
Spor
15dk bikeerg 105 p
50 mekik 150 p
50 Ab sit up 150 p
50 Squat 150 p
Toplam 555 puan
Alp_BuRc @_Vera_ Birgaripanne
Vwaayyy ortak çok iyi gitmişsin tebriklerIyi akşamlar bugün kü menüm
Sabah=1haşlanmış yumurta
Peynir,zeytin,çay
Ara=1 greyfurt
Akşam =Balık
Bol yeşil salata
1 dilim ekmek
Su=2 litre
Spor=1 saat ev işi _120
8000 adım_400
45 dk leslie_315
Toplam=835
sedulu
Allah iyilik versin canımOlmus canim.
Pazartesi fotograf gerekli olmuyor. Cuma günü bildirim yapacaginda minik bir kagitta Kullanici ismin ve o günün tarihi yazili bir kagi ya tarti ustunde veya yaninda olsun
Insallah hersey yolundadir ablacigim
Ya cidden yuruyus yapinca insan rahatliyor. Dun daraldim evde sabahdan yurumeyince. Cikinca nasil iyi geldi.
Cocuklar evde esim gelene kadar istedigim yuruyusu yapamam ama cocuklar ile cikinca birazda olsa kostuturum peslerinde bende
Veririz Ikimizde o artilari
Moral bozmak yok
Iyiyim canim bende
Tipik ev kosturmacasi. Cocuklara biraz ders yaptirdim. Simdi aldim katlanilacak camasir sepetini gectim muge anli karsisina
İnşaallah canımRakip takımlar da fazlasıyla iradeli ama kendimi topladım şuan kesin eksiyle gelecez bu hafta
Sende çok iyisin cnm maşallah bizeMenüm
Kahvaltı omlet peynir salatalık yeşil çay
Öğlen kahve
Akşam ızgara köfte 3 tane bir bardak ayran
su 3 lt
Leslie 45 dk
Mekik 50 adet
Squat 15 adet
6000 adım
810 puan da benden akşam bi değişiklik olmazsaCeyhans
Kiz kendine garezin mi var hem izle hem oku ben kitabını okuduğum filmden zevk alamıyorum,okuduğumu hayal etmek daha paha biçilmez oluyor çekilen film tatmin etmiyor ,Kızlar merhaba nasılsınız??
E English_teacherrr niye ağlıyon ya ağlama ben geçen hafta 67.6 dan 66.2yi gördüm. Ödemdir o ödem kilo olsa duramazsın
North River ben hem kırmızı odayı izliyorum hem kitabını okuyorum. Ağla ağla ağla ölüyorum. Artık tvde sadece ibo show izlicem delikanlılar gibi
@Beklenen2 yaww benim eşim nerde yawww
Kızlar evi temizlemem lazım kardeşimlerim evi resmen ahıra çevirmiş.
Evi bok götürüyor şaka değil.
Eki Görüntüle 2721850
Oda beni çok boğdu o kız temizledikce ben sinir oldum , gerçi bebekten TV'ye firsat yok genelde uyuturken telden Kore dizisi izliyorum resmen Kore dilini öğrendimYookk onu izlemeye hiç yüreğim dayanmıyo zaten masumlar apt var onu izliyorum hüngür hüngür
Yaaa sende mi izliyosun bende bayılıyorum kore dizilerine şuan ne izliyosun mesela bana dizi önersene yaa şuan dizi arayışındayım radio romance i izliyorumOda beni çok boğdu o kız temizledikce ben sinir oldum , gerçi bebekten TV'ye firsat yok genelde uyuturken telden Kore dizisi izliyorum resmen Kore dilini öğrendimarada eşime oppa diyecek moddayim. Bir tanıdığım başkasının derdini derdime ekleyecek şeyler okumamda izlemem de demişti su aralar o kafadayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?