Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tunaydin ben kendimi aynen böyle hissediyorum E English_teacherrr eşim nasilsin ben bugün kabak yapıyorum ama kendime uygun emzirdigim için sadece kabakla olmuyor yaninda çorba içtim
Bende kabak yiycem şimdi kahvemi içtim canım bakalım yarına ne olacak pek bi umudum Yok ama kısmet z

Pozitif dusunelim
Regl misin hala?
Sabah dışarı çıkacaktık pantolonlar zaten eşofman gibi oluyo onu hiç demiyom da kazaklarımı giyim dedim hava soğuk ya ay hiç biri olmazmı resmen üstümden düşüyo herşey çok mutlu oldum ama tüm gardrop değişecek seneye en geç

Ya bak ne guzel bisey bu.
Tartida az gidiyor diye dusunme
Cm ler daha hizli ucuyor

Bende kabak yiycem şimdi kahvemi içtim canım bakalım yarına ne olacak pek bi umudum Yok ama kısmet z
Ya benim niye böyle oluyor sanırım istemeden azalttım emzirince stoklamaya başladı galiba vücut neredeyse iki öğün yemeye başladım ptesinden beri oda iyi gelmedi galiba . Eski diyet listelerime döneceğim bugün kabak da yarın artık diyetisyen menüsüne döneceğim

Sen kendi metabolizma nı daha iyi bilirsin tabiki canım eğer 2 öğün iyi gelmediyse sende ara öğünler koyarak devam edersin diyetisyen menüsü ile ben yarın ki duruma bakacağım sonuca göre 2 öğün devam derim yada eski düzene geri dönerim bende bilmiyorum

Güzel olmuş bence öğlen canım hafif akşama da kabak yaparsın yanında çorba içersin oda olabilir

Aslında ben 6 öğünü hiç sevmiyorum aklımda surekli kurulu bebek gibi su saatte yemek yiyecegim fikri oluyor ama oğlumda 86dan 76 ya çok kısa sürede inmistim bu liste ile elimde her çeşit liste var 80-70 arası 70-60 60-50 arasına uygun kırk çeşit diyetisyen gezdigim için

Haha bize de at listeni

North River bence cok lezzetli ve saglikli gorunuyor. Yanina Ceviz veya Badem de yiyebilirsin.
Aksam Ton dene hellim yerine.
6 ogun daha önce ise yaradiysa dene.

Ben senin dedigin gibi surekli Yemek saati dusunmek istemiyorum. Hic bir zaman 6 ogun de yemedim.

Senin vucuduna ne iyi geliyorsa az cok biliyorsundur

ellerine sağlık kaptanım
Günü kapatıyorum

9 da
2 yumurta ile kiymali omlet

Ara
Keto karamel
Yesilcay

15.00
200 gr Ördek gogsu
4dilim pancar tursusu

Su 2 L.
Spor Yok

Alp_BuRc Birgaripanne @_Vera_
çok az yemişsin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…