Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aksama menüde neler var diyecegim de. Orda zaten aksam oldu
Ben hemmen menümü yazıp spora geçeyim kaptanım
B Beklenen2
Sabah 3 köz kapya 1 dilim kaşar 2 kaşık çökelek
Öğle çay 3 kuru incir
Akşam 1 dilim etli tepsi adana 1 kase çorba salata
Su 2 lt
Spor şimdilik 3 mile leslie

İyi akşamlar canlar menüm
Sabah nohutlu ekmeklerin yeşil mercimeklisini denedim ve sonuç iyi oldu 3 tane ondan 1 haşlanmış yumurta 2 3 çatal tulum peyniri 2 zeytin
Öğlen 2 ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kuru erik
İlkindi ara yeşil çay 1 ceviz
Akşam kıymalı patlıcan yanında bol yeşil salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mile leslie tüm gün ayaktaydım aslında ama 2 saat ev işi diyelim North River senin günün nasıldı canım
Arrietty_ @_Vera_

Afiyet olsun Kankim süper menü geldi mi yakışıklının odası ayy görünce ne tepki vericek acaba çocukların bişeyi ilk kez görünce verdikleri tepkiler çok keyifli oluyor

Afiyet olsun Kankim süper menü geldi mi yakışıklının odası ayy görünce ne tepki vericek acaba çocukların bişeyi ilk kez görünce verdikleri tepkiler çok keyifli oluyor
Gelecek inşallah odasını boşalttım ordan oraya koşup duruyo şimdiden heyecanlı görünce üstüne çıkıp zıplar kesin

Daha ne yapcan spor yetmez mi
Menu super. Ah su ah. Azcik cogaltalim dedik ama ne sen ne ben 2 nin ustune zar zor cikiyoruz
Unu kendin mi yapiyorsun yoksa aliyor musun canim?
Su mukemmel menuye ekleyecek bisey bulamadim
Gelecek inşallah odasını boşalttım ordan oraya koşup duruyo şimdiden heyecanlı görünce üstüne çıkıp zıplar kesin
Simdiden hayirli olsun. Ne mutlu Olur geldiginde

Geceden nohutu yada mercimeği ıslıyorum canım sabaha kalkınca içine baharat bir kaşık yoğurt tuz ekleyip blender dan geçiriyorum hamur oluyo sonra tavaya zeytin yağı sürüp pişiriyorum canım lezzetli oluyo

İdare eder Canım inşallah bu sıkıntılı günler geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…