Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buna da sükür ablacim, sagligin yerinde olsun da varsin kilolar yavas gitsin.

Iyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem
Cok gecmis olsun. Dikkat edin kendinize
Arrietty_ canım bu Omad diyetini bana kısaca anlatırmısın cumaya kadar yapsam diyorum
Turkce en guzel anlatim benden olmaz :)) soyle yazi buldum.

Zeynep burda aşırı kudurdum yemek konusunda
Bu cuma değil bir sonraki cuma dönücem
Ama felaket bir sayıyla dönücem muhtemelen
Anne evi kacinilmaz birsey zaten. Onuda ye bunuda ye teklifleri geri cevirmek zordur.
Umarim bekledigim gibi felaket bir sayi ile dönmezsin

Iyi günler Abla.
Yuruyus olmadan da cok guzel kilolar verecegine eminim. Dedigin gibi evde basit egzersiz yapip kaslari guclendirirsin.
Sagligindan önemli degil
Odem topladim ama regl im yaklasiyor
Bol su
30gr karb gecme cumaya kadar
Yesil Sebze ye
Birde yesil cay yap Carsamba ve Persembe. Su icinde soda olan

Ö
Gecen hafta ben oyleydim.
Hatta cuma aksami regl oldum.
Odemi atmak icin, karanfilli yesil cay ictim.
Hele aksam yemeginden sonra ictigim cok iyi geliyor.
Bir tutam yesil cay, bir tutam karanfili birlikte 5 dk kadar demliyorum...
Ödem olmasada icilir herhal dimi Abla?

Turkce en guzel anlatim benden olmaz :)) soyle yazi buldum.
Aaa günde 1 ögün metobolizmayi yavaslatmaz mı acaba bide istediginiz kadar diyo bi oturuşta 1 ekmek yiyomuşum hahahaha saka bi yana buna benim kafam yattı ben cumaya kadar deneyecem hatta şuan bugün başladm

Yeni trendimiz gezintiye cikmak...
Komsucugumla cikalim bakalim, markete de ugrariz.
Agir aksak gezelim, hava alalim...
Hem hava da mukemmel, piril piril.
Ne güzel abla ne olursa olsun azmini kaybetmiyorsun. Ayy bu hafta a101 e çok güzel bambu skulent orkide felan geliyor. Tarihine bakamadım ama bende market hakkımı ondan yana kullanıcam. Cam düz bir vazo var evde tam bambulara göre. Yapraklarını demleyince çok güzel ödem attırıyor diyorlar ama içmediğim bi o kaldı onu da içmeyivereyim.

Günaydın cnm aynen dünün birincisi biziz valla ben bugünde dayanamayıp tartıldım biraz daha zayıflamışım umutluyum bizden
Ben sabah mis gibi bir 3 km yürüdüm açık havada öğleden sonra da dışarıda işlerim var bugün adım olarak baya yürürüm. Bu azimle gidersek hem bu hafta birinci oluruz hem de hedefimize daha çabuk ulaşırız. Böyle burada menü paylaşımı spor paylaşımı gibi şeyler acayip motive ediyor beni

Ya nasil Sevindim varya bu sekilde motive olmaniza.
Baska takimdan gelince umarim hemen alisirsiniz yabancilik cekmezsiniz ve motivasyon saglarsiniz diye caba veriyoruz aslinda bir suru tablo ve takim arasi Yaris yaparak.

Aaa günde 1 ögün metobolizmayi yavaslatmaz mı acaba bide istediginiz kadar diyo bi oturuşta 1 ekmek yiyomuşum hahahaha saka bi yana buna benim kafam yattı ben cumaya kadar deneyecem hatta şuan bugün başladm
:))
Dengeli beslenmek ama. Sirf karb olursa ters etki Olur. Insta da hashtag kismina yazip bir bakin derim orneklere

Ya nasil Sevindim varya bu sekilde motive olmaniza.
Baska takimdan gelince umarim hemen alisirsiniz yabancilik cekmezsiniz ve motivasyon saglarsiniz diye caba veriyoruz aslinda bir suru tablo ve takim arasi Yaris yaparak.
Eski takım çok aktif değildi maalesef az kişi vardı o yüzden kapanıyor zaten. Yarışma modları olunca gaza geliyorum. Zaten 2 senedir bu kiloda kalmaktan yoruldum benim için tam zayiflama zamanı o yüzden motive eden her şeye varım ben

@_Vera_ ve B Beklenen2 gecmis olsun kızlar
Vera dişçiye gitmeden çok zor çözülür randevuya kadar biraz ilaç rahatlatır.
çok teşekkür ederim yok zaten bişey çiğneyemiyorum. Çok kötü ağrıyor. Kendime çorba yapıcam gidip. Gözlerimin içine kadar vuruyor ağrısı

Iyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem

Inş cnm yaa bende 5-6 aydır aynı kiloda takıldım kaldım
Ben bugün gün boyu dışarıdaydım şimdiden 12000 adim olmuş

Kulak boğaz burun doktoruna göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…