- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Bende kabak yiycem şimdi kahvemi içtim canım bakalım yarına ne olacak pek bi umudum Yok ama kısmet zTunaydinben kendimi aynen böyle hissediyorum E English_teacherrr eşim nasilsin ben bugün kabak yapıyorum ama kendime uygun emzirdigim için sadece kabakla olmuyor yaninda çorba içtim
Pozitif dusunelimBende kabak yiycem şimdi kahvemi içtim canım bakalım yarına ne olacak pek bi umudum Yok ama kısmet z
Evet canım ama az kaldı 2 güne biterPozitif dusunelim
Regl misin hala?
Sabah dışarı çıkacaktık pantolonlar zaten eşofman gibi oluyo onu hiç demiyom da kazaklarımı giyim dedim hava soğuk ya ay hiç biri olmazmı resmen üstümden düşüyo herşey çok mutlu oldum ama tüm gardrop değişecek seneye en geçPozitif dusunelim
Regl misin hala?
Ya bak ne guzel bisey bu.Sabah dışarı çıkacaktık pantolonlar zaten eşofman gibi oluyo onu hiç demiyom da kazaklarımı giyim dedim hava soğuk ya ay hiç biri olmazmı resmen üstümden düşüyo herşey çok mutlu oldum ama tüm gardrop değişecek seneye en geç
Yarin son günü yazarken eklerim canimArrietty_ spor yazarken aklımdan çıkmış canim 3.2 lt içtim dün
Ya benim niye böyle oluyor sanırım istemeden azalttım emzirince stoklamaya başladı galiba vücut neredeyse iki öğün yemeye başladım ptesinden beri oda iyi gelmedi galiba . Eski diyet listelerime döneceğim bugün kabak da yarın artık diyetisyen menüsüne döneceğimBende kabak yiycem şimdi kahvemi içtim canım bakalım yarına ne olacak pek bi umudum Yok ama kısmet z
Doğru diyosun incelme baya gözle görülür fark ediyo hem de kıyafetler deYa bak ne guzel bisey bu.
Tartida az gidiyor diye dusunme
Cm ler daha hizli ucuyor
Aylık alıyorduk dimi ölçüyü kaptanım. Ama işte soz konusu bir yarış olunca insan tartıya takılıyorYa bak ne guzel bisey bu.
Tartida az gidiyor diye dusunme
Cm ler daha hizli ucuyor
Sen kendi metabolizma nı daha iyi bilirsin tabiki canım eğer 2 öğün iyi gelmediyse sende ara öğünler koyarak devam edersin diyetisyen menüsü ile ben yarın ki duruma bakacağım sonuca göre 2 öğün devam derim yada eski düzene geri dönerim bende bilmiyorumYa benim niye böyle oluyor sanırım istemeden azalttım emzirince stoklamaya başladı galiba vücut neredeyse iki öğün yemeye başladım ptesinden beri oda iyi gelmedi galiba . Eski diyet listelerime döneceğim bugün kabak da yarın artık diyetisyen menüsüne döneceğim
Güzel olmuş bence öğlen canım hafif akşama da kabak yaparsın yanında çorba içersin oda olabilirEki Görüntüle 2723825
Öğle yemeğim bu şekildeydi akşamda böyle uygun mu fikir verin :) yada salata hellim mi ton balıklı da olur buzlukta somon var ama yapacak enerji yokevdekilere de mücver yaparım kabaklar çok güzel küçük küçük tazecik
Aslında ben 6 öğünü hiç sevmiyorum aklımda surekli kurulu bebek gibi su saatte yemek yiyecegim fikri oluyor ama oğlumda 86dan 76 ya çok kısa sürede inmistim bu liste ile elimde her çeşit liste var 80-70 arası 70-60 60-50 arasına uygun kırk çeşit diyetisyen gezdigim içinSen kendi metabolizma nı daha iyi bilirsin tabiki canım eğer 2 öğün iyi gelmediyse sende ara öğünler koyarak devam edersin diyetisyen menüsü ile ben yarın ki duruma bakacağım sonuca göre 2 öğün devam derim yada eski düzene geri dönerim bende bilmiyorum
Haha bize de at listeniAslında ben 6 öğünü hiç sevmiyorum aklımda surekli kurulu bebek gibi su saatte yemek yiyecegim fikri oluyor ama oğlumda 86dan 76 ya çok kısa sürede inmistim bu liste ile elimde her çeşit liste var 80-70 arası 70-60 60-50 arasına uygun kırk çeşit diyetisyen gezdigim için
Evet galiba en iyi oyle fark goruruz.Aylık alıyorduk dimi ölçüyü kaptanım. Ama işte soz konusu bir yarış olunca insan tartıya takılıyor
Aynı vallaO kadar dikkat ediyorum yavas yavaş gidiyo bir kere fazla kaçırayım anında +2 anlamadm gitti
ellerine sağlık kaptanım
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam North River 3.5 4 4 3. 5 3 3 @Beklenen2 2.5 2 3 3 2 2.5 Birgaripyolcu06 2 2.5 2 2 2 2 Birgaripanne 1.8 2 1.8 2 1.6 2 Arrietty_ 1 2 2 2 3 2.5 @Anonimmm 2.5 3 2 @CanTorun 3 3 3 3 3 3 @Mountainsgirl 3 3 2.5 E English_teacherrr 2.5 3 3 3.5 3.5 3 Alp_BuRc 2.5 1.5 4 2.5 3 2.5 @_Vera_ 1.5 2 1.5 2. 5 2 2 @Melegimkorusun 2 2 3 2.5 1.5 1.5 @ozrengin 1.5 1.5 2.5 2 2 2 @Ceyhans 2 2.5 2 2 3 sedulu 2 3 3 3.5 @Onlymemeself 4 4 3.5 3.5 4 TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül MUAF North River MUAF MUAF @Beklenen2 MUAF E English_teacherrr Ödül MUAF 10IA Alp_BuRc Ödül 10M Birgaripyolcu06 20S Arrietty_ 50M @CanTorun @Mountainsgirl Birgaripanne Ödül 20 JJ @Melegimkorusun Ödül @ozrengin @Anonimmm 20S 20 S 10 IA @Ceyhans Ödül sedulu Ödül @Onlymemeself
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam E English_teacherrr North River 210 315 360 210 420 @_Vera_ @Beklenen2 575 775 1500 650 525 1250 Alp_BuRc Arrietty_ 450 950 1345 (-200) 1255 1378 865 Birgaripanne @CanTorun 940 1000 (-100) 1139 1192 (-200) 730 735 @Mountainsgirl @Melegimkorusun 600 600 660 270 250 725 Birgaripyolcu06 @Anonimmm 250 350 250 540 300 500 @ozrengin @Onlymemeself 750 840 1181 1400 1097 @Ceyhans sedulu 765 1070 1645 1475 1825
sedulu canim suyu spor ile bildirecegim demissin ama göremedim canim
@Anonimmm ve @Mountainsgirl bu hafta baya eksik paylasiminiz var. Lutfen hergun menu paylasin
Yarin Sari kart ceza sistemine basliyoruz
çok az yemişsin yineGünü kapatıyorum
9 da
2 yumurta ile kiymali omlet
Ara
Keto karamel
Yesilcay
15.00
200 gr Ördek gogsu
4dilim pancar tursusu
Su 2 L.
Spor Yok
Alp_BuRc Birgaripanne @_Vera_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?