- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Teşekkür ederim kaptanımE English_teacherrr surda farkli farkli ekmek, krep tarifleri var
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
JaneRizzoli yapip taglerim seni :))
Benim klasik tarif :)Onunla ekmek filan yapılıyomuş sen yapıyo musun tarif varmı baya doyurucu olur sanırım
Bekliyorum :)E English_teacherrr surda farkli farkli ekmek, krep tarifleri var
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
JaneRizzoli yapip taglerim seni :))
Aslında benim gibi mesela nohut demiştin ya aynı senin dediğin gibi yapıyorum krep gibi güzel oluyoBenim klasik tarif :)
Yumurta, un(hangi unu istersen), süt ya da yoğurt, yağ
Karıştırıp fırına atıyorum ya da krep gibi pişiriyorum.
yarın menüm şöyle olacakİncir hele de kurusu ketoya uygun değil aklında bulunsun. Onun haricinde yağı doldurmak kolay :) yağlı peynir al, tereyağında omlet yap. Hc yağı çok faydalı ondan kahve yap. Zeytin tüket.
4 yk yemekle doymazsın. Bir de kendine eziyet etme. Ben zylı yemekleri 200 gr tükettim. Yanına yoğurt(a101 süzme. Besin değerleri çok iyi)
Akşam sebze yiyeceksem kahvaltıda domates falan yemedim. Daha çok protein ve yağ makromu doldurmaya çalıştım.
akşam et yiyeceksem kahvaltıda domates falan yedimZ biraz karbo hakkımı sabah kullandım yani.
Evet o yüzden normal ekmeği aramıyorum hiç.Aslında benim gibi mesela nohut demiştin ya aynı senin dediğin gibi yapıyorum krep gibi güzel oluyo
Bu kadar protein az :) sabah yumurtayı artır.yarın menüm şöyle olacak
sabah 3 dilim kaşar
1 yk tereyağında 1 yumurta
5 ceviz
10 zeytin
ara 1 çk tereyağı türk kahvesi
öğle 4 yk zeytinyağlı pırasa
akşam 2 zeytinyağında pişmiş patlıcan (patlıcan paçası diye geçiyor tüm patlıcanı soyup bol yağsa soğanla pişirdim) olmuş mudur sence
tamamdı yumurtaya dikkat ederim inşallah bu hafta eksi görürüm bol bi eksiEvet o yüzden normal ekmeği aramıyorum hiç.
Bu kadar protein az :) sabah yumurtayı artır.
doktorlar şey diyor
Proteini az aldın diyelim. 3 alman gerekirken yumurtayı 1 aldın. O 1 yumurta karbonhidrat gibi etki ediyor vücuda
Dut kurusu keto ya uygun mu canım int de aradım bulamadım bi türlüEvet o yüzden normal ekmeği aramıyorum hiç.
Bu kadar protein az :) sabah yumurtayı artır.
doktorlar şey diyor
Proteini az aldın diyelim. 3 alman gerekirken yumurtayı 1 aldın. O 1 yumurta karbonhidrat gibi etki ediyor vücuda.
Uygun değil. Şeker oranı yüksek.Dut kurusu keto ya uygun mu canım int de aradım bulamadım bi türlü
İnşaallah geçer canimCok saol kuzum smdi ilac verdiler bakalım ilk gün 16 tane snraki günler 6 tane içilecekmis 5 gün snra bakalım gecmezse nolacak bizde bilmiyoruz
Menü güzel ama keşke akşam ki pirinç pilavı olmasaydı canım . İnsAllah bu hafta daha güzel sonuclar alırız canım yoksa izine ayrılacağımKızlar kusura bakmayın Gündüz hiç girmedim malum oğlum hasta birde evdeki mikroplar ölsün iyice diye tüm evi kırkladım oğlanla birlikte tüm günümü aldı
Cuma menüm
9:30
2 dilim beyaz peynir, 2 tane küçük Krep, domates, kapya biber
12:00
Şade Türk kahvesi , minik bir tane kurabiye
15:30
2yk yoğurt, 1 cennet elması, 2 yk granalo
Filtre kahve
18:30
4 yk tavuk ciğer sote, 4 yk tavuklu, havuçlu basmaktı pirinç pilavı, yoğurt
21:00
Beyaz çay
Su: 2,5lt
Spor: 5600adım
Arrietty_ @_Vera_
Birgaripyolcu06 yeni eşim merhaba bu hafta çok daha güzel sonuçlar alırız inş.
Haklısın canım bu haftada artı gelirsem izne ayrılacağım umarım ekşi gelirimKizlar 3 haftalik durumumuzu gözler önüne sermek istedim. Suan esas listede olanlari ekledim ki haftaya daha dikkatli olalim.
699.Etap 700.Etap 701.Etap Verilen Kilo Yüzde % Arrietty_ 66.8 65.8 65.5 1.3 1.95 E English_teacherrr 104.1 101.7 101.4 2.7 2.59 @Ozlemlerhayallar 67.4 66.4 65.6 1.8 2.67 Birgaripanne 70.0 68.8 67.7 2.3 3.29 Birgaripyolcu06 79.3 79.8 79.9 +0.6 -0.76 @Beklenen2 68.9 69.1 69.1 +0.2 -0.29
@Beklenen2Birgaripyolcu06 kizlar hatayi nerde yapiyorsunuz diye düsünün lütfen
Eger haftayada arti gelirseniz izne cikmanizi tavsiye ederim
Ufak artilar ama takima zarari cok
Haklısın canım bu haftada artı gelirsem izne ayrılacağım umarım eksi gelirimKizlar 3 haftalik durumumuzu gözler önüne misermek istedim. Suan esas listede olanlari ekledim ki haftaya daha dikkatli olalim.
699.Etap 700.Etap 701.Etap Verilen Kilo Yüzde % Arrietty_ 66.8 65.8 65.5 1.3 1.95 E English_teacherrr 104.1 101.7 101.4 2.7 2.59 @Ozlemlerhayallar 67.4 66.4 65.6 1.8 2.67 Birgaripanne 70.0 68.8 67.7 2.3 3.29 Birgaripyolcu06 79.3 79.8 79.9 +0.6 -0.76 @Beklenen2 68.9 69.1 69.1 +0.2 -0.29
@Beklenen2Birgaripyolcu06 kizlar hatayi nerde yapiyorsunuz diye düsünün lütfen
Eger haftayada arti gelirseniz izne cikmanizi tavsiye ederim
Ufak artilar ama takima zarari cok
Anladım canım teşekkür ederim bi tarif varda nohutlu içine tatlandırıcı olarak kuru dut koyayım dedim azcık koyarım olmazsaUygun değil. Şeker oranı yüksek.
Ama ben tükettim ara ara.
30 yap. Ilk defaysa hele 20 zor olur. 40 dene?fatsecret kullanıyorum ama 20 gram bana da zor gelir 30 olsa daha iyi sanki ama yağ 80e çıkmıyor
Şu kurabiyenin içerisinde bar mesela. Bana yapay tatlandırıcılardansa dut daha masum geliyor.Anladım canım teşekkür ederim bi tarif varda nohutlu içine tatlandırıcı olarak kuru dut koyayım dedim azcık koyarım olmazsa
Çok oldum ama tarifini atar mısın sana zahmet nası yaptın çok güzel görünüyo ara öğünde kahve ile yerim güzel olur. Bencede yapay tadlandırıcıdan iyidir dut kurusuŞu kurabiyenin içerisinde bar mesela. Bana yapay tatlandırıcılardansa dut daha masum geliyor.
Ama şöyle bir bardak dut kullandım bu tarifi yaparken. 24 tane çıkardım. Her gün 1, maksimum 2 tane yedim.
Oooh afiyet olsun süper menü@OnlymemeselfArrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Sabah Eki Görüntüle 2725569
AraEki Görüntüle 2725568
OgleEki Görüntüle 2725567
AraEki Görüntüle 2725566
AksamEki Görüntüle 2725565
Ara 150g yogurt 3 gün kurusu
Su:3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?