- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
Bir ben yiyemedim ordek etiGünü kapatıyorum
9 da
2 yumurta ile kiymali omlet
Ara
Keto karamel
Yesilcay
15.00
200 gr Ördek gogsu
4dilim pancar tursusu
Su 2 L.
Spor Yok
Alp_BuRc Birgaripanne @_Vera_
Kaptanim guzel menuGünü kapatıyorum
9 da
Ara
Keto karamel
Yesilcay
15.00
200 gr Ördek gogsu
4dilim pancar tursusu
Su 2 L.
Spor Yok
Ay ne guzel bir duygu.Sabah dışarı çıkacaktık pantolonlar zaten eşofman gibi oluyo onu hiç demiyom da kazaklarımı giyim dedim hava soğuk ya ay hiç biri olmazmı resmen üstümden düşüyo herşey çok mutlu oldum ama tüm gardrop değişecek seneye en geç
Yoo gayet yumusak.Olmadigindan deil ha eti sert oluyor oyle miArrietty_ Kaptanim
Olur canim tabii ki. Simdiden bol sans dilerimArrietty_ @_Vera_
8.45 2 kayisi 5 uzum lu ilik su
9.15 1 h yumurta 5 yaprak marul
12.45 5 kayisi 3 ceviz
14.00 4 yk kozlu kapyali patlicanli yogurt 5 yaprak marul 1 dilim ekmek
16.30 1 elma
18.45 3 yk kozlu kapyali patlicanli yogurt
21 gibi elma yiyecegim
Su 2 litre
Spor yok.
Kaptanim aralik 6 da ales sinavim oldugundan spor yapamayabilirim. beni es yarismasindan muaf tutsaniz olur mu.
Yaa valla yıllardır giymediğim montlarım kabanlarım var saklamışım çıkardım bugün hepsi de olduAy ne guzel bir duygu.
Tamam canım yarın müsait olunca atayım hepsini istiyor musun ?Haha bize de at listeni
kalınca kalıyor ayın başında mi almıştık hatırlatalım birbirimizeEvet galiba en iyi oyle fark goruruz.
Gerci alip da eklersiniz tabloya yazarim degisiklik varsa
Bende almam gerek ölcü hep kaldi
Akşamda kabak yedim kaptanım erken yiyorum ben akşam yemeğini bizde mutfak en geç 18 de kapanıyor kış gelinceNorth River bence cok lezzetli ve saglikli gorunuyor. Yanina Ceviz veya Badem de yiyebilirsin.
Aksam Ton dene hellim yerine.
6 ogun daha önce ise yaradiysa dene.
Ben senin dedigin gibi surekli Yemek saati dusunmek istemiyorum. Hic bir zaman 6 ogun de yemedim.
Senin vucuduna ne iyi geliyorsa az cok biliyorsundur
keto karamel kulağa çok hoş geliyor afiyet olsun canımGünü kapatıyorum
9 da
Ara
Keto karamel
Yesilcay
15.00
200 gr Ördek gogsu
4dilim pancar tursusu
Su 2 L.
Spor Yok
Aslında güzel marine edince hindi ve ördek daha yumuşak ama geç pişiyor tavuğa göre buda daha sağlıkli olmasından . Dipnot dikişler bitmedi mi kaptanım daha çok gelOlmadigindan deil ha eti sert oluyor oyle miArrietty_ Kaptanim
Çok güzel canım menunArrietty_ @_Vera_
8.45 2 kayisi 5 uzum lu ilik su
9.15 1 h yumurta 5 yaprak marul
12.45 5 kayisi 3 ceviz
14.00 4 yk kozlu kapyali patlicanli yogurt 5 yaprak marul 1 dilim ekmek
16.30 1 elma
18.45 3 yk kozlu kapyali patlicanli yogurt
21 gibi elma yiyecegim
Su 2 litre
Spor yok.
Kaptanim aralik 6 da ales sinavim oldugundan spor yapamayabilirim. beni es yarismasindan muaf tutsaniz olur mu.
super canım herşeye bedel bir mutlulukYaa valla yıllardır giymediğim montlarım kabanlarım var saklamışım çıkardım bugün hepsi de olduçok güzel duygu cidden bişeleri başardığını görmesi insanın
Afiyetle canım bol eksilerMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 3 tane mercimek ekmek 1 dilim peynir ve tulum peyniri 7 tane zeytin yeşillik
Öğle kahve ve 2 3 tane et parçası tadına bakmak için onu da yazayım
Akşam 3 köfte ve yanında yoğurtlu kabak salatası
Su 3 lt
Spor 3000 adım
North River Arrietty_ @_Vera_
Yaa valla yıllardır giymediğim montlarım kabanlarım var saklamışım çıkardım bugün hepsi de olduçok güzel duygu cidden bişeleri başardığını görmesi insanın
Sağol eşim bu hafta spor da çok aktif olamadım niye bilmiyorum geçen haftaki gibi konsantre de olamadım regl in verdiği bişe sanırım kusura bakma lütfenAfiyetle canım bol eksiler
At at ben istiyorum vallaTamam canım yarın müsait olunca atayım hepsini istiyor musun ?hazır mısın ?
kalınca kalıyor ayın başında mi almıştık hatırlatalım birbirimize
Akşamda kabak yedim kaptanım erken yiyorum ben akşam yemeğini bizde mutfak en geç 18 de kapanıyor kış gelince
keto karamel kulağa çok hoş geliyor afiyet olsun canım
Aslında güzel marine edince hindi ve ördek daha yumuşak ama geç pişiyor tavuğa göre buda daha sağlıkli olmasından . Dipnot dikişler bitmedi mi kaptanım daha çok gel
Çok güzel canım menun
super canım herşeye bedel bir mutluluk
Yarın eksileri göreceğiz büyük ihtimal menü güzelİyi akşamlar
Sabah
1 yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara
Yesil çaý,3 kuru erik
Akşam
Kuru fasulye,salata
Su 2 litre
Spor 3000 adım_150 puan
1 saat ev işi_120 puan
Toplam_270 puan
sedulu
Allah a sukur surekli artiyor bitmiyor kiAslında güzel marine edince hindi ve ördek daha yumuşak ama geç pişiyor tavuğa göre buda daha sağlıkli olmasından . Dipnot dikişler bitmedi mi kaptanım daha çok gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?