Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

70 basamak merdiven 210 puan
30 dk yürüyüş 120 puan
60 dk ev işi (Kahvaltı, akşam yemeği hazırlama ,bulaşık yıkama,bulaşık makinasında yıkananları yerleştirme ,çamaşır katlama ,yerleştirme vs gibi) 120 puan

Toplam 450 puan

Makarna var bi canim o da fazla degil dondurmada artik demek canin cok istemis ne diyeyim 1 mil leslie veya 30 mekik gelsin mi sana o zaman

Canim onu mutlaka cektir bn senelerdir cekiyorum ağrısını sonunda gecenlerde çektirdim kutuldum ama 5 gun antibiyotik veriyo doktor onu mutlaka kullan kullanmazsan dis cekilirken agrin olur. Cok cok gecmis olsun canim.Peki dişin cikmis mi yoksa gömülü mü canim? Kisa cozum olarak suan icin karanfil koy agriyan tarafa dişinle bastir bir süre

Haftanin su tablosu

Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur

CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
@nanekekik3.5443. 5
B Beklenen2 2.5233
Birgaripyolcu06 22.522
Birgaripanne 1.821.82
Arrietty_ 1222
Anonimmm 2.53
CanTorun 3333
Mountainsgirl 3
@Sivaskayseri2.5333.5
Alp_BuRc 2.51.542.5
@_Vera_ 1.521.52. 5
Melegimkorusun 2232.5
Varyemez 1.51.52.52
Ceyhans 22.52
sedulu 233
@Onlymemeself443.5
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimCuma CumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@_Vera_Ödül MUAF
@nanekekikMUAFMUAF
B Beklenen2
@SivaskayseriÖdül MUAF
Alp_BuRc Ödül 10M
Birgaripyolcu06
Arrietty_ 50M
CanTorun
Mountainsgirl
Birgaripanne Ödül 20 JJ
Melegimkorusun Ödül
Varyemez
Anonimmm 20S
Ceyhans Ödül
sedulu Ödül
@Onlymemeself
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Anonimmm fazla karbonhidrat dan dolayi minik ceza eklendi tabloya.
Aksam bildirimin de belirtelim yapildi mi diye
Kimse yaptim ettim demedi gecen hafta. Bu hafta takipteyim

Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBEToplam
@Sivaskayseri @nanekekik210315360
@_Vera_ B Beklenen2 5757751500650
Alp_BuRc Arrietty_ 4509501345 (-200)1255
Birgaripanne CanTorun 9401000 (-100)11391192
Mountainsgirl Melegimkorusun 600600660270
Birgaripyolcu06 Anonimmm 250350250540
Varyemez @Onlymemeself7508401370
Ceyhans sedulu 76510701645

Mountainsgirl menü bildirimini göremedim?

Son düzenleme:
Günaydın herkese dün akşam giremedim siteye hemen menümü paylaşıyorum geçmişi daha sonra okurum

Pazartesi menüm
11:00
3 dilim yumurtalı ekmek , 2 dilim beyaz peynir, domates

15:00
1 elma , 3 galeta

17:00
5-6 yk kıymalı patlıcanlı musakka ( patlıcanları çok az yağla fırında kızarttım), 3yk yoğurt

20,00
Çeyrek nar

Su:2,5lt
Spor: 5400adım:270puan
Mountainsgirl

Dün karbonhidrat çok oldu o yüzdende çok açıktım bu kadar yemeğe akşam karnım guruldayarak yattım. Bugün çok daha dikkat edeceğim

Aslinda oyle aman aman cok karbonhidrat yok. Galetalardan dolayi dedin sanirim
Yoksa guzel menu

Hapşırık burun ve geniz akıntısı var
Ateş ,öksürük, halsizlik yok
Nezleyim

Peki bütün bunlara diyete engel mi tabiki hayır
Gecmis olsun abla gel sana söyle sicacik bir nane limon ikram edeyim sifa olsun

Günaydın herkese bol kalori yakimli bir gün diliyorum.
Bugun eşim evde ama spor yapmama engel değil çocuğu ona kitleyip daha çok yapmayı planlıyorum bakalım
Bu arada eşim Ceyhans dun sporda bizim geçen olmamış yanlış görmediysem böyle motiveli devam edelim cuma günü tartıda da faydasını görürüz diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…