Buna da sükür ablacim, sagligin yerinde olsun da varsin kilolar yavas gitsin.Merhaba hanimlar...
Maalesef tempolu yuruyus icin doktorumdan sari karti gordum.
Yuruyuse baslamadan once aslinda kendisine sormustum.
Ama disariya hemen hic cikamadigim icin, tempolu yuruyus olarak algilamamis.
Denge bozuklugu devam ettigi icin, dusme riski var. Yuruyusler, gezinti ve hava alma minvalinde olmali dedi...
Evde basit egzersizleri yapabilirmisim...
N'apalim, bedenim kirmizi karti gosterip tamamen oyun disi kalmaktansa, buna sukur...
Yuruyus olmayinca kilo verme de muhtemelen yavaslar.
Saglik olsun. Gec olsun, guc olmasin...
Odem topladim ama regl im yaklasiyorGayet guzel olmus, cuma gunu insaallah eksileri gorecegiz.
Cok gecmis olsun. Dikkat edin kendinizeIyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem
Turkce en guzel anlatim benden olmaz :)) soyle yazi buldum.Arrietty_ canım bu Omad diyetini bana kısaca anlatırmısın cumaya kadar yapsam diyorum
Anne evi kacinilmaz birsey zaten. Onuda ye bunuda ye teklifleri geri cevirmek zordur.Zeynep burda aşırı kudurdum yemek konusunda
Bu cuma değil bir sonraki cuma dönücem
Ama felaket bir sayıyla dönücem muhtemelen
Iyi günler Abla.Merhaba hanimlar...
Denge bozuklugu devam ettigi icin, dusme riski var. Yuruyusler, gezinti ve hava alma minvalinde olmali dedi...
N'apalim, bedenim kirmizi karti gosterip tamamen oyun disi kalmaktansa, buna sukur...
Bol suOdem topladim ama regl im yaklasiyor
Gecen hafta ben oyleydim.Odem topladim ama regl im yaklasiyor
Ödem olmasada icilir herhal dimi Abla?Gecen hafta ben oyleydim.
Hatta cuma aksami regl oldum.
Odemi atmak icin, karanfilli yesil cay ictim.
Hele aksam yemeginden sonra ictigim cok iyi geliyor.
Bir tutam yesil cay, bir tutam karanfili birlikte 5 dk kadar demliyorum...
Ben her gun iki kupa iciyorum. Odem olsa da, olmasa da...Ozellikle aksam yemeginden sonra ictigim sanki daha cok ise yariyor...Ö
Ödem olmasada icilir herhal dimi Abla?
Aaa günde 1 ögün metobolizmayi yavaslatmaz mı acaba bide istediginiz kadar diyo bi oturuşta 1 ekmek yiyomuşum hahahahaTurkce en guzel anlatim benden olmaz :)) soyle yazi buldum.
Merhaba hanimlar...
Ne güzel abla ne olursa olsun azmini kaybetmiyorsun. Ayy bu hafta a101 e çok güzel bambu skulent orkide felan geliyor. Tarihine bakamadım ama bende market hakkımı ondan yana kullanıcam. Cam düz bir vazo var evde tam bambulara göre. Yapraklarını demleyince çok güzel ödem attırıyor diyorlar ama içmediğim bi o kaldı onu da içmeyivereyim.Yeni trendimiz gezintiye cikmak...
Komsucugumla cikalim bakalim, markete de ugrariz.
Agir aksak gezelim, hava alalim...
Hem hava da mukemmel, piril piril.
Ben sabah mis gibi bir 3 km yürüdüm açık havada öğleden sonra da dışarıda işlerim var bugün adım olarak baya yürürüm. Bu azimle gidersek hem bu hafta birinci oluruz hem de hedefimize daha çabuk ulaşırız. Böyle burada menü paylaşımı spor paylaşımı gibi şeyler acayip motive ediyor beniGünaydın cnm aynen dünün birincisi biziz valla ben bugünde dayanamayıp tartıldım biraz daha zayıflamışım umutluyum bizden
Ya nasil Sevindim varya bu sekilde motive olmaniza.Ben sabah mis gibi bir 3 km yürüdüm açık havada öğleden sonra da dışarıda işlerim var bugün adım olarak baya yürürüm. Bu azimle gidersek hem bu hafta birinci oluruz hem de hedefimize daha çabuk ulaşırız. Böyle burada menü paylaşımı spor paylaşımı gibi şeyler acayip motive ediyor beni
:))Aaa günde 1 ögün metobolizmayi yavaslatmaz mı acaba bide istediginiz kadar diyo bi oturuşta 1 ekmek yiyomuşum hahahahasaka bi yana buna benim kafam yattı ben cumaya kadar deneyecem hatta şuan bugün başladm
Eski takım çok aktif değildi maalesef az kişi vardı o yüzden kapanıyor zaten. Yarışma modları olunca gaza geliyorum. Zaten 2 senedir bu kiloda kalmaktan yoruldum benim için tam zayiflama zamanı o yüzden motive eden her şeye varım benYa nasil Sevindim varya bu sekilde motive olmaniza.
Baska takimdan gelince umarim hemen alisirsiniz yabancilik cekmezsiniz ve motivasyon saglarsiniz diye caba veriyoruz aslinda bir suru tablo ve takim arasi Yaris yaparak.
Tekrar cok gecmis olsun kuzum.çok teşekkür ederim yok zaten bişey çiğneyemiyorum. Çok kötü ağrıyor. Kendime çorba yapıcam gidip. Gözlerimin içine kadar vuruyor ağrısı
Iyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem
Inş cnm yaa bende 5-6 aydır aynı kiloda takıldım kaldımBen sabah mis gibi bir 3 km yürüdüm açık havada öğleden sonra da dışarıda işlerim var bugün adım olarak baya yürürüm. Bu azimle gidersek hem bu hafta birinci oluruz hem de hedefimize daha çabuk ulaşırız. Böyle burada menü paylaşımı spor paylaşımı gibi şeyler acayip motive ediyor beni
Kulak boğaz burun doktoruna gösterayy aslında ağır kokusu şikayetim yoktu sadece beyaz sivilce gibi bişey görünüyor ona bademcik taşı dedi bademcik sorunumda bu yaşıma kadar hiç olmadı doğru düzgün şaşırdım bende.Evde elinde ittir çıkar dedi ama çok canım yandı çıkmadı da acaba enfeksiyon felan vardı bademcik taşı mı sandı diye düşündüm bende bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?