Iyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicemgününüz nasıl geçiyor kızlar planlarınız neler?? Eve geldim ve mutfağa çekirge sürüsü saldırmış mübarek halı üstünde yağlı kağıt buldum heemmmde üstünde patates yapılmış yağlı yağlı.Kardeşlerim çok pisller hemen ders aramda ortalığı toplayayım.Dersten sonra yüryüşe çıkarım akşama da 3 mile leslie eğer yüryüşe çıkamazsam evde leslie felan bişeyler bakıcam artık. B Beklenen2 eşimmm nasılsın ??
Geçmiş olsun canım ciddi birşey mi zeytinyagi ve zeytinezmesiniyi geliyorIyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem
Ayy çok geçmiş olsun eşim nasıl olduIyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem
Maşallah eczacı gibi kadınsın tarifini hemen yapıcam. Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım ciddi birşey mi zeytinyagi ve zeytinezmesiniyi geliyor
Ayy aslında makarnayı değişik bi tarif denedim pişerken kaşıkla arada tadına baktım evdekilere yapmıştım. Onu saydım baktım yarım kase civarı ediyor kalori sonuçta yazayım dedim. Ekmek felan hiç yemiyorum amaBende www ye başladım
Aslında çokta kötü değil ama makarna kolayına gelmiş galiba hadi yeter tatil modu özüne don
Menu güzel canım sirkeli suya dikkat et dış etlerinde çekilme yapıyor mümkünse pipetle iç
Ayy maşallah güle güle kullansın yakışıklıBizde de bugun ev yerleştirme telaşı var oğlana yatak aldık o gelecek odasını düzenledim biraz şimdi banyo yaptırıp uyutcam bende 2 mile leslie yaparsam be ala bugun
Sen benim gönlümün rakibisin şuan aldatılmış kadar perişanım
Offf fragmanı bile defalarca izledim bombaaaSağol canım akşama da masumlar apartmanı varrr çok heyecanlı
Geçmiş olsun canımIyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem
Sağol canımAyy maşallah güle güle kullansın yakışıklı
Offf fragmanı bile defalarca izledim bombaaa
Cok gecmis olsun canimGünaydın kızlar dişçiden randevu aldım kahvaltıdan sonra ağlayacak duruma geldim resmen. Cuma gününe verdi. Aile hekimine uğradım iltihap var dedi dişinde ağrı kesici verdi bademcik taşı da varmış ama acelesi yok virüsten sonra git aldır dedi çok şaşırdım bademcik taşını ilk defa duydum
Rakibeye karsi mi birinci olmaya calisiyorsun sadece? Bende sandim bütün takimin basina gecip halay mendilini sallayacaksinGünaydın herkese haftalar ne hızlı geçiyor ya ne çabuk salı oldu uu surda cumaya ne kaldı E English_teacherrr nasılsın rakibimE-brulim bizim rakip veralar canım
Güle güle kullanin yeni yataginizi. Oglun icinde misil misil uyusun ♥Bizde de bugun ev yerleştirme telaşı var oğlana yatak aldık o gelecek odasını düzenledim biraz şimdi banyo yaptırıp uyutcam bende 2 mile leslie yaparsam be ala bugun
Neler olacak neler. Böyle heyecanli dizileri bir sey yemeden seyretmek de cok sıkıcı oluyorSağol canım akşama da masumlar apartmanı varrr çok heyecanlı
Gecmis olsun canim, insallah ciddi bir sey degildirIyiyim canım şükür bnde ayağımı burktum yatislardayim daha kahvalti yapmadim kalkabilirsem biseyler yicem
Ayy katılıyorum malesef bişe yiyemiyoruz sadece çay yapıyom oda güzel oluyo napalımCok gecmis olsun canim
Rakibeye karsi mi birinci olmaya calisiyorsun sadece? Bende sandim bütün takimin basina gecip halay mendilini sallayacaksin
Güle güle kullanin yeni yataginizi. Oglun icinde misil misil uyusun ♥
Neler olacak neler. Böyle heyecanli dizileri bir sey yemeden seyretmek de cok sıkıcı oluyor
Gecmis olsun canim, insallah ciddi bir sey degildir
Sardim canim zeytin de bu gece bi daha saracağımGeçmiş olsun canım ciddi birşey mi zeytinyagi ve zeytinezmesiniyi geliyor
Zeynep burda aşırı kudurdum yemek konusundaNorth River Ilk kim yazdiysa o kapti bu hafta birinci olun. Esinizi kendiniz secin :))
Hava buz gibi. Cocuklar ile kutuphaneye gittik yuruyerek. Donduk vallahi
2saat de Eve geldik
. Battaniye altinda isinma Moduna gectik
esmeriiim nasil geciyor OMAD?
fyzanur nerelerdesin kuzum?
G GCA sen Nasil oldun ?
JaneRizzoli Cuma dønuyor musun?
Hyperborea17 Sen nasilsin canim? Bu hafta bildirim yapmadin. Mutlaka Cumartesi yapardin
Hyt-123 sen nasil oldun?
Izinde olan takimdaslar Nasilsiniz?
B bargabnnu sserendipity stitch Mor Vampirella
Daha dogrusu burkuldu mu bi yere vurdum onu da bilmiyorum kac gundur ağrıyordu bugun daha fazla agrimaya basladiAyy çok geçmiş olsun eşim nasıl oldu
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Sagolasin canımCok gecmis olsun canim
Rakibeye karsi mi birinci olmaya calisiyorsun sadece? Bende sandim bütün takimin basina gecip halay mendilini sallayacaksin
Güle güle kullanin yeni yataginizi. Oglun icinde misil misil uyusun ♥
Neler olacak neler. Böyle heyecanli dizileri bir sey yemeden seyretmek de cok sıkıcı oluyor
Gecmis olsun canim, insallah ciddi bir sey degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?