- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Afiyet olsun canımMenü
Sabah(10:30)
2 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1tk bal tereyağı karışık
Ara(13:00)
Kahve
1 incir
Akşam (16:00)
150g hamsi
Salata
3yk tursu kavurma
1/4 dilim ucundan aldım mısır ekmeği
Su:3.5 spor: yokArrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Netflixden mi izliyorsun ona göre öneriyim yoksa online diziden filansa ona göre netflixse geç geliyor online dizide olanlar yok mesela çoğu daha gelmediYaaa sende mi izliyosun bende bayılıyorum kore dizilerine şuan ne izliyosun mesela bana dizi önersene yaa şuan dizi arayışındayım radio romance i izliyorum
Online diziden filan izliyorum canımNetflixden mi izliyorsun ona göre öneriyim yoksa online diziden filansa ona göre netflixse geç geliyor online dizide olanlar yok mesela çoğu daha gelmedi
Crash landing on you
Hyde jeklly me
Voice-1-2
My holo love
My secret terrius (bu dizi koronadan önce cekilmis ama koronadan bahsediliyor bı yerinde )
Ji chang wook hastasıyım onun son dizisi var kendini dondurdugu adı aklıma gelmedi
Bende turk dizi degilde Kore dizisi izliyorum.Oda beni çok boğdu o kız temizledikce ben sinir oldum , gerçi bebekten TV'ye firsat yok genelde uyuturken telden Kore dizisi izliyorum resmen Kore dilini öğrendimarada eşime oppa diyecek moddayim. Bir tanıdığım başkasının derdini derdime fv5bekleyecek şeyler okumamda izlemem de demişti su aralar o kafadayim :)
Ne guzel sirkeli su icebiliyorsun. Ben icemiyorum
Sirkeli su tam olarak ne işe yarıyo ki acabaNe guzel sirkeli su icebiliyorsun. Ben icemiyorumkac defa denedim olmuyor.
Bende içim o zaman sabahları canım iyiymiş mecbur burnumu tıkar içerimYag yakimina iyi diye duymustum. Elma sirkeli su Icebiliyorum uzun ugras sonra. Ama yine berbat tad
Kendim yapinca iciyorum. Yapabilirsen kendin yap ( sirkenin olmasi icin en az 3 4 ay beklemen gerek) yada ev yapimini bulursan icmeside rahat oluyorNe guzel sirkeli su icebiliyorsun. Ben icemiyorumkac defa denedim olmuyor.
Diyete baslamadan once baya kotu besleniyordum (kek pasta tatli kola) bagirsaklarimi bozdum. Bagirsaklarimi duzeltmek icin iciyorum.Sirkeli su tam olarak ne işe yarıyo ki acaba
1. Kan sekerini duzenler.Sirkeli su tam olarak ne işe yarıyo ki acaba
Tekrar denicemmKendim yapinca iciyorum. Yapabilirsen kendin yap ( sirkenin olmasi icin en az 3 4 ay beklemen gerek) yada ev yapimini bulursan icmeside rahat oluyor
Diyete baslamadan once baya kotu besleniyordum (kek pasta tatli kola) bagirsaklarimi bozdum. Bagirsaklarimi duzeltmek icin iciyorum.Arrietty_ kaptaninim dedigi gibi yag yakimini arttiriyor.
Ay bilemedim bende aile hekimine sormuştum sirke asit suyka seyreltsende aç karnına midende ülsere sebep olur demişti. Bi ara bende çok içiyordum1. Kan sekerini duzenler.
2. Mide cok yararliymis.
3. Kolesterolu dusururmus.
4.adeti duzenlermis.
5.mikrop ve bakterilere karsi korurmus.
Bunlari buldum.
Tek cozum dis hekimi...Kızlar 20lik diş ağrısına ne iyi gelir fikirlerinize ihtiyacım var sağ çene kulağım felan komple ağrıyor. Dişçiye gitmek istemiyorum belki geçer dedim ara ara böyle tutuyor ağrısı da hiç bu kadar şiddetli olmamıştı.
Kanki msjı yeni gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın çok iyi bilirim o ağrıyı hamileyken tuttu benimde hiç bişe yapamadım sadece karanfil yağı sürdüm o biraz olsun uyuşturmuştuKızlar 20lik diş ağrısına ne iyi gelir fikirlerinize ihtiyacım var sağ çene kulağım felan komple ağrıyor. Dişçiye gitmek istemiyorum belki geçer dedim ara ara böyle tutuyor ağrısı da hiç bu kadar şiddetli olmamıştı.
Aynen abla bende doğumdan sonra çektirdim ama 9 ay resmen ağladığım günler oldu ağrıdan öldüm. Ama çekince hepsi geçtiTek cozum dis hekimi...
Kizim cok cekti, en sonunda ameliyatla aldirdi.
Gebelikte de cok zor olmustur, neyse ki gecmis bitmis...Aynen abla bende doğumdan sonra çektirdim ama 9 ay resmen ağladığım günler oldu ağrıdan öldüm. Ama çekince hepsi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?