- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hemen bakıyorum dizi arayışındayimTembellik yapmayip insem super Olur. Bazen is coook yorucu oluyor.
Danimarkadayim
E English_teacherrrNorth River start up u tavsiye ederim kim seon Ho nun bol gamzeli guluslerini izleyin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımAllah razı olsun gülüm
Dikkat etmezsen eski hale geri doner
ne guzel vermis umarim tekrar verir before after olsa bende motive olurdum
Ellerine saglik kaptanim
Hmmm bizdeki ismi ne acaba
Unutkanim o yuzden alarm kurayim dedim
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor ben marifetli olsam bu kadar daha olurdum misal asla hamur acamamam böyle böreklik, baklavalık, gözleme filan
Baya sürüyor demek ki etkileriAblacım bana kokusu bile yok
Tat ve koku almıyorum kaç gündür
Mutfak benim için adeta terapi gibi çok seviyorum yapıp yemekten ziyade yedirmeyiHemen bakıyorum dizi arayışındayim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Eki Görüntüle 2725575 başladığında siyahlı halinden daha kiloluydu sonra sagdaki halinden daha da aşağıya inmişti
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor ben marifetli olsam bu kadar daha olurdum misal asla hamur acamamam böyle böreklik, baklavalık, gözleme filan
Baya sürüyor demek ki etkileri
Afiyet olsun@OnlymemeselfArrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Sabah Eki Görüntüle 2725569
AraEki Görüntüle 2725568
OgleEki Görüntüle 2725567
AraEki Görüntüle 2725566
AksamEki Görüntüle 2725565
Ara 150g yogurt 3 gün kurusu
Su:3 lt
Fıstık esmesi(sanırım 200 gr civarı. Fıstığı rondodan da çekebilirsin)Çok oldum ama tarifini atar mısın sana zahmet nası yaptın çok güzel görünüyo ara öğünde kahve ile yerim güzel olur. Bencede yapay tadlandırıcıdan iyidir dut kurusu
Yapcam mutlaka sağol canımFıstık esmesi(sanırım 200 gr civarı. Fıstığı rondodan da çekebilirsin)
Labne(2-3 kaşık belki daha fazla)
Yunurta(1 tane)
Dut kurusu(1 bardak rondodan çektim)
Karıştırdım, dondurma kaşığı ile koydum tek tek. Fırında pişirdim.
İnanılmaz güzel oldu. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla :)
Yapcam mutlaka sağol canım
Süpermiş baya da büyük sağol canım tavsiyen içinBak bu fıstık ezmesinin fiyatı uygun. Uzun zaman da gider sana. Besin değerleri de güzel. Hem yağ makronu doldurursun hem karbosu az. Hem de kahvenin yanına iyi bir alternatif :)Nut Master Yer Fıstığı Ezmesi 1 kg %100 Yer Fıstığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nut Master %100 Yer Fıstığı Ezmesi 1 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyolty.gl
Şekersiz tarifler yapan bi arkadaş vardı. Sayfasında var gördünüz mü size göreÇok oldum ama tarifini atar mısın sana zahmet nası yaptın çok güzel görünüyo ara öğünde kahve ile yerim güzel olur. Bencede yapay tadlandırıcıdan iyidir dut kurusu
Adı neydi canımŞekersiz tarifler yapan bi arkadaş vardı. Sayfasında var gördünüz mü size göre
Dur bakimmAdı neydi canım
Nerdesinn sennIyı aksamlar guzel hatunlarrr nasılsınız azıcık okuyayım dedım ama baya sohebf olmus bakamadımm
Teşekkürler canımE English_teacherrr
Sağlıklı beslenirken;
Amin insallah .nickim kestanesekeri ama ben bursayi hic gormedim 😂 nisaya yakinim k maras buranin yemekleri de cok meshurdur hele maras tarhanasi firigi dondurmasi kadinlari da kilolu kiloludur 😂😂 aaa yakınmıssın bana ben yazları marasa gıder kılo kılo toptan dondurma alırıım :D bırde...www.kadinlarkulubu.com
İlk sayfanın ilk satırında başka tariflerin olduğu sayfa numaraları da yazıyor
Buradayımm canımm nasılsınNerdesinn senn
İyiyim şükür sennBuradayımm canımm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?