Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah razı olsun canım içmiş kadar oldum kesene bereket
Amin cümlemizden insallah
Harika bir plan yapmissin canim, kolay gelsin. Insallah cuma günü emeklerinizin karsiligini alirsiniz.
Birinci olma yolunda güzel ilerliyorsunuz
E English_teacherrr North River yenilgi seziyorum

Günaydın cnm aynen dünün birincisi biziz valla ben bugünde dayanamayıp tartıldım biraz daha zayıflamışım umutluyum bizden

Günaydın kızlar dişçiden randevu aldım kahvaltıdan sonra ağlayacak duruma geldim resmen. Cuma gününe verdi. Aile hekimine uğradım iltihap var dedi dişinde ağrı kesici verdi bademcik taşı da varmış ama acelesi yok virüsten sonra git aldır dedi çok şaşırdım bademcik taşını ilk defa duydum

Aaa çok geçmiş olsunnn canım çok kötü olmuş yaa ama bi an önce gidip aldırmanda fayda var dişini . bademcik taşını da ilk kez duydum valla bende iltahap varsa keşke antibiyotik yazaydı cumaya kadar kuruturdu belki dişçi verecek geri gel diyecek

Bademcik taşı ya da tonsilit diye bilinir
Kronik bademcik sorunun varsa yıllar süren bademcik bölgesinde cep şeklinde boşluklar oluşuyor
Ve bu boşluklara yiyecek artıkları birikip nohut büyüklüğüne varan yapılar oluşuyor krem rengi renkte
Bazen kişinin kendi gayretiyle bazen de kendiliğinden vücut dışarı atabiliyor
Ama tabi artık madde olduğu için çok pis kokar
Ağız kokusu da yapar
Ağız kokusunu ise iki avcuna ağzına yaklaşır ve nefesini kokla o zaman anlayabilirsin

ayy aslında ağır kokusu şikayetim yoktu sadece beyaz sivilce gibi bişey görünüyor ona bademcik taşı dedi bademcik sorunumda bu yaşıma kadar hiç olmadı doğru düzgün şaşırdım bende.Evde elinde ittir çıkar dedi ama çok canım yandı çıkmadı da acaba enfeksiyon felan vardı bademcik taşı mı sandı diye düşündüm bende bilemedim ki

Günaydın herkese haftalar ne hızlı geçiyor ya ne çabuk salı oldu uu surda cumaya ne kaldı E English_teacherrr nasılsın rakibim E-brulim bizim rakip veralar canım
Günaydın canım bugun daha iyiyim evde bir sürü iş var bugun bakalım akşama pertim çıkacak sanırım bizim rakipler veralar değil kaptanım eşleşme yapmış ya Varyemez ablalar

gününüz nasıl geçiyor kızlar planlarınız neler?? Eve geldim ve mutfağa çekirge sürüsü saldırmış mübarek halı üstünde yağlı kağıt buldum heemmmde üstünde patates yapılmış yağlı yağlı.Kardeşlerim çok pisller hemen ders aramda ortalığı toplayayım.Dersten sonra yüryüşe çıkarım akşama da 3 mile leslie eğer yüryüşe çıkamazsam evde leslie felan bişeyler bakıcam artık. B Beklenen2 eşimmm nasılsın ??

Günaydın canım bugun daha iyiyim evde bir sürü iş var bugun bakalım akşama pertim çıkacak sanırım bizim rakipler veralar değil kaptanım eşleşme yapmış ya Varyemez ablalar
Olmaz itiraz ediyorum ben saliya kadar verayi taciz etmişim şimdi nasıl modumu değiştireceğim Arrietty_ kaptanım ask olsunn duygularımla oynadın minicik bedenimde küçucuk kalbim çok üzgün

Bizde de bugun ev yerleştirme telaşı var oğlana yatak aldık o gelecek odasını düzenledim biraz şimdi banyo yaptırıp uyutcam bende 2 mile leslie yaparsam be ala bugun

@_Vera_ geçmiş olsun canım şuara her hastalık sıkıntı ama dişte çok fena ağrın yada iltihabin varsa iyi geliyor doktora kadar iltihapta dagilir
Tuz, sirke ve sarımsak karıştır bir bardakta beklesin onunla gargara yap sonra ustunede yarım çay bardağı nsuya 2-3damla karanfil yağı katıp gargara yap çok işe yarıyor malesef bende korkumdan gidemedim

Bende turk dizi degilde Kore dizisi izliyorum.

Su ara Start up izliyorum
Bende www ye başladım
Aslında çokta kötü değil ama makarna kolayına gelmiş galiba hadi yeter tatil modu özüne don
Menu güzel canım sirkeli suya dikkat et dış etlerinde çekilme yapıyor mümkünse pipetle iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…