Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Onunla ekmek filan yapılıyomuş sen yapıyo musun tarif varmı baya doyurucu olur sanırım
Benim klasik tarif :)
Yumurta, un(hangi unu istersen), süt ya da yoğurt, yağ
Karıştırıp fırına atıyorum ya da krep gibi pişiriyorum.

Benim klasik tarif :)
Yumurta, un(hangi unu istersen), süt ya da yoğurt, yağ
Karıştırıp fırına atıyorum ya da krep gibi pişiriyorum.
Aslında benim gibi mesela nohut demiştin ya aynı senin dediğin gibi yapıyorum krep gibi güzel oluyo

yarın menüm şöyle olacak
sabah 3 dilim kaşar
1 yk tereyağında 1 yumurta
5 ceviz
10 zeytin

ara 1 çk tereyağı türk kahvesi

öğle 4 yk zeytinyağlı pırasa

akşam 2 zeytinyağında pişmiş patlıcan (patlıcan paçası diye geçiyor tüm patlıcanı soyup bol yağsa soğanla pişirdim) olmuş mudur sence

Aslında benim gibi mesela nohut demiştin ya aynı senin dediğin gibi yapıyorum krep gibi güzel oluyo
Evet o yüzden normal ekmeği aramıyorum hiç.
Bu kadar protein az :) sabah yumurtayı artır.
doktorlar şey diyor
Proteini az aldın diyelim. 3 alman gerekirken yumurtayı 1 aldın. O 1 yumurta karbonhidrat gibi etki ediyor vücuda.

tamamdı yumurtaya dikkat ederim inşallah bu hafta eksi görürüm bol bi eksi

Dut kurusu keto ya uygun mu canım int de aradım bulamadım bi türlü

Menü güzel ama keşke akşam ki pirinç pilavı olmasaydı canım . İnsAllah bu hafta daha güzel sonuclar alırız canım yoksa izine ayrılacağım

Haklısın canım bu haftada artı gelirsem izne ayrılacağım umarım ekşi gelirim

Haklısın canım bu haftada artı gelirsem izne ayrılacağım umarım eksi gelirim

Kizlar kusura bakmayın eşim 2 gündür evde ve çocuklarla uğraştım baya giremedim

Cuma menüm
Sabah 2 dilim ekmek
Zeytin
Bı dilim peynir
Omlet

Öğle
Karnabahar haslama
Yoğurt

Akşam
Kavurma et 5 kaşık
Salata

Su 2 lt
Spor 8000 adım 400 puan

Cumartesi menum
Sabah
2 dilim ekmek
Omlet
Bı TK bal
Salatalik

Akşam
7 kaşık kuru fasulye
1 kase çorba
Bı kase yoğurt

Su 2 lt
7000 adım 350 puan

Arrietty_

Melegimkorusun

Anladım canım teşekkür ederim bi tarif varda nohutlu içine tatlandırıcı olarak kuru dut koyayım dedim azcık koyarım olmazsa
Şu kurabiyenin içerisinde bar mesela. Bana yapay tatlandırıcılardansa dut daha masum geliyor.
Ama şöyle bir bardak dut kullandım bu tarifi yaparken. 24 tane çıkardım. Her gün 1, maksimum 2 tane yedim.

Eklentiler

• 161598AD-C18B-4ADF-B8A3-66D05D0EF5C5.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 32
Şu kurabiyenin içerisinde bar mesela. Bana yapay tatlandırıcılardansa dut daha masum geliyor.
Ama şöyle bir bardak dut kullandım bu tarifi yaparken. 24 tane çıkardım. Her gün 1, maksimum 2 tane yedim.
Çok oldum ama tarifini atar mısın sana zahmet nası yaptın çok güzel görünüyo ara öğünde kahve ile yerim güzel olur. Bencede yapay tadlandırıcıdan iyidir dut kurusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…