Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem

Ayy aslında makarnayı değişik bi tarif denedim pişerken kaşıkla arada tadına baktım evdekilere yapmıştım. Onu saydım baktım yarım kase civarı ediyor kalori sonuçta yazayım dedim. Ekmek felan hiç yemiyorum ama

Bizde de bugun ev yerleştirme telaşı var oğlana yatak aldık o gelecek odasını düzenledim biraz şimdi banyo yaptırıp uyutcam bende 2 mile leslie yaparsam be ala bugun
Ayy maşallah güle güle kullansın yakışıklı
Sen benim gönlümün rakibisin şuan aldatılmış kadar perişanım

Sağol canım akşama da masumlar apartmanı varrr çok heyecanlı
Offf fragmanı bile defalarca izledim bombaaa

Cok gecmis olsun canim
Günaydın herkese haftalar ne hızlı geçiyor ya ne çabuk salı oldu uu surda cumaya ne kaldı E English_teacherrr nasılsın rakibim E-brulim bizim rakip veralar canım
Rakibeye karsi mi birinci olmaya calisiyorsun sadece? Bende sandim bütün takimin basina gecip halay mendilini sallayacaksin

Bizde de bugun ev yerleştirme telaşı var oğlana yatak aldık o gelecek odasını düzenledim biraz şimdi banyo yaptırıp uyutcam bende 2 mile leslie yaparsam be ala bugun
Güle güle kullanin yeni yataginizi. Oglun icinde misil misil uyusun ♥
Sağol canım akşama da masumlar apartmanı varrr çok heyecanlı
Neler olacak neler. Böyle heyecanli dizileri bir sey yemeden seyretmek de cok sıkıcı oluyor
Iyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem
Gecmis olsun canim, insallah ciddi bir sey degildir

North River Ilk kim yazdiysa o kapti bu hafta birinci olun. Esinizi kendiniz secin :))

Hava buz gibi. Cocuklar ile kutuphaneye gittik yuruyerek. Donduk vallahi
2saat de Eve geldik
. Battaniye altinda isinma Moduna gectik

esmeriiim nasil geciyor OMAD?
fyzanur nerelerdesin kuzum?
G GCA sen Nasil oldun ?
JaneRizzoli Cuma dønuyor musun?
Hyperborea17 Sen nasilsin canim? Bu hafta bildirim yapmadin. Mutlaka Cumartesi yapardin
Hyt-123 sen nasil oldun?

Izinde olan takimdaslar Nasilsiniz?
B barga bnnu sserendipity stitch Mor Vampirella

Ayy katılıyorum malesef bişe yiyemiyoruz sadece çay yapıyom oda güzel oluyo napalım

Zeynep burda aşırı kudurdum yemek konusunda
Bu cuma değil bir sonraki cuma dönücem
Ama felaket bir sayıyla dönücem muhtemelen

Sagolasin canım

Merhaba hanimlar...
Maalesef tempolu yuruyus icin doktorumdan sari karti gordum.
Yuruyuse baslamadan once aslinda kendisine sormustum.
Ama disariya hemen hic cikamadigim icin, tempolu yuruyus olarak algilamamis.
Denge bozuklugu devam ettigi icin, dusme riski var. Yuruyusler, gezinti ve hava alma minvalinde olmali dedi...
Evde basit egzersizleri yapabilirmisim...

N'apalim, bedenim kirmizi karti gosterip tamamen oyun disi kalmaktansa, buna sukur...
Yuruyus olmayinca kilo verme de muhtemelen yavaslar.
Saglik olsun. Gec olsun, guc olmasin...

Son düzenleme:
Gayet guzel olmus, cuma gunu insaallah eksileri gorecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…