Afiyet olsun Kankim süper menü geldi mi yakışıklının odası ayy görünce ne tepki vericek acaba çocukların bişeyi ilk kez görünce verdikleri tepkiler çok keyifli oluyorİyi akşamlar canlar menüm
Sabah nohutlu ekmeklerin yeşil mercimeklisini denedim ve sonuç iyi oldu 3 tane ondan 1 haşlanmış yumurta 2 3 çatal tulum peyniri 2 zeytin
Öğlen 2 ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kuru erik
İlkindi ara yeşil çay 1 ceviz
Akşam kıymalı patlıcan yanında bol yeşil salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mile leslie tüm gün ayaktaydım aslında ama 2 saat ev işi diyelimNorth River senin günün nasıldı canım
Arrietty_ @_Vera_
Gelecek inşallahAfiyet olsun Kankim süper menü geldi mi yakışıklının odası ayy görünce ne tepki vericek acaba çocukların bişeyi ilk kez görünce verdikleri tepkiler çok keyifli oluyor
Daha ne yapcan spor yetmez mi
Unu kendin mi yapiyorsun yoksa aliyor musun canim?İyi akşamlar canlar menüm
Sabah nohutlu ekmeklerin yeşil mercimeklisini denedim ve sonuç iyi oldu 3 tane ondan 1 haşlanmış yumurta 2 3 çatal tulum peyniri 2 zeytin
Öğlen 2 ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kuru erik
İlkindi ara yeşil çay 1 ceviz
Akşam kıymalı patlıcan yanında bol yeşil salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mile leslie tüm gün ayaktaydım aslında ama 2 saat ev işi diyelimNorth River senin günün nasıldı canım
Arrietty_ @_Vera_
Simdiden hayirli olsun. Ne mutlu Olur geldigindeGelecek inşallahodasını boşalttım ordan oraya koşup duruyo şimdiden heyecanlı görünce üstüne çıkıp zıplar kesin
Geceden nohutu yada mercimeği ıslıyorum canım sabaha kalkınca içine baharat bir kaşık yoğurt tuz ekleyip blender dan geçiriyorum hamur oluyoDaha ne yapcan spor yetmez mi
Menu super. Ah su ah. Azcik cogaltalim dedik ama ne sen ne ben 2 nin ustune zar zor cikiyoruz
Unu kendin mi yapiyorsun yoksa aliyor musun canim?
Su mukemmelmenuye ekleyecek bisey bulamadim
Simdiden hayirli olsun. Ne mutlu Olur geldiginde
Acikmiyor musunuz? Sabah 1 yumurta daha ekleye bilirsiniz aslindaIyi akşamlar bende yazayım menümü
Sabah
1 yumurta ile patatesli yumurta
Peynir
Zeytin
Akşam
1 lahmacun
Bol yeşil salata
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor
13500 adım_675
sedulu
Denemem lazim. Ama ne zaman bilmiyorumGeceden nohutu yada mercimeği ıslıyorum canım sabaha kalkınca içine baharat bir kaşık yoğurt tuz ekleyip blender dan geçiriyorum hamur oluyosonra tavaya zeytin yağı sürüp pişiriyorum canım lezzetli oluyo
Fırsatın olunca bi gün dene canımDenemem lazim. Ama ne zaman bilmiyorum
Haftasonu deneyecegim mutlaka. Konservede Nohut veya Mercimek kullansam Olur mu?Fırsatın olunca bi gün dene canım
Sanırım olmuyo onlar tam haşlandığı için bu benimki ıslanıyo tam şişiyo ama haşlanmış kadar da yumuşak olmuyo canımHaftasonu deneyecegim mutlaka. Konservede Nohut veya Mercimek kullansam Olur mu?
Ben ben bennn panda saatinde de vardı çok seviyorsun galiba bende yılan seviyorum çok saçma ama benimkiBenimle ayni fikirde olan var mi
Eveet cok seviyorum pandalari. Hep yatiyorlar, yiyorlarBen ben bennn panda saatinde de vardı çok seviyorsun galiba bende yılan seviyorum çok saçma ama benimki
Depresyona giriyorlar bi de küsüyorlar kıyamamEveet cok seviyorum pandalari. Hep yatiyorlar, yiyorlar
Kan cekiyor
Yilan degisikmis
İdare eder CanımNorth River Ilk kim yazdiysa o kapti bu hafta birinci olun. Esinizi kendiniz secin :))
Hava buz gibi. Cocuklar ile kutuphaneye gittik yuruyerek. Donduk vallahi
2saat de Eve geldik
. Battaniye altinda isinma Moduna gectik
@esmeriiim nasil geciyor OMAD?
@fyzanur nerelerdesin kuzum?
@GCA sen Nasil oldun ?
@JaneRizzoli Cuma dønuyor musun?
@Hyperborea17 Sen nasilsin canim? Bu hafta bildirim yapmadin. Mutlaka Cumartesi yapardin
Hyt-123 sen nasil oldun?
Izinde olan takimdaslar Nasilsiniz?
@barga @bnnu @sserendipity @stitch @MorVampirella
O kismi bende yokDepresyona giriyorlar bi de küsüyorlar kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?