Amin cümlemizden insallahAllah razı olsun canım içmiş kadar oldum kesene bereket
Harika bir plan yapmissin canim, kolay gelsin. Insallah cuma günü emeklerinizin karsiligini alirsiniz.Günaydın herkese bol kalori yakimli bir gün diliyorum.
Bugun eşim evde ama spor yapmama engel değil çocuğu ona kitleyip daha çok yapmayı planlıyorum bakalım
Bu arada eşimCeyhans dun sporda bizim geçen olmamış yanlış görmediysem böyle motiveli devam edelim cuma günü tartıda da faydasını görürüz diye umuyorum
Günaydın cnm aynen dünün birincisi biziz valla ben bugünde dayanamayıp tartıldım biraz daha zayıflamışım umutluyum bizdenGünaydın herkese bol kalori yakimli bir gün diliyorum.
Bugun eşim evde ama spor yapmama engel değil çocuğu ona kitleyip daha çok yapmayı planlıyorum bakalım
Bu arada eşimCeyhans dun sporda bizim geçen olmamış yanlış görmediysem böyle motiveli devam edelim cuma günü tartıda da faydasını görürüz diye umuyorum
Gecmis olsunnHapşırık burun ve geniz akıntısı var
Ateş ,öksürük, halsizlik yok
Nezleyim
Peki bütün bunlara diyete engel mi tabiki hayır
Aaa çok geçmiş olsunnn canım çok kötü olmuş yaa ama bi an önce gidip aldırmanda fayda var dişini . bademcik taşını da ilk kez duydum valla bende iltahap varsa keşke antibiyotik yazaydı cumaya kadar kuruturdu belki dişçi verecek geri gel diyecekGünaydın kızlar dişçiden randevu aldım kahvaltıdan sonra ağlayacak duruma geldim resmen. Cuma gününe verdi. Aile hekimine uğradım iltihap var dedi dişinde ağrı kesici verdi bademcik taşı da varmış ama acelesi yok virüsten sonra git aldır dedi çok şaşırdım bademcik taşını ilk defa duydum
Bademcik taşı ya da tonsilit diye bilinirGünaydın kızlar dişçiden randevu aldım kahvaltıdan sonra ağlayacak duruma geldim resmen. Cuma gününe verdi. Aile hekimine uğradım iltihap var dedi dişinde ağrı kesici verdi bademcik taşı da varmış ama acelesi yok virüsten sonra git aldır dedi çok şaşırdım bademcik taşını ilk defa duydum
Sağolasın canımGecmis olsunn
ayy aslında ağır kokusu şikayetim yoktu sadece beyaz sivilce gibi bişey görünüyor ona bademcik taşı dedi bademcik sorunumda bu yaşıma kadar hiç olmadı doğru düzgün şaşırdım bende.Evde elinde ittir çıkar dedi ama çok canım yandı çıkmadı da acaba enfeksiyon felan vardı bademcik taşı mı sandı diye düşündüm bende bilemedim kiBademcik taşı ya da tonsilit diye bilinir
Kronik bademcik sorunun varsa yıllar süren bademcik bölgesinde cep şeklinde boşluklar oluşuyor
Ve bu boşluklara yiyecek artıkları birikip nohut büyüklüğüne varan yapılar oluşuyor krem rengi renkte
Bazen kişinin kendi gayretiyle bazen de kendiliğinden vücut dışarı atabiliyor
Ama tabi artık madde olduğu için çok pis kokar
Ağız kokusu da yapar
Ağız kokusunu ise iki avcuna ağzına yaklaşır ve nefesini kokla o zaman anlayabilirsin
rakipler değişti canım biziGünaydın herkese haftalar ne hızlı geçiyor ya ne çabuk salı oldu uu surda cumaya ne kaldı E English_teacherrr nasılsın rakibimE-brulim bizim rakip veralar canım
Günaydın canım bugun daha iyiyim evde bir sürü iş var bugun bakalım akşama pertim çıkacak sanırım bizim rakipler veralar değil kaptanım eşleşme yapmış yaGünaydın herkese haftalar ne hızlı geçiyor ya ne çabuk salı oldu uu surda cumaya ne kaldı E English_teacherrr nasılsın rakibimE-brulim bizim rakip veralar canım
Olmaz itiraz ediyorum ben saliya kadar verayi taciz etmişim şimdi nasıl modumu değiştireceğimGünaydın canım bugun daha iyiyim evde bir sürü iş var bugun bakalım akşama pertim çıkacak sanırım bizim rakipler veralar değil kaptanım eşleşme yapmış yaVaryemez ablalar
Bizde de bugun ev yerleştirme telaşı var oğlana yatak aldık o gelecek odasını düzenledim biraz şimdi banyo yaptırıp uyutcam bende 2 mile leslie yaparsam be ala bugungününüz nasıl geçiyor kızlar planlarınız neler?? Eve geldim ve mutfağa çekirge sürüsü saldırmış mübarek halı üstünde yağlı kağıt buldum heemmmde üstünde patates yapılmış yağlı yağlı.Kardeşlerim çok pisller hemen ders aramda ortalığı toplayayım.Dersten sonra yüryüşe çıkarım akşama da 3 mile leslie eğer yüryüşe çıkamazsam evde leslie felan bişeyler bakıcam artık. B Beklenen2 eşimmm nasılsın ??
Sen benim gönlümün rakibisin şuan aldatılmış kadar perişanım
Güle güle kullansın oglusunBizde de bugun ev yerleştirme telaşı var oğlana yatak aldık o gelecek odasını düzenledim biraz şimdi banyo yaptırıp uyutcam bende 2 mile leslie yaparsam be ala bugun
Sağol canım akşama da masumlar apartmanı varrr çok heyecanlıGüle güle kullansın oglusun
Sağol canım akşama da masumlar apartmanı varrr çok heyecanlı
Bende www ye başladımBende turk dizi degilde Kore dizisi izliyorum.
Su ara Start up izliyorum
Aslında çokta kötü değil ama makarna kolayına gelmiş galiba hadi yeter tatil modu özüne donKızlar bugün hiççç veraya yaraşır bi gün olmadı
08.30 3 kuru incir 3 çatal omlet çay
13.00 3 köz kapya 3 4 çatal çökelek
14.50 yarım kase kadar peynirli makarna
17. 30 1 kase tarhana çorbası zeytinyağlı patlıcan 2 havuçtan salata 1 dilim keçi Sütlü kesme dondurma
Su 2.5 lt
Spor 2 saat ev işi
4000 adım
1 mile leslie aslında 3 mile yapcaktım ama baktım vücudum yorgun zorlamadım
Puan 545
Arrietty_ B Beklenen2
Menu güzel canım sirkeli suya dikkat et dış etlerinde çekilme yapıyor mümkünse pipetle iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?